World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jóval little padavan, leülhetsz, egyes <#hehe>

btw megtaláltam ebben a kariban életem legjobb farmoló karakterét is 😊
igaz nem igazán egy mage aoe farmergép, de legalább nem is kell 4-5 mobonként leülni vedelni, mert elfogy a mana...
most már értem, hogy a kínaiak miért a bm huntert használják farmbotnak -.-

picket
"Do, or do not! There is no try" <#wave>

&#3237;_&#3237;

nem flame-elek, nincs rá energiám, szóval ne is probálj kötözködni... <#ejnye1>

hali, vki tudna adni 1 linket ahol fent vannak bcs honorert veheto rewardok? nem az arenara gondolok hanem a lvl 70kekekre hw set fegyok etc

skill -.-

picket
Így van. Ha végzett a telepítéssel, akkor csak visszamásolod a peccseket, és elindítod a játékot. Látni fogja, hogy már megvannak a peccsek, és sorban felrakja õket.
(Amúgy a legnagyobb peccs, a 2.0 egy külön könyvtárban van, ha azt törölted, akkor egy hosszabb letöltésnek nézel elébe <#bee1>)
(És se angolul, se németül? Nem lesz egyszerû dolgod. De ugye német wow-ra akartad telepíteni a német peccset? <#idiota>)

&#3237;_&#3237;

nekilattam az ujratelepitesnek de elotte kimentettem a patcheket hogy ne szedjem ujra le oket! akor igy mar jo lessz??
picket
Akkor telepítsd újra a játékot, és kezdd elõrõl az egészet. A peccseket megtarthatod, akkor nem kell még egyszer letölteni.

&#3237;_&#3237;

picket
"ma reggel belogoltam gyorsan egyet AB-re" - cube style
"jött egy rugó meg egy pap nagy dirrel-dúrral" - rugó dirrel-durral? noob killer, omg skill!
"kiszabadúlt" - grammar police report: a kiszaba nem dúl!
"...de sajnos a nagy-vörös-pet elõl nem volt menekvés" - két játékost egy enrage-el, omg 18 sec alatt egy pap meg egy rugó, pedig a pap gondolom pw:s és heal spam önmagára, amig a rugó le nem vág téged, de nem jött össze neki, mert a pet imba! Vagy ki sem jött shadow formból, mert noob? <#idiota>
"frenzy-vel 200 körüli dps-e van csak a pet-nek...egy zöld gear-es hunter mellett, vajon mit mûvelhet, ha a hunta fullepix-ben van? o.O" - kb ugyanazt <#bee1>
kkthxbai, vagyis kezdj flémelni! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

nem tudok nemetul! 😄 és ööö ezt mar nem is egyszer futattam vegig!
nerf!? 😄

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

jópofa ez a BM spec BG-ben 😄
ma reggel belogoltam gyorsan egyet AB-re, jött egy rugó meg egy pap nagy dirrel-dúrral flag-et foglalni a farmnál, amit épp õriztem.
nekemtámadtak, rugó belefagyott a csapdába, amin álltam, papot meg felzabáltattam a nagy vörös pet-tel...mikor a másik kiszabadúlt a csapdából, benyomta a sprintet, hogy elpucoljon villámgyorsan, de sajnos a nagy-vörös-pet elõl nem volt menekvés 😄

BT gecidurva BM spec-cel -.-
(frenzy-vel 200 körüli dps-e van csak a pet-nek...egy zöld gear-es hunter mellett, vajon mit mûvelhet, ha a hunta fullepix-ben van? o.O)

biztos, hogy jó patch-ot akarsz telepíteni?
ha teljesen normál EU kompatibilis wow-od van, akkor a patch-nak -enGB-re kell végzõdnie.
ez úgy nézem valami német izéé... nagyon nem vágom már a németet, de mintha a C: meghajtón lévõ filerendszerrel vagy hasonlóval lenne gondja?
van elég szabad hely azon a meghajtón? (olyan 8 giga nem árt meg a backup miatt)

de talán többet tudnak majd azok mondani, akik megértik ezt a német nyelvû blabla-t...

picket
repair.exe

Játszunk is helyetted? Nem azért, mert szívesen segítek, de erre van megoldás máshol, németül is, nem csak angolul (vagy csak véletlenül vettél német nyelvû wow-ot?). Keresni kell, meg kell nézni 3-4 oldalt, és simán megvan a megoldás.

Próbáld meg használni: www.google.hu !!! (általában a hibaüzenetek egy részét beírod neki, és már jön is a megoldás)

Amúgy meg oda van írva, hogy "...verwenden Sie bitte das Reperaturprogramm", tehát repair.exe, ami meg a kézikönyvben van leírva, vagy ha rákeresel, akkor szintén megtalálod, hogy melyik az. Ha meg ezzel sem megy, akkor újra kell telepítened, mert sérült az egyik fájl.

&#3237;_&#3237;

szoval igy futna vegig es ekkor jon ki a hiba!
sziasztok ismét én vagyok! minden megy mar de amikor a masodik patch et szettem le es eleri a 100%ot utana vegig futna de nekem ez a hiba uzi jon ki! mi lehet a megoldas????

