World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jah, de õk nem szeretnek PVP-zni. Pedig az a GM mageblade-re nekem is fáj a fogam. De nincs idõm PVP-zni raid mellett<#shakehead>

Smithwarden
"bár most már inkább megéri tartalékolni a honort, s bc-ben 70-es cumókat venni majd belõle..." - bc-ben honor reset lesz, csak neked

Ez mennyire fix dolog, 100%?
Vlmi hivatalos infot errol hol lehet talalni, vagy ez is csak ilyen felkamu dolog, amit hasara utve vlki elkezdett terjeszteni.

Amugy naxxot ha megvan az emberanyag es legtobben kb kozepes iq felettiek (ritka sajnos egy 50+ fos klanban), akkor el lehet kezdeni naxxot normalis taktikakkal es kitartassal, ugy is hogy nem kell vegigjarni zg/mc/bwl-t... pvps cuccokat konnyebb most osszeszedni kis kockulassal fixxen, es bwl szintuek nagyjabol.
Persze joval konnyebb ha az instakbol is fel van a klan szerelve, de eros pvps cuccokkal sem lehetelen a dolog.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Warden: a Nordrassil-on vagy? (milyen névvel?) Amúgy tényleg kiábrándító az a majd egy órás AV várakozás. Még AB, WSG a maga 6-15 perces várakozással el is megy, na de AV...

minap történt , hogy behivtott wsg-re az allisok vezettek 2-0 ra teljesen vesztésre álltunk már csak be kellett volna esnie az arcnak de , szegény gyereket féluton elkaszáltam a levegöbe 😊 hát mondhatom öröm volt nézni ahogy az aprólék kis gnomeok - törpök ott ugráltak a zászlóért és a hab a tortán az volt , hogy ezután nyertünk is

pic

akkor legyen allis is 😄 bár te tod 😊

Kösz szépen, az elsõ lesz az 😊

a facba, írni se tudok :-)
sdg=wsg :-P
lezdõ=kezdõ
pály=pálya

ázz, nem kellett volna hajnalban kelni...
számomra a csúcs az volt, amikor behívott sdg-re a gép, és ki se értem a lezdõ szobából, már véget is ért.

olyan is volt, hogy av-n még fel sem emelkedett a rács, de egy ork a hátasán már ott vihogott a rács túloldalán! mire elértünk a pály közepére, lángolt az összes torony.
Mighty
Nem volna rossz egy olyan opció a bg-kre való jelentkezésnél, hogy ki lehessen választani, csak új BG-re hívjon be, vagy az elsõ üres helyre.

Tényleg kiábrándító, hogy behív WSG-re 2-0 állásnál, miközben viszik a zászlót vagy AB-re 1800/250 állásnál. Nyertél egy nyamvadt tokent (ami a honor revamp elõtt még csak-csak megérte, mert le lehetett adni honorért), de most kb szart sem ér honor nélkül. Állhatsz sorba újabb 20-30 percet 😞

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Nem hinném hogy az afk-n mulna annyi alkalommal talán a Picket mondta hogy lejt apálya nem kicsit horda oldalra wsg-n és AB-n.
Tényleg lelombozó bir lenni hogy wsgn ugy hivja be az embereket hogy 7 hordás egy alis három hordás és 2-3 percig érdekes mod senkit majd miután vezet a horda kettõ nulra behivja aa többi allist.
Ugyanez AB-n is szinte mindíg létszámtöblettel kezdenek horda oldalon és garantált a vereség.
Sajna a nordrassilon az AV-nek 40 - 50 perc a hivás ideje ugyhogy nagyon hosszadalmas lessz összeszedni azt afentmaradó 9K honorpontot a kardért.

A leg yoobb persze az amikor porig aláznak a hordások sokkal yobb cuccokban mivel nekik könnyebben yöö apont és nem álltalkodnak nevetgélni teszem azt a bejárati temetõ elött.

Persze mindkét oldalon vannak kretének teszem azt az az idióta is aki a a hordás karakteres srácot megkereste élõben és ott vett revansot a vélt sérelmei miatt.

