World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

picket
A guild chartert alá kell íratni 9 balekkal.

ಥ_ಥ

Count Adyn
Van is neki anyázós topikja wowhun<#hehe><#hehe>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Meggymag
Hogy leeht egy szociálisan alkalmatlan ember GL Freddykém? <#nyes><#idiota><#wow1>

&#8220;Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is&#8221;

picket
lol m8, i r oom <#eplus2>

&#3237;_&#3237;

BEAST
nub shadowpriest , meg annak sem vagy jo latod? 😄DD ... de meg mindig jobb mint egyes "shamanok" akiknek meg shadowformbol sem kene kijonni csak pihentetni az uber DW dps-et es healelni 😛PP

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

picket
Lejt a pálya, ez van.

A smartheal által használt mechanizmusokat letiltotta a jófej Blizz, szóval annak annyi.

&#3237;_&#3237;

Egyetértek én sem szeretek pvp-zni és azért is nem pvp szervert választottam a karakter inditásakor.Yoobb instázni de amióta kitört ez a bg láz szinte csak néha esik egy egy scolo vagy egy strat ZG-ben pedig nem voltunk két hete pedig csak 314 pont kellene a Honoredhez a triebhez.

Már csak ez miatt is megéri a BC hiertelen véget ér a bg mánia és mehetünk újra questelni ill felfedezni az új tartományokat és instákat.

Apropó a vérprofik már biztos jártak naxx-ban miylen erõs az a négy lós ember akik a corupte ashbringert dobják? Nagyon tetszik az a kard igaz a guildom zg szinten van ott is a Mandokirig avgyunk csak hitelesitve mitöbb mandokir -guildom 4:1
Holmerre?

Csak de! 😉

\" örökké nem eshet.... \"

picket
"grat, mindig megmondtam, hogy pvp-zni érdemes." - mert mukigeci vagy <#idiota>
"fõleg honor system rewamp óta." - fõleg x-bg óta, órás sorokkal, ja! elfelejtettem, hogy neked 0,0 sec sor van, bocs! (úgy könnyû)
"5 day played-em van 60-on (elötte be se néztem bg-be), de már majdnem fullepix-ben virit a karim." - mondtam én, hogy mukigeci vagy <#crazya>
"bár most már inkább megéri tartalékolni a honort, s bc-ben 70-es cumókat venni majd belõle..." - bc-ben honor reset lesz, csak neked <#puszis>

"Az a jo healer aki elvezi hogy hilel 😄" - huh? <#fejvakaras>

&#3237;_&#3237;

Yoo reggelit mindenki!

A kérdéseim a következõek lennének valaki L magyarázhatná hogy a két kis bg-n mitõl oylan erõs a horda és mitõl olyan gyenge AV-n.Volt szerencsém minap egy tauren warriorhoz wsg-n szinte meg sem tudtam ütni immunis volt a stunra a redemtionra majd ugyanazon warriorral összefutottam AV-n is és 54% ra sem ment le az életem õ meg szépen feküdt ugy hoyg healelnem sem kellett magam.
Mondta itt valaki egy alkalommala potikat de ugye akkor használlhatnának máshol is potikat orrvérzésig és kétleném hogy pont AV-n ne használlnának.Mindenesetre érdekes hogy a két kis bg-n csak akkor van esély a gyõzelemre ha a premadeket ágybaparancsolják a szüleik, mig AV-n ugy 10-9 tuti nyerés.( sajna nem yoo ez a honor rendszer markból annyi van hogy sosem fogy L és mindenféle xart vesz az ember lásd kecske tigris hogy azért 2 nap után ne veszsenek L a markok)

A másik kérdésem addonra vonatkozna a pach elött volt egy nagyon yoo addon a smartheal.Sajna azóta nem updatelték ugyhogy szenvedek is az overhealel.Az tökéletesen szabályozta hogy ha valakire csak 200 egységnyi heal kellett akkor annyit eresztett rá ill volt egy nagyon yoo funkciója hogy be lehett állitani hogy yoobb klikkre önönmagadra ment minden legyen az heal freedom vagy csak egy sima buff.
Tud vagy ismer valaki ehez hasonló addont és azt megosztaná velem egy életre hálás lennék<#wink>

Köszi a segítséget elõre is.
Sephi
Az egyetlen problema hogy egyszeruen utalok pvp-zni ... hiaba rohangalok a csapat utan healelni mert mindig engem lonek es mar unom hogy mindig en halok meg a legtobbet...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

"ott mar ket nagy guild is feloszlott es egy szal T1 sincs rajtam pedig MC-eztunk eleget..."

grat, mindig megmondtam, hogy pvp-zni érdemes.
fõleg honor system rewamp óta.
5 day played-em van 60-on (elötte be se néztem bg-be), de már majdnem fullepix-ben virit a karim.
neked is inkább ezt ajánlom ha cuccot akarsz a kiválasztott karidnak, epix pvp set meg olyan t2 környékén van...
bár most már inkább megéri tartalékolni a honort, s bc-ben 70-es cumókat venni majd belõle...

