World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

picket
Ráadásul bm talent <#vomit>, kritikussal ne törõdj, neked az AP sokkal jobban számít így Serpent's Swiftness-el.

&#3237;_&#3237;

Sziasztok😊

Egy kis segítség kellenne! Barátaim hosszas unszolására megvettem a WoW játékot! Telepíteném, de állandóan ez az üzenet jön vissza a pach után:

"This disk doesn't have enough free space to install World of Warcraft. (More than 4.0 GB is required, but only 1.4 GB is available.) Please free up space."

Sajnos az angollal hadilábon állok így nem tudom, h mi a baja😞
Elõre is köszönöm!!!

Kezdőláma:D A gyógyító vigyázza utatokat:)

av hétvégén olyan 10 óra/day volt, napi kb. 10k honor jött össze CSAK AV-zésbõl (tehát kb. 1000/óra, amiben sokat segittett az a +112 bonus honor, amit 1-1 av után lehetett kapni).
ki-be-ki-be...olyan 15-25 perces run-ok voltak.
ahol ellámázta a horda, vagy az alli, s elõreláthatólag elhúzódtt volna a dolog akár órákra is, ott 5 perc után Alt+F4, 3-4 perc múlva relog (igy nincs deserter debuff), s mehet a következõ AV. mivel nálunk nincs nagy felhajtás a karácsony körül, meg rokoninvázió sincs, igy volt idõ gamelni, s mivel ebbõl a felszerelésbõl kell valami használhatót varázsolni asap, igy honorfarm volt, már csak azért is, mert instába manapság lejutni mûvészet - mindenki bg-zik, mint állat...

Ez csöcs<#wilting>

skorpio7

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Mighty
A skill lapon (alapbeállításban K gomb) lehet.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Mighty
Ironforge az alpha-ban

Sokkal jobban néz(ett) ki 😊

Hogyan lehet egy proffessiont unlearn-olni???

ez neptulon horda oldalon van

Hogyan lehet egy proffessiont unlearn-olni???

PiszkosFred
Szegeny petihun es tarsaik 😄

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

The Garrett
mind nevet válthat GM jovoltából. Ha pedig rájonnek mi okozza a hibát visszakaphatják eredeti nevuket 😊

nem csak a pet nev szamit hanem minden név amibe pet/target stb vel kezdodik:
pete, peti petike stb 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Mighty
Erre mit is lehetne mondani 😊

warcraftrealms.com szerint van 169 Pet nevû karakter...

The Garrett
a mai nap tanulsága:

ne legyen a nevunkben az a szó hogy pet, minion vagy target mert nem lehet minket invelni, ignorolni, levelet se tudunk irni stb stb stb,

Mighty
A recept (Wildor írásai alapján):
AV
1. 80%-ban a horda nyer.
2. instant behívja
3. egy AV nem tart tovább 20 percnél

Ugyanez BS-en, ally oldalon
1. 60-40% ally javára (legyünk nagyvonalúak 😊)
2. 30-45 perc várakozás egy-egy menetre
3. jó esetben 25 perc alatt lemegy a menet

The Garrett

A wow semmit nem tárol a registryben ami ilyenhez kapcsolódhatna, ezért is lehet nyugodtan oda másolni ahova szeretnéd install után, formázni a gépet reinstall nélkül, stb.

picket
Repair.exe? Reinstall? Ez már mind meglenne ennyi idõ alatt <#bee1>

&#3237;_&#3237;

picket
A 4% már csak 3%, ha a statokra nézel (agility), 500 HP (+survivalist, ha van, mert akkor 550 omg! <#idiota>), +1 arcane shotnyi mana! /szörszálhasogatás off
Ha gumicukor of the monkey-ban vagy, akkor tökmindegy, hogy melyiket szerzed meg, mindegyik jó. Fõleg ha annyi honort gyûjtesz, amennyit írtál, akkor még egy csere garnitúrára is van elég, ha ez koszos lesz <#idiota>

&#3237;_&#3237;

ismet kerdeznem, hogy milyen registry bejegyzese van a WoW-nak? nemtom rakni a 2.0-as peccset. Lehet, hogy nincs eleg helyem, de egy reg bejegyzes letrehozasa gyorasabb, mint helyet csinalnom..
szoval, leci, leci, egy HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Blizzard.. sort nekem valaki karira.
picket
Nem vagy elég kocka. Felejtsd el, hogy a ez egy játék, kikapcsolódás, szórakozás! Ahogy már nemrég egy kollega említette: majdnem kifolyt a szeme, de csakazértis! Ez a helyes hozzáállás, így lehetsz sikeres, így lehetsz menõ, eipxxes genker, Vér "Rohadtnagyfegyó" István.
Na meg az sem árt, ha nem kell 50 percet várnod egy Alterac Valley-re <#idiota>

&#3237;_&#3237;

warlorld ofc😊

av 7végén meg lehet csinálni a napi 10k honort, cakk-pakk olyan 50-52k honor jött be nekem hétvégével meg elötte lévõ pár délutánnal együtt
hogy a pi..ba lehetett ennyit összeharácsolni Honorpontból???? Hány napot/órát szántál rá???
Nekem hétfõn (elvileg az is BG hétvége volt, bár nemtom) csak a tizede jött össze😞(( így aztán tényleg baromi nehéz összefarmolni a megfelelõ cumóra a honort meg a tokeneket<#rinya>

