World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
nagyon helyes 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

The Garrett
Egy kis érdekesség:
A napokban kipucoltuk Tempest keep 3 elérhetõ szárnyát az alábbi csapatfelállással. A scr shot az elso wing utan keszult, de a sorrend és az arányok a 3. insta végére se változtak.

Még idén megpróbálok összerakni 1 grafikont arrol hogy a classok egymashoz viszonyitva mennyi dmg et osztanak endgame ( azonos szintu gearben) majd felteszem azt is 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

kis hardveres help kene:
nem tudom a kepfrissitest 85Hz fele vinni. nincs ettol nagyobb ertek a video options-refresh rate menuben. VGA: ati9600. van egy masik gepem is, abban ti200, es ott 60-160Hz tudok valasztani a menuben.

valami 5let?
Lehet, hogy jobb az MS build, de tényleg jól tolja. Én két év alatt kb odáig jutottam, hogy max átlagos pvp talentumnak mondhatom magam (ami nem megy, nem kell erõltetni) és az én szintemhez képest fantasztikusan jól játszik.
Voltam 2 h fury én is, most éppen (újdonság varázsa) MS vagyok újra, de vhogy jobban szórakoztam 2h furyban. Annak ellenére, hogy visszaesett a dmg-m - de fun volt és asszem ez a lényeg.

TSW: Tunderke

ha nem jott volna uj realm bc megjelenesekor akkor ott kezdtem volna😊 de mivel mar vagyunk 6-8 an haverok(akik mind uj realmen akarnak kezdeni) mindannyian uj realmre fogunk rollolni es gyakorlatilag elolrol kezdunk mindent😊

vannak fenntartasaim egy uj realmmel kapcsolatban, pl nem lehet elore tudni mennyi lesz a vegleges populacio, milyen class aranyok lesznek(az tuti hogy rengeteg blood elf paladin lesz😄) vajon milyen lesz az outdoor pvp, vajon melyik battlegrpba kerul, stbstb.

neptulon azert jo, mert ott mar van egy ud papnom level 42 koruli es az addigi tapasztalatok alapjan eleg korrekt kis realmecske outdoor pvp szempontbol, en meg imadom az outdoor pvpt😊 neptulonon tenyleg az van hogy ha voros akkor megkell tamadni, mert garantalt, hogy o megfog😊 legalabbis igy lowbie szinten.

bar az uj realmen is, ahol tudom generalni fogom az outdoor harcokat ezt mar kituztem celnak😄

de ha kiderul a kesobbiekben, hogy nagyon gaz az uj realm, akkor meg midnig lehet transferelni😊

Dacid
akkor az KELLL😄

BEAST
meg egy ok hogy nepan kezd a palat 😛P

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Rondak a hordas karaktarek? 😄 Ocsmany homoelfek meg fereg gnomok kozott legalabb annyira kellemetlen jatszani. Nem is beszelve azokrol a szerencsetlen NE meg human csajokrol, akik meg sem birnak fordulni egy eredetileg jol kinezo karakterrel. Nincs annal kiabranditobb a jatekban, amikor egy ilyen csinos karakterrel egy fogyatekkal elo 10 eves kolok jatszik. Alig varom mar hogy hordaban is ez legyen.

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

Count Adyn
Pedig elvileg fix elték valamikor áprilisban😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Ennyit arrõl, hogy a WSG-s bug már nem mûködik: 2 napja szerény kis klánunkbõl összeverõdött 10 lelkes ember, mennyünk BGzni. Kinyílik az ajtó, kifutunk, venném elõ a lovat, és a horda már viszi is a zászót, nyami. A nagy felháborodásunkban bambulunk, máris 2-0 oda. Az ellenfél egy
Al'akhar nevû szerverrõl fõként Requiem klánból volt (kidobtam a lapot, valahogy így kell leírni).
jó 😊 majd ha felhúztam a karimat 70re, akkor kezdek egy hordát 😊

szintezz fel egy karit es megtapasztalod😊 nehez leirni.
de valahogy mas hangulata van a jateknak a hordas varosokban, hordas karakterek kozt, gnomeokat es nightelfeket olve. Zenei hangulat is mas. instancezni is egeszen mas elmeny nagy taurenek es totemek kozt😄 (mondjuk ez valtozik majd bc ben draenei shaman)

tehat mas a hangulata az egesznek, kinek ez tetszik jobban, kinek amaz.

