World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A BC a jobbik csapat jutalma."
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
holnap az leszz az elsõ dolgom hogy rohanok a legközelebbi media markthoz 😊) remélem leszz 😊kép már 6 hónapja nem eredetiztem 😞
\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
BS nemhivatalos neve : Hunscalp 😉
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
van egy nagyon nagy kérdésem hogy lejárt a GC-még régebben csak most akartam volna ujjat venni erre azt látom szegény fáradt szemeimmel hogy se az 576-ba se a cd galaxisba, se a pc world shoba vagy hol 😊 , se sehol nem lehet kapni GC -t sehol nincs raktáron :S most ez miért ? pont karácsony elött meg szünet elött :'( pedig annyira vártam már ezt a pillanatot amikor a kezembe foghatom a 8k ft-t amit a wow gc-re szántam ... 😞
\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"
Újabb kérdés: a wow-hungary-n olvastam a "magyar" szerverek neveit. Ha magyarokkal (is) akarok találkozni, akkor ezekre menjek? A többi helyen mennyivel kevesebb magyar játékost találok? Mennyire ajánlott olyan realm-t választani melyet azzal a kis kék nyillal ajánlanak? RPPVP helyre szeretnék menni úgy tervezem...
fizetõs nettel a pecs sem lesz kevés... mennyi is most? 800 MB? 1GB?
Ezt írja a a trial account managementben. De mégis ottvan felette a cd key beíró mezõ, hogy oda írjam be az eredeti cdkeyt. Akkor ez a szöveg csak úgy ottvan? Nem kell figyelembe venni?
Béta kulcsot keresnék megvételre, ha esetleg vkinek van felesleges, akár goldot is adok érte😊
Thxes elõre is....
WoW: Zsola BS ally WAR: Zsola Eltharion des.
@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
2. tipp: Ha nem jók, ne vidd vissza, hanem töltsd le a klienst, és használd fel a kulcsot!
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
OFF: Egy barátom járt még a kilencvenes években úgy, szintén élete elsõ eredeti játékát vette, azt hiszem a Lands of Lore 3 volt, és a második cd kimaradt a dobozból. Még mindig emlékszem az arcára, mikor kereste a hiányzó lemezt.
töltsd le innen az english verziot, es hasznald a cd kulcsot amit kaptál.
szerintem te voltál peches es senkitol nem hallottam még hogy szar lett volna a cdje 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Úgy gondolom elmesélem, hogyan is jártam. Tegnap megvettem elsõ eredeti játékomat, WoW-ot. Nagy örömmel kezdeném installálni, mikor is a második cdnél szól, hogy nem tudja leolvasni. Megnéztem a lemezek alját, és azok enyhén szólva pocsékul néztek ki. Ma vittem vissza, örülhetek ha még az ünnepek elõtt kapok újat, mert momentán már egy sincs raktáron másik. Azért nem ilyen minõséget vártam.
Kérdés: én voltam csak ilyen peches, vagy a cdk minõsége tényleg hagy kívánnivalót maga után?
méltán népszerû srác...😄
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"
ಥ_ಥ
Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)
Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx