World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem a játéknak a torrentje kéne akinek meg van ide elküldené lécci [email protected]
"battlegrp5-ben az esetek 80%-ában horda nyeri AV-t."

Érdekes, én kb 60%-át nyerem, ebbõl következik hogy horda nem nyerhet 80%-ot.

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

Friczy
Ha tudnád hogy leugatnak mindenféle védelemszerverzést. El is megy a kedved az egésztõl.

keep walking... www.artum-inferniti.net

Count Adyn
kinai farmer:5-6 played day
kezdõ: 20-30 played day
😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

bodesz
átlagban mennyi idõ 1-60 re felõdni?
én most tartok 4napnál(played) és lvl 36 vok...
elég kezdõ vok.talán látszik is 😄

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

createev
ok!
Nektek is BUÉK!
<#worship>...
De ha mégis elöfordulna akkor megmondtam 😄

Count Adyn
nem kötözködik, nemszól be, értem?<#hehe>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

TVelvet
?
createev
#96866 ! ! !
<#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1>

A BG group 1-ben konkrétan azért veszít mindig a horda, mert az esetek 99%-ban senki sem marad hátul védekezni. Senki. Egy árva ember se. Nem is trinketeznek haza. Soha. Azok, akik az allyból támadnak, nem kapnak hk-t, mert nem jön szembe senki. Az allyt meg mindig úgy kell kirugdosni védekezésbõl, mert beállnak a hídra honort farmolni, és nincs aki megölje dreket...
Ennek nincs köze a hídhoz, fõleg most nincs, amikor egy-egy hógolyóval simán le lehetne dobálni az összes védõt a szakadékba: az a hordás kunyhó amin át kell menni ugyanolyan jól védhetõ lenne, fõleg hogy ott a két torony is... persze ha védené valaki...

Mighty
AV-n nem az az egyik elony horda oldalon, hogy mig az ally a semleges temetot el tudja foglalni, addig horda az ally elso temetojet? Illetve a masik, hogy allynak mindenkepp el kell mennie a tornyok mellett, mig a horda kikerulheti?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

createev
A WoW függõséget okoz, értem? <#ejnye1>

ez a bug már rég fixelve van.
már nem lehet beugrani (bár epix mounttal még nem próbáltam)

de miafrancnak is kéne ugrálni, mikor be is lehet gyalogolni oda?
battlegrp5-ben az esetek 80%-ában horda nyeri AV-t.

tegnap éjjel 20 perccel hajnali 1 elött pl. bekeveredtem egy pöcs hordás grp-ba AV-n, akik map közepén próbáltak honort farmolgatni (1-2 honor/kill lol kb.), mikor mondtam nekik, hogy jó lenne hajnali 1 elött befejezni AV-t, mert végetér a weekend (bár ebben mint utóbb kiderült tévedtem, mert nem akkor ért véget), s bukják a +112 honort, megorkolták-taurenelték-trollolták-stb. magukat, s 10 perc alatt bevágtuk egész av-t minden mashall-lal, bunker-rel, stb-vel együtt... 2 perccel 1 óra elött végeztünk is.

volt pörgés 1000L, nagyon jó feeling volt az tuti 😊
kár, hogy a többi nem ilyen...

mondjuk itt meg AB+WSG meg elég szopás még pug vs pug-ban is -.-
alli jól nyomja ezt battlegrp5-ben...

AnarchoiD
KHMMM horda amikor kvazi kivulrol betud ugrani sp north bunker ablakan .. mi ezen a fair ? 😊 egyszeruen a horda tutyimutyi 😉 azert nyerunk av-n h anem lenne az eselye is lenne

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Laky
bs is down 😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

[HUN]Crassus
hmmm o ki volt?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Rolly
tess nem tudom ki látta már de ez megunhatatlan 😄 Wow karácsonyi videó

Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.

Friczy
Csá Krisz! Semmi ilyesmi nincs, próbálok szépen irni! Se arrogancia gondok, sem önértékelési problémák még.. Healerrel bg-zem 😄 alap bukó de jól szórakozunk!

BEAST
<#idiota><#hehe>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Mi van veled Fricikém? Arathoron arrogancia-tablettákat osztogatnak? 😄
Ugyan krasszusznak csak önértékelési problémái vannak, de neked nem voltak ilyenek. 😄

Friczy
Nalátod, az AB a hordának jó.. Ott a jó kis XR.

