World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Helló!
Úgy gondolom elmesélem, hogyan is jártam. Tegnap megvettem elsõ eredeti játékomat, WoW-ot. Nagy örömmel kezdeném installálni, mikor is a második cdnél szól, hogy nem tudja leolvasni. Megnéztem a lemezek alját, és azok enyhén szólva pocsékul néztek ki. Ma vittem vissza, örülhetek ha még az ünnepek elõtt kapok újat, mert momentán már egy sincs raktáron másik. Azért nem ilyen minõséget vártam.
Kérdés: én voltam csak ilyen peches, vagy a cdk minõsége tényleg hagy kívánnivalót maga után?

picket
Ennyi dícséret hallatán teljesen meghatódtam <#rinya>

&#3237;_&#3237;

Jockey
ez alap, gondoltam erre nem térek ki...
méltán népszerû srác...😄

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Azt kihagytad hogy mindig igaza van, és minden karihoz õ ért a legjobban.

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

Jockey
mi is jól szórakozunk rajtad hálistennek...te ez a tipikus az utolsó szó az enyém ürge vagy..télleg mosolyogtató

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

GothiK Aesh
Emlékeztek volt olyan hogy egy arc csézett bement másnap suliba lepuffantott pár kockát, kiváncsi vagyok mikor lesz olyan hogy öcsétek beviszi a rotiját aztan széttépet pár embert, mert õ BM 😊

Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"

picket
"Suttyo -lvl 44 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp)" - fejleszd inkább azt, mert lever minden sámánt 7er 1er krit maxxal! (ha nem érted nem baj, én jól szórakozok! <#idiota>)

&#3237;_&#3237;

GothiK Aesh
srácok olyan mint ha anyámat hallgatnám 😄

icespeakyy
shámánnal mire érdemes talentolni? ill. milyen fegyver jó neki?

Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)

Az Isten õrizzen, hogy levigye. Pláne ha Hunter karija van. Még ráuszítaná az elsõ járókelõre és várná mikor szedi szét a "vörös pet" a szerencsétlent<#idiota><#hehe>

PiszkosFred
Vidd ki a kutyat setalni, kitudja szegeny mikor latott utoljara napot! ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

picket
Inkább takarítsd ki a szobádat! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

GothiK Aesh
ma még kéne pár honor 😛 de sztem inkább megnézem az eragont a moziba, nah örülök hogy ezt megoszthattam veletek, flame off 😊

GothiK Aesh
lol megint rádobtak egy órát 😄

FCH kari
eben igazad van de ha jol látom napra le van bomtva, gondolom ha van 58 db av 29db ab medál, ezer akárhányszáz kill és nincs mögette pont akkor az valahol bizonyiték,szerintem

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

TDC Geronimo
Így is elmehetsz...sztem nem tart vissza senki ;o

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

GothiK Aesh
mér irják ki hogy 15:30 ra visszajönnek a serverek? a fasznak irnak ilyet inkább irnák ki hogy sorry balfaszok vagyunk majd kész lesz valamikor és akkor inkább elmeek itthonrol, de nem? naugye...

Honorról csak annyit hogy a beépített mindig csal akár pluszba akár minuszba, a Honor Kill Counter nevû addon tökéletesen (majdnem pontosan, kb +- 1-2%-al tér el) számolja, ha nem annyit kaptál mint amennyit az mutat, akkor lehet gyanakodni hogy gáz van. Egyébként fórumon olvastam múlt héten hogy amikor bejött az új patch sokaknak volt ilyen eltûnõs gondja de mindenki megkapta köv. updatekor.

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

picket
"...bizom benn hogy meg lesz" - Biztos lehetsz benne, hogy nincs meg. Ez már csak így megy. És nem is adják vissza, mert akkor mindenki sorban állhatna, hogy "Nekem meg 10k tûnt el", és senki nem tudja bizonyítani, sem pedig cáfolni. Így aztán a következõt fogod kapni: "Working as intended".

&#3237;_&#3237;

TDC Geronimo
;o

picket
Most másoljam vissza neked amit írtál? Tessék: Látom nem érezted az iróniát abba amit írtam, menj szívj egy kis friss levegõt :x

&#3237;_&#3237;

FCH kari
nagyon jo😞( csak az abaj hogy nem mindegy hogy 500 vagy 7000 tünik el de bizom benn hogy meg lesz

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Egy egyszeru karbantartast hogy lehet ennyire elcseszni? Es mar nem eloszor fordul elo. Szerverek nagy resze offline.
hát ez lol 😄
TDC Geronimo
Látom nem érezted az iróniát abba amit írtam, menj szívj egy kis friss levegõt :x

ez már nagyon régi.
és igen, ez az a kategória, ami már kezelésre szorúlna...

