World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja en is itt sirok hogy mennyire tapos a druida aztan meg tovabb tapoljak a kocsog druidasok meg azt mondjak "l2p"
hat nehez druida ellen valamit csinalni mikor a iszonyatos dpse van, mega armorja, durvan gyogit,nem lehet snarel,rootolni, sheepelni, a mana regenje eszmeletlen. Es meg tavolrol is tud sebezni.

May the force serve you well!

modelviewerhez uj itemlist ebben mar van tier4 tier5

TVelvet
báj dõ wéj, mutilatel az az egyetlen nagy probléma, ha nincs krited, nincs jó fegyvered, nincs elég apd magyarul minden ami a DMGeléshez kell, akkor mutilate szar, crit nélkül loszar estifényben pvpbe.
Most szereztem be ezt a MurMuros dagger, aki nem ismerné, legjobb kék dagger a BC be most. Ezzel nemtudok elverni mutilatesen egy full feral druidot, akinek gearje is van hozzá...

Ezt a dolgot egy valamivel lehetne orvosolni, rugoknak... %ossá kéne tenni az expose armort.. ennyi. Mert mit tudsz csinálni egy druid ellen akinek 13k hpja van, 12k armorjavan.. 2000res criteket üt rád. Konkrétan? semmit. 😊 ez nem whine mert épp nemtuttam megbaszni egy druidot minden kurva talentel ami létezik.
Aki msot jönne a DoTolos modszerrel, igen létezik van értelme, de nem drooid ellen. 😞
picket
Szerintem még csak a lockok indítottak "annyira túltápolt vagyok, hogy..." topikot, tehát eléggé meddõ vita, hogy egy kaszt erõs-e, vagy nem. Jajj a druida mekkorát üt <#rinya> megölt egy hunter <#rinya> mage pew-pew <#rinya> warrior kétkezessel <#rinya> stunlock <#rinya>
És természetesen jön az ellentábor: druida kicsit sebez <#rinya> nincs is stunlock (?) <#rinya> kevés a hp-m <#rinya> nincs naxx gearem <#rinya>
Ennek mi értelme??? Átgondolod a dolgot, mielõtt leírod? (Nem csak te, a többi is <#bee1>) Aktuálisan éppen arról van szó, hogy egy druida sebez annyit mint egy rugó. Ki írta hozzá, hogy de a rugónak meg kismillió stunja, blind, crippling poison van? Ezt mindenki elfelejtette megemlíteni. Ja, hogy instance-ben a sebzéslistán akár ugyanott is állhattok? Kit érdekel? Legalább neki is esélye van játszani, nem pedig alap "nemgyühecc", mert nyávogó macska vagy, meg mukigeci...

&#3237;_&#3237;

Khabbas
Ezen csak nevetni tudok, ez se játszott még warriorral...<#ticking>

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

Szerintem nagyon LOL <#felkialtas> <#felkialtas> <#felkialtas>
Én a helyedbe még alura odaírnám a fent lévõ szöveget: "A tört verzióról ne itt keress infót! Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!" Utána már rakhatod is fel, mert ennél jobbat nem bizti, h tudd valaki csinálni <#eljen> <#eljen> <#eljen>

Kezdőláma:D A gyógyító vigyázza utatokat:)

A druidák ugy gondolkoznak, hogy feralba ha ugy talentezek a legjobb dps/legjobb tank legyek. Vagy ha ugy talenteznek a legjobb ranged dps vagy a legjobb gyógyító. Amíg ezek nincsenek meg addig egyfolytában sírnak az összes forumon.
BC test szerveren 67es a karim és ölöm a mobot majd a semmibõl kapsz 4k critet druidától. Van aki szerint ez normális dolog persze.Ráadásul nálam alacsonyabb szintû. Csak összehasonlítás képpen 70es rugó 2k-t crittelt rám amikor még 64es voltam.
Az az érdekes a dologban, hogy blizzard azt nyilatkozta a hybrid kari dps-ben max 80% fogja tudni az igazi dps classokhoz képest.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

TVelvet
sound, mutilate, 70en rohadtul megfog változni.. mert geci sok apd lesz egyébként, de kibaszottul keves krited, én alig birok összehozni msot mutilateval 20% kritet... üröm az örömbe, azonban hogy tegnap black morassba hihetetlen tápszupercsiter dpst lehet csinálni, ha van egy feral druid a grpban és egy warrior, persze egy pala is kell might miatt olyan 2600as mutilateket ütöttem.. volt olyan hogy offhandel ütöttem 1000res kritet. elég táp dpst lehet vele csniálni ha ez megvan, jobb mint combatal.
BEAST
lol , ratyik 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

shala
teljesen jó, linksz, ha felébred örülni fog 😄

non potest pluere aeternum

TDC Geronimo
Na enyém meg ilyen >.<

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

kosz
cursegamingen nem talaltam
vagyis mobhealth3*

mobinfo3 van
wowace.com

nurfedui.net

töldsd le innen az addoncsomagot, és copy-zd ki belõle a mobhealth-et.
problem solved.

