World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rambo 20
A Burning Crusadebe lesz egy hónap ingyen játék belerakva?

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

Friczy
Igazából nem a gyors honor farm volt a lényeg, hanem a 25-30 allys láma aki ott tipegett ib-nél, nem tudta most mi van. Nem tudtak lelovagolni fw-hez ellenállás nélkül, mert volt egy 10 fõs def team. És megáll a tudomány, megáll a játék. 20 percet ott mulattunk, aztán felmentünk mi is. Fun volt nagyon, pláne azokhoz képest ami puggal szokott menni. Sajnos a mi av-nkon az a menõ aki gyorsan el tudja bukni a meccset és már bent is van a következõben.
Honor és repu már senkinek sem kell, de közös móka bármikor jöhet!
Ennek tükrében akár lehet is folytatni a sárdobálást! Az olyan tökös! 😉

keep walking... www.artum-inferniti.net

[HUN]Crassus
elhiszem, ugyes csokanak tunsz.... en meg koztudott,hogy nub vagyok😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
Ha neketek is csak az szamit,hogy minel gyorsabban HK-hoz jussatok az mar szerintem elegge gaz....en 2005marcius ota jatszom tehat nem ma kezdtem,de meg mindig az az igazi elmeny /pl. pvp-ben,mert most arrol beszelunk ugye/ha minimum egyenrangu az ellenfell,de igazan akkor edes a gyozelem ha azonos vagy erosebb csapatot/playert sikerul legyozni...
Termeszetesen ha 10-15-20-an bemegyunk AV-be akkor mar iszonyatos elonyben vagyunk a masik teammel szemben,de meg igy is lehet relative fair game-t produkalni ha nem "alazzuk" szenne az ellenfelet egy 8-10 perces Boss Rush-al.....

[HUN]Crassus
a 27 perc valoban sok ugye a mostani AV-k hez,de ugylatszik nalunk ilyen kulonleges csokak jatszanak,mert barmennyire is fura nem igazan rajongunk a nagyon gyors AV meccsekert....sztem sincs ertelme 8-10 perc alatt bedaralni a Boss-t.Illetve ertelme az van ugye /gyors honor meg minden/,de sztem qrvara nem elvezetes annyira mintha kicsit JATSZUNK is igazabol es nem csak mint a felorultek daralunk.Szoval az SS csak azert"rdekes",mert bar sokaig "huzodott" a meccs megis szinte alig haltunk es nagyon szep osszjatek alakult ki meg a random emberek is odatettek magukat.Az egesz olyan volt mintha mindenki egy guildbol lett volna pedig "csak" 15-en voltunk a guildunkbol....aki jatszik horda oldalon BG1-ben AV-t az tudja,hogy szinte csak szopas van AV-ben a hordanak,mert a playerek 80-90%-a keptelen barmmifele csapatmunkara.
Termeszetesen mi is megtudjuk olni 8-10 perc alatt az ally boss-t,de akkor is jobb igy jatszani,hogy IB-nel tartjuk kicsit magunkat es 3-4 ally-s resst/tamadast kivarva indulunk csak a bazisra.
Szemely szerint nekem egy 5-10 perces AV olyan mintha egy instance-ban valami uton-modon instant tudnank olni a bossokat es csak lootolni meg epiket oszatni kellene.....nekem nem errol szol a WOW.Ha TBC megjelenik akkor sem a legyek 70-es minel elobb fog a szemem elott repkedni celkent.HAnem szepen haverokkal/baratokkal elquestelgetve szepen korbejarva az uj teruleteket fogom felszintezni magam.

simán lehet vinni 375-ig. semmit nem kell plusszba csinálnod

warrinak a 2nd wind miatt van sok healing donja patch ota. 😊

btw nem tudja vki h lvl 70en warrinak hany agi fog 1% critet adni, hany crit rating lesz 1% crit es mennyi resilience lesz -1% crit?

PiszkosFred
Epp irni akartam ;] 27 perc tul sok, foleg AV weekendkor. Ha tenyleg ubreprofimajer az a horda bagasz, akkor 7-9 perc is eleg hogy bedaraljak az allyt... jobb helyeken legalabbis 15 perces AV mar /AFK ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Valahol mintha olyat olvastam volna hogy marad a 350 mint alap max és valahogy tudsz majd szerezni (item quest nem emlékszem) afölött is persze ne vedd tutira 😊

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

láttam a thottboton olyan enchant formulákat, amihez azt írja, hogy 375-ös skill kell. Én eddig azt gondoltam, hogy az eddig megszokott, szintenként 5 pont balhé fog folytatódni (jó jó oké hogy a skilleknél nincs jelentõsége, csak a weapon meg a def skilleknél volt, de akkor is így mûködött...) mennyi lesz a lvl70-es plafon? 400?

