World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valóban humornak szántam az egy perc shieldes cooldownt de nem várt frenetikus hatása lett😊(

Köszi a tippet zömében kötözni szoktam magam én is mana kimélés céljából ( nagyon hiányzik a yoo kis smartheal) a novát azt letudom szedni clensevel de amikor befagyazt azt nem ami területre hat azt csak a freedom tudja sajna leszedni.

A kis eszmefuttatásommal csak arra bátorkodtam célozni hogy a warrior és a paladin az a két kaszt amit nem nyomtak fel a patch óta a többivel egyenértéküvé vagy legalábbis annyi bónusszal.

A maget még csak semmisiteni lehet de a lock az túlontúl erõs lett pláne a kiba.. felguardosak.

Még egy kérdésem lenne valyon miért bg-zik oylan aki full t3-al bír rendelkezni?
Amennyiben a klánunkban oylan cuccok lennének mehetnénk megint ismételten instázni, nem szeretem a bg-t és most hoyg iylen mániákusan hajtom azt a kardot ( 7400 pont kell még) még iszonyatosabb.Pláne ugy hogy a horda felé nagyon lejt apálya a Picket szavaival élve.

Sajna a 7 darabos alap dungeon setem kiegészitve a gm-i chestel sok csodára nem alkalmas akármennyire fel van enchantolba mindenem.A fegyverem is az a questes macea amit a venoxis meg a kurinaxx méregzsákjáért lehetett választani ugyhogy marad sajna a kockulás meg a kudarcélmény a kiegig.Akkor talán majd fordul a kocka freddy bátyám... 😊
Mast3rmind
Gyerekek! Megy újra a WoW! 15-tõl 23.-ig tartott, hogy megcsinálják 😄 ügyes

\"Hmmmm...Semmi\"

nem látom, túl gyorsan abálja le ahhoz a 4500 hp-met...
combat logot meg lusta vagyok végignyálazni utána -.-

meg

TDC Geronimo
Legalább a nevét tudnád a cuccnak amivel bepwnol :d

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

picket
Ha olyan kocka, hogy gyorsan felszintezi, akkor más karaktert is felszintezhet és felöltöztethet, és akkor szóba állnak vele. De ez is csak "gondolom én", lehet, hogy nem is.

ಥ_ಥ

mwhaha...
erre mondják, hogy learn2play!

patch óta én ennyit látok a palából.
repetance, izébigyóvalami, 50% hp-m eltünt 1 sec alatt, hammerstun kapásból utána izébigyóvalami megint, aztán irány a temetõ (ja tudom, meg kéne már venni azt az insigniát végre 😄).
mindezt 2-3 sec alatt, úgy, hogy hozzá se tudtam érni.
ha netán sikerül kite-olni egyet, akkor meg bubit feltolja 50% hp-n, stun, aztán szintén agyonver...

1 perces shield mi?
még viccenek is rossz...sõt, én azt se engedném, hogy a pala bubi alól támadjon (healelni healheti magát).
nnyi erõvel a shadowpriest is healelhetne shadowformban -.-

nah, flame off, csak ez kicsit csípte a szemem 😄
bár szerintem te se gondoltam komolyan -.-

az elején biztos könnyen el lehet majd helyezkedni, szerintem minden klán felvesz egy-két sámánt... szóval ha az ember nem valami ultrabéna, és gyorsan felszintezi a karit, akkor bekerülhet még olyan klánokba is, akik egyébként nem állnának szóba vele
gondolom én

bodesz
já lol.megy csak a tûzfalam volt ki xD
sry off

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

bodesz
sztetek megéri majd BC ben allis oldalon shámit csinálni? 😄

bodesz
nem :S.nekem már nemírja azt a sok szart de aztírja unable to connect...

Mas sem tud belepni?

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

TDC Geronimo
paladin is fine, l2p és hasonlók ;o

Laky
ugye most csak poénkodsz?

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

szimpla jótanácsként, bubi alól nem érdemes hílelni, inkább kötözni... ha meg nem változott meg nagyon a világ, akkor a frost novából inkább cleanse-el célszerû kijönni, nem freedommal

Jockey
jézusom...

