World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Az a "matyivagyok" a traden, az utott 😄

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

The Garrett
nem, fullscreen 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Count Adyn
Én most iszom a teám, 2 re mehetek be egyetemre hogy viszaadják az indexem
a reggeli 1es megírása után xD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Lazarus
csak nem maximalizált windowed módban nyomod?
The Garrett
Viszont az a vicc, hogy ugyanannyi fps em volt eddig 1024x768 ban, mint 1650x1050 ben most...
eljen az engineírás magasfoka.

The Garrett
kösz de photeket nem szeressük 😊
ilyen msot enyim ^^
betumeretet kell még kisebbre venni és kezd alakulni ^^

btw most hogy rakerestem pratra, kijott a photek ui 6.1 es talalat, ami widescreenre van tervezve, szal ha erdekel akkro : itte

thx infot, majd imo nekem is kell januar16 tol😄

The Garrett
en teát fõztem meg rántottát ettem!
és nemsokára lemegyek a boltba is! 😄DDD

cheeriost ettem tejjel!

The Garrett
na hamarabb jart a kezem mint hogy gondolkodtam volna. 😛 megoldodott
(akinek hasonlo problemaja van töltsön le prat - addont 😊

2 patch et szedett le! de a masodik a 700mb s nem tölt be rendesen!
most ujratelepitettem es most tölt be az elso patch! remelem a masodik is! 😄
The Garrett
tud valaki olyan addont ami a minimalis meretnel is engedi kisebbre venni a chat ablakok méretét?

Az a bajom hogy a chat ablak minimum méretét a felbontáshoz igazitja a wow, így 1024x768 ben is ugyanakkora képernyõrészt foglal el arányában mint 1650x1050 ben. :/

MrStokes
Tegnap Nepan lattam egy Black Ravens-est Vazze neven....

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

picket
Inkább költõi kérdés volt, semmint valós tájékozódni vágyás <#bee1>

Amúgy lehet, hogy a jövõben én is belépek ha felkeltem és kimostam a szemembõl a csipát, hogy bm huntereket reggelizzek (Manhunter éppen jó célpont lenne <#idiota>)

&#3237;_&#3237;

erre inkább nem mondok semmit, mert nyilvánvalóan csak kötözködõ szándékkal lett irva.
náb, átlátszó vagy 😄

picket
"most már értem, hogy a kínaiak miért a bm huntert használják farmbotnak -.-" - Mert nem tudnak játszani?

&#3237;_&#3237;

jóval little padavan, leülhetsz, egyes <#hehe>

btw megtaláltam ebben a kariban életem legjobb farmoló karakterét is 😊
igaz nem igazán egy mage aoe farmergép, de legalább nem is kell 4-5 mobonként leülni vedelni, mert elfogy a mana...
most már értem, hogy a kínaiak miért a bm huntert használják farmbotnak -.-

picket
"Do, or do not! There is no try" <#wave>

&#3237;_&#3237;

nem flame-elek, nincs rá energiám, szóval ne is probálj kötözködni... <#ejnye1>

hali, vki tudna adni 1 linket ahol fent vannak bcs honorert veheto rewardok? nem az arenara gondolok hanem a lvl 70kekekre hw set fegyok etc

skill -.-

picket
Így van. Ha végzett a telepítéssel, akkor csak visszamásolod a peccseket, és elindítod a játékot. Látni fogja, hogy már megvannak a peccsek, és sorban felrakja õket.
(Amúgy a legnagyobb peccs, a 2.0 egy külön könyvtárban van, ha azt törölted, akkor egy hosszabb letöltésnek nézel elébe <#bee1>)
(És se angolul, se németül? Nem lesz egyszerû dolgod. De ugye német wow-ra akartad telepíteni a német peccset? <#idiota>)

&#3237;_&#3237;

nekilattam az ujratelepitesnek de elotte kimentettem a patcheket hogy ne szedjem ujra le oket! akor igy mar jo lessz??
picket
Akkor telepítsd újra a játékot, és kezdd elõrõl az egészet. A peccseket megtarthatod, akkor nem kell még egyszer letölteni.

&#3237;_&#3237;

picket
"ma reggel belogoltam gyorsan egyet AB-re" - cube style
"jött egy rugó meg egy pap nagy dirrel-dúrral" - rugó dirrel-durral? noob killer, omg skill!
"kiszabadúlt" - grammar police report: a kiszaba nem dúl!
"...de sajnos a nagy-vörös-pet elõl nem volt menekvés" - két játékost egy enrage-el, omg 18 sec alatt egy pap meg egy rugó, pedig a pap gondolom pw:s és heal spam önmagára, amig a rugó le nem vág téged, de nem jött össze neki, mert a pet imba! Vagy ki sem jött shadow formból, mert noob? <#idiota>
"frenzy-vel 200 körüli dps-e van csak a pet-nek...egy zöld gear-es hunter mellett, vajon mit mûvelhet, ha a hunta fullepix-ben van? o.O" - kb ugyanazt <#bee1>
kkthxbai, vagyis kezdj flémelni! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

nem tudok nemetul! 😄 és ööö ezt mar nem is egyszer futattam vegig!
nerf!? 😄

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

jópofa ez a BM spec BG-ben 😄
ma reggel belogoltam gyorsan egyet AB-re, jött egy rugó meg egy pap nagy dirrel-dúrral flag-et foglalni a farmnál, amit épp õriztem.
nekemtámadtak, rugó belefagyott a csapdába, amin álltam, papot meg felzabáltattam a nagy vörös pet-tel...mikor a másik kiszabadúlt a csapdából, benyomta a sprintet, hogy elpucoljon villámgyorsan, de sajnos a nagy-vörös-pet elõl nem volt menekvés 😄