Ilyen mobhealth vagy mobinfo szeru addon nincsen mar uj peccs ota? Vagy ha van mi a neve vagy melyik csomagban van ilyen?
na igen, de ehhez észre kell vennie, ami igencsak ritkán fog bejönni 😊
ha meg már ütöd ugye, akkor késõ :p

na otthon én is összeapplikálok majd egy logot ide...
2-3 av-t max. végigafk-zok 😄

nem veszünk fel, mert mukigeci vagy <#hehe>

Kriger
Ja és a bannerben nem a wowra, meg a frostsokkra kéne link, hanem egy olyan, hogy "ha a tört szerverrel kapcsolatos trükkök érdekelnek katt ide:" és már mehet is a cuki, a privi.hu, vagy justin, vagy akármi. Szerintem nagyon elkéne. Meg egy faq a regeléshez felhasználható bankkártyakulcsokkal... ha minden századik megnézi, mielõtt itt kérdezõsködne már megérte szvsz.

Kriger
Szerintem tök jó, csak a blizzard felirat helyett egy francia zászlót lobogtató BE pala csibe kéne inkább bele <#kacsint>
...még annyi, hogy nem tudom hol lehet a lvl 5 gnóm varázslómesteremmel újabb varázsmágiákat tanulni és olyan zöld izét tenni a vállamra...
...lécci vegyetek fel lécci emesenre és segíccsetek köszy <#nyes><#nyes>

HunnernesKonge
Már nem kell zárni 100knál a topikokat, mióta az új design van. Példaként hozom a Battlefield 2 topikot 😉
nekem már nincs.
már régen letöröltem -.-

Botond
Falura jó ez,én támogatom,csak legyen már vmi banner a topikban mielõtt bezár. Ja igen,mielõtt nekem esnek az okosok,most mondom elõre, hogy 100k-nál minden topik zárolásra kerül,de majd újra nyitjuk.
shala
na igy ilyen lett lynx

non potest pluere aeternum

kick

Sound
ez így is van, mulilate ellen nem sok clothnak van esélye ;]

(persze arról ne beszéljünk hogy 4k hp-n kapok 4 dotot, névszerint: Agony, Corrupion, Siphon Life, Unstable Affliction) healing poti, egy reménytelen bandage, combatból kikerülve leültem kajálni, és így se éltem túl, mindezt rugóval, ogog l2p, a lock részérõl meg pvp skill) Azt meg már meg se említsük, hogy ha neagyisten, úgydöntök hogy csak megölöm, akkor kapom az interruptolhatatlan drainlife-ot, ami azért már sok!

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Syron
én is így szedtem 😄

mukika
...\worldofwarcraft\cache\BackgroundDownload.torrent - már délelõtt 10 perc alatt leszedte.

tudom mukigeci vagyok, de akkor is.

majd lesz, egyelore ez lenyegtelen, mert csak predownload.

Sziasztok.

Ehez a 180mb-s patch-hez nincs valahol egy közvetlen link,mert downloader nem igazán akarja szedni 😞

TDC Geronimo
evul 😞

Oldern the 1st
Egyébként szép lett ^^

Syron
yoo ez

Oldern the 1st
Egyébként szép lett ^^

Oldern the 1st
BE palát a népneeeek!! 😄

QuippeR
nah, szerkesztettem egy ilyen egyszerût. BE pala kimaradt, szóval lehet szidni.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

TDC Geronimo
Bannerra gondoltam na 😄

BEAST
owned 😄D😄😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
rofl 😄DD

elõször is, tiltsák be a téliszünetet.
másodszor, mint a fejlécben is olvasható: A tört verzióról ne itt keress infót! Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!

Tört verzió az, amiért nem adtál ki (vagy az apukád) pénzt az üzletben. Amit nem vásároltak meg. Amit nem fizettek ki. Az tört. Abban mi nem tudunk. Sajnos.

Friczy
lol, megadjam az enyémet? de tuti nem élsz vissza vele?

keep walking... www.artum-inferniti.net

hat nem tudom nekem nincs probleman rugokkal
Subtlety rugokat nem lehet lenyomni?

May the force serve you well!

Count Adyn
Megköll veni boltban és kapsz cd-keyt, másként nem fogsz játszani😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Hát én is így gondolom, és még sem tudom a játékot elkezdeni! <#guluszem1> <#conf> <#szomoru2> <#rinya> <#confused>

Kezdőláma:D A gyógyító vigyázza utatokat:)

Lynx_TWL
aztán tessék használni is😄D

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

ezt nekem mondtad?
hozzáteszem azt a rugót aki tud is játszani 😄

a lockok meg azt mondják nerf rogues
új peccs óta egyszerûen lehetetlen leverni lockal rugókat ~
persze ez majd lvl70re helyrejön szerencsére