Banyeg, melyik szerveren van ez? Amúgy Horda vagy Ally oldalon vagy? Mert ugye az sem mindegy állítólag. Lehet, hogy míg nekünk ally-nak várni kell hosszú perceket, addig a horda instant mehet egyik BG-rõl a másikra.
Amúgy BS horda oldalra orientálódnék BC után. Költöztetnék egy UD papcsajt, de csak azért mert annál van pénz és tudnám finanszírozni a Blood Elf-ecskémet. A kaszt még nem tisztázott, de majd a hivatalos oldalon utánanézek, mibõl van a legkevesebb, de gyanítom Paladinból lesz<#hehe><#hehe><#hehe>

na nézegettem kicsit a huntard pvp set-eket.

kék pvp set:
------------
Agility: +72
Armor: +1902
Intellect: +21
Stamina: +88

Crit: +7%
Hit: -
Attack power: +138

warlord set:
------------
Agility: +119
Armor: +2796
Intellect: +59
Stamina: +144

Crit: +4%
Hit: +2%
Attack power: +228

mixed set (crit-re építve):
---------------------------
(general cipõ, generals kesztyû, legionarre gatya, legionarre vért, champion sapi, champion vállas)

Agility: +78
Armor: +2162
Intellect: +34
Stamina: +93

Crit: +8%
Hit: +1%
Attack power: +150

melyik a tutibb? pure warlord vagy a mixed? (warlord stat-okban jobb, de mixed-del meg +4% crit van, nameg honorban feleannyi kb.)

Hatt
Legalább egy valamit nyer a random ally. 20 perc várakozás után betesz egy AB-re ahol 1000-200 a hordának és épp 5-0 a zászló állás. Vagy 15 perc várakozás után egy WSG ahol 2-0 a hordának és viszik az utolsó zászlót.
4 óra pug játék alatt 670 honor jött össze és 11 token. AV-ra 40 percet kell várni. Szerintem meg se éri foglalkozni vele. Ennél még a 20 perces Rush is jobb szerintem.

Elastic An-usZ Boys

nem tesszük bele.
ha a tatyóba megvan a 100, automatikusan kapod a többit mail-be...

av 7végén meg lehet csinálni a napi 10k honort, cakk-pakk olyan 50-52k honor jött be nekem hétvégével meg elötte lévõ pár délutánnal együtt (még a felét el se költöttem, mert nincs token -.-)
10 óra alatt - ahogy te is mondtad - olyan 9k-t lehet kb. hozni a bonus honorok miatt.
anélkül a felét kb.

s nálunk nincs várakozási idõ AV-re. az mondhatni instant. AB-WSG-re is max. 1 percet kell várni, de sokszor ott is azonnal behív...

Lencso
Azt nem mi tesszük a postába. Egy fajta tokenbõl csak 100 lehet nálad. többet nem fogsz kapni. ha van már 100 AV-s tokened és kapsz +3 -at, akkor azt nem a zsákodba kapod hanem postán 14órás határidõvel. Ha letelik a 14 óra, a token elvész. Ha veszel valamit és kevesebb lesz 100-nál akkor kiveheted a posaládából.

A dzsungelben minden ehető. Te is.

AH

"inkább galvangart erõltetik az elején mintha az a +14 honor annyit számítana"

azt hiszed ez hordában nem igy van? 😄
ott is 40 emberbõl 35 rohan, hogy belinda, belinda 1st...
én meg általában inkább elmegyek 1-2 normálasabb gondolkodásúval és szarráwipe-oljuk magunkat FW GY-nél, meg relief hut-nál, hogy minél tovább tudjuk késleltetni az allit 😊

de olyan is volt már, hogy Stoneheart GY-tõl Stormpike GY-ig kite-oltam Lieutenant Stephen-t vagy kit, mert a hordások "ottfelejtették" SH GY-nél 😄
kár lett volna azért a 14 honorért ha kárba veszik -.-

btw AV hétvége honor szempontból nagyon jó volt...kétszer annyit be lehetett zsákolni simán, mint alapesetben...
de még ilyen mennyiségû honorral is nagyon sok idõ, mire összevakarja az ember az epix set-et fegyverekkel együtt...
(pláne, ha azt nézzük, hogy kieg kijövetele után 1-2 héttel mehetnek is a kukába, olyan lvl 64-65 környékén)

Hogy picsába teszitek mailboxba a tokeneket? Soulbond-os tárgy és baromira nem sikerült még egyet sem elküldenem. A bankban gyûjtögetem, de már mástól is hallottam, hogy "tele a mailbox tokenekkel"
Hogy a nyavajába? Nekem mind a tatyómba vándorol egy-egy BG után.
Apropó BG. Engem csak az irritál baromira, hogy olyan sokat kell várni rájuk AV >30 perc (van amikor 45-is<#sir>) AB, WSG meg 6-10 perc. Na ettõl a falra mászok. Amúgy az eddigi legtöbb honor és HK amit összegyûjtöttem az hétfõn volt. 5130 Honorpont 842 HK val és 9232/21000 a Stormpike-kal (amúgy Honoredrõl csúsztam át reveredre szal nemtom pontosan mennyi repu volt, de amennyit én játszok ahhoz képest kúrva sok). A szemem majd kifolyt a majd 10 órás maraton miatt. Nem mintha meguntam volna, csak ez a rohatt várakozás....

