World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Count Adyn
Ennyire unalmas az élet?<#hehe>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

BEAST
najo , meg egy utolso post ...

nem ertem mi ebben a rossz , rosszat akartam neki? ... amikor egy uj kasztot probaltam ki , az elso par napban egerrel kattingattam mindenre amig megszoktam mi hol van , vagy hova kenyelmesebb tenni es szep lassan megszoktam az uj hotkey elosztast ... az ocsem a mai napig egerrel kattingat mert neki nemtom miert igy kenyelmesebb , az biztos hogy nem k3wl meg 1337 , de akarmennyire mondtam neki hogy hulye nem valtott hotkeyekre xD ... ez majdnem olyan mint amikor anno oviban rameroszakoltak hogy az a normalis ha jobb kezes vagyok es nem bal , igaz ez eros tulzas ... de attol meg jobb hagyni hogy az ember magatol jojjon ra dolgokra , igaz hogy lassabb es sajnos nem mutathatod meg hogy te mennyire jo szandeku profi vagy , de attol meg jobb ... es ezt nem az egyszeri tanacsadasra ertem , hanem arra a kenyszererzetre amiert meg mindig bizonygatod hogy marpedig ugy kell mert az a jo

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Rosszat akartal neki, en ezen meglepodtem, es meg mindig nem etrem miert ragaszkodsz ahhoz az elkepzelesedhez, hogy nem probalhatok meg segiteni.

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

BEAST
Rendben , enis megprobaltam , ugy ahogy sikerult.

1. nem ertettem , most sem ertem , mit kell ezen ennyit vergodni ... o igy jatszik , ez van , lehet kesobb majd atszokik hotkeyekre , nem hiszem hogy mindenfele sikongato idiotakra (nem rad ertem) van szuksege ehez ... ezt a temat en befejeztem , mert mar ezek is abszolut felesleges postok

2. Nagyon szepen koszonom , miota beta ota jatszok, hotkeyekkel teszem, de tenyleg jol esik egy ekkora szakerto dicserete 😮

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ugy teszek mintha komolyan vennelek 😉

1. azt nem en irtam, es az en commentemre is hasonlokeppen reagaltal

2. szivbol gratulalok :ASD

bence45
tudom hogy sokkal jobb hot key-el, csak már lassan 2 éve nyomogatok, és tulságosan megszoktam 😞

Alwin lvl 70 Night Elf Rogue - Dunemaul EU Aramis lvl 70 Human Paladin - Dunemaul EU Bálint lvl 60 Night Elf Hunter -Dunemaul EU

TVelvet
Push the button!😄
BEAST
1.
"miért kell egérrel nyomkodni a gombokat miéééééérrtttt :'(((("

ezt felenk nem tanacsnak hivjak ... es en erre reagaltam

2.
Te , azaz en nem kattingatok , de koszonom a tanacsot

Mint irtam neki lesz jobb, az ilyen jellegu hozzaszolast tanacsnak hivjak. Ha megfogadja talan nem fogjak ugy szetkapni pillanatok alatt, hogy azt se tudja mi van. Persze maradhat ennel a modszernel is, mint ahogy Te is, csak sok kellemetlenseget fog okozni a jovoben is.

nem a serverekkel van a baj hanem a magyar nettel

eye-ban is külön van a 70-es

Laky
köszi

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

TVelvet
lvl60 felett nemtucc AV-ba menni.
mostmár csináljanak vmit a szerverekkel, komolyan mondom! 3x dob le ma....

wsg, ab 60-69, 70
av 51-60, 61-70
eye 61-70(?)

Mai legjobb AB, Sunstrider premade ellen, 13-an voltak 10 warlock 3 shadow priest. -.-
Laky
TBC-n belül WSG/AB/AV (meg még ami lesz) player limit marad 50-60, vagy 60-70 lesz belõle?
Errõl valami info? Ty

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Fenrir
Illidanra gondolsz? 😊

Bõvebben róla itt.

A halál csupán a kezdet...

Count Adyn
Illidian 😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Pheaper
Szevatok Wow-osokebben melyik az a szörny ami 2:31- tõl szerepel a elõzetesben ?és ez fog szerepelni a kiegben is?

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

igen nekem is tetszik nagyon, bar alliances warriorokon erdekes lesz ez a rocker style😄 de egy undead warrioron mindenkeppen kurva utos lesZ😊

Davidus
recycled vagy nem nekem bejön:p

V9ykn8_TZL0

BEAST
es neked miert faj ha nem ugy csinalja?

