World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BS FaLLen premadet is lemossátok?
Magh
Mert az Arathor premade-ek fura mód ennyire jók. Másik server az Alakir, az ottani egyik guild az egyetlen, amelyikkel komoly meccset tudunk vívni. A többit meg nagyjából lemossuk, pedig még több nagyságrendet lehetne erõsíteni (pl nincs TS se). Ez van.

TDC Geronimo
Most nem akarunk itt zavarba hozni mindenki elõtt és ledönteni azt a hatalmas imázsodat...ezért mellõzzük a képek beszúrását -.-

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

[HUN]Crassus
jajaja😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
De basszameg,hogy megint egész nap egyetlen "SG's HAverral"LOL nemtalálkozom BG-ben az már vicc.....mondjuk a poén az,hogy lehet ti találkoztok velem csak kushadtok ha POWNAGE-van?😛😄

Count Adyn
ezitt a crassus-blog?😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Davidus
hallottátok!😄

V9ykn8_TZL0

[HUN]Crassus
van SS-ok is! jöhetnek??😄😄

[HUN]Crassus
de mint láthatatd 12x voltunk premade ellen ami nem kevés egyáltalán...és hiszed vayg nem,de 100% jobban élveztem azokat a meccseket a homokzsákok ütögetése nem az én mûfajom....

[HUN]Crassus
tevagya faszagyerek Davidus én tuuudooom....😊

[HUN]Crassus
egész nap 2x ha volt pár percre lag.....
miért menjek egyedûl ha vannak barátaim akikkel tudok menni BG-ni???
reggel melóból hazajövet nyomtam 3-4-et ott is csak 1x kaptunk ki,de PUG vs PUG-ban ez ugye tök random....volt olyan,hogy szinte egész nap veszítettem....,de leszarom😊 Én ha veszítek akkor is élvezem a játékot ha izgalmas meccsek vannak.

Davidus
csak annyit mondok arena! majd ott kiderül ki a faszagyerek😄

V9ykn8_TZL0

[HUN]Crassus
Szóval nekem piercing Howl alap pvp-ben annélkül aki elkezdi az sztem nem 100-as😊 /kivéve ha tank és nemtud ráspeckózni egyébb okok miatt ugye/Választanom kellett vagy second wind vagy enrage....így 60-on second wind abszolute a nyerõ enrage-el szemben szóval SW. Volt még 5 kérdéses talentpont itt választhattam ,hogy vagy 57 AP az Imp battle shout miatt vagy +7% MS-re és +4% minden melle hitre és a 4% az megy a többieknek is....szóval hagytam az imp BS-ot.
Elõszõr én is 3-om pontot akartam TM-re,de megynugtattam magam 2-õ is elég bõven.Bár vaciláltam a 3-om TM és csak 2 Imp MS közt illetve,hogy nemteszek TM-re hisz intercept meg Owerpower megy az alap 10-el is,de Piercing howlra mindíg kell 10-et spájzsolni így jött ki,hogy 20 elég lesz.....kb. ennyi a lényeg nekem.

capaszabi
😮 mellesleg csapatban csak törött kézzel süketnémán vakon nem lehet nyerni jelenleg. szal nagyon ne verd a nyálad, próbálj szoloban nyomulni 1 napig, majd meglátom mekkora facemelt lesz 😄

capaszabi
csupáán azt nem értem hogy hogy tudtok jáccani olyan BGben ahol minden eksön 6mp késéssel jön létre, és az a jobbik eset, ha létrejön...

[HUN]Crassus
nekem gyönyörûen muzsikál az Arms csapatban.
22 AB ma, ebbõl 22 gyõzelem és 12x mentünk premade ellen legszarabb állás a 4/1-es bázisállás volt....2 ally premade-t nemtudtunk 5-0ra hozni az összestöbbit igen.....bár a Pug-ot nem számolom,mert az vicc.Pláne,hogy a szerver krémjébõl állítottunk össze AB teamet.
A hírekkel ellentétben még mindíg a warrik vannak a lecsóban és nagyon effektívek.Nálunk 3 warri volt mind a 3-om Arms.

