World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]Crassus
na Auth meghalt megint..........

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

de ha nem fog mukodni akkor qq irl lesz

anti hero

ahh szoval innben .. na kiprobalom majd kesobb, koszi

anti hero

megint az mint tegnap.. unable to connect
Garf
miért kell egérrel nyomkodni a gombokat miéééééérrtttt :'((((

http://www.flickr.com/photos/bubue/

Probalj meg hotkey-ket hasznalni, hidd el sokkal tobb sikerelmenyed lesz pvpben.

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

"Bugs

As of Patch 2.0.1, all three varieties of Wind Stones are bugged. Instead of summoning a council member elemental, they simply zap the character as though it were not wearing the Twilight set.

There is a workaround that works for most players:
Equip a three-piece Twilight cultist set. Do not equip the necklace or ring.
Travel to an inn.
Log out.
Log in again.

A character that completes these steps can then use the Wind Stones normally and repeatedly until it logs out again.

Some characters still cannot utilize wind stones after this process. Other variables that may be involved in using the workaround include:
Being in a group
Being the leader of a group
Right-clicking or dragging to equip the items
Whether the Twilight Cultist items equipped dropped before or after the patch

There are also reportedly characters or player accounts that cannot under any circumstances use wind stones to summon. As of this writing it is unknown whether there is a way to determine which can and which cannot."

az a gaz hogy nekem igyse mukodik (mar probaltama multkor is), muszaj lesz megkerdeznem egy gmet hogy wtf , de koszi

anti hero

bence45
épp most csinaltam velük egy pvp videot
http://video.google.com/videoplay?docid=-8153548091187814665
bocsi a spamm-elésért de vmiért nemtom editelni az elõzõt

Alwin lvl 70 Night Elf Rogue - Dunemaul EU Aramis lvl 70 Human Paladin - Dunemaul EU Bálint lvl 60 Night Elf Hunter -Dunemaul EU

bence45
hello!
lvl 60-as epic palamat, lvl 60-as rank 10-es cuccos rank 14-es fegyveres rugómat és lvl 60-as full beaststalker hunteremet cserelnem minimum tier 1-es warlock-ra, akit érdekel [email protected] v. msn: [email protected]

Alwin lvl 70 Night Elf Rogue - Dunemaul EU Aramis lvl 70 Human Paladin - Dunemaul EU Bálint lvl 60 Night Elf Hunter -Dunemaul EU

már most is nyitva van szal :p
meg mondták is hogy nem terveznek olyan eventet a kapuhoz ami miatt oda kéne másznia mindenkinek

Ha a kapu kapásból nyitva lesz, akkor nem lesz tumultus blasted-en... aki megvette, az felteszi, átmegy, oszt csá... ott lesz kb. 5 percig... a másik fele érdekesebb lesz, de azért én nem vagyok ennyire pesszimista... arathoron IF se szokott összeomlani csak azért mert sokan vannak ott, pedig a szerver nagyrésze alliance-os

Biztos lehetsz benne, hogy több ezer játékost(még több 100at) se bír el 1 zóna. Most ha lesz valakinek BC-je azért lesz ott, ha nem lesz BC akkor meg azért lesz ott. Kár is volt ilyen event beharangozás, csak saját maguk alatt vágják a fát...

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Ha most a Gyûrûk ura mmorpg-re gondolsz akkor ki kell hogy ábrándítsalak, mert nem annak a fejlesztését állították le biztos félreértetted😊
TDC Geronimo
Amúgy meg cukivagyok...sztem <#idiota>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

BEAST
=D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lynx_TWL
gkick

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

TDC Geronimo
nevah

Fenrir
Working as intended...

A halál csupán a kezdet...

BEAST
de gagyi , latszik hogy linksz csinalta 😛P

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Davidus
t4 jobban néz ki mint a t2!

V9ykn8_TZL0

TDC Geronimo
:o

PiszkosFred
Vedd fel a cultis cuccokat, relog, aztan summon.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

silithusi idezos kovek nemmukodnek - tapasztalt vki ilyet vagy volt rola szo vagy mi lehet a gond?, nekem sehogyanse akarnak elojonni a mobok ><

anti hero

Laky
a legutolsó szám:
Three Days Grace - Animal I Have Become

a többit nem tudom, sry :p

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Oldern the 1st
Miért gáz, ha valaki billentyûvel fordul? Én a kis fordulatokat azzal teszem, pvp-ben meg egér, ha valaki esetleg mögém kerülne... mi ebben a gond? 😄

Garf
wöhöhö, billentyüvel fordulás ftw. itt a pala ugyan azt csinálja mint a sámánok, vár a wfre ami nála a reconing 😄

http://www.flickr.com/photos/bubue/

Paladin PvP
Valaki tudja hogy mik a számok címei ? LP - Numb-ot tudom csak. Danke Schön.

