World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

keylogger veszely van egyes addon oldalakon! teendok : http://www.blackravens.net/?p=1238

PiszkosFred
Ne hisztizz, minden group leallt par percre, de utana menni fog ujra. Addig takarits a szobadban egy kicsit.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

megint melyik szerver egyedul offline??

A BLODSCALP
TDC Geronimo
:o

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Botond
Ignore lista van ám neptulonon is.
RatBaG
neptulonon várja hogy boldogítsd... <#eplus2>
(horda)

Per Aspera Ad Inferi.

Kriger
Szedd össze magad, tudsz te ennél jobbat is! <#wave>

capaszabi
nem gamezik, csaak téged szopat. kapisch?

Count Adyn
Szerintem a székében😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Wildor te hol gamezel ? 😊

DarkHorSe
nem tunik el es a 30 nap is megmarad

Swedish people are albino monkeys&#65279;

nem fog eltünni a karaktered.

nem fog eltûnni, de egyszerûbb ha vársz pár órát/napot vagy írsz egy gm ticketet legfeljebb.

Mr_no_NaMe
És ha cancellezem az accountot akkor nem fog eltûnni a karakterem?
Mr_no_NaMe
Hát nemtudom remélem megoldódik még ma :S
DarkHorSe
Cancel Account, es aktivald ujra

Swedish people are albino monkeys&#65279;

karakter transzfer is teljesen automatikus

picket
Valószínûleg ugyanugy kell valamilyen interakció egy adminisztrátor részérõl, mint a karakter transzfernél, és azért veszi még trialnak. Majd ha végzett az ebéddel (csiga) és elszûrcsölte a kávéját, akkor ha már zsibbad a feltett lába megnézi, hogy van-e valami dolga betáblázva. Na és majd amikor klikkel egy "engedélyez"-t, akkor lesz "final" az accountod. 😊

&#3237;_&#3237;

QuippeR
pedig könnyen elképzelhetõ 😛

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Mr_no_NaMe
Tegnap leszedtem a trialt és van azóta egy karakterem. Ma megvettem és a trial accomat upgradeltem eredetire, ami meg is történt mert kiírta és az oldalon is az van, hogy játszható és fizetett accountom van csak a játékban még mindig trialnak veszi, és vannak korlátok. Remélem nem kell eltelnie a 10 napnak :S
ugy erti hogy a korabbi trial accountjat upgradelte, mivel most megvette a teljeset😊

ugy tudom kell egy kis atfutasi ido.

ha van eredetid, akkor mit bohóckodsz trial verzióval? regeld be az eredeti cd-key-ed, telepítsd fel a game-t a cd-krõl(bár a trial is az voltaképp), aztán játszhatsz a megszorítások nélkül...

amúgy nem igazán értem a problémád.
regeltél egy trial acc-ot és a sajátod is? csak mert voltaképp nekem is a "trial" verzió van feltéve, viszont teljesen full játékként mûködik az acc-ommal, amit egy eredeti wow-ért kaptam...

szóval, ha a full cd-s játékhoz regelt acc-cal léptél be, akkor még a trial game-nek is full-ként kellene mûködnie...

skorpio7
Én is... az ajándékokat karácsonyra. 😊

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Mr_no_NaMe
Aktiváltam a trial accountomat és ki is írja az account managmentben, hogy eredeti fizetõ accountom lett. De a játékban még mindig nemtudok levelet küldeni mert azt írja Trial accountom van...most akkor mi van?
Mr_no_NaMe
Na megvettem 😊
PiszkosFred
Legkozelebb ne hasznald a /spit emociot ha latod mindenkire, mert nem tudhatod, hogy az illeto nem e a tcomnal dolgozik. Remelhetoleg tanultal belole, mert ha egy apeh harcossal futsz ossze, nem egy het lesz...

The Garrett
illetve a buntipontos alairast vagymit.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
jááááj most nézem az aláírást és rádöbbentem hogy mukigeci vagyok 😄DDDD

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

PiszkosFred
Csak egy kerdes. Jatekban, amikor megolsz valakit, milyen uzenetet kapsz? Es az mit jelent? Ennyit a szamolasok pontossagarol ;] Becsult es hozzavetoleges adatokbol akarsz egy pontos vegeredmenyt kapni? Kapsz, de nem az addonok es a sajat szamolasok altal, hanem minden nap 01:00am-kor.. A menet kozbeni bonus, az fix, az oke. A kill utani pontokon viszont elhasal az osszes addon/beepitett szamlalo, es a vegen jonnek a +/- tobb szaz pontok. Hozzavetoleg persze jo, lathatod kb hol tartasz, de ennyi, nem tobb.