Pf, 27 perc? 15 perces random AV-n jobb eredményt csinálok, anélkül hogy a fél szerver az én seggem healelné <#zavart1>

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

na igen, ezt mondjuk pont nem értem miért linkelted
a horda kb úgy nyer mint a múltkor: bloodscalp premade fellovagolt dun baldarba, megölte a bosst, oszt csá. idõ: 5 perc

de ezen kívül semmi a bg group1-ben...
akkor most mi a szkrínshot lényege? hogy nem tudunk nyerni csak ha hekkelünk? nem értem.

rotfl mekkora healing doned van😄 wtf te bandagoltal mindenkit?😊

TDC Geronimo
Csak azért volt ez, mert Crassus is bent volt és hallgattak a vezér szavára 😄D

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Count Adyn
Pedig épp most akartalak megdicsérni hogy mostanába tiszta jókat irogatsz😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

[HUN]Crassus
"meghekkeltük" az AV join-t és nyomjuk a finom AV meccseket....megelégeltük,hogy túl sokat nyer az ally😊
Sajnos az elsõ 22 helyre nem fért fel allys.
Megmondom õszintén amúgy ez nem az allynak szégyen hanem a hordának,hogy ha nem megy be 15-20 ember aki hallgat egy leaderre 10bõl 9x kikap a horda....

ne nézd meg AV

[HUN]Crassus
nem ,de nem is akartam/akarok bétázni majd ha kijön akkor játszom normálisan

TDC Geronimo
Somebody just got wtfpwnd <#hehe>

Count Adyn
#54648 <#hehe>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

TVelvet
crasssuss nyomod a BC BETÁT?:d😄
TDC Geronimo
warr vs 2 pala és a warr nyer hát nincs ebben semmi pofás egyszerûen csak kifogtad a világ 2 legnagyobb lámáját 😄

én egyedül odabaszok két Crassus-t<#eplus2><#felkialtas>

[HUN]Crassus
naaaa azért holmi gagyi aréna gyõzelmekkel nem spemmelem szét a fórumot,de warriorral 2 palát levágni sztem eléggé pofás dologP😊

Elõtte írták le 2 kommenttel <#sniffles>

BEAST
l2r

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

zeki
Mi van a Ragnaros serverrel?

ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE

Sound
the lovely battlegroup 5!

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

The following World of Warcraft realms are currently unavailable to some players:

Neptulon
Twisting Nether
Ragnaros
The Maelstrom
Sylvanas
Vashj
Bloodfeather
Darksorrow
Frostwhisper
Defias Brotherhood
The Venture Co.
Lightning's Blade
Haomarush

We are working to resolve this as soon as possible. Thank you for your understanding.

faxa

mi már rég letudtuk a karácsonyi õrjöngést...
-.-

ez megoldott mindent, örök hálám<#worship><#integet2><#violent>

hm, bannkartya
ez érdekelne

nézd, igazából nem tud senki segíteni neked addig, amíg nem tudsz rendesen kérdezni. Ahhoz hogy bármit lehessen reagálni érdemben, tudni kellene, hogy a hibaüzenet_pontosan_MI volt és pontosan_MIKOR. Amíg úgy hívod fel az autószervizt, hogy nem megy az autó, mi lehet a baja, nem fognak tudni segíteni...

a linkelõs témával kapcsolatban én örülök annak hogy Crassus ezt így idecopyzta, mert érdekelnek az ilyen apróságok is, de arra meg nincs energiám, hogy egy halom fórumot átböngésszek hogy mi hol merre... inkább mint hogy egy aréna gyõzelmét linkelje, nemde? <#idiota>

l2type

+k

-n

www.szelessav.hu
+
www.bannkartya.hu
=
win

Valaki tud Budapesten olyan hentest, ahol lehet kapni GCt ? <#wow2>

ilyenkor is ? karácsony van, remélem nem most ébresztettelek rá :-P

nm...

retrieving character list -.-
már megint...

raziel.
na végre, köszi😊)

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Megnéztem blackravens.net oldalát és a link amire mutat már kb 1 hónapos vagy még több. Mondjuk akit érdekel a fishing alakulása BC-ben már mind olvasta ezt...

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

mondd :-D

asszem AG_unitframes-et használ, szóval a parancs /aguf, ami kell neked
ha jól emléxem...

blackravens.net szerinted honnan copy-za le ezeket a linkeket?

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

na crass, halljuk akkor, küldd el priviben a username/pass combomat, aztán hadd lepõdjek meg :F

raziel.
kérdeztem már, nemtudja valaki hogy lehet a photek ui-ból a "3d-s képeket", targetot, target targetot mozgatni vagy eltüntetni, milyen parancsal esetleg v hogy jön ki a menü?:S

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

[HUN]Crassus
peldaul en is tudom Wildor jelszavat meg account nevet,de mivel nemvagyok mukigeci ezert nem adom el hagyom jatszani vele meg jovore is😄

Ebben teljesen igazad van. Teljes format volt most, vann fenn jó tûzfal meg vírusírtó is. nem lehet elvileg semmilyen szar a gépén.
[HUN]Crassus
trefat felreteve ha mar bennevan a windows intsallban rakja inkabb fel megint es jobban figyeljen oda netezesnel,hogy ne szedegessen ossze mindenfele szar virust,mert hamar lenyuljak am az accountjat az ilyen gondatlan emrekeknek....