World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

üdv!elado accom van!bs lvl 60 rugo, kékben, epic paci, 500g-vel van. Bankslotok megvéve, mindenhol 16 slot bag(traveler) a karinál is. shadowblade, main handbe.ezenkivül kul tiras szereveren 44es ne rugo.az sima zöldben lévö pvp kari!privátban az árakat.februárig feltöltve.
elnézést kérek a wow topicot használoktol, h ezt beirom csak nagyon sürgösen kell pénz😄

sziasztok ma vettem meg a wow ot termeszetesen az eredetit kartyat is vettem hozza nem is eggyet telepitettem mind az 5 cd t es mikor inditanam a jatekot ez a hiba uzenet jon ki nekem legyszives segitsetek hogy kiprobalhassam mar a gamet mert sokat fizettem erte nagyon 😞
elöre is köszi!!!

nem hunra végzpõdik minden felguard neve?

\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

nemmegya bées megin :S
Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Lazarus
ilyen velem is volt
trükkös gyerek vagy te 😄

AnarchoiD
legyel szkeptikus ... szal attalentolok, felhuzom az impet, meghalok AV-n es felguardom keletkezik ... 😉

de tegnap ejjel mas erdekes is tortent pl a rugommal 😉

2vs2 arena , erdekes dolog tortent csata kozben :

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

megvan idézve és kozbe áttalentolsz.. marha egyszeru
AnarchoiD
Erre varjatok GOMBOT! 😉 Temetoben ebredes utan mitlatok neh a lockommal 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

skorpio7
A patch-ben mindez megváltozott + lett egy újabb slot is (6-ról 7-re növelték). Mostmár maximum 25 g 1 slot ára.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

hát elsö az 1s második 1g harmadik 5 negyedik 25g ötödik 50g ucso 100g

Lazarus
Most majdnem megfagyott az ereimben a vér... de eszembe jutott hogy én nem vagyok wow függõ és nem érdekel az egész
Lazarus
Bank slotok megvéve! O_O max a másodikig vettem eddig bank slotot... mennyibe kerül az összes?
Tatyla
nagyon pihent...xD

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

üdv!elado accom van!bs lvl 60 rugo, kékben, epic paci, 500g-vel van. Bankslotok megvéve, mindenhol 16 slot bag(traveler) a karinál is. shadowblade, main handbe.ezenkivül kul tiras szereveren 44es ne rugo.az sima zöldben lévö pvp kari!privátban az árakat.februárig feltöltve

üdv!elado accom van!bs lvl 60 rugo, kékben, epic paci, 500g-vel van. Bankslotok megvéve, mindenhol 16 slot bag(traveler) a karinál is. shadowblade, main handbe.ezenkivül kul tiras szereveren 44es ne rugo.az sima zöldben lévö pvp kari!privátban az árakat.

GothiK Aesh
sziasztok az a helyzet hogy küldtek nekem wow beta key t az outlookom letöltötte a levelet amibe a key volt aztan ujraraktamam gépem és nincs mega levél a kérdésem hogy visszakaphatom vagy ujrakérhetem ezt?

Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"

The Garrett
beszteszt

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

jobbra fent 10 day free trial vagy valami ilyesmi

link

www.worldofwarcraft.com ok nézegetem de nem találtam de ujra kezdem akor 😊
Lynx_TWL
l2p
te fogsz a druidáddal játszani nem más. te mond meg magadnak, hogy milyen talenteket tudsz hasznosítani....

๏̯͡๏﴿

The Garrett

Lynx_TWL
www.worldofwarcraft.com -on nézz körbe

๏̯͡๏﴿

Valaki tudna adni egy Talent Buildet (Feral legyen fõleg) Druidnak pls? Köszönöm

szupi köszi és honan lehet leszedni?
(trial)
Lynx_TWL
van trial igen
3000/hó kb

๏̯͡๏﴿

sziasztok
1, kérdésem: van kiprobálhato verzio?(idö limites pl 1 hetes)
2, menyit kell füzetni havonta a wow-ért?

elöre is köszönöm
<#idiota><#taps>
Holy75
a bloodscalp on van 1-2 ismerõs oda regeztem. De sajna még õk is kicsik és nem tudnak segiteni. De majd lessz valahogy😊

capaszabi
akkor a Warsong / Stonemaul a te szervered ^^

Lynx_TWL
htx nem okoz problémát

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

picket
Tudni fogod nem csak azt, hogy ki szopott portálért cserébe, de azt is, hogy ki élvezte!
(Amúgy te vagy az elsõ ember, aki egy mailbombernek a saját címét adta be. grat!)

&#3237;_&#3237;

picket
Dehogy! Az én listám: Lynx, Botond, Wildor <#nevetes1>
(Õk is guildtagok, csak nem mindig abban a guildben, ahol én is <#idiota>)

&#3237;_&#3237;

Lynx_TWL
estére egész magyar wow community szerelmi életét kívülrõl fújom majd:d

aztán ide copy paste a legjobbakat:'d

The Garrett
omggogetalife karacsonyi szereles 😊)))

guild tagok nevét beírni égõ? 😄D
picket
Eléggé mazochista vagy, ha a mi hülyeségeinket akarod egész nap olvasni az amúgy is gyors freemailes fiókodban (vagy Wildorét adtad meg? <#idiota>)<#taps>

&#3237;_&#3237;

Count Adyn
<#hehe>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Holy75
Köszönöm szépen a cimeket.Akkor nem maradt más hátra, nézegetni....

PiszkosFred
Valami idiotabbra gondoltam, ez igy csak maildugulasra jo... ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Lynx_TWL

PiszkosFred
Oh, sorry, nem is tudtam hogy a thottbot vagy az allakhazam magyaritva lett ;]

The Garrett
de ahhoz angoltudás kell ^^

PiszkosFred
Azert a http://www.wowwiki.com/ -t se feledjuk, egesz jol hasznosithato ez is.

skorpio7
Nos egyetértek az elõttem szólókkal abban, hogy valóban nem kell több 100-150 angol szó tudásánál ehhez a játékhoz ( égtájak ismerete és hogy "ölni kell", ezek a legalapabbak). Ebbe a szókincsbe beletartozik persze az is, hogy esetleg vkivel partiban (ha éppen nem magyar) csináljatok együtt egy questet.
Mindképpen érdemes a wow.hu-n megkeresned az általad indított kaszt topic-ját, ahol találhatsz talent kiosztásokat, magyarázatokat hogy éppen azt miért tartja jónak és szerintem a te kérdésidre fogsz találni választ.
A másik pedig egy angol oldal, ahol szó szerint minden megtalálhatsz ami a játékkal kapcsolatba hozható.
Ha questrõl van szó akkor rá lehet keresni az itemre, megnézni mi dobja és térképen jelölve hol van az adott mob(ok).
Ja és ha szerencséd van, akkor esetleg van fent a hun csatin is esetleg segítõkész ember, de 2 év játék után lehet csak 2 oldalcímet fogsz kapni. 😊
Amúgy ezeket az oldalakat érdemes ismerni (én az elsõt ajánlom nagyin figyelmedbe).:
http://wow.allakhazam.com/
http://www.thottbot.com/

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Lynx_TWL
jelenkorunk ifjúsága: privi.hu

rezes
És ne feledjuk a gyõzike sót aaki kitünõ példa lehet jelenkorunk ifjúsága számára<#vigyor2><#zavart2>

Fonok.Ki az a corporation?