World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

picket
"Ja es 2 kislemez volt az egesz jaték.Bezzeg most 2 DVD és végigtoltad 2 nap alatt" - De kaptál alatta két epilepsziás rohamot, egy agyvérzést, és három szívrohamot a villogástól és a hattttalmas grafikai élménytõl (akadástól 3 fps-en)! Utána pedig elmész, és mint jó digitális benszülött lemészárolod a legközelebbi zöldséges-nénit, és minden vevõét! (legalábbis ezt meséli be a tévé a nagyidnak <#bee1>) ... Vagy nézz Barátok köztet, abból minden kisgyerek megtanulhatja, hogy milyen az igazi élet!!! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

rezes
Bár a nagyon bejott az Aethra Cronicles is.

Fonok.Ki az a corporation?

rezes
A legnagyobb....
H'Jenn'ra es Shritis T'rang jaj de kis édik voltak
Egy ujrakezdes utan (eldobtam az egyik Questitemet) 1 év volt amig vegigtoltam
Ja es 2 kislemez volt az egesz jaték.Bezzeg most 2 DVD és végigtoltad 2 nap alatt

Fonok.Ki az a corporation?

eye of the beholder <#eljen>
még valamelyik szekrényem mélyén megvan az a füzet, amibe órákon át rajzolgattam, hogy merre megyek a labirintusban <#vigyor0>

de az igazán kemény szótárazásaim anno a baldurs gate-en és planescape:torment-en voltak <#vigyor0>

minden hordás ismeri a gnómok szerszámait, hiszen már lvl 6-on kapsz durotar-ban egy küldit, hogy hozzál 3 db gnóm szerszámot...

szal' a hordások ismerik! <#vigyor>

Lynx_TWL

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

én nemtom te mire gondoltál, de én biztos, hogy nem arra...
amúgy meg ja 😊

Mighty
Nicked alapján én egy évvel vagyok fiatalabb. Nekem is orosz volt a kötelezõ. A számítógépes játékok, meg milyen meglepõ, már tizen x éve is angolul voltak. Nem voltam rest szótárazni. Akinek mond valamit a wizardry 7, az sejtheti, nem kis feladat volt megérteni a játék szövegét 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Hidd el fogsz boldogulni. Én velem is még az oroszt próbálták megtanítani. És angolul sosem tanultam. Mégis lényegesen többet tudok angolul. (fõleg, hogy oroszból már semmit) 😛

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

picket
"ribanc leszek" - Gyenge duma! Egyszer ribanc: mindig ribanc! <#hehe>
"pedo beütéssel" - És a kis orkokat hogyan szereted? Sóval-borssal roston, vagy eléggé kemény vagy ahhoz is, hogy nersen fogyaszd? <#eplus2>

"látom már, hogy Blizz azért rakta be a BE-t a játékba, hogy elõsegítse az RP-zést 😄" - ne-vel is "fizetett" a portálért, be is vallotta itt a fórumon 😄

&#3237;_&#3237;

antgecc
Köszi!

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

picket
Hidd el, a wow teljes szókincse kb akkora, mint ez az üzeneted 😊
Ehhez jön még a játékosok fele akkora szókincse (bár tény, hogy nem feltétlenül fedi egymást a kettõ <#idiota> omg noobok), de az sem jelenthet gondot. Ha meg kéne becsülnöm, akkor 100-150 szóból kijössz, és az elég gyorsan elsajátítható, ha minden második talentnél azt olvasod.
Ennyi idõ alatt már elöbbre járhatsz nyelvtanulásban, mint az a spanyol kollega, aki az elf kezdõterületen ismételgette nekem: "Giev dagger plz" <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Lynx_TWL
ribanc leszek max bcben, most kemény ork legény vagyok animál (petem a lelki társam is egyben), és pedo beütéssel (errõl malac tudna mesélni -ó hát megint elírtam, nem direkt volt komolyan, de most már azért is így hagyom- ) :'@

Lynx_TWL
hamarabb tanulsz meg angolul minthogy magyar nyelvû leírást találj. ez van ezt nem kell szeretni vagy de!

