World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

inkább csak egy faq kéne az állandó kérdésekre.

1x van karácsony, próbálj meg segítõkész lenni ^^
Boldog Karácsonyt!

capaszabi
ELÉG ERÕSEN kéne egy "Kezdõ WoWos" topik, ugy érzem..
De lehet hogy ha visszaolvasnának az emberek nem kérdeznék ugyanazt a faszságot egy nap ötször?????

Jah és még1.Azt irja h jan 30ig használhatom.Ez miért van?És tõlem nem kérd gamecard számot.Se bankkártyaszámot
Thanx😊.Nagyon szépen köszönöm.Nah meek is tolom tovább😊
na hát a hugh warlords setet nemfogom ki gyûjetni mert nem gyengégn pixel hibás a vidkarim. köszönöm neked ATI[ KURVA ANYÁD ] illetve, codozni sem fogok tudni jó kis warokat tolni^^, we<3ati, ati <3 me.

nem tudom.Itt próbáltam:https://www.worldofwarcraft.com/account/menu.html
wow-europe.com account managementben próbáld

Nah okéj.Utána olvastam.Szóval azért van mert még a freenaposat használom.Most próbáltam meg beíri a kódot ami az eredetin van.De nem fogadja el😞.Mi lehet a baj?😞
#96684 kell hozzá, de az elsõ hónapban mind1 mit írsz be. guglin keress vmi ilyet hogy "credit card number" és amit találsz azt használd fel

#96685 nem lehet hogy még a trial accountodat használod? Lehet át kéne alakítani rendesre

Ciao!
Én is most vettem meg eredetiben.De Én a Media Marktban.És nekem azt mondták h mindenféle képpen kell gamecard vagy dombornyomásos bankkártya.
És az Én kérdésem pedig az lenne h "már" 20as szintü vagyok.És a karakterem miért nem fejlõdik?😞.Ha megölök 20as szintü szörnyet nem kapok xp-t.Ez miért van?Válaszotok elõre is köszi.
atenza
Légyszíves segítsetek a WoW regisztrálásában! Megvan a játék, amihez ugye jár 1 hónap ingyen game. Az 576-os srác azt mondta h. nem kell gamecard sem és bankkártya sem ahhoz h. ezt az 1 hónapot aktiválhassam. De így nem tudok rájönni hogyan lehet regisztrálni. Mindenképpen kell hozzá bankkártya?

mér van az, hogy mikor belépek a játékaimba az 9sszesbe fõleg a wowba a monitorom elkezd vibrálni és megfagy a játék? vidkari hiba? kb 1 napja csinálja de rohadt iedegesítõ...

raziel.
😊

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

TDC Geronimo
-.-

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

mar mar SG is beoltozott tier5 paladinba.

Count Adyn
means vótmá, sry<#hehe>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

TDC Geronimo
#96584 <#nezze>

Count Adyn
Vidámodjatok
2:30 után már sirtam a röhögéstõl<#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

BEAST
<#wilting>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
mire gondolsz? <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lynx_TWL
legalább átmenet meglenne:o

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Zeccc
options! hát ez segít 😉 :p

BEAST
sosenem :p

Sziasztok!
Kéne egy kis segítség. Tudtok olyan addont amiírja hogy adott debuff meddig van a targeten? shadow word:pain, hunter serpentek csapda stb volt vmi régebben de ugye 2.0-után nem mûködik
szerintem rakd vissza a régit 😊

BEAST
ohnoes!4!

Ha bánatod van csak olvass bele a wow topicba garantáltan jó kedvre derülsz (vagy rosszra)😄
TVelvet
jó hogy írni nemtudok de az mind egy nézzétek el nekem😄
TVelvet
csak hogy legyen valami szép is 😛
ignorold le, garantáltan ki fog venni a friend listájából 😄

végigolvastam az utolsó 2 oldalt.
kár volt.
lefáradtam tõle...

The Garrett
ignorold le 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
de még csak azt sem mondhatod nekik hogy menjel inkabb hógolyózni vagy szánkózni, metr nincs HAV :/

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

szucsy89
hali, nem lehet azt vhogy beállítani hogy "rejtve" legyek, tehát ha valaki felvett friends-be és jáccok úgy legyen neki írva mintha offline lennék?
<#idiota><#wilting><#banplz><#szeret>
ez g*cijó :-D

PiszkosFred
Tuleltuk a hunokat, a tatarokat, a torokoket, az osztrakokat, a szovjeteket, tuleljuk ezt is valahogy... ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

a nagyvárosokban elérhetõ egy csatorna, a guildrecruitment, érdemes itt próbálkozni, bár valószínüleg a kutya sem nézi, de egy próbát megér... ezek után érdemes a wow-europe.com fórumában az adott szerver fórumába kukkantani, általában a klánok itt hirdetnek felvételt, ha arathoron játszol, akkor arathor.net

de a játékban bárkit megkérdezhetsz aki valamelyik klánnak a tagja, hogy csatlakozhatsz-e hozzájuk

TVelvet

je ding
Fenrir
Jah boccs, nemtom miért téged idéztelek 😊

A halál csupán a kezdet...

TDC Geronimo
Eztmost mé nekem 😞

ejnye, az a qrva téliszünet <#banplz><#help><#wilting><#falbav>
BEAST
nem mert 1 paladin > 3 rugo > minden mas 😄

Lynx_TWL
beléphetek akár finderrel is 3 rugó > all😄

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

<#confused><#szomoru1>

Gondolom Kodo:S

Fenrir
Ork alapból csak farkason tud lovagolni, ha más hátason is akarsz akkor azzal a várossal exalted repu kell. (UC - ló, TB- Kodo, Trollok - Raptor)

Melyik állat az a komodói gyíkszerûség? 😊

A halál csupán a kezdet...

Ajjaj! Houston baj van!<#wilting>

BEAST
ratyik , menjunk Tyrbe baratkozni 😄

TDC Geronimo
Megyek hozzád azt majd sakkozunk :x