World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok😄 Nem tudja valaki, h hol található a WOW kódex? Ma láttam egyet leírva, de öcsém elnyomta és most meg már nem találom! Ha valaki tudná, hogy hol láttam, azt megköszönném! Elõre is köcce😄

Kezdőláma:D A gyógyító vigyázza utatokat:)

az idiota fajtak visszamennek allyba level 20-30 utan, mivel hordaban egeszen mas a legkor. (varosok, fejlodes, ilyesmi) mennek majd vissza Draenei femalet rollolni😊

bc-vel beköltözik a sok kis allis vérpisti sajnos horda oldalra is, mert midnegyik BEboyt akar majd.
ezzel együtt növekedni fog az idióták száma is...nem mintha nem volna elég belõlük igy is, elég csak belogolni AV-re, s megnézni kik azok a b**f***ok, akik mindenáron SH GY-t akarják eltekerni -.-

ja ezen mindig röhögök, mikor bg-ben egy warlock rámteszi a detect invis-t...
minthat olyan baromi sok hasznát lehetne venni, fõleg rugók ellen -.-

nf1
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

privibe jöhet az acc és a pass

Count Adyn
Mér mindig az én hszeim sorszáma dupla vazze?<#rinya>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Hogy nyaljalak korbe, hogyne kellene.

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

TDC Geronimo
\o/

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Rexor
Kell vkinek 60 karis WoW? 20k!

Count Adyn
sõt tegyük hozzá hogy a mocskos magek még stunból is eltudnak blink elni, meg ice block alatt immune-ok mindenre, mik vannak<#wilting>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

:'(

én miaszösz of the monkey zöld cuccokban 1v1-ben elverem a soullink-es t2-es warlock-ot...
az már más tészta, hogy utána az esetek 80%-ában én is beledöglök a dot-jaiba -.-

Count Adyn
csak BC ig, BE hordás lesz😄

Meg szerencse, hogy a pistikek nagy resze allyt indit.

Oldern the 1st

Azért valahol megnyugodtam :^^Nem csúszik tovább a Burning Crusade

ugye tisztaban vagy azzal hogy pvpben stunokra diminishing return szabaly van, vagyis ha rovid idon belul 3 adott fajta debuff hatas er egy karaktert (pl stun, frost nova, fear, stb), akkor a 4. re es az azt kovetokre immunis lesz a kovektezo 15 masodpercre.(ugy tudom)

es ehhez nem kell semmilyen potion se cheat, ezt blizzard akarja igy😊 ha duelben tortent ez az immunitas eset ugy, hogy biztos vagy benne nem ivott free actiont vagy egyeb ilyesmit, akkor az mar erdekesnek tunik.

Botond
didmissing return a 12g -.-
diminishing return miota 12g ?😄D

Itt elvekrõl van szó persze lehet hogy valaki ennek él hogy bg-re költi a pénzét mitöbb felveszi és onanizál rá egyet a poti hazsnálat is elfogadható valahol bár részemrõl az sem fér bele de ha az intarface-ban beállitod akkor ugye lárod hogy mit mivel az ellen érdekes mód cooldownra is tutira valami ptit ivott és ezért nem kellett átmenet atõzgolyó és a birka közt...

feleleges védeni amundért vagy a tehénfejet vagy a malacpofákat aki ugy érzi yool magát hogy csal az titanquesteljen vagy dúúúmozzon
detect invisibility nem hat stealthre
amúgy meg a felhunter titka hogy HÁTULRÓL kell megközelíteni a felhunteres lockot, ugyanis úgy nem veszi észre csak ha már elkezdted ütni a lockot (bugos vagy sem, most így mûködik <#idiota>)

Count Adyn
Bárki megcsinálhatta egy jó ideig, wsgn kapu mellé beáálsz kezdés elõtt és megölöd magad. palának könnyü, többiek demonic rune, aztán a rácson kivül fel tudtál támadni. Mi csináltunk olyat hogy mikor kezdõdött a meccs mind a 10 en a hordások szobája elõtt voltunk, kicsit meglepõdtek😄DD

fél óra alatt össze lehet horgászni a napi wsg-re valót.
de biztos fel is lehet törni a blizzard szervereit hogy "mindenre immunis volt stunnolni sem lehetett" effektet kapjunk :>

lol didmissing return 12g freeaction 9g drága bg az de ugye aki nem sajnálljará........
Qrvára nem érdeklenek mitöbb már nem is bosszankodom rajtuk annak meg kiválltkép örvendek hogy "vidám" az estéd ilyen mentalitással nemsokára majd a vasárnapod is tutira vidám lessz és ott fox himbálózni te is <#mf2> 3 hét durván a kiegig max négy mig be is tuom szerezni onantól meg bosszankodyoon az rajtuk akik pvp-szerveren játszanak.
potionokrol hallottal? free action es tarsai.

*jah es Diminishing return!

bar ki tudja utanna meg hanyszor hasznaltak :S

May the force serve you well!

en wsg teleport cheatel talakoztam 1x a gechi hordas oda teleportalt a flag melle kb 5mpvel start utan

Squasha
Hát az ilyen kommentektõl lesz vidámabb az estém! <#action> Repoltold mindet GM-nek kérlek szépen, csúnya csalók ám, mind! <#banplz>

lvl 70 drOOd, lvl 70 lock (pihen)

Dacid
hát gondolom nem +31 es int buff lesz a legnagyobb szal ez még feljebb fog menni. most van 8200 manám self buffal.sztem olyan 10-12k ra fel fog kúszni lvl 70en akkor jó cuccokkal olyan 800 spelldmg jön ki alapból (dmges gear+ mind mastery). jah és minden spell kap min+1 rank ot 😊 szal überpownage lesz a mágus :p (igaz a többi kaszt is fejlõdni fog.a fene, majd bojkozttálok<#beka3>)

Érdekes ez a csalás nem csalás dolog az biztos hogy nagyon sokan megnemengedett eszközt használlnak fõleg horda oldalon.Találkoztam én is oylan undead mage-val hogy mindenre immunis volt stunnolni sem lehetett mitöbb a clothja is L birt annyit mint egy t2-es warrioré.

