World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Davidus
mármint ha a ratinghez ad. 100 weapon skill rating = 10 crit rating = nkevesebb mint fél% crit?😄

valami olyasmi lesz hogy x(legyen 20) weapon skill rating = 1 weapon skill
szal 100 rating az 5 weapon skill ami +0,5 crit rating?

hm így mégszarabb:d

V9ykn8_TZL0

Davidus
ez így meg szar😄

V9ykn8_TZL0

weapon skill != weapon skill rating, es ugye azt irja hogy 0.1% ot kapsz a critical strike RATINGhez(??) minden weapon skilled utan (nem rating), de azt is irja hogy "against monsters above their level" szoval akkro veled egyszinture nem er semmit?😊

szoval ha critical strike ratinghez ad 0.1% ot minden weapon skill utan akkor a human racial +5 sword 0.5% ot er a crit ratinghez? vagyis ha van 100 crit strike ratinged akkro megno kemeny 100.5 re? vagy ugy erti hogy akkro no fixen 0.5% crittel😄

futtasd le a repair.exe-t és töröld le a data/backup.mpq-t

The patch "BackgroundDownloader.exe" could not be applied. (Invalid source file size: expected 762116, actual 766212.) If this problem persists, you may be able to solve it by uninstalling and then reinstalling the game. If you are unable to correct this problem, please contact Blizzard Technical Support. (BNUpdate:😛TCApply)
To check this installation for problems, click the "Repair" button. The Repair tool can automatically fix many update errors.

Emmeg miért van?

ja, de ha 2 olyan csapat találkozik, ahol kb. 1 szinten van a 4 player, ott 2v1-ben az 1-nek sok esélye nem lesz -.-
én spec. erre gondoltam, nem arra, hogy 2 skilles-bõl skill1 pechéje elpatkol, mert a nubok bemákolnak 1-2 crit-et, de utána skill2 beledöngöli õket a (vas)betonba 😄

Davidus
Weapon skill will no longer reduce the percentage damage lost due to glancing.
The player will gain 0.1% to their critical strike rating per weapon skill against monsters above their level

szal 100 weapon skill = 10% crit?

így pvpben is lesz értelme a weapon skillnek

vagy weapon skill rating nem egyenlõ weapon skill? sazl bizonyos rating=xweapon skill?
mert BC cuccokbol siman össze lehet szedni 100 ratinget:p

V9ykn8_TZL0

ja szerintem addonokat húzzátok még ma le, mert holnap szerintem fullra le lesz terhelve minden ilyen szerver...

Davidus
meg 2v1 win múvikat ahol az 1 nyer^^

V9ykn8_TZL0

5v5 > 2v2

2v2-ben ott a mákfaktor is, hogy bemákolsz pár crit-et, s ha már 1 playert kiiktattál a 2-bõl, onnantól gyakorlatilag a másiknak sok esélye már nem lesz.
5v5-ben olyan, hogy mákfaktor nem nagyon lesz, mert hiába mákolsz te be pár crit-et, ha az ellenséges csapat healer-ei észnél vannak, pillanatok alatt korrigálják majd ezt.

tehát:
- 5v5 = taktika, gondolkodás, megfelelõ csapatösszeállítás
- 2v2 = mák és class dominancia

fogunk mi még asszem nagyon nívos movie-kat látni 5v5 összecsapásokról...

Davidus
nekem is tvnet adsl-em van, abszolút semmi gondom vele...

Syron
hjujj most kevertem honoreddel.. sry akkor.. 😄
akkor mégse 😛

exaltednel nincs semmi kedvezmeny, tehat a valasz NEM, nem olcsobb, ha exalted vagy.

cross server ja.
skirmish modeban mehetsz puggal es csak honor pontot er amit ugykodsz.
ratinges mod az csak 70 nel lesz es csak elore gyartott csapatok indulhatnak azon, ok a sima honoron kivul arena pontot is kapnak az eredemenyeik utan.

aha köszi és lehet tudni mennyivel?😊
Syron
olcsóbb

Davidus
random teamezni csak gyakorló arenaban lehet

V9ykn8_TZL0

magus
arénában lesz olyan, hogy belogolsz, és keres neked partnert, vagy alapból csapatként kell odamenni? és az is cross server amugy?

Fõváros exalted repunál olcsobb vmivel a riding skill vagy minden ugyan annyi?
Magh
Szvsz ha valaki az elit rewardokat akarja, arena set kell elõbb, legalábbis az elsõ szezon után szinte biztosan. Taktikáról meg eltér a véleményünk. Egy 2v2-ben annyira limitáltak a lehetõségek, hogy brutális idegharcra lehet számítani, míg 5v5-ben egy-egy apró hibát még ki lehet küszöbölni. A balance-al egyetértek természetesen, de ekkora különbségek szvsz nem indokoltak. Legendary mount meg arra jó, hogy naponta 60 whisperre kelljen válaszolnod 😊

2v2 t a caster combok illetve paladin+valami, kombo fogja dominalni szerintem. minden aminek van szuper burst kepessege vagy rendkivuli tulelokepessege, illetve szuper CC (pl warlock+mage csapat) meg a nerfelt 8 seces fearrel, polyval is.

