World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Nem értem miért adják ki így ezt a patchet...
Akkor maradt 6 seces CS és társai? Remek...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Joe004
Feldobtam rapidra 1 kis addon packot amit sikerült lekapnom hátha valakinek kellenek!

Decursive
Atlas
Titan Panel
CT, CT raid
SCT
KLH Threat meter
Necrosis
Damage meter2.0 addon pack

Ezigen.

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

Davidus

V9ykn8_TZL0

Tud arrol valaki biztos infot, hogy a wow.com-os patch notes vagy a patch telepito altal kiirt patch notes az igazi?

Tafaya
Jó kis hunter fegyók 😄

equipcompare-bõl biztosan van új, tegnap már leszedtem gyorsan

TDC Geronimo
CT-t, sct-t meg decursivet sikerült leszednem. Kiváncsi vagyok, hogy az új decursive hogyan mûködik 2.0 alatt

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

elvileg wowraidsen ott vannak a curse, wowinterface, worldofwar 2.0x es linkek. De hat azok az oldalak most ostrom alatt allank 😄pl cursegaming nekem kemenyen: Server Error-os

Most nem mindegy? Onyxia ugyis csak a fej-buff miatt erdekes.
Joe004
Na na azért ez nem csak 1 "patch" értelmét veszti minden t3 alatt... és mivel nekem nincs lehetõsegem t3 ra 😞 sok mindent nem tudok csinálni, mivel most kijött a patch lehet megpróbálok összekapni 1-2 HW cuccot!
De azért enél nagyobb változás ami januárban lesz nem volt még a wowban..

raziel.
modokra én is kiváncsi leszek..

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

raziel.
hehe pont ezt magyaráztam...

vannak olyanok akik már 1 honapja, lehet régebb óta nem játszanak, mert azt mondják minek...ugyis jön a patch ugyis jön a kieg....szerintem ha igy állnak hozzá akkor nem is érdemes wowozni, mindig jon egy uj patch vagy akármi..

én még mindig azt mondom hogy még most is van értelme, mert van elég kihivás raideken, ráadásul ma uj skillekkel/talentekkel meg még jobb lesz

persze lehet nézegetni a videokat hogy huu milyen lesz, persze én is néztem most nem arrol van szó mert kiváncsi voltam, de én inkább wowozok

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

már mondták egyszer hogy _nem_lesz_ artifact item a játékban egyenlõre (késõbbre tervezik 70+)

hidd el, mire kijön bc annyira meg lesz "oldva"
elvileg most felguard "bugos" és annyit üt mint succi 😄

Joe004
Minek már raidelni ... nézzenek bétás videókat képeket stb mint én és sokan mások, és közben farmoljanak pénzt!

Sephi
Kurva elet.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

The Garrett
epp msot neztem meg 😊
ugyes combokat csinal még mindig a jó öreg.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

PiszkosFred
Decursive-t felejtsd el szerintem...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Sephi
Jo napunk lessz ma adonok teren.

Nekem menyenek a kovetkezok :

Equip Compare
Auctioneer
Decursive
Mobinfo2

Oszt csokolom!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Davidus

V9ykn8_TZL0

Lynx_TWL

๏̯͡๏﴿

Davidus

V9ykn8_TZL0

Joe004
Franc linket elb******!
Na szóval DrakeDog Return a lockom az õ videóin nevelkedett.

DrakeDog6

The Garrett
en kiegben tuti csinalok egy maget 😊

Joe004
Én már félek a lockomat 70 re húzni a sok sírás miatt olyan nerfet fog kapni ... Különben nekem demonology nem jön be és nem hiszem, hogy kiegben olyan sok felguardos lock fog szaladgálni mivel pve ben nem
igazán nyerõ sztem...
Ja és azt is vegyétek figyelembe lvl 70 ig sok minden fog változni minden kaszt kap új skilleket stb... majd akkor lehet sírni ha 70 en is tényleg ennyire "overpower"!

