World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

QuippeR
kék, ha pvp flag off, zöld ha pvp flag on. világos, ha a partydban van, sötétebb, ha nincs. a halálfejes player legalább 10 szinttel magasabb nálad.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

nahát ezaz , mondassz vmit 😊

ja és akinek kell a The Ultimate tõr az szoljon 😄 XD olcsón adom

TDC Geronimo
Ha hílel is, akkor is spellbookból -.-

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kösz szépen, majd megnézem! Kérdezhetek mégvalamit? A játékosok nevei különbözõ szinnel vannak írva. Sötét- és világoskék, és ugyanez zöldben. Pontosan mit jelentenek ezek? Ja és mégvalami... mikor egy ellenfél túlságosan magas szintû hozzád képest, nem látod a szintjét, csak halálfejet. Pontossan hány szinttel magasabbtól van ez a halálfej?

menj inkább szintezni/játszani, nem kell az még neked -.-

QuippeR
stormwindben (old city district) van egy épület, aminek a bejárata olyan mint egy instance-é (kék örvény).

Lynx_TWL
meki nem healel rendesen:d

๏̯͡๏﴿

allis

Magyarországon kapható vmiféle Strategy Guide a WoW -hoz ??? ( 500 oldal kb.)
Azt tudom ,hogy külföldön lehet , angolul nyilván . 😄

zero the hero
allis vagy vagy hordás? hm? nem mind1

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

MrStokes
Az allikat sem kell felteni, a 3 shotolo, egy harcban 2-3-szor stunolo hordas palak majd megmutatjak! ^_^

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

mennyi ideje megy mar a jatek 2 eve vagy tobb? latom az emberek meg mindig 1vs1ben gondolkodnak, emberek ebredjetek fel mmmo rpg, szerezz egy healert es szart le mennyit tickel a warlock dotja...
ja, hogy mindenki szarik a masikra es nincs healer, mert senki nem akar massal jatszani csak egyedul hogy neki legyen meg a honorz meg minden szar és ilyen turelmetlen geci lett es én es én es ÉN... valoban gaz..

anti hero

Sziasztok! Egy láma kérdés. Mikor pvp-ben legyõzök egy ellent akkor ha tudásom nem csal, akkor honor pontot kapok, és ha jól tudom ezeket a honor pontokat be tudom váltani tárgyakra. Ezt hol lehet megtenni?

Garf
ez az elsõ lépés, ha már ez sem megy skillbõl, és olloval körbevágod a tokot a cdk körül, ez a játék nem neked való!

http://www.flickr.com/photos/bubue/

PiszkosFred
Szegeny hordasok, kapjak az "aldast" jan16 utan ok is 😄

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Hjaj, miért érzem úgy, hogy hígulunk?
Nem gondoltam volna, hogy visszasírom még a régi jó kis szájkaratékat.

[/url][/img]

tomee14
bazzeg vki mongy meg pls h h tom kiszedni a tokból a cdeket mer megörülök😄DDDDDDDDDDDDD

Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros

QuippeR
(legközelebbre vegyen mindenki flame-detektort, ha már olyan gyökér, hogy nincs neki beépítve a kis agyacskájába.)

Jockey
ne haragduj de te egy izomidióta vagy..
fidel beírt egy érdekes, dolgot, nem shadow prísztem van és nem is lesz azért, mert azzal a setup-al ötlék le a dolgot, erre te faszán elgörbíted a saját kis kicsinyes perverziódra az egészet..
hogy jött ki neked ezek a dolgok a fidel leírásából? miért próbálsz gondolkodni más agyával ha a sajátodéval sem megy..
mondtam már, menj ki az utcára, hívd fel egy két haverod és találkozz velük, legyél egy kicsit a wow és gép nélkül, mert komolyan kezdek érted aggódni..
ja és köszi fidel apostot nekem tetszett és meglepõdtem...😄

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Davidus
kb napi 18 órával:p

V9ykn8_TZL0

TDC Geronimo
Ha dav lennél 6 nap alatt 1-60 -.-

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Lynx_TWL
kevesebb alatt is

๏̯͡๏﴿

HunnernesKonge
És ezt most miért énrááám? xD
bodesz
sztetek lvl 44-60 sikerülhet 6nap alatt? 😄

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

picket
"lehet sirással meg kéne várni a bct és a lvl 70 et..." - Nem is kéne játszani bc-ig, mert nincs értelme. lvl70-re van minden balance-olva, majd akkor meglátjuk. Az meg olyan, hogy megveszed a bc-t, és alapból 70-esek a karaktereid. Csak pislantasz egyet, és ding lvl70. Elõtte nem kell valami kiegyensúlyozott játékélmény féle, mert minek. És a legjobb, hogy ez engem nem igazán érdekel, csak a "nem a kaszom erõs, én vagyok pro", és az "engem megöl bárki, pedig zöld cuccban van annyi HP-m mint másnak epixxben". Haladzsa. Az én karakteremnek 5k hp-je van (bevallom, ez van). Senki nem oneshotol, senki még nem tudott megölni két lövésbõl, és éppen ezért nem is állítok ekkora hülyeséget. Ezért elnézést kérek. Az "én olyan pro vagyok, pedig a kasztom nerfelt..." kezdetû mesékkel kíméljen mindenki, mocskosul jóízüen kiröhögöm, fõleg ha lock az illetõ! És nyugodtan flémelj, igen 12 éves vagyok, retardált, stb., de nagyon jól szórakozok az ilyeneken! Majd leöntesz kólával, és akkor jobban fogot érezni magad <#idiota>

Nem feltétlenül minden neked szólt, szûrd ki belõle 😊

&#3237;_&#3237;

TVelvet
Nem 2 raiden voltam😄 csak lejárt az accom, és nemvolt értelme befizetni tovább amig ki nem jön bc.

