World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tafaya
Én sem rendeltem elõ, nem is nagyon lenne idõm elmenni érte és sorbanállni órákat. Majd jön februárban 😊

elbaxtad

Lazarus
Ha tanultak is a hibájukból, nem rajtuk múlik hogy mennyit kapnak.. sajna
And5
Gondoljátok, hogy most nem készülnek fel jobban a közel 2 évvel ezelõtti mutatványra ? Lusta voltam elmenni a mediába ilyen nyakpántos cuccért mert azt hittem ugy se adjak ki a jatekot még jövõre sem ... 😞

Én azon se csodálkoznék ha sok elõrendelõnek se jutna, garantálni csak annak tudják aki vett ilyen nyakpántos szart. Boltok polcain nem fogsz BC-t látni, legfeljebb nagyáruházakban nyitás után 2-5 percig.

Lazarus
Viccelsz? 😛 Nem emléxel mi volt közel 2 éve?
ja ne is mondd baze...
szombat óta nem tudtam normális gear-t venni magamnak AH-ban még zöldbõl sem, nemhogy kékbõl (lvl30-35-ös cuccokban rohangálnék még midnig, ha nem táraztam volna be elõre magamnak bankba)
nameg, ha nem pakolnék be pár zöld cuccot, akkor kongana az AH az ürességtõl 😄

mondjuk ennek megvannak az elõnyei is, tegnap 15g-ért adtam el egy olyan zöld cuccot AH-ban, ami normál körülmények között eladhatatlan lenne...

BG-k állandóan lag-zanak, mert a wow community 99,5%-a a bg-kben honort farmol, viszont a world serverek nagyon frankók, nagyon jól lehet quest-elni, alli-t 2 napja nem is láttam szinte... ^^

And5
Hagyjad már és a boltok polcaira ki se rakják az egészet ? Nem hinném ...

Tafaya
whoa, remélem igazi 😊

Botond
Legújabb migrén kutatások szerint,ha vki mortal combatot meg doomot tol, ami leköti az agyát,akkor addig sem fáj a feje. Vagyis az erõszakos játékok egészségesek.Na most legyen okos vki. -.-
" i wonder what the exact story behind this quest is. " -> egyik komment. Valódi ?!?!

LoL

hum ez valodi? ha igen akkor WOW!

http://www.youtube.com/watch?v=ipQBFDb_SFI&eurl=

errõl lemaradtál, majd nézz vissza a tavaszi szállítmánynál.

And5
Nem tudtok véletlen egy helyet ahonnan meg tudnám rendelni a BC-t. Már kerestem mindenütt és sehol sem fogadnak el több elõrendelést annyi rá a kereslet.

az egésznek semmi értelme sincsen, mármint a játékok elleni fellépésnek.
soha egyetlen agytröszt sem fog értelmes dolgokat kihozni ebbõl a témából, akik játszanak, azokat nem érdeklik az ilyen agyszülemények - én mint játékos alkat, arra tudok gondolni, hogy ezek az emberek igy igazolják, hogy miért is kapnak pénzt a munkaadójuktól - akik meg nem játszanak, valószinûleg nem értik az egész témát.

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

Én azt vártam, hogy majd gnómokat fognak ölni meg csókot dobálni nekik, és kihozzák, hogy ez 1 pedofil, gyerekgyilkos jaték. 😊
Lynx_TWL
ti 4. dimenziós benszülöttek vagytok!!!!4

๏̯͡๏﴿

PiszkosFred
A vilagon semmi ertelme sem volt az egesznek. Se eleje, se vege, se ertelme, se semmi. Maig nem tudom, mit akart kihozni ebbol Frei, mert valamit tuti akart, de az nem jott ossze. WoW helyett barmely mas jatek igaz lett volna, de hat ugye ez a divat mostansag. A vege fele, amolyan csattanonak vartam, hogy mikor mondja egy pap, hogy a wow a satan muve, vagy mikor jon egy magyar "J. Thompson utanzat", aki koveteli hogy irjak ra a dobozra: "a slowfall a valosagban nem mukodik, ezert ne ugraljunk a melybe kezunkben egy ludtollal..."

Hozzateszem, rosszabbra szamitottam...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

KIváncsian várom mennyivel megy lejebb .
The Garrett
nem volt annyira gáz ez a frei mint gondoltam...
surulta a nagymamariogató, satani talalmany a szamitogep kategoriat, amit eddig is láthattunk ilyen riportokban, de valahogy hitelesebbre sikerült mint a többi.

nekem tetszett.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Sound

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

A 60-as cuccokra céloz

tovabba most akkor lesz kulon gm cucc level 60 ra es level 70 re is? melyikre vonatkozik a csokkenes? mindkettore? csak arra ami mar most is bent van vagyis a 60 as?😊 szal ez a valasz igy eleg semmit mondo😉

nah igen, es az arena cuccok meg felmennek?😊 gyak gm cucc turorudi lesz arenacucchoz kepest.

Oldern the 1st
Hotpatch, tudod, kis javítás 😊

Davidus

V9ykn8_TZL0

time will tell

milyen patch?

Oldern the 1st
Na, egy kis segítséget kérnék 😊

Két fajta pletykát hallottam. Egyik szerint a blizz köv patchben növeli a GM cuccok HK-költségét, mert "túl könnyû megszerezni".

A másik szerint túl kevés ideig lesznek ezek a cuccok értékesek, és lejebb viszik a költségeket.

Vagy pedig marad minden így, de kevesebb/több honor jár majd a killekért. Szerintetek mi lesz? SZvsz marad minden így, ahogy van, de ez magánvélemény, és lehet tartalékolni kéne az honort a patch utánra 😊

Oldern the 1st
Mert feral dr00ds FTW ^^

Zaniah irjál már

Nézzétek a Frei Dossziét. Sárkányokat járnak ölni a felnõtt emberek 😛
És a Frei is druidát mutat be ...

PiszkosFred
Kollega belesett a CoT instanceba, illetve a vendorokhoz meg ahova be lehet jutni, erre a server megadta magat ;] (persze nem miatta, de kozel egy idobben). Osszes instance kong az uressegtol, sehol egy mob, egy vein, egy gaz, vagy boss, semmi. AH szinten padlon, nincs kinalat, nincs kereslet, nincs semmi. Egyedul a BGk mennek, most aztan apraja, nagyja BGben log...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Laky
vagy mindenki egyik napról a másikra megváltozott, mert most már néhány markot is össze kell kaparni valahogy 😄

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Laky
<#wow2>
thx!

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Lynx_TWL
nem kel már bg repu sehova, és mindent honroból meg markból veszel.

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

TDC Geronimo
Se repu se rank nem kell

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Lynx_TWL
talán csak beszabadultak normális emberek is nem retardáld valóságérzet=0 24/7 lámagecik tolják pvpt mostmár😊

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Laky
Gamecard hiánya miatt nem volt lehetõségem megnézni pár dolgot, ezért tõletek kérdezném meg:
- GM/HWL és a különbözõ settekhez egyáltalán nem kell rang, csak honort meg markokat kell farmolni?
- WSG/AB/AV itemekhez kell repu, vagy ezekhez is csak honor+mark kell?

MrStokes
Ez jo 😄 De lehet benne vmi igazsag. 😊

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Oldern the 1st
Azt már nagy elõrelépésnek tartom hogy mindenki tudja, mit jelentenek az inc, bs, st, gm, lm, def és zerg kifejezések 😊

Dacid
Jah, megtanultak PvPzni??? 😊 Nem hiszem, csak a pve sebb arcok is bekerültek a PvP világába és nem csak sádó prísztek meg ferál droodok rohangálnak, puggal is kapod a healt 😛

Oldern the 1st
Bevallom õszintén, fogalmam sincs 😊
Ha pug vs pug, akkor bármi lehet, ha ti premade-ként voltatok, akkor valszeg kikaptunk (egyetlen esetrõl tudok, amikor Maelstormos premade-t csaptunk szét puggal - többinél nem volt szerencsénk 😊

[negativ] Cirek
bs 2perc múlva restart. amúgy kalimdor halt be, Badlandsen vígan dueleztem 2perce 😊

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

LSC
milyen addon/mod csinálja hogy látod az eredméyn táblán hogy melyik player milyen class?

Botond
velünk mit játszottatok?-.-
Oldern the 1st
Na, hölgyek-urak: valami történt - megtanult az ally nagy része (vagyis a pvp-zõ része) AB-t játszani 😊

Az AB hétvége (sõt: patch) elõtt lehetetlen volt bármit mondani nekik, most belõttem pár "melyik group merre menjen" és "inc st, inc lm" stb. makrót, és úgy döntöttem, kommandírozom a népeket 😊

Eredmény (nem az elsõ ilyen, szerencsére😊

Akit rendesen healelnek az ilyen statot csinál puttó gearrel:

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

Zaniah 😄