5v5 ben igen, de miert is farmolas? heti 10 arena az nem lesz farmolas, plusz szerintem nem is a cuccok a lenyeg hanem a 3 honap utani gyozelem es a specko reward, jelen esetben a legendary flying mount.
2v2 meg pont azert ertekelodik ennyire kevesse, mert ott lesz a legkissebb a balance, 5v5 ben jobban kiegyenlitett lesz az egesz es fontosabb illetve nagyobb szerepet kap a taktika (nem kisujjambol szopom, hanem meg blue is irta, de amugy tok logikus)

most csak egy dolog ami erdekes lehet, vajon minden osztalyban (2v2 3v3 5v5) a legmagasabb ratinges csapat 3 honap utan megkapja a specko jutalmat es a titlet? vagy csak az 5v5os? vagy ezt egybe veszik es ugy alakul ki a sorrend hogy pl az elso lesz mondjuk 3v3bol(mivel ezeknek volt a legngyobb a ratingje) masodik 5v5, harmadik megint 5v5, negyedik egy 2v2 csapat...stb.

MrStokes
Nem inkabb haverod volt? -_-

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

annyi hogy aki pvpzni akkar daggerrel ne kellken 8 pontot a combat treebe raknia, igy eleg csak 3at esetleg 0t. limitalo faktor volt dagger szamara az imp bs a combatba, ennyi.

csak azt kapod meg ahol a legnagyobb a ratingod, nem adodik ossze.

kosz 😊

BEAST
tudod hogy megy ez , akinek nem inge ...tehat a lenyeg ,tenyleg nem artana felnonod ratyi 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Syron
töltsd torrentklienssel

Elnézést ha buta a kérdés meg lehet volt is már de ezt a 650 vagy hány megás elõfájlt a patchnek nemlehet valahonnan letölteni ? mert nekem a blizzard downloader sehogy nemakar mükszeni

fel kéne már nõni ebbl a 12 éves korszakból... már nem menõ <#unalmas>

BEAST
jah szegeny lockok megint szivni fognak , ojaj :'(

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nekem is szimpi a 2v2 es szerintem is szar a jelenlegi gorbe a 2v2 es 3v3 eseten (tul keveset ad az 5v5hoz kepest). Sot azzal is egyetert 2v2ben jobban tervezheto a strategia, bar azert ott is eleg sok felallas lehetseges. A gond viszont az a 2v2vel, hogy az overpowered classok dominalni fogjak.

Syron
haverom chellos modemét b@$zta tönkre még tavaly a wow.. 😄

Nekem is tvnet adsl-em van és ugyan ez. Másik szolgáltatóval is felléptem és ugy semmi gond a játékkal. A tvnetnél van valami gubanc.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

TVelvet
érdekes... felraktam a full nero premiumot és a videó vágó szoftver rohadt
komoly... beszarás milyen effektek vannak benne, egyszerüen használható.. ezt fogom használni a videómhoz😊))
Zsola 79
Sziasztok!

van olyan oldal , ahol meg tudom nézni a rugómnak a bc talentjeit, ahol már cserélve lett Imp BS és S&D?

thx

Zsola---Bloodscalp, Human Mage Zsolarogue---Bloodscalp, Humán Rugó ---Ezüsthold---

Oldern the 1st
3 v 3, az arany középút esetleg?

Nekem is tvnet adsl-em van és ugyan ez. Másik szolgáltatóval is felléptem és ugy semmi gond a játékkal. A tvnetnél van valami gubanc.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Magh
Akkor úgy fogalmazok, jól tervezhetõ 2v2. Sokkal alaposabban (gyakorlatilag teljesen) kidolgozható a stratégia mindenféle páros ellen, míg 5v5-ben ez lehetetlen, csak általánosított "eljárások" vannak. Olyan érzést kelt bennem, mint egy WSG összecsapás (5 támadó 5 védõ), ami jó, de én nem erre számítottam. Két összeszokott ötfõs team nagyon jó csatákat vívhat, de nekem már a bejelentéskor a 2v2 volt a szimpatikus, ami a jelek szerint nagyon nem éri meg.

Mighty
Discordmods nem. Ez a legfájóbb inkább. A többi nélkülözhetõ.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

The Garrett
mmm ha megnezed wowace.com ot vagy ui.worldofwar.netet már jönnek ki a 2.0 -s addonok

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Mighty
Holnap (vagy inkább holnap után?) haláli jó lesz addonok nélkül 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Taktikus 2v2? Te tevedesben elsz, 2v2ben fog a legjobban elojonni a classok imbasaga, mig 5v5 ben sokkal jobb taktika kell az ellenfel kivegzesere (blue post is volt rola). Most nyilvan nem level 60rol beszelek, mert az uj talent fakkal es az alacsony hpvel kb nuke parade lesz.

Magh
Magyarul aki belátható idõn belül akar cuccot, 5v5-öt kell erõltetnie? De nagy ötlet...
Ahhoz képest, hogy pár hónapja az arena még nem a kõkemény farmról szólt, most viszonlag jó "helyezéssel" is egy hónap egy darab fegyó, ráadásul nem is a taktikus 2v2-ben? Számomra ez elég nagy csalódás.

TVelvet
nem, eddig ha backstabet és lethalityt is akartal maxolni shadowsteppel nem marad a backstabre vagy a lethalityre elég pont most már meglehet csinálni hogy maxolt bs maxolt letha shadowsteppel.
emmá' régi, frostcsokkon reggel olvastam 😊