Sas6
Bocsi hogy ha ez nem ide valo de ezen nagyot röhögtem😄 a biztonsag kedveert 12+

WOW-ra öhhm

természetesen tudom, de eddig a "~" jel többet jelentett, mint amennyi ténylegesen mögé volt írva (írja is itt valaki, hogy miért), nem kevesebbet.

valamint: "~" /= "-"

Én pár napja a Westendes MM-ban láttam egy valaggal, de bármikor arra járok mindig volt egy polcnyi.

TSW: Tunderke

picket
"Ahogy szétnézek magam körül, sok-sok szemetet, flakonokat, zacskókat, csokispapírokat látok mindenfelé, hónapok óta nem csináltam rendet a szobámban, nem porszívóztam"
Ha te is olyan fazon vagy, mint a korábban említett cikk írója, akkor: Takaríts! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

PiszkosFred
A hogolyos fix ugy latszik tul nagy falat volt 😄 (estere remelem azert megoldjak)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

picket
#96383 <#nemtudom>
IJ van. Nem tudok mit mondani, hogy változott-e, vagy sem, de tegnap másoknak is tûnt el honorjuk az elõre jelzett valószínûsített honorból ("~" jel <#bee1>). Az is lehet, hogy mindenkinek a bs-en, vagy mindenhol, akármi...

&#3237;_&#3237;

TDC Geronimo
Nincsenek szerverek jaj most milesz :x

leált! oh yeah!

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

terron
retriving char. list már percek óta....

Lord Nomak
Köszönöm, elnézek majd holnap =)

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

terron
nem enged be bs...jól látom hogy megint full-pop vaunk?

capaszabi
ha nem is tudja, eddig a beépitett számláló csak a killhonort számolta, a bonuszt nem, szal mindig volt kb +30/40% amit kaptunk a "~"-hoz képest. most ez változott?

HunnernesKonge
Árkádban lévõ MM-ben egy egész polc van tele CameCarddal 😉
Legalábbis tegnapelõtt, mikor arrafele jártam még úgy volt...
picket
Tudod ez a jel mit jelent: "~"? <#lookaround>

&#3237;_&#3237;

Lord Nomak
Üdv, lenne egy kérdésem azokhoz akik pesten laknak. Gamecardot honnan tudok mostanság vadászni ? 3 nagyobb üzletben voltam azt mondták hogy csak 2 ünnep között várható az érkezése.

( nem csoda hogy tört szervereken senki sem játszik, én most 1 napot foglalkoztam vele hát iszonyatosan rosszak, folyamatos dc, 15-20* xp rate stb.. értelmetlenek )

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

bsre nem tok bemennni >.<

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

hehe, dettó ugyanez, tegnap meló után hazamentem, volt 42160 honorom, gondoltam kiütöm a maradékot a GM kardra. összefarmotam még 3020 honort, gondolom éljen, megvan, megvárom a fél2-t, amíg összesítik a pontokat.
lejön a fél2, megnézem a pontjaimat: 44916 honor. amit 3000-nek írt, az valójában csak 2700 volt. GG, thx :/
(GM Clayrmoe: 45k honor és 40 AV token az ára)

account management

Mr_no_NaMe
És arra van valami mód, hogy a trialos accom legyen az igazi accom? Be lehet valahogy nyomni a cdkeyt?
Ejjj, ez mekkora igasság<#worship>

Syron
igen, elég, én is úgy csináltam anno 😊

Mr_no_NaMe
Naponta többet ülök gép elõtt csak mostanában nem nagyon játszok...az a 3 óra meg most átfordulna akkor játékba net és unalom helyett...
Lehet pénteken megveszem vagy elõtte. Van nekem 1 kis jegyzettömböm amiben vannak ilyen bankártyaszámok. Amikor az accountomat csinálnám akkor elég ha 1 kamu bankkártyaszámot adok meg és csak akkor igazit (vagy gamecardot) ha lejárt az 1 hónap?
capaszabi
ha napi 3+ órát tudsz ráforditani akkor igen, ha nem akkor nem