Friczy
Persze most már sose fogom megtudni senki ingame nevét, elárultam magam.. <#bohoc>

Nem hinném, h elõnyõsebb lenne a térkép az Allynak, ez is olyan, mint hogy AB-n meg szinte mindig a hordások gyõznek...
Friczy
ÁÁ, én csak arra gondoltam, ha már egy játékos fórumban valaki lekaratézik, jó lenne beazonostani ha valaha is összefutunk. Semmi hátsó szándék, csak hogy tudjam.
Pl (és ez nem róla szól) valaki itt ontja magából az észt, hogy milyen láma aki kiafkozik bg-bõl, aztán összeakadok vele és épp bubi alol 'valahogy' kiesik a meccsbõl, nos az elég mókás. Azóta rutinból ugrom át a postjait itt.. 😊

[HUN]Crassus
miert baj az ha kicsit leteszteljuk a sracot ingame?😛😄

Friczy
pusztan kivancsisag..

capaszabi
spellbook, general fül , shoot bow/x-bow/puska

Count Adyn
eddig meg forditva volt😄 ezzel lesz egál😊

[HUN]Crassus
na ez az amit nem ertek,hogy ha 40 tok random emberrol beszelunk akik kozt mindket oldalon akad jo es rossz jatekos egyarant akkor miert lehet az,hogy siman 80-20 ,de inkabb 90-10%ban az alliance gyozedelmeskedik AV-ben.....
baaaar strategiailag az alliance-nak sokkal kedvzobbek a tamadasi/vedekezesi feltetelei a map kikepzesenek koszonhetoen.

Ez nem csak ott van így, hordát Mi is mindig szarrá szopatjuk AV-n<#eplus2>
Count Adyn
-Mindig 100.
-Ha hozzá való a lõszer akkor simán klikk egy ellenséges valamire és lõ is
-Tyr's Hand

BEAST
/gasp

csak nem? ... te is kezdesz felnoni Crassus szintjere? <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Három kérdésem lenne!
Lehet növelni a warriorok range pontjait(52 szintû vagyok és 100 a max)???
A második:Kétkezû fegyverem van berakok még egy puskát és töltényt is,
a puskát elõveszem de nem tudok vele lõni! Melyik gombot kell megnyomni, vagy mit kell csinálni?
Tudnátok olyan helyet mondani ahol sok aranyat lehet szerezni??
Elõre is kössz!!!
Friczy
az engem is érdekelne... 😊

[HUN]Crassus
1-2 unalmasabb raiden direkte azzal szorakoztattuk egymast,hogy hunterek meg DPS warrik lebirjak-e szedni rolam a Bossokat vagy a trash mobokat😄 Persze errol a raid leader nem tudott😊
Uj talentekkel meg nem probaltam raid instaban az MT tenykedest,de majd TBC-ben megteszteljuk.

[HUN]Crassus
20 honapja jatszom warriorral sok ujat nemtudsz mondani/mutatni😛

[HUN]Crassus
megjegyzem elveztem Tankkent is a jatekot sot a pvp is bejott vele....10-11k HP-val BS-nel pajzs fallal silenceltem a castereket meg stunoltam a melee classokat...Fun volt😊

TDC Geronimo
Nyugodtan beírhatod azt is, hogy mivel neked 1337 tankolós skilled is van ezért esett rád a választás <#idiota>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

[HUN]Crassus
3-4 hete megint ARMS/Fury vagyok mivel nem raidelunk ,most szunet van😊
EGy jol felszerelt MT abbagayta meg honapokkal ezelott es mivel maszekba eleg jo tank gear-t osszeszedtem honapokig voltam MT.A fo MT-k addig altozgatott.

Fenrir
Tankolásra adtad a fejed omg? 😊

A halál csupán a kezdet...

Count Adyn
Itt nézd meg
hátha találsz valamit ami még kell.

Sziasztok!
Az internetet egy SMC WBR14-G2-es routeren keresztül kapom.Az IP címem dinamikus.Az lenne a problémám, hogy ha belépek a WoW-ba, akkor pár percen belül kidob a szerver.A 3724,6112,6881-6999-es portokat már engedélyeztem a routeren, de még így is kidob.Mi lehet a probléma?Elõre is köszönöm a segítséget.
[HUN]Crassus
mi az a karineveidet szegyenled?

<#lama>

[HUN]Crassus
ehh?

[HUN]Crassus
O rly?😊 Haaat Crasus ugye nemlehetsz,mert az mar en vagyok,de lehetsz a csicskasom ha az ugy megfelel😊
node trefat felreteve kik a karijaid Arathoron?

[HUN]Crassus
O rly?😊 lehetsz a csicskasom😊
node trefat felreteve kik a karijaid Arathoron?

wannabecrassus<#wilting><#help>

[HUN]Crassus
Ugyan Frici en tanulni akarok ettol a Zaniah-tol direkt jolesik tole a kritika ,lehet a vegen meg megtanit hogyan kell warriorral jatszanom es akkor vegre nem kell szegyenkeznem😛😊

Nem
"Ha beszólnak neked, állj meg az elõtt aki beszólt és mondd:
Megyek..." -> rofl