Fenrir
Most akkor kiszedi vagy nem szedi ki?

A halál csupán a kezdet...

skorpio7
De magabiztos vagy a dologban.
10 nap múlva úgyis meglátjuk... vagy inkább nem. <#vigyor1>

"A BC a jobbik csapat jutalma."

capaszabi
de le fog

nem fog

xt198
Azért mert akkor még játszottam vele, mostmeg már nem veszi meg. ez van

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Nem tanultak semmit se AQ kapunyitásból, mert ha dark portal nyitva lesz ugyan úgy lehal blasted lands, mert mindenki át akar menni gyorsan+ outland elsó zóna is lehal a sok embertõl mert annyian lesznek rajata 1xre, hogy zóna összeomlik.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

sok kellemes emlékem fûzõdik ennek az acc-nak az eredeti tulajdonosához, még anno a bloodscalp-os idõmbõl 😊

skorpio7
És akkor annyiértr miért nem adtad el? én 4000-él többet tuti nem adnék érte, fõleg hogy "használt". A karakterek felszereltsége meg pláne most senkit nem hat meg.

skorpio7
Nem!

Inkább engedj a sötét oldal delejes csábításának végre te is! <#eplus2>

xt198
Mondtam plz PMben irjatok... legutobb 50ezret ajanlottak erte, abbol lehet alkudni.

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

tigeroo
tegnap még instázni se tudtunk rendesen, és észrevehetõen kitolódott a peak-hours november-december óta.. (meg rohatt sokan vagyunk)
de az durva hogy uldaman-ból 4x dobott ki
nemigaz hogy nincs pénze a blizzard eu-nak fejleszteni a gépparkját (jobb-gyorsabb-stb)
végülis jó munkát végeznek a francia mérnökök, feltalálták pl. aa....mit is?😄

jóó, tudom és látszik hogy most téleg kurv sokan vagyunk fennt, de akkor miért nemalkalmazkodik a blizz?
ha a régi törtszerverem kibir 150-200 játékost kb. 100-as latencyvel, (aminek a bérlését pár vip-es összedobott pénzébõl fedezik) akkor a blizzard mértnem tud tenni a lagg ellen valamit?? milesz ha jön a bc? szarnak a fejünkre és számolgatják majd a milláikat?

remélem megoldódik ez a sz.r helyzet (és kalandozhatunk ujra nyugodtan, várakozásmentesen)

bár lehet késõbb máshogy fogom látni a helyzetet, csakmost nagyon felhuztak a mostani dolgom (amik vannak)
Dacid
ha 2 héttel TBC elõtt ilyen gondok vannak, akkor JÓ esetben 20-30ember lehet ott a nyitáson(term csak akkor, ha 16ánb menni fognak a szerverek és ha kijön TBC.)

Danee
menyni?

PSAV
Thx

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

xt198
Sziasztok!
Nemtudom hogy szabad-e itt hirdetni, ha nem, akkor sorry.
Bloodscalp server - lvl60 druid, lvl60 rogue
Druid cucc: http://ctprofiles.net/3911781
rugo: : http://ctprofiles.net/3912039

Mind2 ally.
Februar 11ig el meg az account.

Szeretnem eladni! Akit erdekel, irjon privat uzenetet.

nekem megy. minden gond nélkül beloginoltam...

nem lehet

Danee
nektek se megy a wow (nekem már emgint unable to connect) ??

PSAV
Tudja valaki, hogy új fajt lehet e majd indítani BC nélkül?

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

SZEG007
Skorpi fejezd már be ezt a WoW-ot😊

Sephi
Nem lesz LOTR MMO 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

PiszkosFred
Par napja, amiota az egyszeri Pistike es Kevin megkapta karacsonyra a wowot a kedves magyar/eu szuloktol, azota ismet elojottek a hibak. Mostansag nem volt ra pelda, leven sokan szuneltettek, sokan rerolloltak - de szep szo ;] -, a lenyeg, hogy eloszlott a populacio olyan szinten, amit elbirtak a serverek. Kiveve persze egy-kettot, de azokkal mindig is baj volt. Most viszont a karacsonyi ajandeknak hala, tulterhelodott megintcsak par server, vele egyutt a login/auth rendszer is, es meg ki tudja minek huzta ki a dugojat a falbol Magdi anyank takaritas kozben. Szoval ahogy a tobbiek is mondtak, a hiba nem nalad van. Varni kell, mast nem tudsz csinalni. Ha sokaig tart, akkor talan kapsz egy ingyen napot ajandekba. Neha nem is art egy kis szunet, addig lehet takaritani a lakast... ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”