World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

és igen, ez az a kategória, ami már kezelésre szorúlna...
valamint: "~" /= "-"
TSW: Tunderke
Ha te is olyan fazon vagy, mint a korábban említett cikk írója, akkor: Takaríts! <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
IJ van. Nem tudok mit mondani, hogy változott-e, vagy sem, de tegnap másoknak is tûnt el honorjuk az elõre jelzett valószínûsített honorból ("~" jel <#bee1>#bee1>). Az is lehet, hogy mindenkinek a bs-en, vagy mindenhol, akármi...
ಥ_ಥ
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Legalábbis tegnapelõtt, mikor arrafele jártam még úgy volt...
( nem csoda hogy tört szervereken senki sem játszik, én most 1 napot foglalkoztam vele hát iszonyatosan rosszak, folyamatos dc, 15-20* xp rate stb.. értelmetlenek )
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
lejön a fél2, megnézem a pontjaimat: 44916 honor. amit 3000-nek írt, az valójában csak 2700 volt. GG, thx :/
(GM Clayrmoe: 45k honor és 40 AV token az ára)
Lehet pénteken megveszem vagy elõtte. Van nekem 1 kis jegyzettömböm amiben vannak ilyen bankártyaszámok. Amikor az accountomat csinálnám akkor elég ha 1 kamu bankkártyaszámot adok meg és csak akkor igazit (vagy gamecardot) ha lejárt az 1 hónap?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Sok kellemetlen perctõl kímélheted meg magadat.
A halál csupán a kezdet...
Még nyáron írkáltam, hogy valszeg megvenném, de még csak most jutottam el odáig 😄
Szóval szerintetek még megéri megvenni? Karácsonyra megajándékoznám magam vele szívesen csak nemtudom, hogy még tudok e vele játszani.
Úgyértem nem kezd elavulni a játék magyarországon meg ilyesmik.
Szóval mit mondotok?
ಥ_ಥ
(persze kommunikálhatunk ószuahéliül is, csak nem lesz sok értelme... bár kíváncsi lennék a szókincsekre, ha magyarul is nehéz <#fogmosas>#fogmosas>)
ಥ_ಥ