World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
a reggeli 1es megírása után xD
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
eljen az engineírás magasfoka.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
ilyen msot enyim ^^
betumeretet kell még kisebbre venni és kezd alakulni ^^
és nemsokára lemegyek a boltba is! 😄DDD
(akinek hasonlo problemaja van töltsön le prat - addont 😊
most ujratelepitettem es most tölt be az elso patch! remelem a masodik is! 😄
Az a bajom hogy a chat ablak minimum méretét a felbontáshoz igazitja a wow, így 1024x768 ben is ugyanakkora képernyõrészt foglal el arányában mint 1650x1050 ben. :/
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Amúgy lehet, hogy a jövõben én is belépek ha felkeltem és kimostam a szemembõl a csipát, hogy bm huntereket reggelizzek (Manhunter éppen jó célpont lenne <#idiota>#idiota>)
ಥ_ಥ
náb, átlátszó vagy 😄
ಥ_ಥ
igaz nem igazán egy mage aoe farmergép, de legalább nem is kell 4-5 mobonként leülni vedelni, mert elfogy a mana...
most már értem, hogy a kínaiak miért a bm huntert használják farmbotnak -.-
(Amúgy a legnagyobb peccs, a 2.0 egy külön könyvtárban van, ha azt törölted, akkor egy hosszabb letöltésnek nézel elébe <#bee1>#bee1>)
(És se angolul, se németül? Nem lesz egyszerû dolgod. De ugye német wow-ra akartad telepíteni a német peccset? <#idiota>#idiota>)
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
"jött egy rugó meg egy pap nagy dirrel-dúrral" - rugó dirrel-durral? noob killer, omg skill!
"kiszabadúlt" - grammar police report: a kiszaba nem dúl!
"...de sajnos a nagy-vörös-pet elõl nem volt menekvés" - két játékost egy enrage-el, omg 18 sec alatt egy pap meg egy rugó, pedig a pap gondolom pw:s és heal spam önmagára, amig a rugó le nem vág téged, de nem jött össze neki, mert a pet imba! Vagy ki sem jött shadow formból, mert noob? <#idiota>#idiota>
"frenzy-vel 200 körüli dps-e van csak a pet-nek...egy zöld gear-es hunter mellett, vajon mit mûvelhet, ha a hunta fullepix-ben van? o.O" - kb ugyanazt <#bee1>#bee1>
kkthxbai, vagyis kezdj flémelni! <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
ma reggel belogoltam gyorsan egyet AB-re, jött egy rugó meg egy pap nagy dirrel-dúrral flag-et foglalni a farmnál, amit épp õriztem.
nekemtámadtak, rugó belefagyott a csapdába, amin álltam, papot meg felzabáltattam a nagy vörös pet-tel...mikor a másik kiszabadúlt a csapdából, benyomta a sprintet, hogy elpucoljon villámgyorsan, de sajnos a nagy-vörös-pet elõl nem volt menekvés 😄
BT gecidurva BM spec-cel -.-
(frenzy-vel 200 körüli dps-e van csak a pet-nek...egy zöld gear-es hunter mellett, vajon mit mûvelhet, ha a hunta fullepix-ben van? o.O)
ha teljesen normál EU kompatibilis wow-od van, akkor a patch-nak -enGB-re kell végzõdnie.
ez úgy nézem valami német izéé... nagyon nem vágom már a németet, de mintha a C: meghajtón lévõ filerendszerrel vagy hasonlóval lenne gondja?
van elég szabad hely azon a meghajtón? (olyan 8 giga nem árt meg a backup miatt)
de talán többet tudnak majd azok mondani, akik megértik ezt a német nyelvû blabla-t...
Játszunk is helyetted? Nem azért, mert szívesen segítek, de erre van megoldás máshol, németül is, nem csak angolul (vagy csak véletlenül vettél német nyelvû wow-ot?). Keresni kell, meg kell nézni 3-4 oldalt, és simán megvan a megoldás.
Próbáld meg használni: www.google.hu !!! (általában a hibaüzenetek egy részét beírod neki, és már jön is a megoldás)
Amúgy meg oda van írva, hogy "...verwenden Sie bitte das Reperaturprogramm", tehát repair.exe, ami meg a kézikönyvben van leírva, vagy ha rákeresel, akkor szintén megtalálod, hogy melyik az. Ha meg ezzel sem megy, akkor újra kell telepítened, mert sérült az egyik fájl.
ಥ_ಥ
@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)
Ma 1 srác yellelgette if ben hogy accot cserélnék whispelj rám.
5 perc mulva azt yellelte egy másik,hogy "Y" al sose cseréljetek accot, mert lenyulta a haverom accountját... 😄
"Y" ráírt az elso jellelore, adott neki 1 kamu acc / pass-t. A yellelõ megadta neki a saját accát, és... innentol mindenki kitalálhatja. 😄
Ezért itt warn jár, okosan ember ! <#banplz>#banplz><#nezze>#nezze>
@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
de ha segitenel nekem ezt az orias problemat megoldani nagyon orulnek! 😊 es ezer thx et is mondanak! 😄
http://ati.amd.com/support/driver.html
Windows Vista - 64 bit edition
Integrated/motherboard
Radeon Xpress 1100
vagy direktben innen:
http://ati.amd.com/support/drivers/vista64/common-vista64.html
próbáld ki, hátha müxik...
nézz körül ott, vagy a szerezd be egyenként: directx - microsoft.com, ati driver - ati.com asszem (nekem nvidia van -.-)
keress rá a kártyád típusára + driver google-ben, aztán valamit csak kidob...
légy kicsit kreatív 😊
hoz
ezt szettem le remelem ez jo!
de az ati radeon kezelo programat meg nem talalom sehol ! szerintem az lessz a gond mert a sima warcraft3 at se nyitja meg!