Aki ennyire stupid az meg is érdemli 😊 Ez kb. olyan mint amikor a bankkártyára ráragasztják a PIN kódot.

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

The Garrett
az emberek többségénél keylogger se kell.
Ma 1 srác yellelgette if ben hogy accot cserélnék whispelj rám.

5 perc mulva azt yellelte egy másik,hogy "Y" al sose cseréljetek accot, mert lenyulta a haverom accountját... 😄

"Y" ráírt az elso jellelore, adott neki 1 kamu acc / pass-t. A yellelõ megadta neki a saját accát, és... innentol mindenki kitalálhatja. 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
istenem es ebben igazabol az a szanalmas hogy ezek a nyomorekok annyi ido alatt olik le exploittal-folyamatos dps el a mobot ,mint mi ha meghal 10 ember a futkározásban + a futás alatt ugye nem nagyon lövik nálunk a magek se.

capaszabi
"itt az msn em legyszi vegyel fel"

Ezért itt warn jár, okosan ember ! <#banplz><#nezze>

Van valami MSN exploit amivel keyloggert lehet tenni a gépre, nincs tudomásom arról hogy régi-e, van-e javítva stb, azon gondolkoztam hogy lehet-e valami kapcsolat eközött és hogy minden 2 napja regisztrált noname arc MSN-en akar felvenni mindenkit.

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

Sound

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Count Adyn
Mivan te mukigeci<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

LOOOL

[email protected] itt az msn em legyszi vegyel fel hogy ne szennyezzem itt tele a forumot mert mar kicsit idegesito lehetek! neked meg nagyon koszi hogy segitesz
http://ati.amd.com/support/driver.html innen melyiket kell letoltsem ??? :S
Acer Aspire 5102WLMi am van eredetileg az acer.co.uk on kellene talaljak valamit de nem igazodok ki sajnos hulye vok en ehez! 😞
de ha segitenel nekem ezt az orias problemat megoldani nagyon orulnek! 😊 es ezer thx et is mondanak! 😄
VGA kártyád driver-ét letöltheted innen:

http://ati.amd.com/support/driver.html

Windows Vista - 64 bit edition
Integrated/motherboard
Radeon Xpress 1100

vagy direktben innen:
http://ati.amd.com/support/drivers/vista64/common-vista64.html

próbáld ki, hátha müxik...

általában a laptopod gyártójának a honlapján megtalálható minden szükséges driver, ami kell a notebook-odhoz...
nézz körül ott, vagy a szerezd be egyenként: directx - microsoft.com, ati driver - ati.com asszem (nekem nvidia van -.-)

keress rá a kártyád típusára + driver google-ben, aztán valamit csak kidob...

légy kicsit kreatív 😊

csak legyszi ne olyan linket kuldjetek ahol 200 ati radeon kezelo progi van mert nem tom kivalasztani hogy melyik kell az ATI radeon Xpress 1100

hoz
http://www.canadiancontent.net/tech/download/DirectX_9.0C.html
ezt szettem le remelem ez jo!
de az ati radeon kezelo programat meg nem talalom sehol ! szerintem az lessz a gond mert a sima warcraft3 at se nyitja meg!
amugy memtest et nem tok flopyra kiirni mert laptopom van es nincs flopy itt!
az internetrol!

ma telepitettem ujra a windowst se hang se semmi syukseges program !
segitenetek honnan tudom lesyedni a fontos programokat ?
pld ay ati radeon xpress 1100 kezelö programat!
meg minden fontos dolgot! pls!
ja, tényleg (megoldás alább):
-----------------------------

A program is preventing the game from using Direct3D or OpenGL.
Test this by closing all background programs to see if the game will run.
http://www.blizzard.com/support/wow/?id=agi0558p

--- futtasd le ezt a tesztet (elötte zárj be minden háttérben futó programot)

Hardware acceleration has been disabled. Test this by going into the Display properties and then click on the Settings tab. Click Advanced, then Troubleshoot.
Make sure the acceleration bar is to the right.

--- hardware gyorsítás ki van kapcsolva, kapcsold vissza: display properties/advanced/troubleshoot menüben

Running mismatched DirectX files. To check this, run dxdiag and look at the Files tab to see if any problems are noted.

--- telepítsd újra a DirectX-ed

No video card drivers or wrong video card drivers installed. Look in the Display tab and make sure that acceleration is enabled and that DDI version is 9 (or higher). 8 (or higher) and 7 (or higher) is not valid. If everything is blanked, please install your video card's drivers

--- frissíts a VGA kártyád driver-ét

szóval, amit csinálj:

- memóriateszt (memtest86.com)
- vga driver frissítés
- directx frissítés
- ja és pucold ki a géped 😊

The Garrett
writeonly roxxxxxx 😄

kiemeltem azt a részt, ami az általad linkelt képen van.
a leirásból számomra az derül ki, hogy valószinûleg memóriahiba lehet a háttérben erre adnak is két linket, amivel le tudod tesztelni a gépedben lévõ memóriát.

szóval töltsd le innen a Memtest-et, ird ki egy floppy lemezre és futtasd le.

ha probléma nélkül lefut, akkor nincs gond, ilyen esetben lehet, hogy túlmelegedés miatt fagy ki a géped (ilyenkor ki kell pucolni)

ha viszont hibát ir ki a memtest, akkor RAMcsere kell...

