World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
ja és akinek kell a The Ultimate tõr az szoljon 😄 XD olcsón adom
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Azt tudom ,hogy külföldön lehet , angolul nyilván . 😄
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
ja, hogy mindenki szarik a masikra es nincs healer, mert senki nem akar massal jatszani csak egyedul hogy neki legyen meg a honorz meg minden szar és ilyen turelmetlen geci lett es én es én es ÉN... valoban gaz..
anti hero
http://www.flickr.com/photos/bubue/
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Nem gondoltam volna, hogy visszasírom még a régi jó kis szájkaratékat.
Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros
fidel beírt egy érdekes, dolgot, nem shadow prísztem van és nem is lesz azért, mert azzal a setup-al ötlék le a dolgot, erre te faszán elgörbíted a saját kis kicsinyes perverziódra az egészet..
hogy jött ki neked ezek a dolgok a fidel leírásából? miért próbálsz gondolkodni más agyával ha a sajátodéval sem megy..
mondtam már, menj ki az utcára, hívd fel egy két haverod és találkozz velük, legyél egy kicsit a wow és gép nélkül, mert komolyan kezdek érted aggódni..
ja és köszi fidel apostot nekem tetszett és meglepõdtem...😄
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Nem feltétlenül minden neked szólt, szûrd ki belõle 😊
ಥ_ಥ
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
ja hoyg a 4 dot nem sebez 8kt se? corruption 2k course of agony 2k ,siphon life vagy mi 600 talán, unstable 1.5k? 2+2+0,6+1,5= 6100?
igen marad majdnem 2k hpd! megint lehet sirni hogy hüüü akkor is majdnem megöl... ja ebböl 2 dot 18seces 1 24 sec 1 pedig 36 sec? 24 sec elteltével még mindig lesz majd 2,5-3k hpd... és itt mágusrol beszéltem !!! többi castnak valoszinü hogy több hpja lesz ezen kivül még a decourséra képes castok leszedik agonyt mert ugye azt nyugodtan le lehet... és egyböl -2k dmg.
lehet sirással meg kéne várni a bct és a lvl 70 et...
nem mind neked szolt ami inged vegyed a többit meg hagyd meg a többieknek
Pl a telepített könyvtáramból odaadhatom neki a patchet tartalmazó mappákat? Vagy úgy problémázni fog?
Esetleg lesz nekem valami hátrányom abból ha az egész wow könyvtáram odaadom neki?
(oltásokat plz ne... Thx!)
Azt tudom ,hogy külföldön lehet , angolul nyilván . 😄
ಥ_ಥ
az meg szerencse, hogy van nekünk devilkingünk aki megmagyarázza, hogy az workin as intended, hogy a lock 20%hpn van na mondom most megbaszom nincs itt probléma... hopp de mi ez? két dot jaok meghaltam
ilyenkor igazolódik be az a poén topic wow fórumon ahol a srác leírta, hogy a lockot hogyan kell leverni raidben.
๏̯͡๏﴿
Mire hunterek lelõtték a lockot úgy fel voltak dotolva, hogy meghaltak mindketten. Hülye noobok, mindent rálõttek amijük volt, de nem volt elég, mert már fent volt az elsõ instant dot mire észrevették a lockot. A sok noob valós pvp szituációkban játszik, pedig van duel is, ott számítasz az ellenfélre. Utána a lock felkelt soulstone-al, persze megvárta hogy mindkét hunter meghaljon a dotokban elõtte. Ezért kell kitalentelni a silencing shotot. Meg minden mást is. wtb 200 talent point! <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
ಥ_ಥ
jobban mondva sikerült meglepnie, mert épp tv-t néztem...
szépen elrohangáltam a fearben végig, amig végigtickeltek a dot-jai rajtam, s kinyúvadtam tõlük -.-
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
szal igen, okosabb 😊
Steam: [HUN]Feriggno