miért? miben más a légkör? mindenki együttérez a másikall, hogy milyen ronda? 😄

De egyébként komolyan kérdezem, mert kiváncsi vagyok (még sose volt hordás karim, nem vitt rá a lélek 😄)

Count Adyn
Most gépelhetem be megint😄DD
Na szal van ugy hogy csomó ideig nem procol de van hogy, 4x egymás után
wsgn voltam ugy hogy egy ap+trinket alatt 4x procolt a pom,
vertem a Tab ot meg a 2 es gombot és hullott el mindenki a környéken
nagyon iamtheGod feeling😄 Én a full T2 ben éreztem magam It's Fine
állapotban mint mage😊
csakhát sajnos suli miatt abbhagytam még nyáron😊
Nademjad jön a bc😊)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Dacid
3 perc CD uggyan ez móka csak anélkül is lehet ölni 2,5k+ os fireball critek az még bõven elég fireball+fireblast+silence+vmi ami kell (cas(p)ter ellen)

Dacid
nah igen aza t2 chest kéne már a full t2 höz... ez a peccs is a legjobbkor jön mindenki BGzik nekem meg kéne a 8 as bonus <#gunyos1><#falbav><#mf2>

jah igen mennyit szokott kb proccolni a 8as bonus?

jó a druidák ellen esélytelen ha bemennek mackóba ott még kell scorch meg silence is 😊

Dacid
jah az ignite meg nem stackelõdik mint patch elõtt ez kocsogség.

Count Adyn
😊 csak a 3 perc cooldown csunya ott baloldalt😊
meg egy paladin az viszonyleg tehetetlen mage ellen,
legalábbis én azokkal szerettem harcolni, nem volt tul stresszes
ien aps trinketes talenttel😊
néha hiányzik a bébi😊

Dacid
jó azok a vérpistikék, sztem az érettebb korosztály kitudja használni a lehetõségeket elég jól.

és akkor még a mage-ek sírnak, hogy milyen gyengék 😊

Davidus
L2P

V9ykn8_TZL0

Dacid
szerintem szilveszter után mindnhol rendezõdnek a pvp-s dolgok legalábbis BWL/AQ40 es guildeknél. azért nálunk is összes healer bekölötzött BGkbe a hílinges mace ért.

smart heal sztem szutyok, többre mész a ctra val meg healcommal 😊 (+skill) 😄

Dacid
/on mage fényezés
Count minap PvPztem egy kicsit és a 40/11/00 talentel ezt sikerült elérni. loladin volt a célpont 😊
/off mage fényezése

Count Adyn
jogos<#hehe>

Yoo reggelit!
Azután érdeklõdöm vadúl hogy tudtok e olyan add-ont mint a 2.01 elött lévõ smartheal ami egyben lerendezi a hatalmas nagy overhealt ill borzasztó frappánsan megoldotta a klikket is( bal klikk csapattárs jobb klik saját heal).

Tegnap este ismételten ellátogattunk Baron Yoozsef haveromhoz (anno 54.-re dobta a gatyát) és iszonyat magas lett az overhealem több mint 50% de sajna az új patchoz még nem jelent meg a fent említett smartheal hasonló kaliberût meg nem ismerek.

Köszi elõre is a segítséget.

Sajna mióta átrendezõdött a honor rendszer azóta alig alig instázunk mindenki bg-zik pedíg iszonyat unalmas kivéve az AV de az uyge meg óránként egy. A wsg-t nagyon útálom ab-re meg nem tudok menni mert térdig állok a mark-okban.Lehetne valami olyan változtatás hogy pl 10 markért adnak 1000 honor pontot akkor nem kellene még egy hetete kockulnom bg-n a GM-i kétkezes kardért.