The Garrett
a végét nézd az errornak a 000000054 -t 😊 ne kavarjuk ossze szegeny gyereket, valszeg a vid kari driver lesz a ludas 😊

öööööö most ez mi ? :S
The Garrett
http://ati.amd.com/support/driver.html

This 132 error is the most common, and unfortunately the most ambiguous in its description.

ERROR #132 (0x85100084)
Program: C:\World of Warcraft\WoW.exe
Exception: 0xC0000005 (ACCESS_VIOLATION) at

The instruction at " " referenced memory at " ".
The memory could not be "read/written".

Basically, this is an error that occurred while accessing data that caused the World of Warcraft to cease functioning correctly.
While the most common cause can indeed be system memory (RAM) related, this is not always the case.

Many RAM tests are available. Some popular ones are MemTest86 or the Microsoft Windows Memory Diagnostic. Both are linked below.
While these tests will put the system memory through its paces, they are designed to find physical flaws within the RAM,
which may not always be the cause of a RAM related error. More information on other causes for RAM failures are covered in the next section.

MemTest86
http://www.memtest86.com/

Microsoft Windows Memory Diagnostic
http://oca.microsoft.com/en/windiag.asp

You may be able to find ‘stress’ or ‘burn in’ software tests available for heavily testing RAM by searching for them with your favorite Internet search engine.
Keep in mind that these programs will stress components, and if they are prone to failure, or are close to failure,
it is possible that the failing component will not make it through the test alive. Any type of ‘stress’ or ‘burn in’ program should be used with the necessary precautions - back up your data.

A common question is: If there is an issue with a system’s ability to access memory, why does it only show up when playing World of Warcraft?

While World of Warcraft may seem less visually impacting than other games (Half-Life 2, Doom 3, etc.),
the amount of data being swapped in and out of RAM can be much greater than these other games.
With potentially hundreds of characters on-screen at a time, each with their own textures and models,
then factoring in game data, terrain, spell effects, etc. the use of RAM and the necessity for stability
can be quite important in World of Warcraft. Most games have the ability, and are designed to limit
the amount of data seen and processed by the user at any one time. You can see this necessity for RAM
mirrored in benchmarks showing that, while games such as Doom 3 or Half-Life 2 will perform better with
more powerful video cards over other upgrades, World of Warcraft will perform better with greater amounts of RAM.
With this information in mind, some users may purchase and install additional RAM for their systems.
The following section explains the effects of buying and installing the wrong RAM for your system.

Another common question or assumption: If the game ran fine before, and is now only crashing after a patch, isn’t the patch to blame?

In most cases we have found that a specific hardware instability or flaw existed before the patch was introduced,
and due to the changes in a patch, it can bring any instabilities or flaws to the surface. This has been proven to be the case
many times through proper system troubleshooting steps. However that is not to say that a specific error could not be introduced by a patch,
and be due to a software error, only that it is still the rarest form of error.

ATI radeon Xpress 1100 ilyen a video karim
de ma telepitettem ujra a gepet es nem talalom az ati radeon kezelot!!direct meg nincs telepitve most telepitem de a video karimhoz a progamot nem tudom hol talalhatom 😞
The Garrett
grammarpolice -t megelozendo a frissitsd utan nincs vesszo csak veletlenul.

The Garrett
"
An Error 132 at 0x00000054 means that the game cannot start up 3D acceleration. "

Nezd meg nem fut e más olyan teljes ablakos alkalmazás ami 3d-s, frissitsd, a videokartya drivert, frissitsd a directX ed. HA ezekután még mindig errorozik, akkor a vidkaridat nem támogatja a wow.

Én ilyen hibaüzit túlmelegedõ/tuningolt gépen láttam eddig, ami nem is volt olyan stabil, mint ahogy a tulaj gondolta.

TSW: Tunderke

meg igy se megy legyszi valaki segitsen 😞(😞😞😞😞😞
köszönöm a segitseget de angolul nem igen tudok es meg mindig nem tudom mit tegyek 😞
a gep em : AMD turion 64x2 Mobile Technology
TL50(1.6ghz, 512kb L2 cache)
15.4 WXGA wide crystalbrite TFT LCD
ATI radeon Xpress 1100
80GB 5400rpm PATA HDD
DVD-Super Multi duble layer
1GB DDR2 (support dual channel)
802.11b/g wireless LAN

hat ez lenne a laptopom! lehet vele van a gond de sokkal ujjabb a laptopom mind a wow mert 3 honapja vettem ! ugzhogz sztem nem a geppel van a gond! Legalabb is remelem nagyon 😞