World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
help
teaser.wow-europe.com - ez az európai
warcraft.com / fileplanet.com - ez az amerikai
de furcsa az haverom aki szinten trial acc vel jatszik be tud az enyemmel! en szinten nem tudok az ovevel...
akkor valamilyen verzio problema lenne?
trial accountot probalom, feltettem wow ot elinditom eloszor be tudok jelentkezni a trial accountommal letolt frissitest, akkor ujraindul wow, tolt le valami tools ot kiirja hogy van elerheto patch es ha majd kilepek wow bol telepiti... ok
ranyomok play bejon login ablak, beadom a trial accountom amivel belepek telepites utan eloszor es semmi...
azt irja not valid nem ervenyes acc...
nem ertem... valakinek otlet?
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"
Csak aszt szeretném kérdezni (senkit nem akarok megsérteni) hogy valaki tudja mekora különbség van a 2 server közöt?
(a tört server és az eredeti között)
privibe ha valaki elmesélné meg köszöném
(karácsonyra wow kértem de nem várok adig ha nincs nagy különbség)
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
...
Elég nagy a kavarás a nemrég bevezetett honor nerf körül, így Drysc papa úgy gondolta, ideje tiszta vizet önteni a pohárba. A teljes topic errefelé található, de mivel jó fej vagyok, kiszemezgetem nektek a fontos részeket:
Egy, azaz egy darab honor nerf volt, 30% erejéig. Minden további ninja nerfrõl szóló pletyka alaptalan.
A mínusz 30% nem a nap végén számolódik, hanem abban a pillanatban, amikor a honort kapod.
A bónusz honor már szerepel a napi összesítésben (estimated honor). Ez a hotfix elõtt nem szerepelt, ezért kaptunk másnap mindig jóval többet, mint a karakterlap jósolt.
Igen, VAN diminishing return a honoron (vagyis, ha már 11. ölöd le ugyanazt az allit egy nap, kevesebbet kapsz érte, mint az elsõ killekért). Ezt viszont nem számolja real-time a rendszer, csak a napi összesítésnél - ezért kapunk mostanában kevesebb honort, mint az elõre becsült összeg.
Bár a játék mindig egész számra kerekítve írja ki, mennyi honort kaptunk, valójában tört számokkal is számol a háttérben a program. Így lehet, hogy kapunk háromszor 2 honort, az összeg mégis 7 lesz.
Bár a játék még mindig kiírja, milyen rangú ellenfelet öltünk meg, ennek ma már, a rangok megszüntetésével kizárólag kozmetikai szerepe van, a kapott honort nem befolyásolja, hogy Grand Marshal vagy Corporal volt az áldozat.
nincs rá elég energy...
próbáltam már a konyhából és a fürdõkádból is, de még nem jött össze.
fejlesztenem kell még a telekinetikus skill-jeimet -.-
This patch test carries a unique and significant difference over previous PTRs as we’re testing a post-expansion realm environment. Current Closed Beta testers will be able to access the public 2.0.3 PTR as “expansion owners” and will continue to have access to expansion content. Players not currently in the Closed Beta will be present and testing as “non-expansion players”, and will only be allowed access to non-expansion content. Along with testing the changes and updates made in the 2.0.3 patch, we will also be testing how an expansion realm will operate with both expansion and non-expansion players present.
As always we appreciate your involvement, testing, and feedback.
LoL 😊
Segítséget szeretnék kérni! Az a helyzet, hogy megvettem a World of Warcraft-ot és rendben feltelepítettem de a regisztrálás során a www.wow-europe.com -on a Step4-nél Payment Method-nál elakadok. Azt kérdezi, hogy milyen kártyám van, de nekem nincs semmiien kártyám még és ezért nem tudok regisztrálni. Viszont az azért engem nem hagy nyugodni, hogyha bármeikre rákattintok, hogy tovább menjen végre akkor azt várja el tõlem, hogy fizessek elõ a játékra mikor én úgy tudom, hogy ha megveszem akkor egy hónap jár vele! Akkor most mi van??? Teljesen nem értem, hogy miért várja el ezt tõlem!
A válasz és a segítséget elõre is köszönöm!
A 2. egy sima quest reward Hellfire Peninsulan 😊
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
๏̯͡๏﴿
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
(edit: aham "Atiesh <Hand of Sargeras>" szal csak az alatvaloja)
Sargerasrol itt olvashatsz.
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
amugy meg EZ druida dagger.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
csinálsz egy ilyen guildet:
< My main stucked in WSG >
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
mit tegyek?