World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
Kimennénk a csetre itt SGn,és tolnánk ami guildcseten megy vajon 2 vagy 3 perc alatt kapna permabant az egész guild? Ezen töprengek is vacsi közben. -.-
TDC Geronimo
Hát tárazzon aki akar 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
jó de te nubvagy -.-

Botond
75k honor meg a 3*100 markot így is be tudod tárazni kiegre.
Davidus
annyira nem-.- nekem még csak 2/6 HWLem van😄

V9ykn8_TZL0

Oldern the 1st
Rendben, utolsó egyetlen értelmes indokom is elúszott, hogy a BC elõtt wowozzak, gratula.

TDC Geronimo
Hát ezzel valóban elkéstek -.-

Davidus
pwnd:o

V9ykn8_TZL0

Davidus
az nem eu-.-

V9ykn8_TZL0

Now that the Before the Storm content patch has been live for the past week, we’ve had a better opportunity to track the rate at which players are accumulating honor, and subsequently how easy it's been to obtain honor rewards. In gauging these elements, we've determined that the effort required to obtain honor rewards is more trivial than we had intended. As a result, during today's maintenance we’ve applied a hotfix that reduced the amount of honor gained by approximately 30%. This change allows the honor rewards to be obtained at rate that better reflects the item’s in-game value.

The reason that we decided to reduce the rate of honor gain rather than simply raise the honor cost of each item, is to ensure that everyone’s time and effort participating in PvP since the patch is not diminished. As this change will only affect future honor accumulation.

jó jó,DE TÚL KÉSÕ 😄DD

MrStokes
Ez a statusz oldal nem sokat er, ugy latom, BS-re azt irja, hogy down, pedig eppen haverral beszelgetek fenn BS-en.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Hm, szoval Blizz hozza a szokasos formajat. Mondjuk mar majd 1 hete a patch ota oO.

Mellesleg nekem a wow-europe.com is tetu lassan jon be. Nem tudom, hogy ez csak egyeni jelenseg es mondjuk a tuzfalam rakoncatlankodik, vagy altalnosan ervenyes.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

TDC Geronimo
Jahát gyengék kihullottak -.-

bodesz
status

amúgy full ue van ragnarossal is és statusnál ki sincs írva.ilyenkor mivan?
amit írtál az sincs most kiírva...

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Lynx_TWL
kb fél órája szétkúrodott a server, 4en partyztunk aztán öltük amobokat, és akkor így olyan anomáliák voltak, hogy én nem láttam a mobokat más meg de.:o aztán már pont írtma, hogy a mátrixban ragatdunk örökre, és akkor server disconnect.

๏̯͡๏﴿

MrStokes
BTW probalt vki mostanaban felmenni Nepara?

Nekem fel oraja retrieving charachters.. >_<
Megneztem masikat, pl BS, azzal semmi gond. T_T

MrStokes
Tamogatom 100%-osan. Ez mar a gumiba is majdhogy sok lenne >_>

TVelvet
Nem tom kiez, de sürgõsen büntizzük meg mert ez már fájdalmas számomra. D:
The Garrett
sry de... összetévesztessz minket valakivel akit ez erdekel.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

<#boxer><#boxer><#ejnye1>
ne legyek ideges geci :@@@@@@@@@ááááááááááááááá
OFF
mai napom : alig tutam felkelni fél 6 kor mert hajnali fél 2 ig gépeztem , elmek schoolba , 5 oránk volt és 5. után több mint 2 órát kellet szpnunk a hidegbe , mert az arohatt táncproba geci :@ lesz , tiszta baromság mikor nem tancol senkisem , 4 orási vonatal nem tuttam eljönni mert 4 10 kor végeztünk :@@@@@ 5 órásival jövök , a vonat lerobbbant 15 percre , hazajövök senki sincs itthon NA MONDOM BIZTOS MEGJÖTT A WOW (tegnap megrendeltem) hát erre anyám kiirta h hát 15 45 ig nem jött meg :@@@@@@@@@@@ áááááááááááááá a rohatt b sgds kkkkva annyát ááááááhh
OFF

Oldern the 1st
/laugh 😄

Tafaya
És mit kezdjek egy némettel, nekem BC kell ^^

Botond
Kimászik az ember bécsbe,vesz egy németet és lehúz egy angol klienst a netrõl,ha itthon nagyon hiánycikk lesz. Nem kell ehhez 3 diploma,hogy ennyi esze legyen az embernek. Mazóknak persze irány a márciusi transzport.
MrStokes
Te mirol beszelsz? <#conf>

létezik valami Auctioneer-hez hasnoló jó mûködõ addon?

