World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

capaszabi
ja vágom, elsöre csak az instance kapuig néztem 😄

capaszabi
mi ebben a bug? (bocs nub vagyok)

capaszabi
csakmert mukigeci

skorpio7
Nos Walkyre még jelenleg is játszik az Arathoron és a Death Wish-ben tolja a szekeret. 😊

"A BC a jobbik csapat jutalma."

PiszkosFred
Az otodik cd-n az ujabb kiadasokban mar nem a peccsek vannak?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

thx 😊)

holnap az leszz az elsõ dolgom hogy rohanok a legközelebbi media markthoz 😊) remélem leszz 😊kép már 6 hónapja nem eredetiztem 😞

\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"

Count Adyn
Haggyátok már picketet, õ a botond-pótló és jól végzi a munkáját<#hehe>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Hamed
media markt-ban altalaban mindig van, foleg a kevesbe forgalmasakban.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

AnarchoiD
EU@Bloodscalp a legymagyarabb server , annyira magyar hogy megis lepodik az ember ha valahol nem magyar szo hangzik el .. es ennek mintajara van josok eng szerevren valami uralkodo nacio akik elnyomjak a kevseket , van ahol lengyelek, mashol ukranok, vagy finnek nyomnak el mindenkit nyelvukkel, mentalitasukkal stb ... szal 2 lehetoseged van, vagy BS vagy kinezel egy szervert ahol nincs ilyen elnyomas (keves van, de pl a RPPVP RPPVE -k allt ilyenek)

BS nemhivatalos neve : Hunscalp 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Hi all

van egy nagyon nagy kérdésem hogy lejárt a GC-még régebben csak most akartam volna ujjat venni erre azt látom szegény fáradt szemeimmel hogy se az 576-ba se a cd galaxisba, se a pc world shoba vagy hol 😊 , se sehol nem lehet kapni GC -t sehol nincs raktáron :S most ez miért ? pont karácsony elött meg szünet elött :'( pedig annyira vártam már ezt a pillanatot amikor a kezembe foghatom a 8k ft-t amit a wow gc-re szántam ... 😞

\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"

Kb. 1 giga a patch, de azt letölti számomra valaki.
Újabb kérdés: a wow-hungary-n olvastam a "magyar" szerverek neveit. Ha magyarokkal (is) akarok találkozni, akkor ezekre menjek? A többi helyen mennyivel kevesebb magyar játékost találok? Mennyire ajánlott olyan realm-t választani melyet azzal a kis kék nyillal ajánlanak? RPPVP helyre szeretnék menni úgy tervezem...

TVelvet
nekem nincs véte kulcsom, de 68as rugom van😄 ha akarod tolhatod😄
keress valakit akinek megvan a játék, kérd kölcsön a cédéket, telepítsd fel róla...
fizetõs nettel a pecs sem lesz kevés... mennyi is most? 800 MB? 1GB?

Mr_no_NaMe
Online activation is not possible with this type of trial account.

Ezt írja a a trial account managementben. De mégis ottvan felette a cd key beíró mezõ, hogy oda írjam be az eredeti cdkeyt. Akkor ez a szöveg csak úgy ottvan? Nem kell figyelembe venni?
Szí fiatalok!

Béta kulcsot keresnék megvételre, ha esetleg vkinek van felesleges, akár goldot is adok érte😊

Thxes elõre is....

WoW: Zsola BS ally WAR: Zsola Eltharion des.

Hohohohóó végre egy bug amivel nem csak szopunk 😄 Tudsz valamit a dologról még, hogy lehet elõcsalni? Én patch napja óta (és elõtte PTR-en is) Fury voltam de sohasem tapasztaltam imba ütéseket.

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

TDC Geronimo
Marha egyszerû, marad ugyanaz a szerver, de ha nincs meg a kieg nem mehetsz se outlandre, se pedig az új kezdõkre.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Sound

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Count Adyn
Igazából az fog történni hogy pár napra meghal minden szerver a tapasztalatok alapján😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Mikor megjelenik a kiegészítõ mi fog történni? Új szerverek lesznek rá, vagy a régi szerverekkel lesz "egybeolvasztva", csak az új helyekre nem mehet az akinek az nincs meg? Mondjuk az elsõ megoldás logikusabbnak tûnik, de azért megkérdezem.

QuippeR
1. tipp: Elõbb nézd meg hogy jók-e!

2. tipp: Ha nem jók, ne vidd vissza, hanem töltsd le a klienst, és használd fel a kulcsot!

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Szemét dolog amit írok, de jó érzés olvasni, nem csak én szívtam vele. Mindenesetre az elsõ dolgom back-up lemezek készítése lesz, amint készhez kapom az újakat.

BEAST
erre talaltak ki a privat uzenet opciot

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

2-õ! ÉS nemtom hol volt pala hol nincs pala... 😄

PiszkosFred
2-õ?