Részemrõl még egy hét mazohizmus és többet nem bg-zem majd az új bg-t kipróbálom de ez a része ezidáig sem vonzott ajátéknak és ebbéli meg gyõzõdésem csak megerõsödött.
Hmmm. Érdekes mennyire megszaporodtak a szervergondok mostanában. Az utóbbi hónapokban több restart és Server offline volt, mint addig összesen. Tegnap pl. MC-ben voltunk és 2x halt le mindenkinek a game. Aki instaban volt nem tudott bejelentkezni. IF-ban meg nem lehetett megmozdulni annyian voltak ott. Gondolom õk sem tudtak az instakba visszalogolni és másik karival jöttek fel megnézni, hogy mi a gond. A szép az volt az egészben, hogy Magmadar-ig megint végigkellett ölni a trash-eket és minden idézett cucc odalett (nem mintha ez olyan nagy gond lett volna) Magmadar is 35%-nál állt, amikor másodszor is beállt a szerver úgyhogy mindenki sûrû anyázások közepette nyugovóra tért.

TDC Geronimo
olasz > minden más

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

semmi, csak kicsit furcsa...
de ettõl függetlenül nincs vele bajom 😊

shala
legjobb video , Wildor mi bajod a francia nyelvel? legszebb a latin után 😊

non potest pluere aeternum

Sephi
00448002793909

vagy

0044002793909

Nem tudom mar pontosan.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

TDC Geronimo
<#hehe>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Igen, ez volt az elsõ amit tettem, de sajnos elfelejtettem a titkos kérdésre a választ és így nem tudok jelszót kérni. (a többi adatom szerencsére megvan: cd-key, hitelkártya adatok...)

Én ezt az ingyenes angliai számot találtam az oldalukon:
United Kingdom: 0800 279 3909 (free)
Sajnos nekem nem sikerült ezt felhívnom, gondolom, mert csak az adott országból ingyenes a szám.

Akinek sikerült már hívnia õket, az adja meg légyszi, hogy pontosan milyen számot hívott, és mit kellett elé tárcsázni.

picket
Bocs, de a kérdésében egy szó nincs arról, hogy hogyan kaphatja vissza a karaktere cuccait. Én arra gondoltam, hogy az acc.-ját akarja visszakapni, azt meg így lehet. <#nezze>

&#3237;_&#3237;

picket
"A pet meg immunis a locust swarm-ra így nem kell össze vissza a bossal rohangálni." - ez bug, és nem working as intended, és ha jól tudom nem csak a hunter petekre vonatkozik, hanem a petekre úgy általában <#bee1>

&#3237;_&#3237;

ez csak 1 játék, ha a lvl1 nyuszi crittereket öli 3.5 éven át, akkor is ugyanannyit ér el mint egy hc raider.

Sephi
Remek otlet! Aki meghackelte bisztos csak a paszt valtoztatta meg es tovabbalt. A cuccait meg a penzet meg neagyisten a karijat par honap allat siman ujratermeli/felhuzza!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

picket
telefonálgatás nélkül:
számítógéped vírusmentesítese -> wow honlap -> account management -> forgot your password? -> új jelszó

&#3237;_&#3237;

fognak válaszolni csak több hetes elmaradásuk van a levelekkel.

Sephi
Hivd fel oket feltetlenul. Sot aznap kellet volna , mert emailbe lofaxt sem erdekel.

En mindig az angol szamot hivom ott mindig naon rendesek voltak es segitettek. Foleg egy Edgar Donovan nevu pasi 😄

picket
Nem mindegy ugyanis, hogy melyik oldalon játszol, de ezt már korábban leírtam, nem fogom minden nap elmagyarázni.

&#3237;_&#3237;

Két hete kb. lenyúlták az accomat és a support semmit nem válaszolt még a leveleimre, most próbálkoznék a telefonnal, de fogalmam sincs, hogy lehet õket hívni.

Hívta már õket valaki, tudja milyen számot kell hívni magyarországról?

Minden segítséget szívesen fogadok, mert egyenlõre elég reménytelen a dolog.

Köszi a videot tényleg nagyon yoo😊
Nem lomboztál le én sem úgy gondoltam hogy akkor ayöövõ hét szombat megyünk egy naxxot-ot pláne nem ugy hogy szeptember közepétõl játszom.
Nyilván való hogy be kell tartani a lépcsõket de ez szinte minden játékkal igy van.Októberben lett meg a 60-as szint viszonylag hamar mert ténleg nagyon yoo a társaság és akkor pl a Baron is kihivás volt nekem majd mikor 54. alkalommal dobta azt a kiba.. lightforge gatyát már nemigazán volt megerõltetõ sõt a 45 perces q is simám meg van mostmár mindenkinek 38 perc körül.Utána a Drakival voltak nézeeltéréseim a chest miatt ( azóta sem dobta 27x) de nemigazán érint már összebégéztem a GM-i chestet ezvel vágok neki a kiegnek.

A kard mint tárgy tetszik csak nem ábrándozom róla ( yoobban érdekel most a 2H GM-i kard 9k honor kell hozzá még) nagyon yool néz ki illetve valahol olvastam ha azval bemész valamelyik scarletes intézménybe leborulna a mobok.

Novemberben a Jeklik is nehéz falat volt de az meg a Mar li ill a venoxis simán lemegy a Thekal is 2 halál után, nagyából egyedûl a Mandokir keménykedik zömében de februárra majd õ is beáll a tucat mob közé valszeg utána yööhet a hakkar és ahogy egyre yoobb cucca lessz mindenkinek valóban egy MC a terv tél végére guildilag, van már 51 hatvanas és nagyon yoo a hangulat és ennek a játéknak az a léynege ha uygis napi 3-4 órákat ezvel a játékkal tölti az ember akkor az téynleg legyen szórakozás és ne görcsölés.

A smarheal megszüntetését meg szomorúan konstatáltam kár érte nagyon yoo kis addon volt és nagyon manna kímélõ.Mind 1 majd készitenek biztos vaalmi hasonlatost addig meg marad a hatalmas overheal és manna pazarlás.

Köszi az információt és a videót nagyon ütõs.

Count Adyn
rofl... 😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Már látom elõre BCbe az 5 fõs isntákba ilyen lesz , hogy:
LF BM specced hunter with a pig to xy boss!!--xxx send: hi full T3 warrior here pls invite--yyy send: no way we need a PIG!!!...

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Itt 1 másik naxx boss is Anub amit 1 hunterpet tankol végig.

http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=99710217&sid=1&pageNo=1

A pet meg immunis a locust swarm-ra így nem kell össze vissza a bossal rohangálni.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Nezd meg hanyan afkolnak eppen AV ben, es rajossz hogy miert az alli vagy eppen a horda nyer.

Ragnaros horda AV max 30 sec, AB 1 perc, WSG 1 perc. Hetkozben AB+WSG volt mar 3-4 perc de a most hogy a farmmorecraft uj fejezetet nyitott a BGk farmolasa iranyaban teleg nincs vesz a sorral.

Összehasonlíthatatlan a két atmoszfére is igazán adrenalin élmények csak egy nagyon kiélezett BG vagy egy fbk pillanati lehetnek itt.

sziasztok.van egy elado accom.lvl 60as ud rugo, bloodscalpon.kék cuccban epic pacival. februárig feltöltve.csere nem érdekel.priviben akit érdekel.viszonylag olcso.

Meggymag
Hát ha már a BFel évekig toltam(toltuk) a srácokkal akkor wowba most méne 😉 Kar, Ransom, Tai, Geszti, Öreg alap núbok még mindig 😉

Bár szerverünk ócskaszar(BS/lag/hülye magyarok/szerverDCk miután vissza se enged az intába) és punnyadás van most(kiegig ugye) de azért imba a team, a hangulat olyan mint a régi BFes meccseken mégha a 2 játék közti adrenalin növekedés mértéke különbözik is nemkicsit 😉

&#8220;Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is&#8221;

Dacid
Azjol-Nerub horda oldalon max 25 sec et kell várni h BGbe juss. Szal nem tudom hoyg sikerült ezt egcsinálniuk hogy egyik szerverren közel 1 óra h bejuss másikon pedig 1 perc se pedig uyganaz a BGgrrúpp.