QuippeR
látom már, hogy Blizz azért rakta be a BE-t a játékba, hogy elõsegítse az RP-zést 😄

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

picket
"/y hát ennél még egy gnómnak is nagyobb van..." - Ebbõl mindenki tudja, hogy már lemérted. A gnóm szerszámot is! Végülis mindegy mit csinálsz, akkor is csak egy ribanc maradsz! <#idiota><#puszis><#mf2>

&#3237;_&#3237;

Holy75
picket: köszi de hidd el nem a szelemi képességeimel van a gond. a gond az hogy amikor én még tanultam akkor az orosz volt a menõ.😊És nem olyan 1szerü szerintem 1 órát szótárral és kb 5-10 percet a játékkal tölteni. szvsz.Ez csak azért is lenne számomra praktikus mert ha már tudom mit jelent a skill vagy mit is csinál az a talent, akkor nem kell folyton a "szótárat" és az angol nyelvü oldalakat bujnom.

Lynx_TWL
úgy értem semmilyen módon nem fizetek, csak kiharcolom:d
ha nem akar nyitni akkor meg megalázom pl:
/y hát ennél még egy gnómnak is nagyobb van...

Lynx_TWL
na egész jó ez az oldal, most hogy belemerültem!

itt van egy tök jó AV leírás pl:
"
A lényeg hogy ha lehet összeszokott csapattal menjél! HA ez nem sikerülne akkor marad a random ami nem nagyon jó...Tehát a lényeg:Ha lvl 60 as vagy esetleg 59 es akkor mész elõre a kasztodtól fügettlenül hogy be rushold FW. Ha ez meg van akkor go tovább FW vilagge...Na igen itt a ''nagyok'' menjenek elöl hiszen sok az õr + a horda jah és ott vannak az õr tornyok. Ha túléled 1. re akkor irány foglald el a tornyot közben egy másik csapat foglalja a temetõt abban az esetben ha kapnál egy Ambush-t a hátatba vagy egy Frostshock-ot 😛 jah és meghalnál 😛 Na ha már meghaltál vagy 2 ször akkor jön az hogy látod hogy húzzák ki az õröket! Na tehát ha ez megvan jön a 2 farkas! FIGYELEM A FARKASOKAT TILOS LOOTOLNI MERT REZZELNEK!Ha meghaltak jöhet a boss! Tipp: Ne egy druida tankolja 😛 saját tapasztalat 😛.Megölöd és kész! Ally WIN! Yeeee!!!! GZ stb.. 😛 Jah és ezt persze 10-15 perc alatt mert a horda is megy 😛 Még vakami ne állj le egyedül harcolni és mindig csappattal nemjél mert leütnek 😛 Na Sok sikert!"

picket
Nincs, mivel úgyis minden angolul van, és folyamatosan bõvül a játék "tartalma" (egyéb fórumozók kedvéért content <#idiota>) ezért nincs az az épelméjû fehérember (elnézést a rasszista felhangok nem voltak direkt), aki lefordítaná ezeket.

&#3237;_&#3237;

picket
"szigorúan BE csajt, és aki nem nyit ingyen, abba beletöröm a mûkörmöm." - Elõjáték közben, fizettség alatt, vagy utána? <#nevetes2>

&#3237;_&#3237;

Holy75
Thx de azt már olvazsgattam de pont a skillek és a talantek az ami angol😞
Van valakinek tudomása olyan oldalról ahol a questek leirása magyar?

picket
Kezdetnek jó lenne, ha belevágnál egy angol nyelvtanfolyamba! Ne gondolj semmi komolyra, de ángélusul ugatni néhány mondatot még szerényebb szellemi képességekkel is meg lehet tanulni egy óra alatt. Ez után jöhet a szótár, és szépen kibogarászod a jelentéseket. A talentek amúgy is tele vannak számokkal, elég ha a többire koncentrálsz <#idiota>.
Magyar oldalnak - meglepõ - itt a wow.hu. Mindenkinek van róla egy véleménye, én nem taglalnám (de nem véletlenül ajánlottam a szótárazást <#idiota>). Régebben voltak itt ajánlott realmek is, most nem találom...

&#3237;_&#3237;

Lynx_TWL
talán a http://www.worldofwarcraft.hu/ a te oldalad

Lynx_TWL
szigorúan BE csajt, és aki nem nyit ingyen, abba beletöröm a mûkörmöm.

picket
Épp írtam volna be 😞
Te biztos indítasz, és azzal is felajánlod, hogy portálért természetben fizetsz!

Wildor: "ne csaj áll, gnóm ficek kapaszkodik a lábába kombinációban az a jó, hogy mindketten élvezhetik 😄" - Természetesen a lábon lógást képletesen értettem. Egyébként az én fantáziám szûkös, vagy te vagy ennyire perverz?

