World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szombat óta nem tudtam normális gear-t venni magamnak AH-ban még zöldbõl sem, nemhogy kékbõl (lvl30-35-ös cuccokban rohangálnék még midnig, ha nem táraztam volna be elõre magamnak bankba)
nameg, ha nem pakolnék be pár zöld cuccot, akkor kongana az AH az ürességtõl 😄
mondjuk ennek megvannak az elõnyei is, tegnap 15g-ért adtam el egy olyan zöld cuccot AH-ban, ami normál körülmények között eladhatatlan lenne...
BG-k állandóan lag-zanak, mert a wow community 99,5%-a a bg-kben honort farmol, viszont a world serverek nagyon frankók, nagyon jól lehet quest-elni, alli-t 2 napja nem is láttam szinte... ^^
soha egyetlen agytröszt sem fog értelmes dolgokat kihozni ebbõl a témából, akik játszanak, azokat nem érdeklik az ilyen agyszülemények - én mint játékos alkat, arra tudok gondolni, hogy ezek az emberek igy igazolják, hogy miért is kapnak pénzt a munkaadójuktól - akik meg nem játszanak, valószinûleg nem értik az egész témát.
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
Hozzateszem, rosszabbra szamitottam...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
surulta a nagymamariogató, satani talalmany a szamitogep kategoriat, amit eddig is láthattunk ilyen riportokban, de valahogy hitelesebbre sikerült mint a többi.
nekem tetszett.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
V9ykn8_TZL0
Két fajta pletykát hallottam. Egyik szerint a blizz köv patchben növeli a GM cuccok HK-költségét, mert "túl könnyû megszerezni".
A másik szerint túl kevés ideig lesznek ezek a cuccok értékesek, és lejebb viszik a költségeket.
Vagy pedig marad minden így, de kevesebb/több honor jár majd a killekért. Szerintetek mi lesz? SZvsz marad minden így, ahogy van, de ez magánvélemény, és lehet tartalékolni kéne az honort a patch utánra 😊
És a Frei is druidát mutat be ...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
thx!
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
๏̯͡๏﴿
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
๏̯͡๏﴿
- GM/HWL és a különbözõ settekhez egyáltalán nem kell rang, csak honort meg markokat kell farmolni?
- WSG/AB/AV itemekhez kell repu, vagy ezekhez is csak honor+mark kell?
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Ha pug vs pug, akkor bármi lehet, ha ti premade-ként voltatok, akkor valszeg kikaptunk (egyetlen esetrõl tudok, amikor Maelstormos premade-t csaptunk szét puggal - többinél nem volt szerencsénk 😊
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
Az AB hétvége (sõt: patch) elõtt lehetetlen volt bármit mondani nekik, most belõttem pár "melyik group merre menjen" és "inc st, inc lm" stb. makrót, és úgy döntöttem, kommandírozom a népeket 😊
Eredmény (nem az elsõ ilyen, szerencsére😊

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)