World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pwned

<#duhos2>

Nekem ez elég pontosnak tûnik, a beépítettel sokszor van hogy 1-2000-et mutat és 6000-et kapok. Btw nekem sosem tévedett többet kb 2%-nál.

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

Oldern the 1st
Arányosan kell nézni a dolgokat.

3000-nél 250~ pont eltérés az olyan saccperkábé 8%.

Ergo 300 pontnál 32~.

picket
Leülhetsz, egyes. Jó matekos pont annyit kockul mint Wildor, és akkor pontosan tudja, hogy 250-el több honort fog kapni. Ez lett volna a kettes osztályzat. Vagy nem próbálja meg kizárni a lehetséges eltérést egy olyan számból, ami tip/sacc/kb, és nem pontos érték. Ez a hármas. Négyes aki csontot hoz a petemnek. Ötös akinek van húga... <#idiota>

&#3237;_&#3237;

nem, arra akartam kilyukadni, hogy egyáltalán nem számolnak pontosan ezek az addonok...

ne kötözködj <#ejnye1> <#vigyor1>

Mighty
Akkor minden nap csak 1 HK-t csinalok es lesz +100-150 honorom? <#mf2>

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

l2youtube

Davidus
"Honorról csak annyit hogy a beépített mindig csal akár pluszba akár minuszba, a Honor Kill Counter nevû addon tökéletesen (majdnem pontosan, kb +- 1-2%-al tér el) számolja"

na errõl a pontosan számolja dologról pár szót.
nekem fenn van a FuBar Honor számlálója és a Honor Kill Counter is.
Tegnap csináltam Fubar szerint 3048 honort, HKC szerint 3022-õt.
ma reggel viszont 3287 honor volt jóváírva, szóval cca. 250-nel több, mint amit ezek az addonok számoltak.

ennyi a pontosságukról.
nagyvonalakban annyit, hogy adjál hozzá kb. 100-150 pontot ahhoz az értékhez, amit mutatnak, s akkor kapod meg a kb. reális honor mennyiséget aznapra.

de ma lemérem megint...

picket
Hallgass az okosakra, ne játsz magyarokkal. Mind bunkó, magyarul beszél (omg!), meg amúgy sem cool. Lásd a lentebb beírt felsorolást, õk sokkal jobb fejek! Csak a magyar elnyomás alatt bújt ki belõlük a bs-en is a kisördög, és viselkedtek ugyanúgy mint ezek a kötsög bs-es magyarok. Hidd el sokkal jobb, ha ciril betûkkel spammelik a general csatit, mint ha magyarul írnak! <#idiota>

Persze mondhatjuk, hogy tanulhatsz angolul, csak kérdés, hogy mennyit segít mondjuk Londonban a Heathrow-t keresvén az, amit a wow-ban sajátítottál el. ("Hey u lil gnome! Wherzda griphon master in SW?" <#idiota>)

&#3237;_&#3237;

picket
Óvatosan kötekedj! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

picket
Jóember! Te születtél, vagy fénymásoltak? Karácson elõtt hiány van valamibõl, te meg csodálkozol. Szerinted mi lesz a sok pistikének a fa alatt? <#wilting>

&#3237;_&#3237;

Tudom, ismerem. Vagyis ismertem amíg én is az Arathoron nyomtam

már régi...
már kitárgyaltuk...

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

BiG G
békével jöttem, találtam egy cikket, ami minden hardcore wow-ost érdekelhet.
hc wow-os vallomása @logout.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

magus
bloodscalpon rengeteg (túl sok) a magyar, de sok van még ragnaroson is meg arathoron is. magyarok rengeteg szerveren vannak még, sztem legalább annyian vannak akik elkerülik a nagy magyar tömeget mint ahányan tobzódnak a "magyar" szervereken, wow.hu fórum/klánlistán fenn van csomó guild.

(bár ha tudsz angolul sztem kerüld el bloodscalpot)

capaszabi
ja vágom, elsöre csak az instance kapuig néztem 😄

capaszabi
mi ebben a bug? (bocs nub vagyok)

capaszabi
csakmert mukigeci

skorpio7
Nos Walkyre még jelenleg is játszik az Arathoron és a Death Wish-ben tolja a szekeret. 😊

"A BC a jobbik csapat jutalma."

PiszkosFred
Az otodik cd-n az ujabb kiadasokban mar nem a peccsek vannak?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

thx 😊)

holnap az leszz az elsõ dolgom hogy rohanok a legközelebbi media markthoz 😊) remélem leszz 😊kép már 6 hónapja nem eredetiztem 😞

\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"

Count Adyn
Haggyátok már picketet, õ a botond-pótló és jól végzi a munkáját<#hehe>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Hamed
media markt-ban altalaban mindig van, foleg a kevesbe forgalmasakban.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

AnarchoiD
EU@Bloodscalp a legymagyarabb server , annyira magyar hogy megis lepodik az ember ha valahol nem magyar szo hangzik el .. es ennek mintajara van josok eng szerevren valami uralkodo nacio akik elnyomjak a kevseket , van ahol lengyelek, mashol ukranok, vagy finnek nyomnak el mindenkit nyelvukkel, mentalitasukkal stb ... szal 2 lehetoseged van, vagy BS vagy kinezel egy szervert ahol nincs ilyen elnyomas (keves van, de pl a RPPVP RPPVE -k allt ilyenek)

BS nemhivatalos neve : Hunscalp 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Hi all

van egy nagyon nagy kérdésem hogy lejárt a GC-még régebben csak most akartam volna ujjat venni erre azt látom szegény fáradt szemeimmel hogy se az 576-ba se a cd galaxisba, se a pc world shoba vagy hol 😊 , se sehol nem lehet kapni GC -t sehol nincs raktáron :S most ez miért ? pont karácsony elött meg szünet elött :'( pedig annyira vártam már ezt a pillanatot amikor a kezembe foghatom a 8k ft-t amit a wow gc-re szántam ... 😞

\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"

Kb. 1 giga a patch, de azt letölti számomra valaki.
Újabb kérdés: a wow-hungary-n olvastam a "magyar" szerverek neveit. Ha magyarokkal (is) akarok találkozni, akkor ezekre menjek? A többi helyen mennyivel kevesebb magyar játékost találok? Mennyire ajánlott olyan realm-t választani melyet azzal a kis kék nyillal ajánlanak? RPPVP helyre szeretnék menni úgy tervezem...

TVelvet
nekem nincs véte kulcsom, de 68as rugom van😄 ha akarod tolhatod😄
keress valakit akinek megvan a játék, kérd kölcsön a cédéket, telepítsd fel róla...
fizetõs nettel a pecs sem lesz kevés... mennyi is most? 800 MB? 1GB?

Mr_no_NaMe
Online activation is not possible with this type of trial account.

Ezt írja a a trial account managementben. De mégis ottvan felette a cd key beíró mezõ, hogy oda írjam be az eredeti cdkeyt. Akkor ez a szöveg csak úgy ottvan? Nem kell figyelembe venni?
Szí fiatalok!

Béta kulcsot keresnék megvételre, ha esetleg vkinek van felesleges, akár goldot is adok érte😊

Thxes elõre is....

WoW: Zsola BS ally WAR: Zsola Eltharion des.

Hohohohóó végre egy bug amivel nem csak szopunk 😄 Tudsz valamit a dologról még, hogy lehet elõcsalni? Én patch napja óta (és elõtte PTR-en is) Fury voltam de sohasem tapasztaltam imba ütéseket.

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

TDC Geronimo
Marha egyszerû, marad ugyanaz a szerver, de ha nincs meg a kieg nem mehetsz se outlandre, se pedig az új kezdõkre.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Sound

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Count Adyn
Igazából az fog történni hogy pár napra meghal minden szerver a tapasztalatok alapján😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Mikor megjelenik a kiegészítõ mi fog történni? Új szerverek lesznek rá, vagy a régi szerverekkel lesz "egybeolvasztva", csak az új helyekre nem mehet az akinek az nincs meg? Mondjuk az elsõ megoldás logikusabbnak tûnik, de azért megkérdezem.

QuippeR
1. tipp: Elõbb nézd meg hogy jók-e!

2. tipp: Ha nem jók, ne vidd vissza, hanem töltsd le a klienst, és használd fel a kulcsot!

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Szemét dolog amit írok, de jó érzés olvasni, nem csak én szívtam vele. Mindenesetre az elsõ dolgom back-up lemezek készítése lesz, amint készhez kapom az újakat.

BEAST
erre talaltak ki a privat uzenet opciot

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

2-õ! ÉS nemtom hol volt pala hol nincs pala... 😄

PiszkosFred
2-õ?

Ez a Walkyre nem az a Walkyre, aki az Arathor szervern játszott ally oldalon Paladinként?

Walkyre barátom! Van neked MSN-ed, vagy skype-d, vagy valamid amin elérhetlek. Életbevágó. Megvan az NWN2-õ. 😄 Nyomhatnánk, hisz te is tuti gyüröd valami szerveren.

PiszkosFred
Mennek mar a serverek? ;]

picket
"én a tescoban vettem..." - error detected <#idiota>

&#3237;_&#3237;

icespeakyy
opsz...azt nem írtam át...már 50 hunter a Suttyo 😊

Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)

FCH kari
én a tescoban vettem,nekem a 3-as cd sérült

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Azt hiszem ezt a lehetõséget, kihagyom, mert forgalom után fizetem a netet, és sokba kerülne letölteni. Azért köszi a segítséget, mert hasznos dolgot mutattál. Így elõször kipróbálom a játékot egy próba felhasználónévvel, és ha nem jön be a cucc, akkor még el bírom adni az én csomagomat valakinek, mert még nem vagyok 100% biztos benne, biztossan jól tettem-e, hogy megvásároltam.
OFF: Egy barátom járt még a kilencvenes években úgy, szintén élete elsõ eredeti játékát vette, azt hiszem a Lands of Lore 3 volt, és a második cd kimaradt a dobozból. Még mindig emlékszem az arcára, mikor kereste a hiányzó lemezt.

The Garrett
http://teaser.wow-europe.com/

töltsd le innen az english verziot, es hasznald a cd kulcsot amit kaptál.

szerintem te voltál peches es senkitol nem hallottam még hogy szar lett volna a cdje 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.