World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
anti hero
Three Days Grace - Animal I Have Become
a többit nem tudom, sry :p
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
http://www.flickr.com/photos/bubue/
Valaki tudja hogy mik a számok címei ? LP - Numb-ot tudom csak. Danke Schön.
10 nap múlva úgyis meglátjuk... vagy inkább nem. <#vigyor1>#vigyor1>
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Inkább engedj a sötét oldal delejes csábításának végre te is! <#eplus2>#eplus2>
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
de az durva hogy uldaman-ból 4x dobott ki
nemigaz hogy nincs pénze a blizzard eu-nak fejleszteni a gépparkját (jobb-gyorsabb-stb)
végülis jó munkát végeznek a francia mérnökök, feltalálták pl. aa....mit is?😄
jóó, tudom és látszik hogy most téleg kurv sokan vagyunk fennt, de akkor miért nemalkalmazkodik a blizz?
ha a régi törtszerverem kibir 150-200 játékost kb. 100-as latencyvel, (aminek a bérlését pár vip-es összedobott pénzébõl fedezik) akkor a blizzard mértnem tud tenni a lagg ellen valamit?? milesz ha jön a bc? szarnak a fejünkre és számolgatják majd a milláikat?
remélem megoldódik ez a sz.r helyzet (és kalandozhatunk ujra nyugodtan, várakozásmentesen)
bár lehet késõbb máshogy fogom látni a helyzetet, csakmost nagyon felhuztak a mostani dolgom (amik vannak)
Nemtudom hogy szabad-e itt hirdetni, ha nem, akkor sorry.
Bloodscalp server - lvl60 druid, lvl60 rogue
Druid cucc: http://ctprofiles.net/3911781
rugo: : http://ctprofiles.net/3912039
Mind2 ally.
Februar 11ig el meg az account.
Szeretnem eladni! Akit erdekel, irjon privat uzenetet.
Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
megyek elpokerezem a kajapénzt, magyar szerveren, eredetiben
gl
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
- jópár bugos quest (és kb minden egyes új beta peccsel elszarnak néhány régebbit~)
- outlands flying mountal elérhetõ helyei még mindig teljesen üresek (2-õt leszámítva)
- cuccok (kék cuccok jobbak mint egyes lvl70es epic. tailoring/jewelcrafting ból még mindíg hiányoznak az olyan receptek amikért tényleg megérné felvenni ezeket. tier5 setek statjai. battlegroundok lvl60-70 cuccok. eye of storm cuccok. hirtelen nem jut eszembe több de biztos van még)
- 25-ös insták tesztelésének teljes hiánya
- heroic mod insták nincsenek normálisan balanceolva
így hirtelen ennyi
Cyndrella lvl 48 NE Druid - Silvermoon
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
annyit ír h connecting és utána meg okay és help már egyszer
ujratettem a windowst is nem tudom mi lehet a baja.Kérlek
segítsetek!!!!!Elõtte simán ment éppen öltem amikor hirtelen kilép a
játékból és amikor akarnék visszalépni nem enged azóta nem tudok
játsszani.Kérlek mielõbb válaszoljatok!!!!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
15 seces Holy Laserbeamnél nincs királyabb dolog. ZHCvel 2õt is el lehet sütni egymást követõen.
Ha meg mákod van akkor Blessed Life miatt az AP PoM Pyro PvP skill arcok meg pislognak hogy miért nem halsz meg.
Judgement of Justiceos mountganknél nincs élvezetesebb dolog, mikor az alany 20% HPnál veszi észre hogy baj van, azt úgy próbál leszállva alkotni valamit. 😊
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni