World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pyotr
nekem sem adja😛
ugykifagytunk mint a huzat

██

kiadni kiadja deh nem tolt be😞)

QuippeR
BS nem adja ki a karakterlistát

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Retrieving character list 1 oráig semmi nemtörténik
megint bentragadt karim bgn....
The Garrett
4x halt , de akkor 4n utottek engem 5 en õt.. 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

ott a pont! 😄
amugy én palátol nem 1x kaptam ilyen immune shildet nem tom mi volt az
de 10% rol mentett meg

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Botond
Melyiket healelted a 2 db 10x is halt közül?-.-
aszem akkor még gyurok
ma este majd a gm törrel +100 spell upom lesz
na majd azzal... 😊

The Garrett
pedig nem is én healeltelek. 😄

akit en healelek az ilyen statot csinal ^^( vip ):

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Nekem apám WoWozik, és nem vesz be a guildbe, pedig már megígértem, hogy nem mukigecizem le a fos t5ös duidját, ami egyes épelméjûek szerint mindent odabasz :-P. Egyebek iránt msnen fenn van és képe is van ahogy egy klikkel megölt egy egész premade-t. :-D

shaime01
de már régebb ota tolja..
tegnap talált valami epicet vagy mi az .. és felkiálltott szivbaj jött rám 😄

Davidus
enyem diablozott

V9ykn8_TZL0

TDC Geronimo
Jó ezt már letárgyaltuk -.-

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Botond
l2p. druid most 60on üt mindent. Kedvencem tegnapi BGn a 3 hittelt paladin volt.
shaime01
anyám wowozik.. help me >.<

TDC Geronimo

Lazarus
Minek az neked? Kérdezni tudsz huncsatin is
mocskos paladin fos allyk :>

Zaniah add a cimed pls

na most mit szopatok má 😄 nem kell it mukigecizni 😄

dehogy kell nerf! én jolérzem igy magam! 😛

imba lock imba healerrel :

simán imba lock:

PiszkosFred
Bosszu ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

QuippeR
basszus ezt minek kellett?? most teleszpemmelik majd az emailemet...

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Count Adyn
[email protected] a cime én tudom!!

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

oksika 😄 de nemtom mi a cimed

Vegyél fel msnre.

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiii megrendeltem a wowot meg gamecardot 😄 holnap meg is jön yuppiiiii

Magh
Na ez már impressive 😊

TDC Geronimo
Újabb Dernos videó, ami egy kis elõzetes arról, hogy mit is tud egy jól gearelt pala mûvelni patch után. Érdemes leszedni a filefrontosat, mert HD minõség és nem is vészes a nagysága 😊

Magh
Kurva imba mit mondjak. A tipikus druida style, percekig öl egy warriot, egy mage-el már rekord fél perc alatt is képes leszámolni, 100-akat üt, közben stun/immo alatt healel. Párszor kipróbáltam barátom druidáját, de percek múlva visítva menekültem. A mage-ek akik ellen tolta noobok voltak. Végül egy kellemes fegyóval volt pár 3000+, sõt egy majdnem 4k critje is, ami kb a classban rejlõ maximum (pvp gearben tuti), de ezt minden DD kaszt nevetve túlsebzi. Érzékletesen, ez egy Arena fighter minimum HP-jának is kevesebb mint harmada; micsoda burst! Mindemellett a healje elég gyenge, a balance spelljei meg mondjuk egy 5%-os player ellen hatékonyak. CC-immun: evileg most is az egy druid, de egy mage pl folyamatosan lassítva tudja tartani, amire közben "immunis", de az életét lefaragják, õ maga max autoattackot tolt, és 10 sec alatt ooc.

Davidus
lehet hogy nem csak a sundert spammeli^^

V9ykn8_TZL0

Tegnap voltunk Naxxban. Full dpsel nem tudtam letépni a tankokról a mobot.Najó egyszer leszedtem de sorozatba kriteltem durvákat. Tehát nem igazá láttam agro gondokat. Vagy csak a tankunk imba. Pedig elvettek a magektõl 20% agro reducet és emelték a dmgünket nem kicsit. Mondjuk kicsit jobban kell figyelni és annyi.

Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!

Lehet az a baj, hogy már a BC-s dolgokra koncentráltak a készítõk, amikor a warrior aggro generálását tervezték. Lehet, hogy lvl. 70-en az új lvl. 62-tõl megszerezhetõ képességekkel majd megint faszagányosan fognak tudni aggrot szerezni és megtartani.
Addig meg:<#rinya>

picket
A warriort mint kasztot akarják kivenni a játékból, mert a pala whine összeomlasztotta a blizz fórumot, ugyanis tankolni akarnak. Szóval a kiegtõl már nem lesz warrior (ezért nincs BE warri), és a palák fognak tankolni, meg a mage-k is kapnak plate-t. <#idiota>
Sírni lehet -> ide <#nezze>

&#3237;_&#3237;

Davidus
annyit tudok hogy a legjobb tanknak a protos warriornak kellene lennie de betaban a pala meg a maci is jobban tartja az agrót😛

V9ykn8_TZL0

Tudsz valamit a dologról, ez bug / várható javítás?

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

Detto ilyen gondok voltak, priestjeink csak renew / shieldeltek és aggroztak.

Davidus
L2feraltank amíg nem fixelik a warriorokat^^

V9ykn8_TZL0

én is ugyanebben a cipõben jártam 😄
a muki gecin és az utána következõ 3 oldalon a végén már majdnem besírtam a röhögéstõl itt melóhelyen 😄

Zaniah: nem csak nektek van gondotok a réjdekkel. Mi MC-ben Lucifron-on haltunk el pillanatok alatt. A full protos warriorjaink egyszerûen nem voltak képesek megtartani a dögöt. Damage még csak nem is ment bele, de a hílereket pillanatok alatt szétszedte, mert a gyógyításokkal olyan aggrót generáltak, hogy a warriorok hiába pakolták a sundert, revange-et, tauntot. Egyszerûen le sem bagózta õket. Össze vissza futkározott és szépen leszedegette az összes hílert. Mondjuk már a trashmob-okat is gyanúsan nehezen tudták megtartani. Még egy renew/rejuw miatt is leszakadtak a tankról a dögök. A mage-ek és a többi caster meg majdhogynem csak wandozni mert.
Úgyhogy most a mi csapatunk is szünetelteti a nagyobb réjdeket. Inkább megyünk AB/WSG-ket guild szinten.

TVelvet
Miért kell neked rugó ?😛P
LSC
Hello all. Keresek eladó wow accot Bloodscalpon lvl 60 ally rugót. Ha valaki tud ilyet vagy van neked eladó írj egy privit pls. Ty.

szerinted olvassa bárki is blizzardtól ezt a fórumot?

\"HST-nal az emberiség egyedfejl&#245;désének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

capaszabi
tévedsz, ahogy blizzéket ismerem ugy fog müködni, hogy te IS meg a célpontod IS besérül 😄

capaszabi
jah askandi valóban jó, nem kell keresni a targetet amikor azt mondom "warri birka aztán tekerjük" csak hallom egybõl hogy meeeeeh 😄DD

Davidus
full cc immun? 1k mana 1 shit lvl70en-.-

V9ykn8_TZL0

capaszabi
nekünk skeram elsõre lement csütörtökön, de szavazás alapján abbahagytuk utána. Tegnap raz vael elsõre, szintén befejeztük utána a 2500as ping miatt szavazós alapon.