Hûha, a büntipontok indoklása alatti kis idézetet olvasva fényes jövõ elé nézel ezen a fórumon. Ne add feljebb!

T-Com is velünk van.

visszatértem 😄 , 1 hétig net élkul voltam :@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@v
wowozás közbe lekapcsolta a t-com a netet ........na mind1 uj szolgáltato van most 2 Mbites nett😛

pwned

<#duhos2>

Nekem ez elég pontosnak tûnik, a beépítettel sokszor van hogy 1-2000-et mutat és 6000-et kapok. Btw nekem sosem tévedett többet kb 2%-nál.

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

Oldern the 1st
Arányosan kell nézni a dolgokat.

3000-nél 250~ pont eltérés az olyan saccperkábé 8%.

Ergo 300 pontnál 32~.

picket
Leülhetsz, egyes. Jó matekos pont annyit kockul mint Wildor, és akkor pontosan tudja, hogy 250-el több honort fog kapni. Ez lett volna a kettes osztályzat. Vagy nem próbálja meg kizárni a lehetséges eltérést egy olyan számból, ami tip/sacc/kb, és nem pontos érték. Ez a hármas. Négyes aki csontot hoz a petemnek. Ötös akinek van húga... <#idiota>

&#3237;_&#3237;

nem, arra akartam kilyukadni, hogy egyáltalán nem számolnak pontosan ezek az addonok...

ne kötözködj <#ejnye1> <#vigyor1>

Mighty
Akkor minden nap csak 1 HK-t csinalok es lesz +100-150 honorom? <#mf2>

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

l2youtube

Davidus
"Honorról csak annyit hogy a beépített mindig csal akár pluszba akár minuszba, a Honor Kill Counter nevû addon tökéletesen (majdnem pontosan, kb +- 1-2%-al tér el) számolja"

na errõl a pontosan számolja dologról pár szót.
nekem fenn van a FuBar Honor számlálója és a Honor Kill Counter is.
Tegnap csináltam Fubar szerint 3048 honort, HKC szerint 3022-õt.
ma reggel viszont 3287 honor volt jóváírva, szóval cca. 250-nel több, mint amit ezek az addonok számoltak.

ennyi a pontosságukról.
nagyvonalakban annyit, hogy adjál hozzá kb. 100-150 pontot ahhoz az értékhez, amit mutatnak, s akkor kapod meg a kb. reális honor mennyiséget aznapra.

de ma lemérem megint...

picket
Hallgass az okosakra, ne játsz magyarokkal. Mind bunkó, magyarul beszél (omg!), meg amúgy sem cool. Lásd a lentebb beírt felsorolást, õk sokkal jobb fejek! Csak a magyar elnyomás alatt bújt ki belõlük a bs-en is a kisördög, és viselkedtek ugyanúgy mint ezek a kötsög bs-es magyarok. Hidd el sokkal jobb, ha ciril betûkkel spammelik a general csatit, mint ha magyarul írnak! <#idiota>

Persze mondhatjuk, hogy tanulhatsz angolul, csak kérdés, hogy mennyit segít mondjuk Londonban a Heathrow-t keresvén az, amit a wow-ban sajátítottál el. ("Hey u lil gnome! Wherzda griphon master in SW?" <#idiota>)

&#3237;_&#3237;

picket
Óvatosan kötekedj! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

picket
Jóember! Te születtél, vagy fénymásoltak? Karácson elõtt hiány van valamibõl, te meg csodálkozol. Szerinted mi lesz a sok pistikének a fa alatt? <#wilting>

&#3237;_&#3237;

Tudom, ismerem. Vagyis ismertem amíg én is az Arathoron nyomtam

már régi...
már kitárgyaltuk...

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

BiG G
békével jöttem, találtam egy cikket, ami minden hardcore wow-ost érdekelhet.
hc wow-os vallomása @logout.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

magus
bloodscalpon rengeteg (túl sok) a magyar, de sok van még ragnaroson is meg arathoron is. magyarok rengeteg szerveren vannak még, sztem legalább annyian vannak akik elkerülik a nagy magyar tömeget mint ahányan tobzódnak a "magyar" szervereken, wow.hu fórum/klánlistán fenn van csomó guild.

(bár ha tudsz angolul sztem kerüld el bloodscalpot)