World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
miért menjek egyedûl ha vannak barátaim akikkel tudok menni BG-ni???
reggel melóból hazajövet nyomtam 3-4-et ott is csak 1x kaptunk ki,de PUG vs PUG-ban ez ugye tök random....volt olyan,hogy szinte egész nap veszítettem....,de leszarom😊 Én ha veszítek akkor is élvezem a játékot ha izgalmas meccsek vannak.
Elõszõr én is 3-om pontot akartam TM-re,de megynugtattam magam 2-õ is elég bõven.Bár vaciláltam a 3-om TM és csak 2 Imp MS közt illetve,hogy nemteszek TM-re hisz intercept meg Owerpower megy az alap 10-el is,de Piercing howlra mindíg kell 10-et spájzsolni így jött ki,hogy 20 elég lesz.....kb. ennyi a lényeg nekem.
22 AB ma, ebbõl 22 gyõzelem és 12x mentünk premade ellen legszarabb állás a 4/1-es bázisállás volt....2 ally premade-t nemtudtunk 5-0ra hozni az összestöbbit igen.....bár a Pug-ot nem számolom,mert az vicc.Pláne,hogy a szerver krémjébõl állítottunk össze AB teamet.
A hírekkel ellentétben még mindíg a warrik vannak a lecsóban és nagyon effektívek.Nálunk 3 warri volt mind a 3-om Arms.
Kéne valami frankó/kafa aláírás...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)
@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
azt hittem a muki geci után már nincs tovább, de tévedtem
"vegyél fel msnre"😄
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Iq joins the raid
IQ:helló srácok,beférek még.
IQ:jajj,nem ezzel a karival jövök,átlogolok,altra,sec.
Iq has left the raid.
Iq has gone offline.
NegatívIQ come online.
NegatívIQ has joined a raid.
NegatívIQ:Re mukigecik ..I.."
-.-
a másik pedig hogy a mark of honorjaimat hol tudom beváltani?mert én már nem találom a kék kérdõjeles törparcot...elõre is thx
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M