"Apropó a vérprofik már biztos jártak naxx-ban miylen erõs az a négy lós ember akik a corupte ashbringert dobják? Nagyon tetszik az a kard igaz a guildom zg szinten van ott is a Mandokirig avgyunk csak hitelesitve mitöbb mandokir -guildom 4:1"

hát ha a guild-etek még hakkart se verte le ZG-ben, akkor szvsz Naxx nektek felejtõs. egyrészt mert 2x annyi ember kell oda, mint ZG-hez, másrészt meg a cuccotok sincs meg hozzá...ha kijártátok MC-t, BWL-t, AQ-t, utána lehet gondolkozni Naxx-on is...
szal' arról a kardról szerintem felesleges álmodoznod (bocs, ha lelomboztalak), vagy reroll profibb guild-ba...

kedvcsinálónak itt egy iszonyat jó Naxxramas movie (Jack csinálta, aki anno tuti filmet csinált BWL-rõl is többek közt), eltekintve a francia nyelvtõl 😊

NAXXRAMAS - THE MOVIE (made by Jack)

Mirror 1 Mirror 2 Mirror 3 Mirror 4 Mirror 5 Mirror 6
az 5-ös mirror-ról töltöttem, fullspeed-del jött róla a cucc. jó szórakozást hozzá mindenkinek. nekem nagyon tetszett.

(forrás ofcoz': blackravens.net)

BEAST
mintha csak a neparol lenne szo =P ... de np , egy Battlegroupban vagyunk , ha mashol nem majd bgkben talalkozunk 😄D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sosem bántam meg hogy a Ragnára jöttem. Rettenetesen sok a magyar, de érdekes módon a general chat mégis angol maradt, nagyon jó a klánélet, ha valaki ide jön nagyon sok opciója van választani a guildek közül és nekem sem kellett kompromisszumokat kötnöm... mittomén nem kell eltûrnöm egy köcsögöt csak azért a guildben mert õ az egyetlen pap stb.

BEAST
pedig ha mar mindenkeppen koltozni szerettetek volna kar hogy nem a nepara jottetek 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Hát pedig Skorpit próbáltam már párszor ...

BEAST
nini egy Meggy , te meg mindig wowozol? 😄 nub osbfeskocsogok <#idiota>

skorpio7
OFF
Freddy-t azért kiegészíteném.

Én az Arathor-on vagyok még, nem sikerült Freddy csábítása. 😊
Faki, Schrek, Norad meg a Twisting Netheren húzza az igát.
ON

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Meggymag
Uff
Nee csak Ganxta neee nameg Iván seee 😉
uff uff

&#8220;Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is&#8221;

OFF
Persze. ganxta,Hagi,Ivanhoe stb.. javarészt már itt vannak velem a Ragnán.
OFF OFF

Ha a guilded most van ZGben akkor valszeg sosem fogod sajnos látni 4H-t.

Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!

Meggymag
Jóval népszerûbb játék mint a BF volt
Minimális életkor mégjejjeb csusszant
MMO szal nem mind értelmes aki jácca(sok a fogyi)
+ erre még rájön amilyen vagy

=...omg Freddy nem irigyellek <#wow2><#vigyor5>

Btw régi BFesek tolják még veletek?(PT,DE st)

""Az a jo healer aki elvezi hogy hilel 😄" - huh?"

a többit értettem, de ez most mi is volt? nem én irtam -.-
de lásd sephi post-ját 2-3-mal a tiéd alatt, nem fun pug-ot healelni bg-ben, mert mindig a healerek halnak elsõnek...
hülye is az a csapat, amelyik pl. wsg-n a flagcipelõt üti-vágja elsõnek, s nem a 2-3 priest-et, aki lohol a nyomában és rommá healeli ^^

szal lehet, hogy te élvezed, hogy heal-elsz INSTÁBAN. bg-ben viszont garantált rémálom egy jó csapat nélkül...

Istenem Meggymag 😄DD Tele lettem Nosztalgiával 😄 No hát az vitathatatlan, hogy hasonló rajongótáborom gyûlt össze a korlátolt idiótákból a wow sceneben mint annak idején BF-ben ( Shadow papok, DPS paladinok stb ) szal nem változtam 😄

Meggymag
Jó ennek a "szociálisan alkalmatlan" dolognak már története van köztünk de azért jó tudni, hogy még topic is van Freddyrõl. Híres ember vaze!!!