World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aham😞 ilyen normal bg ben is van uye de ott annyira nem gaz az hogy 10v8 van, meg ugye kesobb behivja a kovektezot aki a sorban jon. gondolom arenaban ha elkezodik akkor mar nem lephet oda be uj kari.
Nekem az nem tetszett, hogy mind3 arenara jelentkezve sokszor behív egyszerre 2 vagy 3 (1 perc van a belépésre), és ha nem nyomok leave queue-t arra ahova nem megyek be vegül, akkor ott biztosan egyel kevesebb ember van arra a körre.
Meg volt olyan hogy 3v3 hívott elõször, 5v5 queue még ment, aztán kezdés elõtt pár másodperccel behív az is, a két társam egybõl eltûnik. Rányomok, és ott vannak. Szóval sok a csonka meccs emiatt skirmishben randomokkal.
Meg volt olyan hogy 3v3 hívott elõször, 5v5 queue még ment, aztán kezdés elõtt pár másodperccel behív az is, a két társam egybõl eltûnik. Rányomok, és ott vannak. Szóval sok a csonka meccs emiatt skirmishben randomokkal.
johat ptr-en persze mivel ott nem szamit az hogy kozben nem jon a normalis honor😊 bar ugye ha pl lesznek bg queuek akkor kozben lehet arenazgatni😊
detox sem lesz holnaptol😊
70-en bizos fognak gyakorolni majd, a honor rewardok úgyis felejtõsek az arenahoz képest.
de a ptr-en is népszerû volt, egy 5v5 meccs akár frakción belül simán összehozható másodpercek alatt.
de a ptr-en is népszerû volt, egy 5v5 meccs akár frakción belül simán összehozható másodpercek alatt.
miert kell decursive ha van detox is???
ehh, bar vegulsi ertheto, mindneki arenaban logna. bar honor rewardokert kell bg token is...hmm.
viszont igymeg ki fog arenazni skimirsht? elejen persze az ujdonsag miatt sokan, de aztan meg senki. hogy lehet majd igy gyakorolni az eles mecsekre?😄
viszont igymeg ki fog arenazni skimirsht? elejen persze az ujdonsag miatt sokan, de aztan meg senki. hogy lehet majd igy gyakorolni az eles mecsekre?😄
"here is pre pre pre version of Decursive 2.0, for now, only the live-list display is working but you cannot de-urse people, it only shows you who needs to be de-cursed"
de szar lett ez az uj curse oldal :|
de szar lett ez az uj curse oldal :|
semmi
de meg az sem amit azert kapnal hogy megolod a masikat?
hmm
"Can I earn Honor Points in Arena Matches?
No. This is a seperate system where players earn Arena Points that can be used on special Arena weapons and equipment."
ez vajon a skirmish modra is vonatkozik?
"Can I earn Honor Points in Arena Matches?
No. This is a seperate system where players earn Arena Points that can be used on special Arena weapons and equipment."
ez vajon a skirmish modra is vonatkozik?
egyaltalan mit keres majd wowban az aki nem vesz kieget 60 on?😊 de most oszinten?😄 mert ha meg csak most kezd egy uj karit akkro rednben de 60 as miert ne venne meg, ha meg akar jatszani?
The current level bracketing will extend to 60-69 and then 70 will begin the new bracket.
As you will not be able to level, you may find yourself grouped more and more with players of increasing level.
http://blue.cardplace.com/cache/wow-general/9272799.htm
nemfeltétlen.
Volt sok-sok wowos honlapon felmérés a köv.kérdéssel:,,Megveszed a WoW:TBC-t?'' és elég sok nem ill. nemtudom válasz érkezett mindenhova.
Szóval erõs az az 1hét. <#bdead>#bdead>
Volt sok-sok wowos honlapon felmérés a köv.kérdéssel:,,Megveszed a WoW:TBC-t?'' és elég sok nem ill. nemtudom válasz érkezett mindenhova.
Szóval erõs az az 1hét. <#bdead>#bdead>
Szerintem a BG-k:
LvL60(Non-Expansion-osoknak)
LvL61-69(Expansionosoknak)
LvL70(Mint az only60)
..Szerintem..
LvL60(Non-Expansion-osoknak)
LvL61-69(Expansionosoknak)
LvL70(Mint az only60)
..Szerintem..
alap. ha mást nem csak azert lesz 60-69 bg, hogy aki nem vesz Expansiont azt bedaraljak a 69 esek bg-n. 😄
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
70 en jah, ennek a 60 ra butitott változata a 24 / 27, hasznaltam sokaig, de az a baj vele hogy instan kivul meg vagy love vele ( pvp healernek eleg hasznalhatatlan :/
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
ugy tom ugy lesz hgoy 60-69 es 70nek kolon. ahogy eddig is votl 10-19,20-29..stb
2*60 lock, 1*60 pala+1*60 mage felváltva, most druid 46 éppen. meg haverom 60as rugójával szoktam még játszogatni
Sziasztok!
Indítottam egy Undead roguet, mint alt, mert nagyon megtetszett a rogue, de a hordánál indítottam. Még nemnagyon volt hordás karim és kiszeretném próbálni.
Szeretnék kicsit érdeklõdni, hogy mit-hogyan. Esetleg valami leírás nagyon jó lenne ill. vmi. skill kiszotás(melyik skill-->melyik gomb). Elég nehézkes 1 évnyi mágusozás után más karival, fõleg nem melee karival játszani. Kicsit rákéne állnom a gombokra, de eléggé elmentem az erdõbe és nemvagyok hatékony.
Egy magyarnyelvû leírásnak ill. 1-2 addOn tippnek nagyon örülnék és hálás lennék érte.
Elõre is köszi.