ah
Heló!
Ork warrior vagyok,54 szintû !
Tudnátok olyan helyet mondani ahol a szintemhez (48-tõl 55-ig) való fegyvert és páncélt lehet venni(eddig én nem találtam ilyet csak 60 szintüeket Orgimmarban)
Hamed
Ezt ne is mondd rohadt idegesítõek. Bemakrózzák vhogy, hogy ugráljon x idõnként a karakter, az én szemeben ezek a farmbotokkal egyenlõek. És sajna már ab-n is látni ilyeneket, ahol minden ember számít...

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Hamed
Az én tapasztalatom kb 50-50% av-n és 80-20% ab/wsg a horda javára. Bár ma volt egy nyerõ széria ab-n, két óra alatt meglett a 20 mark, ez azért puggal nem rossz😊

Amúgy av-n a legtöbb allis szarik rá hogy nyerünk-e vagy sem mivel kb. ugyanannyi honor jön össze ha kinyírunk minden elitet/tornyot stb. És mivel sp-t sokkal hamarabb be lehet ütni mint fw-t inkább galvangart erõltetik az elején mintha az a +14 honor annyit számítana.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

kell

cdgalaxis oldalán nem igazán találtam, bár elég kómás vagyok

sharamboy18
vagy megy a kieg a sima wow nélkül?

I LOVE DEEP

sharamboy18
ha megveszem a kieg. akkor kell lennie sima wow-nak is?csak azért mert én eladtam

I LOVE DEEP

BEAST
mar miert ne lehetne? 😊 nekem karacsony elotti penteken jott meg a GC-m a CDGalaxistol , de ahogy nezegettem mar a Bluefishben is lehet kapni wowot meg wow gc-t 😄DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

The Garrett
*jah es lemaradt hogy tokmind1 ki támad ki véd ki micsinál,kinek nagyobb.. a bázisa, az az oldal a nyertes ahol healelnek 😊

The Garrett
nekem 25-5 az av statom, az az 5 vereség meg 1 kivétellel mind olyan bg ahol betett a vége elott 5 -10 seccel 😛

PiszkosFred
Mar megvettem en is minden vackot, amit lehetett csak tokenbol - tabard, epic mountok, stb ;] - de meg mindig dugig vele a postalada...

Én meg eddigi kb. 15 BG-mbõl 13-t a horda nyert... Ez totál ember függõ nem oldal függõ... Szervertõl is függ persze....

PiszkosFred
Nalunk olyan az AV arany, mint a regi mondas: "Egyszer fenn, egyszer lenn" ;] Par hete ally nyert szinte mindent, jottek a honorok, szuk egy het alatt meglett a GM fegyver(ek) akinek kellett. Aztan a horda valtoztatott a taktikan, es ok nyertek folyamatosan. Most a horda taktiktajahoz igazodva, az ally valtoztatott, es most megint nyerunk ;] Ha a Horda van nyeresben, akkor 90-10% az arany nekik. Ha mi vagyunk azon a heten a jobbak, akkor nekunk ennyi. Bar hozzateszem, amiota bejott ez a honorreform, azota felhigult kisse a pvp. Senkit sem akarok megbantani persze, mindenki ugy jatszik ahogy akar es ahogy jolesik neki, de sajnos egy AV eseteben igencsak feltuno 8-10 leechelo jatekos, akik nem mozdulnak, csak gyujtik a 14 pontokat. Bar mind1, a vegen ugyis megszerzi mindenki amit akar, max 1-2 nappal tovabb tart, aztan ugysem megy AV kozelebe megint 😄

hát nemtom', akkor lehet elkerüljük egymást, s másik av-kben vagyunk, de av hétvégén annyi token gyûlt össze, hogy már kibugyog a mailbox-ból is...

ma is volt kb. 8-9 nyert, meg 2-3 vesztett av...
ha ab, wsg is igy menne, örülnék 😊

Zeccc
ez hülyeség.. én is vettem már egy pár gémcárdot.. de még nemvolt olyan hogy ahova indultam nemlett volna :\

"az a hordás kunyhó amin át kell menni ugyanolyan jól védhetõ lenne, fõleg hogy ott a két torony is... persze ha védené valaki..."

ott 1-2 hordás hunter szanaszét tudja szivatni a 40 támadót frost trap-ekkel...
tapasztalat 😊

percekre fel lehet tartani az egész támadó alli sereget annál az 1 pontnál...

Fenrir
Érdekes, én kb 40%-át nyerem, ebbõl következik hogy a horda nem nyerhet 60%-ot.

A halál csupán a kezdet...

Budapesten sehol nem lehet GCt kapni -> felháborító, nemde ?! :-@