Sephi
Az a jo healer aki elvezi hogy hilel 😄

Van egy ismerosom aki megunta a shamant es inditott papot. Majd amikor latta hogy shadow-kent senki fel sem vesszi atment holy-ba de mivel megunta a shamannal a healt ezert nem folytatta tovabb.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

picket
mert noob vagy <#idiota>
Akkor minek voltál sp? Látod, solozni tilos, mert ez mmo, nem bírod a vért és healelsz, akkor nem értelek <#crazya>

&#3237;_&#3237;

"de többségében inkább végignézik, hogy meghalsz, csak a manát ne pazarolják feleslegesen"

én ezért nem voltam soha igazán jó shadowpriest <#rinya>
valahogy nem tudtam végignézni, ahogy elhaláloznak a csapattársaim, mikor nekem volt rá lehetõségem, hogy megmentsem õket...
voltaképp jobban belegondolva, 60-on is hiába volt ott a shadowform, bg-kben szinte sose használtam <#gonosz3>

Guardians of Light
Vihar
Tranquility
Szent Fény Lovagjai

ezek a guildek a Ragnán akik ZG-MC erõsségben vannak jelenleg számban és / vagy gearben, és elegen vannak a megemlítéshez😄

Feljebb ( Naxx )

Remény, Order of Watchers, Honor and Glory, Elemental Gankery ( ennek vagyok a GL-je hehe )
Gear jelenleg nem téma szerintem friss 60-as niggert is felvesznek ha éppen recruitolhatnékjuk van, hiszen a BC elég rendesen kiegyenlíti a geart. Én sem állítottam le a recruitot a BC miatt, csak kiszerveztem az egészet egy alt/recruit guildbe és erõsebb a szûrés.

TVelvet
Hát szerintem felesleges BC elött. Nemfogom feltölteni még, majd ha megjelenik BC.
Sephi
Enis erre gondoltam. De az a baj hogy ahol most vagyok ott mar ket nagy guild is feloszlott es egy szal T1 sincs rajtam pedig MC-eztunk eleget...

Szal ilyen nagyon kek papom van 450+ healappal oszt nincs helyem mar mert a masik guildek naxx-oznak azt nem kell nekik noob pap 😄D

Sephi
Ott van mar ket 60-anasom horda oldalon 😄DD

gyere a Bloodscalp-ra

Ennek a jelenlegi helyzetben relative kevés értelme van. Mármint hogy ZG-t MC-t kezdeni másfél héttel BC elõtt. Van egy csomó guild azon a szinten, de félálomban szenderegnek BG-zgetnek.

Sephi
Ragnan ali oldalon milyen guildek vannak amikor most kezdik MC/ZG-et? Meg tudhatnam estere de kene az info minnel hamarabb... ha van url az is jo lenne koce.

Vagy ha nem is ragnan de melyik szerveren van ali oldalon?

Csak nem?

Halihó Árnykéz!
Hát én a helyedbe gyorsan felnéznék mert szerintem igencsak guildless vagy. Tegnap volt nagytakaritás az inkviben kitették az alvó accokat meg elég sok mindenkit. Ha a kiegbe jössz vissza lehet késõ lesz helyezkedni.
Én sem vagyok már tag egyébként. Kb az összes klán felbomlott, vagy fel fog bomlani, aztán kialakulnak a 25 fõs instára optimalizáltt csapatok.

"Mostly Harmless"
picket
"Jah meg Pve érdekelne mert pvp-re állítólag nem lehet." - Ha pve-n vagy most, akkor nem lehet pvp-re. Pvp-rõl pvp-re lehet. De ha most pve-n vagy, akkor Bloodscalp kilõve neked, mert az pvp. Ebben az esetben talán Arathor, de mások errõl többet tudnának mesélni.
"...az Aegwyn-rõl halottam eddig..." - Én nem hallottam róla eddig, de majd lesz aki megcáfol <#idiota> Amúgy ez is pvp, lásd elõzõ pont.

&#3237;_&#3237;

Leslieee
Sziasztok.

Kéne egy kis segítség. Valszeg áttranszportálom a karimat egy új szerverre, és érdekelne a legnagyobb magyarsággal (fasza raider klánokkal) rendelkezõ. Tudtok segíteni 1-2 említésével?

A Bloodscalpról meg az Aegwyn-rõl halottam eddig de nem vágom melyik játszik 😊 Jah meg Pve érdekelne mert pvp-re állítólag nem lehet.

Elõre is köszi

Trip to live, live to trip

Sry a dupla miatt.

Thx, már húzom is le.

Amúgy ha szándékosan állították volna le annak mi lett volna az értelme? Vagy ne keressek értelmet?

Thx, már húzom is le.

Amúgy ha szándékosan állították volna le annak mi lett volna az értelme? Vagy ne keressek értelmet?

annak a pecsnek a letöltése eddig sosem látott módon állt le, se kép se hang a background-downloaderben, szóval nem lennék meglepve ha szándékosan állították volna le...

