World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lynx_TWL
mi legalább felvállaljuk nem úgy mint egyesek...:d

๏̯͡๏﴿

A BS haldoklik.... érzem hogy 36 orás karbantartása lesz.
mivel triel verzio csak level 20 ig enged fejlodni ezert nem sok ertelme lenne kulon bc-nek trial. BC ujdonsagok javareszt level 60 utani tartalmak(😛) level 20-ig max az uj 2 fajt tudnad kiprobalni, de ezert ketlem lenne kulon hozza, hisz a trialnak nem ez a lenyege.

amikor csinaldo a staffot az a demon nem maga Atiesh ?😊

(edit: aham "Atiesh <Hand of Sargeras>" szal csak az alatvaloja)

Sargerasrol itt olvashatsz.

Saccard
Üdv! Azt szeretném kérdezni,hogy olyan, hogy bc-bõl trial version olyan nem nagyon lesz ugye?Vagy mégis? Amennyiben volt már a kérdés bocsánat. Bár mért lenne egy kieg-bõl trial?... Na mindegy, jobb ha megkérdezem azért.

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

BEAST
mondjuk mindig is sejtettem hogy ti ... ugy vagytok <#nezze> ... de np , amig nem a guild elott csinaljatok nem erdekel 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
Nemfog mer velem nézi majd a bazi nagy gyerek showt :x

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

BEAST
majd jon Linksz es megmondja jol 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Botond
Hisztéria a neve,csak roleplayerkedik addig is. -.-
Botond
És nem unique. -.-
The Garrett
sargeras nem az a demon volt akinel az atiesh questet kellett csinalni? 😛 lehet kicsit keverem a neveket 😛

amugy meg EZ druida dagger.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Sound
Elmondom mit tudsz csinálni:
csinálsz egy ilyen guildet:

< My main stucked in WSG >

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

BEAST
takaritsd ki a szobadat ... menj zuhanyozni , neha nem art ... esetleg varj turelemmel O_o

várj, mint mindenki más
bentragadtam wsgn BS en van karim most nemtudok belépni mert wrror retrieving char list

mit tegyek?
TDC Geronimo
<#idiota>

Sound

még ha fake is, már ha az. Igazából ez az 5 energy cucc a beteg rajta

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

keylogger veszely van egyes addon oldalakon! teendok : http://www.blackravens.net/?p=1238

PiszkosFred
Ne hisztizz, minden group leallt par percre, de utana menni fog ujra. Addig takarits a szobadban egy kicsit.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

megint melyik szerver egyedul offline??

A BLODSCALP
TDC Geronimo
:o

Botond
Ignore lista van ám neptulonon is.
RatBaG
neptulonon várja hogy boldogítsd... <#eplus2>
(horda)

Per Aspera Ad Inferi.

Kriger
Szedd össze magad, tudsz te ennél jobbat is! <#wave>

capaszabi
nem gamezik, csaak téged szopat. kapisch?

Count Adyn
Szerintem a székében😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Wildor te hol gamezel ? 😊

DarkHorSe
nem tunik el es a 30 nap is megmarad

Swedish people are albino monkeys&#65279;

nem fog eltünni a karaktered.

nem fog eltûnni, de egyszerûbb ha vársz pár órát/napot vagy írsz egy gm ticketet legfeljebb.

Mr_no_NaMe
És ha cancellezem az accountot akkor nem fog eltûnni a karakterem?
Mr_no_NaMe
Hát nemtudom remélem megoldódik még ma :S
DarkHorSe
Cancel Account, es aktivald ujra

Swedish people are albino monkeys&#65279;

karakter transzfer is teljesen automatikus

picket
Valószínûleg ugyanugy kell valamilyen interakció egy adminisztrátor részérõl, mint a karakter transzfernél, és azért veszi még trialnak. Majd ha végzett az ebéddel (csiga) és elszûrcsölte a kávéját, akkor ha már zsibbad a feltett lába megnézi, hogy van-e valami dolga betáblázva. Na és majd amikor klikkel egy "engedélyez"-t, akkor lesz "final" az accountod. 😊

&#3237;_&#3237;

QuippeR
pedig könnyen elképzelhetõ 😛

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Mr_no_NaMe
Tegnap leszedtem a trialt és van azóta egy karakterem. Ma megvettem és a trial accomat upgradeltem eredetire, ami meg is történt mert kiírta és az oldalon is az van, hogy játszható és fizetett accountom van csak a játékban még mindig trialnak veszi, és vannak korlátok. Remélem nem kell eltelnie a 10 napnak :S
ugy erti hogy a korabbi trial accountjat upgradelte, mivel most megvette a teljeset😊

ugy tudom kell egy kis atfutasi ido.

ha van eredetid, akkor mit bohóckodsz trial verzióval? regeld be az eredeti cd-key-ed, telepítsd fel a game-t a cd-krõl(bár a trial is az voltaképp), aztán játszhatsz a megszorítások nélkül...

amúgy nem igazán értem a problémád.
regeltél egy trial acc-ot és a sajátod is? csak mert voltaképp nekem is a "trial" verzió van feltéve, viszont teljesen full játékként mûködik az acc-ommal, amit egy eredeti wow-ért kaptam...

szóval, ha a full cd-s játékhoz regelt acc-cal léptél be, akkor még a trial game-nek is full-ként kellene mûködnie...

skorpio7
Én is... az ajándékokat karácsonyra. 😊

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Mr_no_NaMe
Aktiváltam a trial accountomat és ki is írja az account managmentben, hogy eredeti fizetõ accountom lett. De a játékban még mindig nemtudok levelet küldeni mert azt írja Trial accountom van...most akkor mi van?
Mr_no_NaMe
Na megvettem 😊
PiszkosFred
Legkozelebb ne hasznald a /spit emociot ha latod mindenkire, mert nem tudhatod, hogy az illeto nem e a tcomnal dolgozik. Remelhetoleg tanultal belole, mert ha egy apeh harcossal futsz ossze, nem egy het lesz...

The Garrett
illetve a buntipontos alairast vagymit.

The Garrett
jááááj most nézem az aláírást és rádöbbentem hogy mukigeci vagyok 😄DDDD

PiszkosFred
Csak egy kerdes. Jatekban, amikor megolsz valakit, milyen uzenetet kapsz? Es az mit jelent? Ennyit a szamolasok pontossagarol ;] Becsult es hozzavetoleges adatokbol akarsz egy pontos vegeredmenyt kapni? Kapsz, de nem az addonok es a sajat szamolasok altal, hanem minden nap 01:00am-kor.. A menet kozbeni bonus, az fix, az oke. A kill utani pontokon viszont elhasal az osszes addon/beepitett szamlalo, es a vegen jonnek a +/- tobb szaz pontok. Hozzavetoleg persze jo, lathatod kb hol tartasz, de ennyi, nem tobb.

Hûha, a büntipontok indoklása alatti kis idézetet olvasva fényes jövõ elé nézel ezen a fórumon. Ne add feljebb!

T-Com is velünk van.

visszatértem 😄 , 1 hétig net élkul voltam :@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@v
wowozás közbe lekapcsolta a t-com a netet ........na mind1 uj szolgáltato van most 2 Mbites nett😛