World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fenrir
😄

A halál csupán a kezdet...

[HUN]Crassus
looool érzetem.....😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

/off
Fleko-nak egy kölök CSHU-n boldog hanukát kíván :-)
/on

The Garrett
bah sikerült 150g -t elköltenem karacsonyi ajandekokra guildtarsaknak haveroknak.. 😄
./shoppingspree

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

a sütõ... :'(

The Garrett
akkor a bejgli fájt volna 😄

Tatyla

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

ugye nem te sütötted ? 😄

The Garrett
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD😄😄😄😄 ez fájt igy 2 bejgli közt

Joe004
Na jó rofl reroll Conan

Joe004
Aki nem tudná mi a legjobb az életben: The best in life

Helló!
Orkoknak farkas hátast melyik városban lehet venni?
Nerf Crassus!

TDC Geronimo
Najó bevallom most vettem fel haverral a kertbe 😞

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

BEAST
fake :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

yaya pont ilyenem van csak befagy a kép meg ilyenek hát ez kész. xD

de amugy csak tegnap óta csinálja. a bolt meg természetesen zárva tehát garancia januárig off. ebbõl kifolyólag nem lesz wow mostanség meg semmi egyéb játék :>

kurva egyszerûen. selejt szar.

Még egy utolsó kérdés.Viszaolvastam de nem találtam választ a kérésemre.Azt láttam h volt másnak is iennel baja.Szóval van egy free accountom és még van belõle hátra 6 nap.De megvettem az eredeti játékot.beírtam a kódot amit kér.De még mindig nem tudok 20 szinten xp szerezni.Szóval ienkor mi a teendõ?Mert azt a 6 napot nem birom kivárni!😊
Hogy lehetne megcsinálni h a 20 karakteremmel vigyem tovább?
Válaszotokat elõre is köszön!
Ciao
Count Adyn
Örülj neki, nekem a Gef ti4200 esem ien lett másfél éves korában😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

[HUN]Crassus
ez qrvajó😊

The Garrett
ez durva :o ilyet komolyan nem láttam még.

TDC Geronimo
Találtam egy videót, biztos Crassus ownolja itt is azt a palát 😄

BEAST
ugye? a blizz elcseszte a warriort , de Crassus a merhetetlen skilljevel kompenzalta azt <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
ÚÚÚ dúrvavagy meg minden

[HUN]Crassus
Nerf warriors?😛😄

Ha például megáll rajta a venti vagy 0 a házában a légmozgás tud érdekes dolgokat produkálni. De különben volt nekem egy ramhibás videókarim (1 hónap után jött elõ a dolog), az így nézett ki, szó nélkül cserélték gariban:

TSW: Tunderke

Count Adyn
elkezd túlmelegedni, vagy elszaródik benne valami és alkezd szemetelni artifactokat a képernyõre, ugy néz ki mint a pixelhibás monitor csak folyamatosan változik hogy hol hibás épp😊
Alapesetben a kari túlhúzásánl jelentkezik, ha nincs húzva akkor- > kuka😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

The Garrett
hogy lehet pixel hibas egy videokartya?

o_0 fuck no authenticating server :S

May the force serve you well!

Nalátjátok, így kell ezt csinálni, nyithatok is egy GordoN F4N klubbot :-)

Okéj.Nagyon szépen köszönöm a segitõ készségeteket😊És Boldog Karácsonyt😊
Úgy hallottam, hogy van egy kis átmeneti idõ, várj.

Hát fuck😞.Aktiváltam sikeresen.Mégse megy tovább 20as szintnél😞
inkább csak egy faq kéne az állandó kérdésekre.

1x van karácsony, próbálj meg segítõkész lenni ^^
Boldog Karácsonyt!

Jah és még1.Azt irja h jan 30ig használhatom.Ez miért van?És tõlem nem kérd gamecard számot.Se bankkártyaszámot
capaszabi
ELÉG ERÕSEN kéne egy "Kezdõ WoWos" topik, ugy érzem..
De lehet hogy ha visszaolvasnának az emberek nem kérdeznék ugyanazt a faszságot egy nap ötször?????

Thanx😊.Nagyon szépen köszönöm.Nah meek is tolom tovább😊
na hát a hugh warlords setet nemfogom ki gyûjetni mert nem gyengégn pixel hibás a vidkarim. köszönöm neked ATI[ KURVA ANYÁD ] illetve, codozni sem fogok tudni jó kis warokat tolni^^, we<3ati, ati <3 me.

nem tudom.Itt próbáltam:https://www.worldofwarcraft.com/account/menu.html
wow-europe.com account managementben próbáld

Nah okéj.Utána olvastam.Szóval azért van mert még a freenaposat használom.Most próbáltam meg beíri a kódot ami az eredetin van.De nem fogadja el😞.Mi lehet a baj?😞
#96684 kell hozzá, de az elsõ hónapban mind1 mit írsz be. guglin keress vmi ilyet hogy "credit card number" és amit találsz azt használd fel

#96685 nem lehet hogy még a trial accountodat használod? Lehet át kéne alakítani rendesre

Ciao!
Én is most vettem meg eredetiben.De Én a Media Marktban.És nekem azt mondták h mindenféle képpen kell gamecard vagy dombornyomásos bankkártya.
És az Én kérdésem pedig az lenne h "már" 20as szintü vagyok.És a karakterem miért nem fejlõdik?😞.Ha megölök 20as szintü szörnyet nem kapok xp-t.Ez miért van?Válaszotok elõre is köszi.
atenza
Légyszíves segítsetek a WoW regisztrálásában! Megvan a játék, amihez ugye jár 1 hónap ingyen game. Az 576-os srác azt mondta h. nem kell gamecard sem és bankkártya sem ahhoz h. ezt az 1 hónapot aktiválhassam. De így nem tudok rájönni hogyan lehet regisztrálni. Mindenképpen kell hozzá bankkártya?

mér van az, hogy mikor belépek a játékaimba az 9sszesbe fõleg a wowba a monitorom elkezd vibrálni és megfagy a játék? vidkari hiba? kb 1 napja csinálja de rohadt iedegesítõ...

raziel.
😊

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

TDC Geronimo
-.-

mar mar SG is beoltozott tier5 paladinba.

Count Adyn
means vótmá, sry<#hehe>