Talán most a hétvégén megen belakjuk ZG-t de ami simán lemegy (Mar li, Venoxis, Jeklik) nem dob semmi használlhatót nekem a Thekal az necces a Mandokir meg egyenlõre vezet 4:0 ra a guildom ellen😊
ha ezt kötözködésnek szántad, akkor nem jött be, sorry.
azt meg inkább ne te akard megmondani, hogy tudok-e menni, vagy sem, mert gyakorlatilag szart se tudsz rólam azon a pár mondaton kívûl, amit ide beirkálok néha.
na pá, élmény volt veled újra találkozni 😊

hat nemtom a mortal buildhez kepest ez sehol nincs sztem

BEAST
nemis 😞

Lynx_TWL
mer az is ratyi volt:c

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

BEAST
es akkor meg az enyemet szoltad le , nub :o

Lynx_TWL
tiédne kéne csiszolni azt az erõs vonalat ami a logo és a fejléc között látszik, betudhatóan a logo hátterének sötétjébõl:o

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Count Adyn
1.igen ugyanaz a vezetéknév van mind2 accnál beregelve, és tudod mind2 acc secret passwordjét
2. igen
3 részeg vagyok_DDDDDDD nem kicsit nagyon😊

Count Adyn
sajnos kb féléve egy peccsel kivették a játékból ezt a trükköt😞(

Chrystopher
Hali.

Lenne 2 kérdésem, ha nem gond.
1)
Szeretném megkérdezni: Tegyük fel, van egy accom és még egy. Szeretném az egyikrõl átvinni a karaktert a másikra.
Lehetséges-e ez? és ha igen, akkor hogy?

2)
Lehet-e PvP szerverrõl PvE szerverre karaktert mozgatni?

Elõre is köszi szépen.

Üdv,
Chrys

/// Szerk.: PvP-rõl PvE-re ///

PiszkosFred
Na ezt kerdeztem ;] Szoval akkor nem lehet ott ezt kihasznalni, erre voltam kivancsi, koszonom.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

mukika
oké, hogy 10 yard, de szellemként sem tudsz átmenni a zárt keritésen.

PiszkosFred
De ha a racsnal halsz meg, van 10 yard kb, amin belul feltamadhatsz, nem kell pont a hulladon allni. Igy aztan akar a kapunk kivul is feltamadhatsz, a kezdest megelozo 1 percben, nem? Csak mint otlet kerdezem, eddig ez a trukk kimaradt halistennek a sajat vagy az ellenfel taktikai hadrendjebol.. De erdekelni erdekel.

mukika
nem

Saccard
CSak nekem halt le ez a rohadt bloodscalp?

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

mukika
ott a kezdõhely zárt kapuin belül van a temetõ.

PiszkosFred
ABn is muxik ez? Instant BS vagy egyeb bazis elfoglalas a starttol szamitott 10 secben? ;]

PiszkosFred
max 10. +/- 5...

egy magyar srac warrior pvp movieja a volt realmemrol. (nem is tudtam volt nalunk horda oldalon is magyar😄)

te pontosan hány hozzászólás óta is látogatod ezt a topikot?

Garf
97231 hozzaszolashoz kellett eljutni h. legyen wowtopic logo? 😄

http://www.flickr.com/photos/bubue/

fogalmunk sincs mi az a wow kódex

ez tetszik...

ugye? <#ravasz1>

a tiéden is volna mit csiszolni <#vigyor>

Count Adyn
"bc-vel beköltözik a sok kis allis vérpisti sajnos horda oldalra is, mert midnegyik BEboyt akar majd."

Szép az új logód<#hehe><#hehe><#hehe>

"együtt növekedni fog az idióták száma is"

Hmmm és ezt komolyan Vildor irta. Még mindig a rajongód vagyok baszki! Menni nembirsz de féloldalas postokat csak ugy szarod magadbol. Miattad megéri olvasni ezt a forumot. 😊

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com