World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy gondolom elmesélem, hogyan is jártam. Tegnap megvettem elsõ eredeti játékomat, WoW-ot. Nagy örömmel kezdeném installálni, mikor is a második cdnél szól, hogy nem tudja leolvasni. Megnéztem a lemezek alját, és azok enyhén szólva pocsékul néztek ki. Ma vittem vissza, örülhetek ha még az ünnepek elõtt kapok újat, mert momentán már egy sincs raktáron másik. Azért nem ilyen minõséget vártam.
Kérdés: én voltam csak ilyen peches, vagy a cdk minõsége tényleg hagy kívánnivalót maga után?
méltán népszerû srác...😄
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"
ಥ_ಥ
Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

és igen, ez az a kategória, ami már kezelésre szorúlna...
valamint: "~" /= "-"
TSW: Tunderke
Ha te is olyan fazon vagy, mint a korábban említett cikk írója, akkor: Takaríts! <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
IJ van. Nem tudok mit mondani, hogy változott-e, vagy sem, de tegnap másoknak is tûnt el honorjuk az elõre jelzett valószínûsített honorból ("~" jel <#bee1>#bee1>). Az is lehet, hogy mindenkinek a bs-en, vagy mindenhol, akármi...
ಥ_ಥ
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Legalábbis tegnapelõtt, mikor arrafele jártam még úgy volt...
( nem csoda hogy tört szervereken senki sem játszik, én most 1 napot foglalkoztam vele hát iszonyatosan rosszak, folyamatos dc, 15-20* xp rate stb.. értelmetlenek )
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
lejön a fél2, megnézem a pontjaimat: 44916 honor. amit 3000-nek írt, az valójában csak 2700 volt. GG, thx :/
(GM Clayrmoe: 45k honor és 40 AV token az ára)
Lehet pénteken megveszem vagy elõtte. Van nekem 1 kis jegyzettömböm amiben vannak ilyen bankártyaszámok. Amikor az accountomat csinálnám akkor elég ha 1 kamu bankkártyaszámot adok meg és csak akkor igazit (vagy gamecardot) ha lejárt az 1 hónap?