World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A smartheal által használt mechanizmusokat letiltotta a jófej Blizz, szóval annak annyi.
ಥ_ಥ
Már csak ez miatt is megéri a BC hiertelen véget ér a bg mánia és mehetünk újra questelni ill felfedezni az új tartományokat és instákat.
Apropó a vérprofik már biztos jártak naxx-ban miylen erõs az a négy lós ember akik a corupte ashbringert dobják? Nagyon tetszik az a kard igaz a guildom zg szinten van ott is a Mandokirig avgyunk csak hitelesitve mitöbb mandokir -guildom 4:1
\" örökké nem eshet.... \"
"fõleg honor system rewamp óta." - fõleg x-bg óta, órás sorokkal, ja! elfelejtettem, hogy neked 0,0 sec sor van, bocs! (úgy könnyû)
"5 day played-em van 60-on (elötte be se néztem bg-be), de már majdnem fullepix-ben virit a karim." - mondtam én, hogy mukigeci vagy <#crazya>#crazya>
"bár most már inkább megéri tartalékolni a honort, s bc-ben 70-es cumókat venni majd belõle..." - bc-ben honor reset lesz, csak neked <#puszis>#puszis>
"Az a jo healer aki elvezi hogy hilel 😄" - huh? <#fejvakaras>#fejvakaras>
ಥ_ಥ
A kérdéseim a következõek lennének valaki L magyarázhatná hogy a két kis bg-n mitõl oylan erõs a horda és mitõl olyan gyenge AV-n.Volt szerencsém minap egy tauren warriorhoz wsg-n szinte meg sem tudtam ütni immunis volt a stunra a redemtionra majd ugyanazon warriorral összefutottam AV-n is és 54% ra sem ment le az életem õ meg szépen feküdt ugy hoyg healelnem sem kellett magam.
Mondta itt valaki egy alkalommala potikat de ugye akkor használlhatnának máshol is potikat orrvérzésig és kétleném hogy pont AV-n ne használlnának.Mindenesetre érdekes hogy a két kis bg-n csak akkor van esély a gyõzelemre ha a premadeket ágybaparancsolják a szüleik, mig AV-n ugy 10-9 tuti nyerés.( sajna nem yoo ez a honor rendszer markból annyi van hogy sosem fogy L és mindenféle xart vesz az ember lásd kecske tigris hogy azért 2 nap után ne veszsenek L a markok)
A másik kérdésem addonra vonatkozna a pach elött volt egy nagyon yoo addon a smartheal.Sajna azóta nem updatelték ugyhogy szenvedek is az overhealel.Az tökéletesen szabályozta hogy ha valakire csak 200 egységnyi heal kellett akkor annyit eresztett rá ill volt egy nagyon yoo funkciója hogy be lehett állitani hogy yoobb klikkre önönmagadra ment minden legyen az heal freedom vagy csak egy sima buff.
Tud vagy ismer valaki ehez hasonló addont és azt megosztaná velem egy életre hálás lennék<#wink>#wink>
Köszi a segítséget elõre is.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
grat, mindig megmondtam, hogy pvp-zni érdemes.
fõleg honor system rewamp óta.
5 day played-em van 60-on (elötte be se néztem bg-be), de már majdnem fullepix-ben virit a karim.
neked is inkább ezt ajánlom ha cuccot akarsz a kiválasztott karidnak, epix pvp set meg olyan t2 környékén van...
bár most már inkább megéri tartalékolni a honort, s bc-ben 70-es cumókat venni majd belõle...
Van egy ismerosom aki megunta a shamant es inditott papot. Majd amikor latta hogy shadow-kent senki fel sem vesszi atment holy-ba de mivel megunta a shamannal a healt ezert nem folytatta tovabb.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Akkor minek voltál sp? Látod, solozni tilos, mert ez mmo, nem bírod a vért és healelsz, akkor nem értelek <#crazya>#crazya>
ಥ_ಥ
én ezért nem voltam soha igazán jó shadowpriest <#rinya>#rinya>
valahogy nem tudtam végignézni, ahogy elhaláloznak a csapattársaim, mikor nekem volt rá lehetõségem, hogy megmentsem õket...
voltaképp jobban belegondolva, 60-on is hiába volt ott a shadowform, bg-kben szinte sose használtam <#gonosz3>#gonosz3>
Vihar
Tranquility
Szent Fény Lovagjai
ezek a guildek a Ragnán akik ZG-MC erõsségben vannak jelenleg számban és / vagy gearben, és elegen vannak a megemlítéshez😄
Feljebb ( Naxx )
Remény, Order of Watchers, Honor and Glory, Elemental Gankery ( ennek vagyok a GL-je hehe )
Gear jelenleg nem téma szerintem friss 60-as niggert is felvesznek ha éppen recruitolhatnékjuk van, hiszen a BC elég rendesen kiegyenlíti a geart. Én sem állítottam le a recruitot a BC miatt, csak kiszerveztem az egészet egy alt/recruit guildbe és erõsebb a szûrés.
