World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
ezert a jatekert fizetni is kell? ... es honnan tolthetem le? :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

lol az nem lehet hogy en csak naxxos druidakkal talakozok vagy csak olyanok leteznek?

May the force serve you well!

Botond
Küldj privát üzit dns5000-nek,õ majd beavat mindenbe. És óvakódj a druidoktól!!!4 MSNre is vedd fel!!4
lehet wgyáltalán single player ezni?

vagy csak neten lehet játszani rajta?
Ha zold gearben kiallsz egy naxx epixes druida ellen akkor mit varsz simogatast? 😄

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

BEAST
meghat a torodesed , de mindenki megoldja ahogy tudja , en ezert tarom Gerot , ha egyedul nem megy ketten csak leverjuk 😄DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

en csak sajnalom a rugokat sokkal konnyebb lenyomni oket mint az uj druidat 2700fb critel 60on

BEAST
hat egy 41 pontos feral druida sem kifejezetten imba healer 😄 ... neked meg van feared meg dotZ meg minden 😄

Hasonlo gearben feral druid vs shadow priest az kb 50-50% duelben, critektol fugg, ez szerintem teljesen korrekt. De inkabb a priest fele dol a merleg.

nezd en is rakoltok 41pontot a shadowra en is gyengen gyogyitok, es a 41 postos talent meg nem is ad jo dpst

BEAST
de mivel Dav meg te healernek lesztek befogva nem lesz ra lehetosegetek XD

Botond
jó druidok többet sebeznek,mint a béna rogueok? van ez így
BEAST
akkor mar vegkepp nem ertem miert okoz neked gondot hogy egy rugo hogyan gyozhezi le a druidat 😄 ... shadow priesthez meg nem igazan ertek , de mivel nem eppen a leggyengebb karakter biztos van ra mod , kerdezd meg az okosakat 😄

Atya ur isten, shadowpriestkent osztod itt az iget? 😄DD

marmint nem az problema hogy spriest vagyok hanem hogy tul sokat sebeznek a droodok tobbet mint a rugok

The Garrett
OMG SHJADOWPRIESTWHINE? 😄😄😄D:

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
hat ha (minimum) 41 pontot költ rá hogy legyen egy jol hasznalható dmg kepessege, akkor az sebezzen is normalisan. Az ilyen druida pedig eleg fogyatekos heal kepessegekkel bír, ezert kell is a normalis dmg. (hogy meg tudjon olni valakit a maradek minimalis healek mellett)

ja csak en shadow priest vagyok nem rugo ez a problemam 😛

BEAST
😄

BEAST
akkor viszont nem ertem a problemadat ... te is tudod hogy egy masik builddel igen nagy esellyel leverhetnel mindenkit , a hatranya csupan annyi hogy nehezebb harcban minden cd kell ... viszont , BC-ben ott lesz az arena ahol minden cd lenullazodik tehat ez nem lehet problema , outdoor pvpben meg nem hiszem hogy tul nagy problema lenne az hogy 5-10 percig elsetalgatsz masfele

egy eleg jo 2h fury pvp video 2.0.1 bol

jol tolja a srac, improved slam mokas lesz hogy nem szakad meg ha utnek kozben.

Hmmmm mindig ez a BE pala 😄 Senki nem beszél a Draenei Shamanról 😄 Azt a népnek!! Poliparc powa!

TDC Geronimo
Nekünk ez elég bísztel ahhoz, hogy tökéletesen szórakozzunk tyrb :d

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Laky
rogue nem csak a cd-ból él -.-

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

hat ja a Subtlety rogue az olyan ha az osszes cdjet elnyomja barkit lenyom es meg sem karcolodik de aztan 5-10 percig gyatya.
A 3-4 utes meg mutatja mennyire durva lett a druida sebzese.

