World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
van valami lehetõség a trial újrakezdésének? <#hawaii>#hawaii>
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ti meg, ha nem muszáj nem kell azonnal rászállni.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Éppen hogy azok takaróznak ezzel a magyarázkodással, akik nem tudnak helyesen írni. Mondjuk ez meg nem olyan nagy baj alsó tagozatban...
Van értelme helyesen írni egy fórumon, mert ez az egyetlen eszközöd arra, hogy "bemutatkozz" az itt "élõknek". Esetedben ez meg is látszik az írásaidra válaszolók reakcióiból.
Ha ezt nem tudod megtenni (az érthetõen fogalmazást és a kapitális helyesírási hibáktól mentesen írást), akkor sokaknál /ignore mégtöbbeknél meg az eddig tapasztalt lenézés, szekálás lesz az osztályrészed ebben a fórumban.
uff
Ja! Nem veszlek fel MSN-re...
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE
WoW inaktív : nincs pénze?
nem tükröz ez semmit , csak gyorsan gépelek nem ugy mint sztem te ,a helyesiras meg nem szamit ha kell irok helyesen , de nincs értelme itt , csak az hozzád hasonloak figyelik ezt akik már kinyjukba nem tudnak mibe belekötni .
Mellesleg , mindenki magába nézzen elöször és aztán kössön belém , ugyanis minden hsz em utan beszolt vki , az a vki csak néhány ember mert még talán azoknak nevezehetöek , egymást böszitik és másikkal szembeni alaptiszteletet nem adjátok meg . Én nem ugy jöttem ide hogy fikázok is bárkit vagy szivassak bárkit , ez nem poén , mindenki máshogy veszi fel de ami már sok az sok . Mindenki annyit várjon el mástól amit a másik embertársának nyujt , és itt megint mi jön? az hogy ti elinditottatok egy folyamatot hogyha Crash88 ir akkor arra lenézöen kell reagálni , de mivel senki sem tökéletes ezért én megbocsátok .
Annak ellenére ,hogy mindig nem vélem felfedezni az okát a fent emlitetteknek én megprobálok egy kicsit másképp viszonyulni a dolgokhoz.
Respect & Peace <#law>#law>
Kellemes Ünnepeket , Boldog Karácsonyt Mindenkinek !!!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
de irja is
"World of Warcraft could not be found. Please make sure the game is properly installed."
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"