[HUN]Crassus
38/11/2
elírtam tegnap......

tigeroo

akkor ez hogyvan?? a ranged crit-emet mutatja (a melee még annyi sincs..)
capaszabi
nincs is. van az 5/0/46 tankolni, meg van a 0/48/3 dps-re. armsban nincs logika.

R-tard No-lifers...

Kéne valami frankó/kafa aláírás...

A jelenlegi patchez tudnátok adni linket ?

BEAST
majd ha olyan 1337 vagy k3wl leszel mint o , akkor talan esetleg megerted 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nem teljesen értem a logikát a 33 pontos armsban. Ugye akkor már legjobb esetben is csak 18 kerülhet Fury-ra ami alapból már csa 15%-os enrage többlet, szerintem a 3 TM is elég fontos szóval akkor enrage-re nem jut, a többi, 5 pont criten kívül meg a többi 10 pont szerintem felesleges, akkor már több értelme van arms-on. Vagy talán még piercing howl, de a 33/x/x-nek nem látom a logikáját.

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

Davidus
l2p

V9ykn8_TZL0

Én a pendrive-os missziónál elakadtam. Tudnál segíteni msnen?

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

Count Adyn
mehet bannerba: "Az én apukám úgyis erõsebb te muki geci"😄😄😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

basszus könnyesre röhögtem magam
azt hittem a muki geci után már nincs tovább, de tévedtem

rosszul mondtad😛
"vegyél fel msnre"😄

BEAST
lehetek a baratod? ... felveszlek msnre is <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Davidus
végigvittem a wowot

V9ykn8_TZL0

TDC Geronimo
Paladin tankol, amit sokak szerint ugyebár nem tud -.-

Botond
hú,hát szingli wowom nincs,de az SG fórum csetlogja megvan,íme:

"Iq joins the raid
IQ:helló srácok,beférek még.
IQ:jajj,nem ezzel a karival jövök,átlogolok,altra,sec.
Iq has left the raid.
Iq has gone offline.
NegatívIQ come online.
NegatívIQ has joined a raid.
NegatívIQ:Re mukigecik ..I.."

-.-
capaszabi
14, de ahhoz már csapat kellett...

Count Adyn
Egyedül voltál az egész BG ben vagy hogy?😄

Lynx_TWL
akkor te rank13as szarkupac vagy <#gonosz1>

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

capaszabi
szolo pvpben tényleg szar volt, ezért tudtam elérni szolozva rank 13at...

Lynx_TWL
mert muki gecik vagyunk

magus
szerencsétleneket hogy szivatjátok

annak már vége

szucsy89
hi, a pala uj cucca a righteous defense mit csinál pontosan?nem igazán értek jól angolul...o_O
a másik pedig hogy a mark of honorjaimat hol tudom beváltani?mert én már nem találom a kék kérdõjeles törparcot...elõre is thx
The Garrett
honor_Fu rendesen méri, és külön mutatja a hk bol jövö honort és a bonus honort is.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

meg okos is😊

Sugam
szép egy ember vagy 😄

Tafaya
A csúnya beszéddel meg csak azt éred el hogy kivágnak a fórumról mint macskát dolgát végezni.

Tafaya
Ha nem tudsz olvasni akkor minek akarsz wowozni? Tudod abban szöveg is van ám!

TDC Geronimo
Hát itt nem szal /shoo

Laky

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Lynx_TWL
hát ezt mi nem tudhatjuk, mert nem használtuk soha.

sharpwrz
És hol a Qrva any**ba találok a törtverzióról infót???

...

Tafaya
SPOILER! Az elolvasáshoz vedd fel a keretes szemüveged!

A tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!