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Hmmm, a beta beenged, a rendes game pedig nem, franko.

Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)

Hmm a paladin talán a másik "vesztes" class a warriorral együtt a patch óta.Az összest öbbi class képességeit tulajdonságait felnyomták az egekbe (yoopár mage lock L is van szállva magától).A bubi arra elég hogy nulla közeli életnél ha magdra rántod tudsz kettõt healni magadon yobb esetben ez egy-egyben elég de olyan nemigen van sajna.

Egy mage ( nem saját guildos) felettébb oda volt magától hogy akkorát sebez mint két paladin meg két warrior együttvéve.Silithusban a középsõ bogárfészeknél kihivott egy duelre becsületbõl elfogadtam majd kezde fagyasztással az uyge nem gond arra van a freedom lõt egy 3000 körüli tûzlabdát rám kapott egy stunt ütöttem bele kettõt majd rádobtam a redemptiont hogy healjek magamon egyet fagyasztott megen és csirkézett csak a angy vidámsága mellett nem vetet észre háturól a nagy dög bogarat ami a tûzlabadára agrózott rá.Felvettem a bubit a csákó meg azóta nem kedvel mert a bogár egy ütéssel lerendezte és visszament a helyére.

Ugy lenne igazságos ez a bubi kérdés ha ennek a cooldownja is egy percre redukálódna ugy versenyképes lenen a paladin is minden kasztal szemben😊
Dr4gonlord
Dettó. Amikor elinditottam a WoW-t, akkor bejött egy ablak, ami irta, hogy gebasz van a következõ szervereken, a probléma ott van, hogy azoknak a szervereknek a közelében sem vagyok, és nem jelentkezik be itt sem. De a news server se tölt be, szóval valami nagyobb baj van ott.

panther112
Nekem a News Server se tölt be...

zeki
Köszi a választ !!!

ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE

"Elméletileg a Teli random IP tartományokat nem enged át a rendszerén. Néha IP váltás segít a problémán. Gyakorlatilag a telia szerint náluk nincs gond, ehhez képest fél Európa nem tud belogolni. Kék post már órák óta nincs."

zeki
Mennék a Ragnarosra de nem enged van így másis?

ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE

semmi extra, csak terelem a dolgokat elfele az offtopictól, semmi különös

Mast3rmind
http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=106440689&sid=1&pageNo=16

Hát igen már 16 oldalnyi panaszkodás :S! És fogadjunk nem kapunk vissza napokat! Mivel ez CSAK fél napja van! Ez bosszant a legjobban! A pénzt lenyúlják és utána nem mennek a szerverek... egyre jobban húzodik a szívem, az új generációs MMOFPS-ek és RPG-ék felé... ez mostanában már kicsit sok :S

\"Hmmmm...Semmi\"

Will there be realms where only players who have purchased the expansion can play?
No. All of our realms will be host for both expansion and non-expansion players.

Will we have to pay any more than the current monthly fee for the expansion?
No. While you will need to purchase the expansion in order to upgrade, you will continue to have the same subscription options available to you.

http://worldofwarcraft.com/burningcrusade/faq.html

Laky
Ha nem veszed meg a TBC-t, akkor nem mehetsz outlandre, nem indíthatsz draeneit, illetve BE-t, stb.

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Azt olvastam hogy nem lesz külön havidíj a BC-hez,de az eddigi sima wow szerverek megmaradnak?

Elméletileg a Teli random IP tartományokat nem enged át a rendszerén. Néha IP váltás segít a problémán. Gyakorlatilag a telia szerint náluk nincs gond, ehhez képest fél Európa nem tud belogolni. Kék post már órák óta nincs.

Hát úgy ennyi most.