&#3237;_&#3237;

Holy75
Sziasztok. Teljesen uj vagyok a wow-on ezért elkelne 1 kiss segitség. Elsõsorban valami jo magyar oldalra gondoltam ahol le lennének irva a skillek magyarul is. Vannak még azok a talentek azokra is kiváncsi lennék, mert ahol eddig néztem ott csak angolul volt fent.Tegnap este vittem haza de a 1,2 GB pach után már nem volt kedvem hajnalig bogarászni vele. Ha bedobna ide valaki 1-2 linket megköszönném.

TDC Geronimo
! <#idiota>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Lynx_TWL
és még buzi is!

Hmmm, én Ora2-t használok SdRaidFraims-el. CT_Raidassistot le is szedtem mert ez a kettõ müködik rendesen úgy ahogy kell. Rohatt jó beállítási lehetõségek vannak benne és nem zabálja az FPS-eket meg a memóriát.

be male jobb.
voice, anim, és casting/combatanim szinten is...

aki csekkolni szeretné testközelbõl annak irány azshara és ott a elf tábor, vagy hinterlands-on quel'danil lodge, vagy miarák a neve...ott is már update-elt be modellek vannak...

antgecc
Tud valaki olyan addonról, ami olyan, mint a CT Emergency Monitor, csak épp mûködik is?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

végülis nem csodálom, hogy nem mozdulnak, ebben az ne csaj áll, gnóm ficek kapaszkodik a lábába kombinációban az a jó, hogy mindketten élvezhetik 😄
bár fordítva elég problémás lenne, valószinûleg szegény ne csajnak kiújúlna a gerincsérve, még akkor is, ha tédelne XD

de ez már majdnem a 4. dimenzió kategóriába esik -.-

Na ezért tervezek egy Blood Elf paladincsajt az egyik PVP szerveren. Hátha az ally-kat elbolondítom a picsával. Aztán várhatom Frei bácsi kérdését:
"És miért nõi a karaktered?"
"Mer jól néz ki bammeg, azér"

loool szintén😄

looool 😄DD

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

aki keres megtalál 😉

picket
Hunterp***it kellett vona indítanod, azt nem bántanák annyira <#bee1>

Tegnap veszítettünk egy AV-t, mert kb. 5-en leálltak a karakteremnek udvarolni ahhelyett, hogy harcoltak volna. Mondtam nekik, hogy 66 éves vagyok, fél lábú és majdnem vak, de pénzért bármit... de akkor már késõ volt, leverték a generalunkat <#rinya> (Szóval az sem igaz, hogy mindig az ally nyer, fõleg ha az elf csajok nem tudnak mozdulni sem a lábukba csimpaszkodó kanos kopasz gnómoktól <#idiota>)

&#3237;_&#3237;

PiszkosFred
Ha mar nevek, az aktualis kedvencem... ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

az se rossz, de az én Manhunter nevû karim is közkedvelt célpontja fõleg a human alli-knak...na nem mintha a többiek nem rajtam akarnának tréningezni...
nem is értem miért <#whatever>
lehet, hogy nem volt túl jó a névválasztás? <#hehe>

Shoots
hat igen, eddigi legjobb ami torten, hogy rasszizmusra hivatkozva megvaltoztattak Whitehunter nevet 😄 igy kb 1.5 ev utan.

The Garrett
az ilyen embereknek tuti nincs bepipálva a show own name 😛

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

picket
"wts gold bloodscalp ali,twisting nether horda" - Esetleg még írd mögé, hogy wtb permaban <#idiota>

Amúgy nekem már a Ricsirugó meg a Józsimage nevû karakterektõl is feláll a szõr a talpamon, ezekre meg már inkább no comment, mert az <#banplz>

&#3237;_&#3237;

joh hát még biztosan talánánk pár érdekes nevet a klánban =)

Shoots
Puntsi is van 😛

Sephi
Me? Van holyan hogy Punczi meg Odabaxok 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Kojiro
jaja õt ismerem. ha az akire gondolok, én dotából ismerem. haverjával játszanak: egyikük RózsaGyuri a másik KordaGyuri
<#hehe>

Kojiro ergo sum.

PiszkosFred
Jajj... Pont ma lattam valahol egy rozsagyuri nevu karaktert ;] Vagy valami iylesmi idiota celeb, de mintha gyuri lett volna.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Lynx_TWL
egy kis adag krumplit is!