World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ಥ_ಥ
H'Jenn'ra es Shritis T'rang jaj de kis édik voltak
Egy ujrakezdes utan (eldobtam az egyik Questitemet) 1 év volt amig vegigtoltam
Ja es 2 kislemez volt az egesz jaték.Bezzeg most 2 DVD és végigtoltad 2 nap alatt
Fonok.Ki az a corporation?
még valamelyik szekrényem mélyén megvan az a füzet, amibe órákon át rajzolgattam, hogy merre megyek a labirintusban <#vigyor0>#vigyor0>
de az igazán kemény szótárazásaim anno a baldurs gate-en és planescape:torment-en voltak <#vigyor0>#vigyor0>
szal' a hordások ismerik! <#vigyor>#vigyor>
amúgy meg ja 😊
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
"pedo beütéssel" - És a kis orkokat hogyan szereted? Sóval-borssal roston, vagy eléggé kemény vagy ahhoz is, hogy nersen fogyaszd? <#eplus2>#eplus2>
"látom már, hogy Blizz azért rakta be a BE-t a játékba, hogy elõsegítse az RP-zést 😄" - ne-vel is "fizetett" a portálért, be is vallotta itt a fórumon 😄
ಥ_ಥ
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Ehhez jön még a játékosok fele akkora szókincse (bár tény, hogy nem feltétlenül fedi egymást a kettõ <#idiota>#idiota> omg noobok), de az sem jelenthet gondot. Ha meg kéne becsülnöm, akkor 100-150 szóból kijössz, és az elég gyorsan elsajátítható, ha minden második talentnél azt olvasod.
Ennyi idõ alatt már elöbbre járhatsz nyelvtanulásban, mint az a spanyol kollega, aki az elf kezdõterületen ismételgette nekem: "Giev dagger plz" <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
๏̯͡๏﴿
๏̯͡๏﴿
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
ಥ_ಥ
ha nem akar nyitni akkor meg megalázom pl:
/y hát ennél még egy gnómnak is nagyobb van...
๏̯͡๏﴿
itt van egy tök jó AV leírás pl:
"
A lényeg hogy ha lehet összeszokott csapattal menjél! HA ez nem sikerülne akkor marad a random ami nem nagyon jó...Tehát a lényeg:Ha lvl 60 as vagy esetleg 59 es akkor mész elõre a kasztodtól fügettlenül hogy be rushold FW. Ha ez meg van akkor go tovább FW vilagge...Na igen itt a ''nagyok'' menjenek elöl hiszen sok az õr + a horda jah és ott vannak az õr tornyok. Ha túléled 1. re akkor irány foglald el a tornyot közben egy másik csapat foglalja a temetõt abban az esetben ha kapnál egy Ambush-t a hátatba vagy egy Frostshock-ot 😛 jah és meghalnál 😛 Na ha már meghaltál vagy 2 ször akkor jön az hogy látod hogy húzzák ki az õröket! Na tehát ha ez megvan jön a 2 farkas! FIGYELEM A FARKASOKAT TILOS LOOTOLNI MERT REZZELNEK!Ha meghaltak jöhet a boss! Tipp: Ne egy druida tankolja 😛 saját tapasztalat 😛.Megölöd és kész! Ally WIN! Yeeee!!!! GZ stb.. 😛 Jah és ezt persze 10-15 perc alatt mert a horda is megy 😛 Még vakami ne állj le egyedül harcolni és mindig csappattal nemjél mert leütnek 😛 Na Sok sikert!"
๏̯͡๏﴿
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
Van valakinek tudomása olyan oldalról ahol a questek leirása magyar?
Magyar oldalnak - meglepõ - itt a wow.hu. Mindenkinek van róla egy véleménye, én nem taglalnám (de nem véletlenül ajánlottam a szótárazást <#idiota>#idiota>). Régebben voltak itt ajánlott realmek is, most nem találom...
ಥ_ಥ
๏̯͡๏﴿
Te biztos indítasz, és azzal is felajánlod, hogy portálért természetben fizetsz!
Wildor: "ne csaj áll, gnóm ficek kapaszkodik a lábába kombinációban az a jó, hogy mindketten élvezhetik 😄" - Természetesen a lábon lógást képletesen értettem. Egyébként az én fantáziám szûkös, vagy te vagy ennyire perverz?
ಥ_ಥ
voice, anim, és casting/combatanim szinten is...
aki csekkolni szeretné testközelbõl annak irány azshara és ott a elf tábor, vagy hinterlands-on quel'danil lodge, vagy miarák a neve...ott is már update-elt be modellek vannak...
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
bár fordítva elég problémás lenne, valószinûleg szegény ne csajnak kiújúlna a gerincsérve, még akkor is, ha tédelne XD
de ez már majdnem a 4. dimenzió kategóriába esik -.-
"És miért nõi a karaktered?"
"Mer jól néz ki bammeg, azér"
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Tegnap veszítettünk egy AV-t, mert kb. 5-en leálltak a karakteremnek udvarolni ahhelyett, hogy harcoltak volna. Mondtam nekik, hogy 66 éves vagyok, fél lábú és majdnem vak, de pénzért bármit... de akkor már késõ volt, leverték a generalunkat <#rinya>#rinya> (Szóval az sem igaz, hogy mindig az ally nyer, fõleg ha az elf csajok nem tudnak mozdulni sem a lábukba csimpaszkodó kanos kopasz gnómoktól <#idiota>#idiota>)
ಥ_ಥ

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
nem is értem miért <#whatever>#whatever>
lehet, hogy nem volt túl jó a névválasztás? <#hehe>#hehe>
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Amúgy nekem már a Ricsirugó meg a Józsimage nevû karakterektõl is feláll a szõr a talpamon, ezekre meg már inkább no comment, mert az <#banplz>#banplz>
ಥ_ಥ
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
<#hehe>#hehe>
Kojiro ergo sum.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”