MarkBlade
Biztos az auth.. Ilyen lesz mikor a BC kijõn akkor megéri megvenni.. 😞
skorpio7
Hát nálunk a raid lefújva... az egy dolog, hogy az 1/3-ada a tagoknak be sem tud lépni, de az insta 2 percenként kidobja a bentlévõket.
Hát akkor lehet mára ennyi, lehet menni filmet nézni.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Mast3rmind
Õõõ emberek :S még mindig "Unable to connect" nincs tippetek miért? :S

\"Hmmmm...Semmi\"

TDC Geronimo
Hát hazudnék, ha azt mondanám, hogy még nincs elintézve :d

TDC Geronimo
Nevah

[HUN]Crassus
Remelem a paladinok soha tobbet nem lesznek kepesek bubizni a dark portal hatasa miatt!!😄 Illetve instant halnak mikor bubiznak😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
Tegye fel a kezet aki nem vesz ki minimum 1 het szabit januar 16.-a utan.....😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Tud nekem valaki mutatni, akar egy blue postot, amiben azt irjak, hogy 16an indul a TBC? 16tol lehet megvenni, lesz majd egy server update ami legjobb esetben 5 ora, de en inkabb 8-10 orara tippelek. Ezen kivul 1 kliens oldali patch is minimum lesz, mivel a tegnap elotti patch mar nem kerulhetett fel cd/dvd-re. Szoval igy tippre szerdan ejjel 1kor vagy 3kor server shutdown, aztan talan este lesz valami event.
TDC Geronimo
Blizz azt mondta, hogy tanulva AQ kapunyitás eventbõl, olyan eventet akarnak ami nem feltétlen a dark portal környékére korlátozódik. Vagyis egész azerothba érezni lehet mikor megnyílik a kapu...hogy mit is értenek ezalatt majd meglátjuk. De azért kiváncsi vagyok, hogy mégis hogy képzelik ezt, amikor mindenki át akar egybõl menni outlandre, szal crash elkerûlhetetlen szvsz 😊

tehát 16.-án éjfélkor megveszik az emberek a bc-t, és éjfél után egy perccel már outlandon garázdálkodnak?

Mighty
Nem lesz semmiféle gyûjtögetés portal nyitáshoz.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

na tessék
aszittem a téliszünet miatt van, de nem
a karácsony lehetett a ludas

tudunk már valamit a bc-s portal-nyitó eventrõl? egyrészt azt olvastam a faq-ban arra a kérdésre hogy lesz-e, hogy "majd meglátjátok", valamint egy fejlesztõ azt nyilatkozta egyszer, hogy tanultak az AQ-s eventbõl, ezért nem fognak mindenkit egy helyre csõdíteni, hogy aztán jól lehaljon a szerver.

mert hát a karácsonyi hajtásban lett egy halom túlórám, amit jó kocka módjára nem nyaralásra, hanem bc utáni idõre fordítanék... de viszont ha kivettem egy hét szabit, majd azt látom, hogy "portal nyitó event: hozz egycsilliárd peacebloomot, kétszázezer stonescale eelt, stb stb, " akkor lehet hogy morcos leszek... szóval tud valaki valamit?

hm. úgy néz ki a legújabb beta peccsel nem csak bugos imp, hanem dot nerf is jött szépen
mostmár a 120%-os +spelldmg(18 seces dotra) beszámolása helyett csak 90%ot számolnak
most így lvl70en 840 shadow dmgel (ami kb az átlagos dmg lesz 70en) így a 3 instant dot összesen 7.5k dmget oszt ki
a gond csak azzal van hogy ez egy 30%os dmg nerf pveben, így mostmár pvet is üti destro build dmgben
jó volt használhatónak látni végre aff buildot, hacsak a beta idejéig is... kár érte<#pardon1>

Sephi
Bocs ha votma NINJA

LELELELELELE

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

nem lesz honor reset, ezt blue is megirta...
picket csak oltogat már megint 😊

Count Adyn
"bár most már inkább megéri tartalékolni a honort, s bc-ben 70-es cumókat venni majd belõle..." - bc-ben honor reset lesz, csak neked.

Ha lenne egy kis eszetek és értelmeznétek a mondatot, rájönnétek hogy csak Wildornak lesz honor reset😄D
== oltás <#hehe>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

"bc-ben honor reset lesz, csak neked"

BC-ben nem lesz honor reset:

Csak neked:

Honour won't be reset, and it would have taken you maybe 5 seconds to find that out.

Blue post
picket
<#eljen>

&#3237;_&#3237;

PiszkosFred
Jo kombinacio, majdnem azt hittem egy szmajli az egesz 😄

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Davidus
<#lama>
<#kocsog>

V9ykn8_TZL0