HunnernesKonge
Köszi a gyors választ!
Igen valahogy rájöttem 😊))
elözö nem neked ment gondolom rájöttél 😊

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

ha a patch exeket oda adod neki akkor fel fogja tudni rakni

hmm azért azt megint érdemes elmondani hogy : MINDEN CAST dmgje a bchez lett igazaitva!!! 8k hp alatt nem igen lesz mágus pl...
ja hoyg a 4 dot nem sebez 8kt se? corruption 2k course of agony 2k ,siphon life vagy mi 600 talán, unstable 1.5k? 2+2+0,6+1,5= 6100?
igen marad majdnem 2k hpd! megint lehet sirni hogy hüüü akkor is majdnem megöl... ja ebböl 2 dot 18seces 1 24 sec 1 pedig 36 sec? 24 sec elteltével még mindig lesz majd 2,5-3k hpd... és itt mágusrol beszéltem !!! többi castnak valoszinü hogy több hpja lesz ezen kivül még a decourséra képes castok leszedik agonyt mert ugye azt nyugodtan le lehet... és egyböl -2k dmg.

lehet sirással meg kéne várni a bct és a lvl 70 et...

nem mind neked szolt ami inged vegyed a többit meg hagyd meg a többieknek

HunnernesKonge
Ismerõsöm vett wowot, Az lenne a gond hogy lassú a nete(512K) és hosszú lenne a patchelés. Van rá vmi mód hogy ezt a lépést kihagyjuk?
Pl a telepített könyvtáramból odaadhatom neki a patchet tartalmazó mappákat? Vagy úgy problémázni fog?
Esetleg lesz nekem valami hátrányom abból ha az egész wow könyvtáram odaadom neki?

(oltásokat plz ne... Thx!)
Magyarországon kapható vmiféle Strategy Guide a WoW -hoz ???
Azt tudom ,hogy külföldön lehet , angolul nyilván . 😄

capaszabi
enchanting/tailoring.

Hali Árnykéz, jól eltûntél. Felvettünk, voltál 2 raiden, és byby. Nem szép dolog, sok mindenrõl lemaradtál (jóról és roszról is).
picket
Mégsem én írtam be, hogy az unbuffed 5,5k hp-met minden kaszt 2 pew-pew-val leszedi. Akkor most ki parodizál itt? <#wow2>

&#3237;_&#3237;

picket
Tényleg, szinte már halodklom... <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Lynx_TWL
5 manes 4raid boss még sztem is poén😊
az meg szerencse, hogy van nekünk devilkingünk aki megmagyarázza, hogy az workin as intended, hogy a lock 20%hpn van na mondom most megbaszom nincs itt probléma... hopp de mi ez? két dot jaok meghaltam
ilyenkor igazolódik be az a poén topic wow fórumon ahol a srác leírta, hogy a lockot hogyan kell leverni raidben.

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Hoggeres post óta nem volt idõm írni, hogy nagyon erõltetett ez az egész, így csak önmagad paródiája vagy.

ebben van az igazsag.

wtb ignore sg re😞 picket lenne az elso a listan, faj latni, hogy letezik ennyire megkeseredett ember😞

picket
2 epix hunter vs 1 epix warlock 1-1
Mire hunterek lelõtték a lockot úgy fel voltak dotolva, hogy meghaltak mindketten. Hülye noobok, mindent rálõttek amijük volt, de nem volt elég, mert már fent volt az elsõ instant dot mire észrevették a lockot. A sok noob valós pvp szituációkban játszik, pedig van duel is, ott számítasz az ellenfélre. Utána a lock felkelt soulstone-al, persze megvárta hogy mindkét hunter meghaljon a dotokban elõtte. Ezért kell kitalentelni a silencing shotot. Meg minden mást is. wtb 200 talent point! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

PiszkosFred
epix hunter aka indijanos?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

picket
Ez még csak 4650. Ha lock az illetõ, akkor még többet kell karmolgatnod, hogy meghaljon. Szerintem gombolyaggal jobban menne, próbáld azt, vagy retalnet mukira <#idiota>

&#3237;_&#3237;

hát én tegnap este éltem át egy kellemes chainfear témát av-ben, mikor összefuttotam egy warlock-kal sp gy-nél.
jobban mondva sikerült meglepnie, mert épp tv-t néztem...
szépen elrohangáltam a fearben végig, amig végigtickeltek a dot-jai rajtam, s kinyúvadtam tõlük -.-

Mighty
Na ja. MM hunter nem kicsit caster gyilkos, viszont BM hunter ellen is kicsi az esély.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Hyder
igazából okosabb lettem, azért kérdeztem...mert bizonytalan voltam

szal igen, okosabb 😊

Steam: [HUN]Feriggno

Guest
Jelenleg egy epix hunter úgy megöli a lockot hogy még az instant dotokat sincs ideje felrakni szal... -.-