TDC Geronimo
<#idiota>

capaszabi
miért vársz 1 hónapot a BE rerollal kieg megjelenés után? ^^

Kriger
Szívesen, máskor is <#wink>

Ja igen. Tényleg. Saturn van, ami gyak. ugyanaz mint a Media Markt, mert ugyanaz a tulaj. De azért kösz, sokat tanultam. 😄
Kriger
A Mammutban nincs és nem is volt soha Media Markt.

ehh, need VIP jog. Szal manuálisan csinálom Smartdebuff, vagy Clique segítségével.
Én is manuálisan csinálom, ezért csodálkoztam, amikor elkezdték páran isteníteni a progit, miközben én semmit sem tudtam kezdeni vele.
ne varj csodat. 2.0.1tol mar nincs lehetoseg ilyen intelligens addonok hasznalatara. manualisan kell dispellelelni.

Én emlékszem. Nyugisan lekocogtam a Mammutban, a Média Marktba olyan tíz körül, leemeltem a polcról a World of Warcraftot és kifizettem a pénztárnál. Utána meg egész nap röhögtem azokon, akik egész sorban álltak az 576 elõtt. Nem kell beszarni. A MédiaMarkt nem az Automexen keresztül rendelte annak idején a World of Warcraftot, hanem közvetlenül a Vienditõl és szerintem most se lesz másképp.
Ok, köszi:-)
Fenrir
Oks, kösz 😊

Megvettem a hwl fist weapon main hand-et, de orrba-szájba miss-eltem (unarmed 232) av-n és volt egy szörnyû gyanum, hogy az talán mégsem unarmed.

A halál csupán a kezdet...

QuippeR
unarmed

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Fenrir
Lehet, hogy láma kérdés, de a Fist Weapon az Unarmed-nek minõsül? Mert elvileg mindent megtanultam Orgrimmarban a weapon master-ektõl és nincs közte a Fist Weapon skill.

A halál csupán a kezdet...

Dacid
Midnig csak annyit vonnak le amennyit fizetsz érte, ha mondjjuk van 45k honorod és veszekl egy 1 kezes rank14es cumot akkor 22500 ad megmarad.

miért vesztenéd el?
nagyon nem volna logikus dolog.
természetesen nem veszik el a fennmaradó rész...

Hali!

A Gm cuccok esetében be lehet tárazni a honor pontokat vagy ha veszek vmit akkor ugrik az összes, tehát ha mondjuk veszek egy Longswordot és 24k-m van, akkor elbukom a 22.5 k-n fennmaradó részt?
Köszi!
PiszkosFred
...vagy marciusban. De elobb utobb ugyis megszerzi mindenki a maga peldanyat, aztan mehet a moka.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Törölt felhasználó
Holy75
tudna valaki még olyan cimeket mondani ami hasonló a worldofwarcaft.hu-hoz? Elég érdekes ez a game, ha lehetne még jobban utána olvasnék még 1 kicsit. A skillek+ varázslatok érdekelnének elsõsorban. "magyarul", mert az angolom elég szegényes. Ha van valami légyszi dobjatok be pár linket ide. Thx.

Nem, mert nekik van x partnercégük mindenfelé a világban, akiknek csökkenne emiatt a munkája/bevétele és otthagynák õket.

Detox addont használ valaki? Ha igen, hogy a francba mûködik? Mert nekem semmit sem csinál, csak kiírja, hogy kin van debuff.
capaszabi
vivendinek nem lenne mindegy ha megkapná a %-ot? ostobák, ez van.

Ez nem rajtuk múlik, a vivendi miatt nem tehetik.

Tafaya
Kis esze lenne Blizzardnak lehetne neten is rendelni key-t, klienst meg le lehet tölteni