BEAST
stunlock hemoval \o/

The Garrett
hat nemtom en eddig 60 on is meg 70 en is 2 féle rogue al talakoztam:
az egyik aki megkarcolni nemtudott, es kb 3-4 utesbol meghalt, a másik amelyiknek nem jovok ki a stunlockjabol es eselyem sincs megolni se cicaban se maciban... 😊

hat egyelore ugy nez ki hogy a magel +30% shred sebzest ad ami szerintem nem nevezheto nerfnek pont ezen akadtam ki

picket
Remélem lockod van valahol... merre jársz éppen, kell a honor <#idiota>

&#3237;_&#3237;

ha neked ez ekkora kihívás akkor add el és menj a simsbe pelenkázni a kicsiket

hat pedig ez van a druida oda sneakel moged es szetkap, ha van fear trinketje biztosan, nincs szuksege poisonra,stunlockra hiszen 30%gyorsabb biztosan utol er, de ha van egy kis esze meg akar chargolhat is. Ha valami megis balul menne akkor bear bash es maris full hpban van. Duelben probaltam mana burnonli, de gyorsabban regeneraja a manat mint amenyit manajan tudok sebezni :S

Ha majd lassan ket eve fogsz te is druidaval jatszani, vagy akarmi massal, talan nagyobb ralatasod lesz a jatekra. De nem kezdek el neked meselni, majd kitapasztalsz mindent sajat magad. A manglet meg ugyis lenerfelik, es akkor majd massal fognak elverni a druidak.

TVelvet
Mééééérrr ?????
Laky
nem

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

ebben a játékban lehet 1 általán singleplayerezni?
hol lehet letölteni , cd key generatort?
vagy csak 1 cd key kéne , ami még nem használt.
Botond
Milyen normális geart? 60as gear kuka 18 napon belül,70es gearje meg nincs senkinek normális. Semmilyen hátrány nem ér téged,ha most kezdesz OP druidot. Szal mennyé azt tegyé vmit a nyomorod ellen,ne itt rinyáljál nekünk,mert mi egyrészt nem tudunk tenni semmit,másrészt meg lesz@rjuk.
Hát spapnak azért kiegben se kell elfutni druida elöl. Amit én írtam nem is erre vonatkozik. Tõlem lehet nagy dps-e is csak ne ilyen, hogy a semmibõl kapsz 4k critet mégha ez 1000bõl 1x fog elõfordulni.
Druida tud tankolni meg egyenesen jó változtatás. Legalább mostmár nem kell warriorra várni, mert druid,pala is megteszi majd.
Druida kapott szinte a legtöbb +, hogy mind3 talentfája játszató legyen, de forumokon mégis a végtelen sírást látni tõlük. Mondjuk ahogy látom megéri nekik a sírás, mert majdnem minden patch-ben kaptak 1 kicsit.
Az az érdekes, hogy patch notesben sose látok pap változtatásokat, pedig ott is van elégedetlenség. Csak a papok nem a general forumot mennek telesírni, hanem konstruktív postokat csinálnak és ott pap forumon vitatják meg.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

az a vicc, h meg tudod ölni bm speccel 😄

\"HST-nal az emberiség egyedfejl&#245;désének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

Annyira nem értek maci vs rugóhoz, de szerintem most se bírja kinyirni 60on. Szóval nem tudom miért változna ez 70en.😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

nekem meg a cuki szoveged unalmas ugyhogy kvittek vagyunk 😛

TDC Geronimo
!!4

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Fejezd mar be a nyavajgast. Cuki meg minden, de unalmas.

<3 judgement of justice rank2

ja csak egy honap amig felnyomom 60 utanna meg sok amig normalis geart szerzek neki

picket
Sziasztok!
60as hunter vagyok. Minden cuccom zöld "miaszössz of the monkey", és a legtöbbön van "gumicukorban edzve" enchant. Nem tudja valaki, hogy miért nem tudom megölni a t2-es soullinkes warlockokat? Plz help, vagy menjek sírni Blizz fórumra? Lefordítaná nekem valaki, hogy hogyan mondjam angolul azt, hogy "nerf warlock"? Esetleg akasszak a nyakamba egy l2p táblát? <#idiota> <#wilting>

&#3237;_&#3237;

ja az meg hadjan de azan meg bear lessz es nem lehet megkarcolni sem 😛

es?
jatszhatsz vele ha tetszik

Count Adyn
+wsg n viszi a zászlót is travel formban😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

ja en is itt sirok hogy mennyire tapos a druida aztan meg tovabb tapoljak a kocsog druidasok meg azt mondjak "l2p"
hat nehez druida ellen valamit csinalni mikor a iszonyatos dpse van, mega armorja, durvan gyogit,nem lehet snarel,rootolni, sheepelni, a mana regenje eszmeletlen. Es meg tavolrol is tud sebezni.