World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

raziel.
enyém így is tiszta zsír, pedig nem BC-s...meg félig van almalével kb <#idiota>

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

raziel.
téged is Kriszta néni tanított a 10 ujjas vakírásra?😊

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

lejárt a trialom, de szeretnék még pár napot mászkálni,
van valami lehetõség a trial újrakezdésének? <#hawaii>

TDC Geronimo
<#idiota>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Igaz is 1* van karácsony egy évbe <#vigyor3>

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Kandurex
Következõ: Crash88 ígéretett tett arra, hogy darabig nem láogatja a wow topikot, továbbá mindenkitõl elnézést kér. Így visszavonom a büntetést, viszont ha megszegi az ígéretet permban azonnal.

Ti meg, ha nem muszáj nem kell azonnal rászállni.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Mighty
"nem tükröz ez semmit , csak gyorsan gépelek nem ugy mint sztem te ,a helyesiras meg nem szamit ha kell irok helyesen , de nincs értelme itt , csak az hozzád hasonloak figyelik ezt akik már kinyjukba nem tudnak mibe belekötni ."

Éppen hogy azok takaróznak ezzel a magyarázkodással, akik nem tudnak helyesen írni. Mondjuk ez meg nem olyan nagy baj alsó tagozatban...
Van értelme helyesen írni egy fórumon, mert ez az egyetlen eszközöd arra, hogy "bemutatkozz" az itt "élõknek". Esetedben ez meg is látszik az írásaidra válaszolók reakcióiból.

Ha ezt nem tudod megtenni (az érthetõen fogalmazást és a kapitális helyesírási hibáktól mentesen írást), akkor sokaknál /ignore mégtöbbeknél meg az eddig tapasztalt lenézés, szekálás lesz az osztályrészed ebben a fórumban.

uff

Ja! Nem veszlek fel MSN-re...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

zeki
Sziasztok vegyétek meg a BC-s Billentyüzetet!!! Nagyon zsír !!!!

ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE

pedig nincs pénzem<#wink>

nem az

Fenrir
Come prepared next time 😛

A halál csupán a kezdet...

TBCig nincs olyan a játékban ami lekötne.

You banished from your own homeland. And now you dare into our realm😄
TDC Geronimo
Nem kell szépíteni...you are not prepared

de basszus, hihetetlen mit ohhhh tettél vesszöt ügyes vagy , tucc helyesen irni király , kapsz egy 1est ülj le .

WoW inaktív : nincs pénze?

nem tükröz ez semmit , csak gyorsan gépelek nem ugy mint sztem te ,a helyesiras meg nem szamit ha kell irok helyesen , de nincs értelme itt , csak az hozzád hasonloak figyelik ezt akik már kinyjukba nem tudnak mibe belekötni .
Mellesleg , mindenki magába nézzen elöször és aztán kössön belém , ugyanis minden hsz em utan beszolt vki , az a vki csak néhány ember mert még talán azoknak nevezehetöek , egymást böszitik és másikkal szembeni alaptiszteletet nem adjátok meg . Én nem ugy jöttem ide hogy fikázok is bárkit vagy szivassak bárkit , ez nem poén , mindenki máshogy veszi fel de ami már sok az sok . Mindenki annyit várjon el mástól amit a másik embertársának nyujt , és itt megint mi jön? az hogy ti elinditottatok egy folyamatot hogyha Crash88 ir akkor arra lenézöen kell reagálni , de mivel senki sem tökéletes ezért én megbocsátok .
Annak ellenére ,hogy mindig nem vélem felfedezni az okát a fent emlitetteknek én megprobálok egy kicsit másképp viszonyulni a dolgokhoz.

Respect & Peace <#law>

Kellemes Ünnepeket , Boldog Karácsonyt Mindenkinek !!!

BEAST
nem hiszem

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TBChez fog járni ingyen hónap vagy hasonló ?

Mindjárt megszakadok😄 Crash88 sztem menj a Bloodscalpra ott elemedben érezheted magad. Még tanulhatsz is valamit😄
Sugam
igazad lehet.de azzal a hévvel ahogy elolvastam muszaly volt :p

szerintem mindneki el tudja olvasni, ha visszagörget, nem kéne másolgatni az ocsmányságait

de basszus, hihetetlen mit megengednek maguknak egyesek.

Sugam
lojáál sikitva fetrengek :dxdwads, most olvastam vissza es erre leltem nemis tudtam hogy "MAGA meg föleg , te beképzelt zsidó "lojáál xD:Adas x

Laky
az már nem elég 😞

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

:'( ez fájt kisfiam, de mindezzel csak édesanyád és édesapád nevelési stílusát tükrözöd, leültetnélek, és egyszerûen átvenném veled elõször a legalapvetõbb dolgokat, hol, hogyan viselkedj & helyesírásodon lehetne mit kezdeni. de lehet hogy a szüleid már beletörõdtek, és úgy vesszük észre, hogy így is van. reménytelen vagy. pápá

BEAST
sry , nemakartam 😄😄😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sugam
😄

Davidus
ne játszd már itt a nagyurat b+!

V9ykn8_TZL0

Davidus
😄

V9ykn8_TZL0

Sugam
ikszdé xD

IPrõl nem lehet banolni felhasználót ?

BEAST
azt hiszem tenyleg ideje lenne mar bannolni ...

de ilyet hogy lehet kérdezni ? 😄 még mindig szakadok.

Count Adyn
Utálom a téliszünetet. Bezár az óvoda.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

TVelvet
fárasztó nem?
b'meg ez nem egyértelmû ?! 😄:

sztem nincs elég helyed , nekem pl cask akkor engette felrakni ha annyi hely volt mint maga wow nak kell asszem 4.7 Gb
de irja is

valai meg tudna mondani, hogy melyik registry bejegyzest keresi a 2.0-s peccs? nem tom felrakni, mert:
"World of Warcraft could not be found. Please make sure the game is properly installed."
na jo most nem , de csak azért mert ha most mek el aludni (0:27)akkor talán nem délbe , meg 1 kor kelek fel mint szoktam 😄 <#wink><#idiota>

TDC Geronimo
ÁÁÁ ez mekkora xD

éjjel nappal wow

utálom a sármos béjeseket 😄
#96572, ezekhez biztos nem

DarkHorSe
10 naposhoz keri a kulcsot

Swedish people are albino monkeys&#65279;

már nem kell a trialhoz cdkulcs

DarkHorSe
nincs valakinek trial cd kulcsa?

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Laky
nem hiszem

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Mighty
Csak nalam szar a BS most?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

[HUN]Crassus
nagyvárosokban keress weapon mastereket...,ert különbözõ városokban különbözõ fegyverhasználatot tanítanak

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Count Adyn
csak 18 éven felüleiek tudnak mert ahhoz fegyverviselési engedély kell<#idiota>