World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hat nehez druida ellen valamit csinalni mikor a iszonyatos dpse van, mega armorja, durvan gyogit,nem lehet snarel,rootolni, sheepelni, a mana regenje eszmeletlen. Es meg tavolrol is tud sebezni.
May the force serve you well!
Most szereztem be ezt a MurMuros dagger, aki nem ismerné, legjobb kék dagger a BC be most. Ezzel nemtudok elverni mutilatesen egy full feral druidot, akinek gearje is van hozzá...
Ezt a dolgot egy valamivel lehetne orvosolni, rugoknak... %ossá kéne tenni az expose armort.. ennyi. Mert mit tudsz csinálni egy druid ellen akinek 13k hpja van, 12k armorjavan.. 2000res criteket üt rád. Konkrétan? semmit. 😊 ez nem whine mert épp nemtuttam megbaszni egy druidot minden kurva talentel ami létezik.
Aki msot jönne a DoTolos modszerrel, igen létezik van értelme, de nem drooid ellen. 😞
És természetesen jön az ellentábor: druida kicsit sebez <#rinya>#rinya> nincs is stunlock (?) <#rinya>#rinya> kevés a hp-m <#rinya>#rinya> nincs naxx gearem <#rinya>#rinya>
Ennek mi értelme??? Átgondolod a dolgot, mielõtt leírod? (Nem csak te, a többi is <#bee1>#bee1>) Aktuálisan éppen arról van szó, hogy egy druida sebez annyit mint egy rugó. Ki írta hozzá, hogy de a rugónak meg kismillió stunja, blind, crippling poison van? Ezt mindenki elfelejtette megemlíteni. Ja, hogy instance-ben a sebzéslistán akár ugyanott is állhattok? Kit érdekel? Legalább neki is esélye van játszani, nem pedig alap "nemgyühecc", mert nyávogó macska vagy, meg mukigeci...
ಥ_ಥ
Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

Én a helyedbe még alura odaírnám a fent lévõ szöveget: "A tört verzióról ne itt keress infót! Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!" Utána már rakhatod is fel, mert ennél jobbat nem bizti, h tudd valaki csinálni <#eljen>#eljen> <#eljen>#eljen> <#eljen>#eljen>
Kezdőláma:D A gyógyító vigyázza utatokat:)
BC test szerveren 67es a karim és ölöm a mobot majd a semmibõl kapsz 4k critet druidától. Van aki szerint ez normális dolog persze.Ráadásul nálam alacsonyabb szintû. Csak összehasonlítás képpen 70es rugó 2k-t crittelt rám amikor még 64es voltam.
Az az érdekes a dologban, hogy blizzard azt nyilatkozta a hybrid kari dps-ben max 80% fogja tudni az igazi dps classokhoz képest.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
cursegamingen nem talaltam
wowace.com
töldsd le innen az addoncsomagot, és copy-zd ki belõle a mobhealth-et.
problem solved.
ha meg már ütöd ugye, akkor késõ :p
2-3 av-t max. végigafk-zok 😄
...még annyi, hogy nem tudom hol lehet a lvl 5 gnóm varázslómesteremmel újabb varázsmágiákat tanulni és olyan zöld izét tenni a vállamra...
...lécci vegyetek fel lécci emesenre és segíccsetek köszy <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
már régen letöröltem -.-
(persze arról ne beszéljünk hogy 4k hp-n kapok 4 dotot, névszerint: Agony, Corrupion, Siphon Life, Unstable Affliction) healing poti, egy reménytelen bandage, combatból kikerülve leültem kajálni, és így se éltem túl, mindezt rugóval, ogog l2p, a lock részérõl meg pvp skill) Azt meg már meg se említsük, hogy ha neagyisten, úgydöntök hogy csak megölöm, akkor kapom az interruptolhatatlan drainlife-ot, ami azért már sok!
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
tudom mukigeci vagyok, de akkor is.
Ehez a 180mb-s patch-hez nincs valahol egy közvetlen link,mert downloader nem igazán akarja szedni 😞

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
másodszor, mint a fejlécben is olvasható: A tört verzióról ne itt keress infót! Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!
Tört verzió az, amiért nem adtál ki (vagy az apukád) pénzt az üzletben. Amit nem vásároltak meg. Amit nem fizettek ki. Az tört. Abban mi nem tudunk. Sajnos.
keep walking... www.artum-inferniti.net
Subtlety rugokat nem lehet lenyomni?
May the force serve you well!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Kezdőláma:D A gyógyító vigyázza utatokat:)
új peccs óta egyszerûen lehetetlen leverni lockal rugókat ~
persze ez majd lvl70re helyrejön szerencsére