Ez a Walkyre nem az a Walkyre, aki az Arathor szervern játszott ally oldalon Paladinként?

Walkyre barátom! Van neked MSN-ed, vagy skype-d, vagy valamid amin elérhetlek. Életbevágó. Megvan az NWN2-õ. 😄 Nyomhatnánk, hisz te is tuti gyüröd valami szerveren.

PiszkosFred
Mennek mar a serverek? ;]

picket
"én a tescoban vettem..." - error detected <#idiota>

&#3237;_&#3237;

icespeakyy
opsz...azt nem írtam át...már 50 hunter a Suttyo 😊

Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)

FCH kari
én a tescoban vettem,nekem a 3-as cd sérült

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Azt hiszem ezt a lehetõséget, kihagyom, mert forgalom után fizetem a netet, és sokba kerülne letölteni. Azért köszi a segítséget, mert hasznos dolgot mutattál. Így elõször kipróbálom a játékot egy próba felhasználónévvel, és ha nem jön be a cucc, akkor még el bírom adni az én csomagomat valakinek, mert még nem vagyok 100% biztos benne, biztossan jól tettem-e, hogy megvásároltam.
OFF: Egy barátom járt még a kilencvenes években úgy, szintén élete elsõ eredeti játékát vette, azt hiszem a Lands of Lore 3 volt, és a második cd kimaradt a dobozból. Még mindig emlékszem az arcára, mikor kereste a hiányzó lemezt.

The Garrett
http://teaser.wow-europe.com/

töltsd le innen az english verziot, es hasznald a cd kulcsot amit kaptál.

szerintem te voltál peches es senkitol nem hallottam még hogy szar lett volna a cdje 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Helló!
Úgy gondolom elmesélem, hogyan is jártam. Tegnap megvettem elsõ eredeti játékomat, WoW-ot. Nagy örömmel kezdeném installálni, mikor is a második cdnél szól, hogy nem tudja leolvasni. Megnéztem a lemezek alját, és azok enyhén szólva pocsékul néztek ki. Ma vittem vissza, örülhetek ha még az ünnepek elõtt kapok újat, mert momentán már egy sincs raktáron másik. Azért nem ilyen minõséget vártam.
Kérdés: én voltam csak ilyen peches, vagy a cdk minõsége tényleg hagy kívánnivalót maga után?

picket
Ennyi dícséret hallatán teljesen meghatódtam <#rinya>

&#3237;_&#3237;

Jockey
ez alap, gondoltam erre nem térek ki...
méltán népszerû srác...😄

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Azt kihagytad hogy mindig igaza van, és minden karihoz õ ért a legjobban.

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

Jockey
mi is jól szórakozunk rajtad hálistennek...te ez a tipikus az utolsó szó az enyém ürge vagy..télleg mosolyogtató

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

GothiK Aesh
Emlékeztek volt olyan hogy egy arc csézett bement másnap suliba lepuffantott pár kockát, kiváncsi vagyok mikor lesz olyan hogy öcsétek beviszi a rotiját aztan széttépet pár embert, mert õ BM 😊

Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"

picket
"Suttyo -lvl 44 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp)" - fejleszd inkább azt, mert lever minden sámánt 7er 1er krit maxxal! (ha nem érted nem baj, én jól szórakozok! <#idiota>)

&#3237;_&#3237;

GothiK Aesh
srácok olyan mint ha anyámat hallgatnám 😄

icespeakyy
shámánnal mire érdemes talentolni? ill. milyen fegyver jó neki?

Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)

Az Isten õrizzen, hogy levigye. Pláne ha Hunter karija van. Még ráuszítaná az elsõ járókelõre és várná mikor szedi szét a "vörös pet" a szerencsétlent<#idiota><#hehe>

PiszkosFred
Vidd ki a kutyat setalni, kitudja szegeny mikor latott utoljara napot! ;]

picket
Inkább takarítsd ki a szobádat! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

GothiK Aesh
ma még kéne pár honor 😛 de sztem inkább megnézem az eragont a moziba, nah örülök hogy ezt megoszthattam veletek, flame off 😊

GothiK Aesh
lol megint rádobtak egy órát 😄

FCH kari
eben igazad van de ha jol látom napra le van bomtva, gondolom ha van 58 db av 29db ab medál, ezer akárhányszáz kill és nincs mögette pont akkor az valahol bizonyiték,szerintem

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

TDC Geronimo
Így is elmehetsz...sztem nem tart vissza senki ;o

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

GothiK Aesh
mér irják ki hogy 15:30 ra visszajönnek a serverek? a fasznak irnak ilyet inkább irnák ki hogy sorry balfaszok vagyunk majd kész lesz valamikor és akkor inkább elmeek itthonrol, de nem? naugye...