Üdv,
Chrys
Indítottam egy Undead roguet, mint alt, mert nagyon megtetszett a rogue, de a hordánál indítottam. Még nemnagyon volt hordás karim és kiszeretném próbálni.
Szeretnék kicsit érdeklõdni, hogy mit-hogyan. Esetleg valami leírás nagyon jó lenne ill. vmi. skill kiszotás(melyik skill-->melyik gomb). Elég nehézkes 1 évnyi mágusozás után más karival, fõleg nem melee karival játszani. Kicsit rákéne állnom a gombokra, de eléggé elmentem az erdõbe és nemvagyok hatékony.
Egy magyarnyelvû leírásnak ill. 1-2 addOn tippnek nagyon örülnék és hálás lennék érte.
Elõre is köszi.
Üdv,
Chrys
Ezt pont jó ember írja 😄
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
ize neked osszes karaktered ami 60 ig huzta warlock volt? csak kerdem, hogy tudjam mennyire adjak arra amit mondasz😄
Tudod hova csapjon le a .......... 😄
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
wowow naxx gear lock guildjával, fullbuff/pot/flask/black bookal ownol... imba movie
NeRF
"és akkor a lock még nem csinált semmit sem..."
mivel ezzel a buildal kb nem is tud mást csinálni
NERFNERFNERF
(sl most lett nerfelve pl, és még messze a beta vége ~)
NeRF
"és akkor a lock még nem csinált semmit sem..."
mivel ezzel a buildal kb nem is tud mást csinálni
NERFNERFNERF
(sl most lett nerfelve pl, és még messze a beta vége ~)
Sziasztok! Egy olyan problémám lenne, hogy a Background Downloader mostanáig töltötte volna a patchet, de én megszakítottam, mostanra viszont elindítanám, ám semmi... olyan, mintha már letöltötte volna, mert a downloadert nem tudom elindítani és a mappák közt nem találom a letöltött adatokat. Ha esetleg már írt vki hasonló problémáról, vagy egy hülye kérdés, akkor bocsánat.
Jeee meg nem csaptak le erre a wowhoznemkellskill predikatorok , muhhahhha
itt nincs...
V9ykn8_TZL0
könyörgök vki válaszoljon
Bg csapatok hogy lesznek marad 60 és 61-69 lesz v 60-69?
Ezért mondom, hogy 2v2-ben iszonyatosan meg fognak gondolni minden egyes lépést magasabb szinten. Az magától értetõdik, hogy az 5v5 összetetteb.
lassan olyan erösek leszünk hogy még a nerfbatot is hazavágjuk!
warlokok elöre! a világ nemsokára a miénk! 😄DD
warlokok elöre! a világ nemsokára a miénk! 😄DD
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
telibe, soullink felguard lock -.-
mi más is lehetne... ^^ érdemes végignézni vazz...felguard olyan crit-eket tol, amit esküszöm akármelyik player megirigyelhetne...és akkor a lock még nem csinált semmit sem...
na nesze a cukid 😄
mi más is lehetne... ^^ érdemes végignézni vazz...felguard olyan crit-eket tol, amit esküszöm akármelyik player megirigyelhetne...és akkor a lock még nem csinált semmit sem...
na nesze a cukid 😄
pls válaszoljatok
pls válaszoljatok
neszeneked 2v1 movie, ahol az 1 nyer.
aki kitalálja melyik kaszt az, kap cukit ^^
Noemi PTR ... demo
movie elején demonstráció, utána némi 5v5 aréna o.O crit-ekkel, majd a legvégén pár 2v1 arena.
ja és a legvégén van 1 üzenet, ami qrvára igaz lesz -.-
de a látottak alapján erre még én is azt mondom, hogy csapjon le rá 1000L a nerfbat...
aki kitalálja melyik kaszt az, kap cukit ^^
Noemi PTR ... demo
movie elején demonstráció, utána némi 5v5 aréna o.O crit-ekkel, majd a legvégén pár 2v1 arena.
ja és a legvégén van 1 üzenet, ami qrvára igaz lesz -.-
de a látottak alapján erre még én is azt mondom, hogy csapjon le rá 1000L a nerfbat...
elvileg pl az ilyen weapon skilles talenteket atvarialjak majd, rugoknal emlitettek ezt, gondolom minden classra igaz lesz ami kap ilyen talentet.
amúgy meg szerintem úgy van ahogy a #94379ben az meg elég finom criteket tud adni ha vannak táp +skill rating cuccaid
V9ykn8_TZL0
ezt már kitárgyaltuk itt egyszer... crit ratinget ad, méghozzá keveset, ami aztán egy forintot se ér, tehát kuka az egész +weapon skill
még arról is szó volt hogy így egy pár talent is értelmét veszti (meg ally racial, ki érti ezt)
még arról is szó volt hogy így egy pár talent is értelmét veszti (meg ally racial, ki érti ezt)
ja és csak az a weapon skill számít ami háromszázon felül van. szal amit a skill rating ad hozzá.
V9ykn8_TZL0
MEGVILÁGOSODTAM!
The player will gain 0.1% to their critical strike rating per weapon skill
szal fogja az összes crit ratingedet(legyen 100) és a 10%át megszorozza weapon skillel.
szal ha van 100 weapon skill ratinged (ami nem tudom hogy mennyi weapon skill de legyen 10)
akkor lesz 200 crit ratinged!!! szal valami +4% crit
The player will gain 0.1% to their critical strike rating per weapon skill
szal fogja az összes crit ratingedet(legyen 100) és a 10%át megszorozza weapon skillel.
szal ha van 100 weapon skill ratinged (ami nem tudom hogy mennyi weapon skill de legyen 10)
akkor lesz 200 crit ratinged!!! szal valami +4% crit
V9ykn8_TZL0