Lehet mégis BE mage lessz 70 😄

Ja és a legenda visszatért!
http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=32623û

sry ha már volt

"mivel ezzel a buildal kb nem is tud mást csinálni"

na azt azért érzed, hogy ez elég nagy túlzás volt 😊
death coil, fear, 3 féle dot, 20% dmg absorb, healthstone, poti külön cd-n, soulstone res, ezek mind-mind semmik ugye? ^^
és akkor cucc ide vagy oda, egy olyan PET (nem player, PET!), ami 1400-1700-as crit-eket tol...
mellesleg az ellenfelek se voltak éppen csírák, mert mikor a felguard leszólózza az AQ40, Naxx gear-es warrior-t az enyhén vicc kategóriába tartozik...

arról már inkább nem is beszélek, hogy ha netán vkinek mégis sikerül belevernie a warlock-ot a padlóba akkor is kinyúvad, mert a dot-ok megölik...

amúgy semmi bajom a warlock-kal, csak kicsit overpowered-nek tartom...de legalább jól fog majd kinézni a be lock-om a T4 set-ben 😄

Tafaya
Szívesen, innen szedtem egyébként:

http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors

PiszkosFred
Kosz a nemet mirror linkjet a minap, lenyegesen megkonnyitette a dolgot, 20 perc alatt le lett zavarva az egesz peccseles. Thanks.

Davidus
-.-

V9ykn8_TZL0

The Garrett
tegnap felvettem az encantinget és szetszedtem gyorsan mindent ami már nem kellett, vagy csak neha hasznaltam 😊

The downtime of the European World of Warcraft servers has had to be extended by 2 hours until 15:00 CET. We apologise for the inconvenience caused and thank you for your patience.

Es szeritem is ez a legujabb javitott patch verzio, ami ma felkerul.

The Garrett
a druida javitasok ( us peccsnotes alapjan) a legfrissebb tbc-s állapotot tükrözik.

PiszkosFred
Engem is sziven utott. Mennem kell par lowlvl instance runt gyorsan, hogy a shardokbol fejlesszem az enchant skillt, ha tovabbra is szet akarom szedni a nagyobb szintu targyakat. Nincs mar massziv postazas lev1es disenchant altnak, majd vissza ;]

AnarchoiD
patchnote -ot olvasgatva :

"Skill level now determines what items you can disenchant."

vazze ez eddig miert nem utotte ki a szememet ? (dobhatom el a disenchantomat ;( )

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Tafaya
Hány éves vagy királyfi? 😊))

AnarchoiD
kivancsi vagyok mikor es meddig fognak menni a szerverek, illetve mikor jatszhatunk igazabol ? 😊 holnap ? 😊

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

BEAST
csalodtam benned 😞 ... nub :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Friczy
700 megát sajnos nem tudok felrakni a céges-re, így ma nem lesz mirror.. 😞
Hát szorri mindenki.

keep walking... www.artum-inferniti.net

csak aze linkeltem hogy vegre intelligens, flame mentes(legalabbis az elso oldalon😄) warlock beszelgetes folyik.

haha hordanak mar esik pala loot, allynak meg shaman😄D jo lesz ez a par het bc-ig sracok😄

hehe ugynezki amit kaptok talenteket holnap azok meg a mostani PTR en levo-nel is regebbi buildbol valok😊 gg.

US-en mar +6 ora karbantartasnal tartanak
PiszkosFred
bajbajlfgszpemcsenel... sniff

nah egy korszaknak vege! muha

Chrystopher
Itt a vége, süss el véle.
Arathor - Offline <#idiota> 😞 Oeeeeeee #banplz]

The Garrett
huhu van uj nurfedui, meg vagyok mentve 😊

tokmindegy, pugos skimirsh arena ugysem szamit majd semmit. annyira lesz jo, hogy gyakorolgass az eles arena mecsekre. eles mecsre meg ugyis megjelenik az egesz csapat😊

Chrystopher
Hát akkor meg olyan rendszert kéne bevezetni a Blizznek, hogy bentvannak az arénában és a csapatban 1-el kevesebb ember van akkor a csapatban annak embernek akinek a legtöbb pontja(arena point) van tehát a legtapasztaltabb(máshogy nemlehet eldönteni) kapjon egy kérdés, hogy bejöjjön-e a sorban következõ emberke vagy jóvan úgy a csapatod, ahogy van..