Szal ilyen nagyon kek papom van 450+ healappal oszt nincs helyem mar mert a masik guildek naxx-oznak azt nem kell nekik noob pap 😄D
Vagy ha nem is ragnan de melyik szerveren van ali oldalon?
Hát én a helyedbe gyorsan felnéznék mert szerintem igencsak guildless vagy. Tegnap volt nagytakaritás az inkviben kitették az alvó accokat meg elég sok mindenkit. Ha a kiegbe jössz vissza lehet késõ lesz helyezkedni.
Én sem vagyok már tag egyébként. Kb az összes klán felbomlott, vagy fel fog bomlani, aztán kialakulnak a 25 fõs instára optimalizáltt csapatok.
"Mostly Harmless"
"...az Aegwyn-rõl halottam eddig..." - Én nem hallottam róla eddig, de majd lesz aki megcáfol <#idiota>#idiota> Amúgy ez is pvp, lásd elõzõ pont.
ಥ_ಥ
Kéne egy kis segítség. Valszeg áttranszportálom a karimat egy új szerverre, és érdekelne a legnagyobb magyarsággal (fasza raider klánokkal) rendelkezõ. Tudtok segíteni 1-2 említésével?
A Bloodscalpról meg az Aegwyn-rõl halottam eddig de nem vágom melyik játszik 😊 Jah meg Pve érdekelne mert pvp-re állítólag nem lehet.
Elõre is köszi
Trip to live, live to trip
Amúgy ha szándékosan állították volna le annak mi lett volna az értelme? Vagy ne keressek értelmet?
Amúgy ha szándékosan állították volna le annak mi lett volna az értelme? Vagy ne keressek értelmet?
Thx!
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Duelbe / 1v1 ofc nincs ilyen
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
warlock pet... ennyi:d
๏̯͡๏﴿
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Jo lesz megvenni es melle 1gb patchet letolteni egyhuzamban.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros
Amúgy meg nézz csak körül a fórumon. Muki..k, spriest, dps-pala, dw shaman... Szerinted bg-n melyik fog healelni? (Jajj jó, spriest ha partyban vagy vele, akkor vampiric, és ha nem vagytok egy partyban?) Esetleg leszedik a körzt? Te így tapasztaltad? <#wow2>#wow2> Örülök a pozitív élményeidnek! Nem mintha nekem ne lettek volna, de többségében inkább végignézik, hogy meghalsz, csak a manát ne pazarolják feleslegesen. <#rinya>#rinya>
ಥ_ಥ
A termék használatbavételekor egy internetes account-ot (felhasználói fiókot) kell létrehozni, melynél jelezni kell elõre a fizetési módot – ez késõbb modósítható. Ez azt jelenti, hogy már ekkor meg kell adni vagy egy internetes fizetésre alkalmas bankkártya számát, vagy egy feltöltõ kártya számát. Amennyiben nincs megfelelõ bankkártya, úgy a játékhoz elõre meg kell venni egy feltöltõkártyát, természetesen azonban az így vett 60 napos játéklehetõség hozzá adódik az ingyenes hónaphoz, azaz így gyakorlatilag 3 hónap "kifizetett" játékidõ áll majd a vásárló rendelkezésére.
"te faszán elgörbíted a saját kis kicsinyes perverziódra az egészet.." - Régebbi postok fényében, meg ahogy érzem. De leírtam, hogy miért, ha nem tudod kiolvasni belõle, vagy neked az nem elég, akkor sorry. (spriest miatt ment le, jajj csak ne a priestet nerfeljék, hanem a mobot változtassák, lenti értelmezésem szerint kampány, de ha nem az, akkor miért kell sírni ellene? Hazugságon ne háborodj fel, mert igaznak nézik <#bee1>#bee1>)
"miért próbálsz gondolkodni más agyával ha a sajátodéval sem megy.." - Legalább nem vagyok egyedül.
"komolyan kezdek érted aggódni.." - Köszi az aggódást, de nincs rá szükség. Ja, és SOHA ne légy pszichiáter. Nem a betegeidnek ártanál, de szerintem felvágnád az ereiet ha ezen így fel tudod idegesíteni magadat.
Na, akkor most kölcsönösen aggódunk, és idiótának hisszük a másikat.
ಥ_ಥ