BT gecidurva BM spec-cel -.-
(frenzy-vel 200 körüli dps-e van csak a pet-nek...egy zöld gear-es hunter mellett, vajon mit mûvelhet, ha a hunta fullepix-ben van? o.O)

biztos, hogy jó patch-ot akarsz telepíteni?
ha teljesen normál EU kompatibilis wow-od van, akkor a patch-nak -enGB-re kell végzõdnie.
ez úgy nézem valami német izéé... nagyon nem vágom már a németet, de mintha a C: meghajtón lévõ filerendszerrel vagy hasonlóval lenne gondja?
van elég szabad hely azon a meghajtón? (olyan 8 giga nem árt meg a backup miatt)

de talán többet tudnak majd azok mondani, akik megértik ezt a német nyelvû blabla-t...

picket
repair.exe

Játszunk is helyetted? Nem azért, mert szívesen segítek, de erre van megoldás máshol, németül is, nem csak angolul (vagy csak véletlenül vettél német nyelvû wow-ot?). Keresni kell, meg kell nézni 3-4 oldalt, és simán megvan a megoldás.

Próbáld meg használni: www.google.hu !!! (általában a hibaüzenetek egy részét beírod neki, és már jön is a megoldás)

Amúgy meg oda van írva, hogy "...verwenden Sie bitte das Reperaturprogramm", tehát repair.exe, ami meg a kézikönyvben van leírva, vagy ha rákeresel, akkor szintén megtalálod, hogy melyik az. Ha meg ezzel sem megy, akkor újra kell telepítened, mert sérült az egyik fájl.

&#3237;_&#3237;

szoval igy futna vegig es ekkor jon ki a hiba!
sziasztok ismét én vagyok! minden megy mar de amikor a masodik patch et szettem le es eleri a 100%ot utana vegig futna de nekem ez a hiba uzi jon ki! mi lehet a megoldas????

Aki ennyire stupid az meg is érdemli 😊 Ez kb. olyan mint amikor a bankkártyára ráragasztják a PIN kódot.

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

The Garrett
az emberek többségénél keylogger se kell.
Ma 1 srác yellelgette if ben hogy accot cserélnék whispelj rám.

5 perc mulva azt yellelte egy másik,hogy "Y" al sose cseréljetek accot, mert lenyulta a haverom accountját... 😄

"Y" ráírt az elso jellelore, adott neki 1 kamu acc / pass-t. A yellelõ megadta neki a saját accát, és... innentol mindenki kitalálhatja. 😄

The Garrett
istenem es ebben igazabol az a szanalmas hogy ezek a nyomorekok annyi ido alatt olik le exploittal-folyamatos dps el a mobot ,mint mi ha meghal 10 ember a futkározásban + a futás alatt ugye nem nagyon lövik nálunk a magek se.

capaszabi
"itt az msn em legyszi vegyel fel"

Ezért itt warn jár, okosan ember ! <#banplz><#nezze>

Van valami MSN exploit amivel keyloggert lehet tenni a gépre, nincs tudomásom arról hogy régi-e, van-e javítva stb, azon gondolkoztam hogy lehet-e valami kapcsolat eközött és hogy minden 2 napja regisztrált noname arc MSN-en akar felvenni mindenkit.

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

Sound

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Count Adyn
Mivan te mukigeci<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

LOOOL

[email protected] itt az msn em legyszi vegyel fel hogy ne szennyezzem itt tele a forumot mert mar kicsit idegesito lehetek! neked meg nagyon koszi hogy segitesz
http://ati.amd.com/support/driver.html innen melyiket kell letoltsem ??? :S
Acer Aspire 5102WLMi am van eredetileg az acer.co.uk on kellene talaljak valamit de nem igazodok ki sajnos hulye vok en ehez! 😞
de ha segitenel nekem ezt az orias problemat megoldani nagyon orulnek! 😊 es ezer thx et is mondanak! 😄
VGA kártyád driver-ét letöltheted innen:

http://ati.amd.com/support/driver.html

Windows Vista - 64 bit edition
Integrated/motherboard
Radeon Xpress 1100

vagy direktben innen:
http://ati.amd.com/support/drivers/vista64/common-vista64.html

próbáld ki, hátha müxik...

általában a laptopod gyártójának a honlapján megtalálható minden szükséges driver, ami kell a notebook-odhoz...
nézz körül ott, vagy a szerezd be egyenként: directx - microsoft.com, ati driver - ati.com asszem (nekem nvidia van -.-)

keress rá a kártyád típusára + driver google-ben, aztán valamit csak kidob...

légy kicsit kreatív 😊

csak legyszi ne olyan linket kuldjetek ahol 200 ati radeon kezelo progi van mert nem tom kivalasztani hogy melyik kell az ATI radeon Xpress 1100

hoz
http://www.canadiancontent.net/tech/download/DirectX_9.0C.html
ezt szettem le remelem ez jo!
de az ati radeon kezelo programat meg nem talalom sehol ! szerintem az lessz a gond mert a sima warcraft3 at se nyitja meg!
amugy memtest et nem tok flopyra kiirni mert laptopom van es nincs flopy itt!