Valszeg a vérpistikék ennek örülnek mitöbb dicsexenek is vele hogy négy allyst ölt meg egyszerre csak hát önönmagát csapja be és nemcsak a saját játékát vágja haza hanem mindenkiét beleértve a saját oldaláét is.

Amennyiben igaz az a hir vagy rémhir hogy a mostani patch figyelni fogja a csalókat és szigorúan szankcionállják is azt akkor meglátjuk majd hogy ugyanazon mage egy stun és egy repetance után mennyit bír. Addig meg lehet jelentgetni vagy nevetni az egészen de idegeskedni semmiesetre sem kell hiszen ez csak egy játék...

..sokkal bosszantóbb az állandó szarverleállás a nordrassilon...

Dacid
ammúgy human lock felhunter+greater detect invisibilityvel milyen meszsirõl látja meg a hordás rugót? :p

hmm es mennyi intje van magnek 70en? ez a 25% spelldmg of ur int egesz jol hangzik bar nagyon sokmindent fel kell aldozni erte

Dacid
jó lvl 70re én is azt gondoltam 😊
/on fényezés
amúgy unbuffed +600 firedmg em van és 4.5k ha critel a pyro(zhc+ap és nincs berzerker)
szeretem azt amikor ilyen 4200hps palák/hunterek/droodok(nem maciban) halnak 😄
/off fényezés

az osszes pet lat meg attol ha stealtels es a pet elotte mar megtamadott, bar mostanaban nem jatszottam rugoval szerintem nem lett kijavitva

lol pár napja jött egy lvl 1 es karitol egy fenyegetés...
szolni fog gmnek hogy csalok!
az ember nem tudta elképzelni hogy mért dotolom fel öt meg még pár rugo társát azelött hogy a közelembe érne...
neki a felhunter paranoia aurája semmit nem mondot...
sok sok ingyen honorom volt abban a wsgben 😄

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

TVelvet
😄 ja
Sztem jo a rugo, bc-vel meg még jobb lesz, annyi a titka, hogy huzni kell helyette vmi masik karit. 😊
TVelvet
szóval te ezekszernit lvl70es druidok ellen nyomod 70es hemos rugóval?😊
TDC Geronimo
Nerf a stealthes rugókra chargeoló evul felguardokat 😞

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Count Adyn
Sztem második de empowered AM nélkül, LvL 70 re meg mehet a 40arc/21fire
Arena-Nuker build<#idiota>

The Garrett
lNOT2play

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

BEAST
akkor majd megprobalok ugy jatszani a hemo buildemmel hogy legkozelebb elverjen a druid mert ezek szerint valami nem stimmel nalam :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Dacid
nekem a 2. verzsön van most és 930 körüli a scorch critem.

TVelvet
VÁÁÁ! lofszt már elnézést..

rendes geares feral druidot a faszba nem vered el hemóval.. 1. azért mert 2. mert druid 3. mert 15k hpja van 12k armorja és a talentolt expise armor is csak 9k armora szedi le az armorját, és akkor még nembeszéltünk a stunjáról amikor 2153132135121x felhealelni magát... Backstabes rugóval megtom baszni druidot, mutilate, hemoval felejtõs.. Vagy arena fist weapon nal kell lenned 1800 alap apval és 25-26% critel hogy a druidokat is megbasz maciba.. egy hemo ütés druidba 1500 apm van, egy egész jó fist 550ig sebzek main handel 200-250et üt simba crit nélkül druidba..

Most nem sírok azért ami most történt velem, hogy egy mage ugy kiteol hogy széjjelszopom a fejem, mert baszik rá proccolni az a seggbekurt cripping, és ez shadowsteppel.. történet:

MEgyek nagrandba ott egy mage, mondom oksi betámadjuk.. Shadowstep 3500 ambush, mennék oda gougelni de a mage blinkel mondom anyád. fasza futok utánna, frostnova és spammolja az ice lancet, ok ezel nincs gond elnyomom a CoS-t.. futok futok õ is fut.. sprint persze cd, mimáson. mondom faszom nemfogom utolérni, õ meg nyomogatja az ice lancet mintha jobb dolga nem lenne, ahogy lejárt a fire blast cdje azt is elnyomja olyan 1600akat nyomat crit nélkül meg az instan pyro 2600as fájdalmas tud lenni általában.
Dacid
Ez vagy Ez ?

Az a kérdés, hogy ha rajta van +15% fr dmg (2. link) akkor tudok akkora dmget kihoz, mint az 1. linkel?
teszemaszt ap+zhc+pom+pyro 1. és 2. link során vagy ezt hoyg lehetne kiszámolni?

ui.: rem nem szartam el semmit :p

Davidus
többet a faszt:p

V9ykn8_TZL0

BEAST
nem <#nezze>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

válts nicket <#fogmosas>

Count Adyn
Nekem spriest tapsztalataim alapján csak a druid meg a lock , meg a holy priest okozott gondott, minden más ment a levesbe, ugy hogy kék pvp gearem volt vele +pár t1 😊

picket
O M G !!!
Létezik ember, aki SAJNÁLJA a rugókat <#fejvakaras><#nemtudom><#ticking><#levele><#mf2><#idiota>

&#3237;_&#3237;