World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdekes, én kb 60%-át nyerem, ebbõl következik hogy horda nem nyerhet 80%-ot.
@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)
keep walking... www.artum-inferniti.net
kezdõ: 20-30 played day
😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
én most tartok 4napnál(played) és lvl 36 vok...
elég kezdõ vok.talán látszik is 😄
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ennek nincs köze a hídhoz, fõleg most nincs, amikor egy-egy hógolyóval simán le lehetne dobálni az összes védõt a szakadékba: az a hordás kunyhó amin át kell menni ugyanolyan jól védhetõ lenne, fõleg hogy ott a két torony is... persze ha védené valaki...
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
már nem lehet beugrani (bár epix mounttal még nem próbáltam)
de miafrancnak is kéne ugrálni, mikor be is lehet gyalogolni oda?
battlegrp5-ben az esetek 80%-ában horda nyeri AV-t.
tegnap éjjel 20 perccel hajnali 1 elött pl. bekeveredtem egy pöcs hordás grp-ba AV-n, akik map közepén próbáltak honort farmolgatni (1-2 honor/kill lol kb.), mikor mondtam nekik, hogy jó lenne hajnali 1 elött befejezni AV-t, mert végetér a weekend (bár ebben mint utóbb kiderült tévedtem, mert nem akkor ért véget), s bukják a +112 honort, megorkolták-taurenelték-trollolták-stb. magukat, s 10 perc alatt bevágtuk egész av-t minden mashall-lal, bunker-rel, stb-vel együtt... 2 perccel 1 óra elött végeztünk is.
volt pörgés 1000L, nagyon jó feeling volt az tuti 😊
kár, hogy a többi nem ilyen...
mondjuk itt meg AB+WSG meg elég szopás még pug vs pug-ban is -.-
alli jól nyomja ezt battlegrp5-ben...
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ugyan krasszusznak csak önértékelési problémái vannak, de neked nem voltak ilyenek. 😄
Pl (és ez nem róla szól) valaki itt ontja magából az észt, hogy milyen láma aki kiafkozik bg-bõl, aztán összeakadok vele és épp bubi alol 'valahogy' kiesik a meccsbõl, nos az elég mókás. Azóta rutinból ugrom át a postjait itt.. 😊
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
baaaar strategiailag az alliance-nak sokkal kedvzobbek a tamadasi/vedekezesi feltetelei a map kikepzesenek koszonhetoen.
-Ha hozzá való a lõszer akkor simán klikk egy ellenséges valamire és lõ is
-Tyr's Hand
csak nem? ... te is kezdesz felnoni Crassus szintjere? <#idiota>#idiota>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Lehet növelni a warriorok range pontjait(52 szintû vagyok és 100 a max)???
A második:Kétkezû fegyverem van berakok még egy puskát és töltényt is,
a puskát elõveszem de nem tudok vele lõni! Melyik gombot kell megnyomni, vagy mit kell csinálni?
Tudnátok olyan helyet mondani ahol sok aranyat lehet szerezni??
Elõre is kössz!!!
Uj talentekkel meg nem probaltam raid instaban az MT tenykedest,de majd TBC-ben megteszteljuk.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
EGy jol felszerelt MT abbagayta meg honapokkal ezelott es mivel maszekba eleg jo tank gear-t osszeszedtem honapokig voltam MT.A fo MT-k addig altozgatott.
hátha találsz valamit ami még kell.
Az internetet egy SMC WBR14-G2-es routeren keresztül kapom.Az IP címem dinamikus.Az lenne a problémám, hogy ha belépek a WoW-ba, akkor pár percen belül kidob a szerver.A 3724,6112,6881-6999-es portokat már engedélyeztem a routeren, de még így is kidob.Mi lehet a probléma?Elõre is köszönöm a segítséget.
node trefat felreteve kik a karijaid Arathoron?
node trefat felreteve kik a karijaid Arathoron?
"Ha beszólnak neked, állj meg az elõtt aki beszólt és mondd:
Megyek..." -> rofl