World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dacid
shadow volley tényleg jó lenne:p

Lazarus
az egyetlen input labellel 😛
hogy lehet erre rákeresni? 😊

[HUN]Crassus
jaj elbasztam😛
my history

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
ez de komoly!!!

sajnos wow.com-on az van hogy csak 13-án este adjak le usa tv-ben exkluzív anyagként, úgyhogy csak az után adhatják ki.😞

[HUN]Crassus
Na ma lesz az elso eselyes nap,hogy elszaporodnak a 2h fegyok,staffok😊
En felgozzel toltam kb.ma tudok majd venni 1kezest....

[HUN]Crassus
meg ne nezd!😊

[HUN]Crassus
na jo 40 secet engedtem magamnak es kikapcsoltam NEM SZABAD MEGNEZNI, ez igy illuziorombolo!😛
MEG NE NEZZETEK! Birjuk ki mar nincs sok hatra!😊

jaj ne csigazz mar😄 nem akarom ilyen crap minosegben megnezni😊

MUST RESIST! remelem napkozben jon valami uberminoseg😄

[HUN]Crassus
A mostani arena skirmish SEMMIT nem mutat meg SEMMIT nem jelent a 70-es arenahoz kepest....

nagyonnnagyonnagyon durva nem tudom abbahagyni az újralejátszást 😄
wtb HD verzió

mage =DDD

balance rinyalosoknak olvasmany

nah van mar BC intro cinematic, camos verzio magarol a kiallitasrol, uberfos minoseg, en elso 5 sec utan gyorsan ki is kapcsoltam, majd valami jobb verzion szertnem eloszor latni. de akit nem annyira igenyes az megnezheti:

http://www.youtube.com/watch?v=_0WxrEmZlvE

PiszkosFred
Hat biztos velem van a baj, de semmi humorosat nem veltem felfedezni e par masodpercben, holott biztos ez lett volna a keszito celja. Vagy tul eroltetett, vagy szimplan sz*r az egesz, nemtudom, nalam ez besult.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

leevl 70 vagy 10k hpval?

ez keso hozza vagy koran?
ilyenkor en meg szoktam probalkozni, ctrl, alt vagy shift-el elhuzni onnan, de itt az alt a nyero, es az ora2-ben van
capaszabi
jah, arénában kiderül hogy castercentrikus-e vagy?
ugyanis eddig kb amelyik aréna meccsen volt frost mage, az ellen kikaptunk ahol meg nem ott nyertünk...

capaszabi
hát ha egy grp attól kemény hogy a reju annyit tickel hogy nem tudod ki dps-elni, de a warrikat lesapelik és beszopják a zászlót...
nekem egy grp attól kemény hogy megfelelõ válaszreakciókat látok. mert 5 healer keresztbehealel és közben a MF/SWP tick megöl, hát ez kurvára nem skill.

raziel.
jó neked 😛

fél 3 tájba kicsit fárasztó vagy:S

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

de
raziel.
nemtudja valaki hogy melyik modtol van a "cool down monitor" felirat a képernyõ közepén? elég idegesítõ...

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

szerintem eleg gyenge volt😞 max uyg lett volna jo, ha nem rendezik meg. de minden ami megrendezett az sajna fos.

[HUN]Crassus
kemény ahogy rámegy a gádzsira😊

Szép, ezt én irtam dome-ra, és az ottani állapotok kifigurázása akart lenni. 😛
Sugam
ikszesdé akszdéis, omg XD, ezmi mar! elmebeteg allaT!

[HUN]Crassus

Sugam
kókemény😄

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Oldern the 1st
Ez azért kõkemény 😊

TDC Geronimo
xD

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

pc dome

Laky
😄D
ezt hol?

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Sztem a mage szar, lvl 10-ig huztam, de sztem gyenge volt, a pap meg meg gyengebb azt csak 6-ig huztam, olyan bena kari, de most felhuztam egy warlock-ot 14-re, és elvertem vele egy 12-es rugot, akinek kék fegyvere volt, a rugo is szar de a warlock imba!

[HUN]Crassus
Az autó attack nem megy rendesen....más is észrevette?
Ha targetet váltok mikor a lecsóban vagyok elrakja a fegyót a kari egybõl, nem kezdi el ütni...rohadt zavaró 38x az attackra nyomni mindenegyes targetváltáskor....defend yourself tutin mûködött,de a blizz beépített autó attackja baxik mûködni😞

😊

A PS2 az összes létezõ játékával és kiegészítõjével együtt sem ér annyit mint a Wow :-))))

2x

pendrive+wow

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

pendrive+wow

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

Van itt olyan akinek van ps2-je?Csak az válaszoljon.Melyiket éri meg jobban megvenni,ps2-höz memóriakártyát(okamit,superman returns-t akarom játszani),vagy a wowot?

Van itt olyan akinek van ps2-je?Csak az válaszoljon.Melyiket éri meg jobban megvenni,ps2-höz memóriakártyát(okamit,superman returns-t akarom játszani),vagy a wowot?

The Garrett
Na lement Kharazan elso bossa( attumen the huntsmen ), pickup teammel, 69 es druidként tankoltam 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

oké

http://csuknorisz.mybrute.com

tigeroo
ogrimmar..õröket kérdezgesd
[HUN]Crassus
Tile köztük van?

[HUN]Crassus
Nagyon kemény csapat állt össze.Avicenna,Dainussa,Anirul,Phobia,Adams,Heartripper,Dzsozi,Cigam,Fooma stb.stb. engem meg csak úgy behívtak funból madárijesztõnek a farmra😄😄
Igen az Xbg-k óta rengeteg premade-t láttam,de nagyon megizzasztani csak pár tud.Warsong pl nagyon erõs és ti is kemények vagytok...megjegyzem pont az uccsó 5-0 mielõtt leléptem az Al akir ellen volt.

hELO ALL! Tudja valaki hol lehet UNDEAD-nél(faj)hordás, hol lehet AXET-megtanulni használni.Ha vki megmondaná akor meköszöném.JA Undercitybe nem lehet vagyis nem találtam pedig minen egyes árús meg trainert végigjártam

http://csuknorisz.mybrute.com