Csak neki lesz jobb ha hasznal nehany hotkeyt. Az megint mas dolog, hogy picit furcsa ilyen pvp videot csinalni.

Lynx_TWL
beújíthatnának már picit a srácok, hogy ne csak a sisak+vállas legyen változó mesh. egy két szög meg kiálló cucc mehetne kesztyûre csizmára is stb.

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Lynx_TWL
jó is az:d

aki ketelkedne :

http://www.youtube.com/watch?v=kyMPAk3zTEI

kar hogy ezis ilyen recycled cucc a tier1 hunter vallasbol es tier3 rogue sisakbol 😞

Count Adyn
Végülis csalánnal is vakarhatod a tököd ha neked ugy jobb😄DDD

TVelvet
mészmár... 😄
Hi

Volt mar?

loatheb 5 manned :-)

BEAST
pff , nem mindegy nektek , ugy csinalja ahogy neki kenyelmes/megszokta ... htxbai

[HUN]Crassus
na Auth meghalt megint..........

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

de ha nem fog mukodni akkor qq irl lesz

anti hero

ahh szoval innben .. na kiprobalom majd kesobb, koszi

anti hero

megint az mint tegnap.. unable to connect
Garf
miért kell egérrel nyomkodni a gombokat miéééééérrtttt :'((((

http://www.flickr.com/photos/bubue/

Probalj meg hotkey-ket hasznalni, hidd el sokkal tobb sikerelmenyed lesz pvpben.

"Bugs

As of Patch 2.0.1, all three varieties of Wind Stones are bugged. Instead of summoning a council member elemental, they simply zap the character as though it were not wearing the Twilight set.

There is a workaround that works for most players:
Equip a three-piece Twilight cultist set. Do not equip the necklace or ring.
Travel to an inn.
Log out.
Log in again.

A character that completes these steps can then use the Wind Stones normally and repeatedly until it logs out again.

Some characters still cannot utilize wind stones after this process. Other variables that may be involved in using the workaround include:
Being in a group
Being the leader of a group
Right-clicking or dragging to equip the items
Whether the Twilight Cultist items equipped dropped before or after the patch

There are also reportedly characters or player accounts that cannot under any circumstances use wind stones to summon. As of this writing it is unknown whether there is a way to determine which can and which cannot."

az a gaz hogy nekem igyse mukodik (mar probaltama multkor is), muszaj lesz megkerdeznem egy gmet hogy wtf , de koszi

anti hero

bence45
épp most csinaltam velük egy pvp videot
http://video.google.com/videoplay?docid=-8153548091187814665
bocsi a spamm-elésért de vmiért nemtom editelni az elõzõt

Alwin lvl 70 Night Elf Rogue - Dunemaul EU Aramis lvl 70 Human Paladin - Dunemaul EU Bálint lvl 60 Night Elf Hunter -Dunemaul EU

bence45
hello!
lvl 60-as epic palamat, lvl 60-as rank 10-es cuccos rank 14-es fegyveres rugómat és lvl 60-as full beaststalker hunteremet cserelnem minimum tier 1-es warlock-ra, akit érdekel [email protected] v. msn: [email protected]

már most is nyitva van szal :p
meg mondták is hogy nem terveznek olyan eventet a kapuhoz ami miatt oda kéne másznia mindenkinek

Ha a kapu kapásból nyitva lesz, akkor nem lesz tumultus blasted-en... aki megvette, az felteszi, átmegy, oszt csá... ott lesz kb. 5 percig... a másik fele érdekesebb lesz, de azért én nem vagyok ennyire pesszimista... arathoron IF se szokott összeomlani csak azért mert sokan vannak ott, pedig a szerver nagyrésze alliance-os

Biztos lehetsz benne, hogy több ezer játékost(még több 100at) se bír el 1 zóna. Most ha lesz valakinek BC-je azért lesz ott, ha nem lesz BC akkor meg azért lesz ott. Kár is volt ilyen event beharangozás, csak saját maguk alatt vágják a fát...

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Ha most a Gyûrûk ura mmorpg-re gondolsz akkor ki kell hogy ábrándítsalak, mert nem annak a fejlesztését állították le biztos félreértetted😊
TDC Geronimo
Amúgy meg cukivagyok...sztem <#idiota>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

BEAST
=D

Lynx_TWL
gkick