Srácok nem tudna vki lökni egy linket patch ügyben? 2.0.1 - 2.0.3-ra kéne a help mert vmiért a Blizz downloader nem akarja az igazságot.

Thx!

Pyotr
BS down

&#9608;&#9608;

MrStokes
Sztem meg orulhetunk ha majd a megjelenest kovetoen hamarosan letoltheto lesz az a bizonyos 1Gb-os patch, hehe.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

The Garrett
hat bg -n eleg gyakran van hogy mire a faszlamabbik mage feleszmél, már meg is halt 1 ilyentol 😊

Duelbe / 1v1 ofc nincs ilyen

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Lynx_TWL
nubok, ez working as intended nem bug
warlock pet... ennyi:d

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

TDC Geronimo
Ahogy megláttam amit írt devil nekem is egybõl ez jutott az eszembe :d

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

LSC
az aki 4 secig all egyhelyben míg ütöd az AFK😊

BEAST
nem 😊 az a jo hogy a vanish meg a stealth ugy ahogy van bugos ... meg mindig ... de a locknak meg a bugjai is tapok 😄DDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Annyira jo hogy 2 het nincs a megjelensig, x ideje nyomtatjak/szallitjak mar a dvd-ket es mindenfele bugok vannak benne most is.
Jo lesz megvenni es melle 1gb patchet letolteni egyhuzamban.

az új bugos imp a betaból <#idiota>

Lynx_TWL
banplixhtx

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

tomee14
nincs:S

Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros

Tatyla
nincs semmilyen bankkártyád,üsd be azt?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

tomee14
nem tudtok adni egy olyan linket ahol azok a kamubankszámlák vannak a guest pass acc-hoz?

picket
Ne adj' Isten egyedül találhatod magadat Azeroth vadonjában! (Én nem dulere gondolok természetesen.) Ilyenkor a legtöbbünk - mivel már a bölcsibõl kivettek a szüleink - nem áll meg és kezd el üvölteni, hanem kalandozik tovább. Nem is sejtjük, hogy mekkora veszélynek tesszük ki ilyenkor magunkat...

Amúgy meg nézz csak körül a fórumon. Muki..k, spriest, dps-pala, dw shaman... Szerinted bg-n melyik fog healelni? (Jajj jó, spriest ha partyban vagy vele, akkor vampiric, és ha nem vagytok egy partyban?) Esetleg leszedik a körzt? Te így tapasztaltad? <#wow2> Örülök a pozitív élményeidnek! Nem mintha nekem ne lettek volna, de többségében inkább végignézik, hogy meghalsz, csak a manát ne pazarolják feleslegesen. <#rinya>

&#3237;_&#3237;

A termék használatbavételekor egy internetes account-ot (felhasználói fiókot) kell létrehozni, melynél jelezni kell elõre a fizetési módot – ez késõbb modósítható. Ez azt jelenti, hogy már ekkor meg kell adni vagy egy internetes fizetésre alkalmas bankkártya számát, vagy egy feltöltõ kártya számát. Amennyiben nincs megfelelõ bankkártya, úgy a játékhoz elõre meg kell venni egy feltöltõkártyát, természetesen azonban az így vett 60 napos játéklehetõség hozzá adódik az ingyenes hónaphoz, azaz így gyakorlatilag 3 hónap "kifizetett" játékidõ áll majd a vásárló rendelkezésére.

picket
"ne haragduj de te egy izomidióta vagy.." - Ne haragudj, ha én máshogy érzem <#idiota> (És az sem zavar, hogy a haverodnak beszóltam, és - megint - sírsz miatta)

"te faszán elgörbíted a saját kis kicsinyes perverziódra az egészet.." - Régebbi postok fényében, meg ahogy érzem. De leírtam, hogy miért, ha nem tudod kiolvasni belõle, vagy neked az nem elég, akkor sorry. (spriest miatt ment le, jajj csak ne a priestet nerfeljék, hanem a mobot változtassák, lenti értelmezésem szerint kampány, de ha nem az, akkor miért kell sírni ellene? Hazugságon ne háborodj fel, mert igaznak nézik <#bee1>)

"miért próbálsz gondolkodni más agyával ha a sajátodéval sem megy.." - Legalább nem vagyok egyedül.

"komolyan kezdek érted aggódni.." - Köszi az aggódást, de nincs rá szükség. Ja, és SOHA ne légy pszichiáter. Nem a betegeidnek ártanál, de szerintem felvágnád az ereiet ha ezen így fel tudod idegesíteni magadat.

Na, akkor most kölcsönösen aggódunk, és idiótának hisszük a másikat.

&#3237;_&#3237;

tomee14
na jo már sikerült😊 na msot ott tartok h regelni akarok de gamecardos akarok lenni. még nem vettem gam cardot de ugye van hozzá alapból 30 nap. és kér egy gamecard számot msot oda mit irjak be?