World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
volt õ, meg egy 40 fõs raid... õ egyedul tapelte a mobokat, a 40 es raid meg darálta a mapot végig... 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Kezdőláma:D A gyógyító vigyázza utatokat:)
Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)
amúgy a burning blade tényleg szarakodik mostanában többit mint a többi szerver nem lesz ez így jó😄
Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
kérdésem a következõ!
most jött ki a BC na szal h ez 1 kiegészítés amihez kell az eredeti vagy mûködik a sima wow nélkül is?
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
May the force serve you well!
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
anti hero
"Nézd meg bg repu/honor rank cuccot vs t2/t3. Minimális a különbség statokban,és ez az elõny még behozható,ha esetleg tudsz játszani. Persze így is benne van a zakó,de 3napja folyamatosan rinyáltok,hogy nincs kihívás így meg úgy. Nekem van,mert nincs T3,de még csak lvl60 se. :-P És mégis nyerünk is néha. :-P Te élvezkedhetsz T3ra,és hiheted azt,hogy majd az megvéd,de én nem ringatom magam ilyen tévhitekbe.
Legnagyobb az lesz,amikor kijön kieg és T3 amibe belefeccöltél 1,5 év kemény munkáját kuka lesz,mert lvl70es kék gear 1,5x annyi statot ad. :-D Hú,hát megéri simán. :-D Van idõd csináljad,de ha azt hiszed,hogy ettõl iwin gombod lesz akkor nagyon el vagy tájolva. :-D"
Amúgy ezeket írtam,csak hogy ne a te álomvilágodban éljünk,hanem maradjunk a realitás talaján.
acount upgradelve de a torrenteket senki nem seedeli 😞
May the force serve you well!
esett egy ilyen is,igaz az abban az instában ahova tévedésbõl mentünk be,de nem baj lenyomtuk azt is (2 feral druid+holy pap+lock+médzs),és az egyéb dropppok most nem mennek fejbõl,de cserélgettük le szépen ZG öv,bracert ilyesmit. És mindezt 2 óra játékkal lvl60on. Szal 70en T2/T3 nem ér túrót sem,ezt mondtam és tartom is. HWL szett is kuka. Akik egy hónap alatt kifarmolták, azok nem napi 2 órát tolják,mint én,szóval 70 az max 2 hét,és olyan 64 magasságában már nem is emlékeznek a HWL szettre. T2/T2 ugyanezek okoknál fogva pünkösdi királyság. Nekem tovább meg lesz feralheart,mint nekik a T3.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
www.thottbot.com
wow.allakhazam.com
De ezek nem guide-ok, hanem csak leírások a küldetésekrõl, szörnyekrõl, tárgyakról. Legtöbbször benne vannak a küldetések, hogy hol veheted fel, hogy adhatod le, milyen tárgyat kell gyûjteni esetleg hozzá, és az hol esik. Sokat segíthet az is, ha alap dolgokat elsajátítasz angolul (mint az égtájak nevei), és azt bogarászod ki a küldetésbõl, meg a terület nevét, ahova küld.
ಥ_ಥ
Ha találsz postold már be ide vagy küldd el pm-be, de méginkább vegyél fel msn-en <#vigyor>#vigyor>
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
ez nem errõl szól, hanem, hogy ki a faszább gyerek, ki tudja elsõként kikockulni magának, ki az aki idõmilliomos, nolifer, apucikedvence, etc...
hogy utána XY fórumon elmondhassa, hogy bibibíííí én vagyok a FIRST (1st!!!!), nekem van meg elsõnek, meg nézzétek, már szõrösödik a kukim is <#idiota>#idiota>
s persze az ilyent rossz esetben nemcsak jól lefikázzák a tömegek, hanem még jól ki is röhögik, hogy mekkora egy barom volt, jó esetben kap 1-2 grats-ot, de végeredmény ugyis ugyanaz lesz, hogy 2 nap múlva már a kutyát sem fogja érdekelni, hogy miért is görcsölt orrvérzésig...
59-60-on irány outland, aztán beköltözni ottani instákba, s onnan cuccolkodni...
naxx szintû cucc alatt majdnem minden mehet a kukába legkésõbb lvl 67 környékén...
*Frostwhisper*: _Gienah_, lvl70 arms/fury warrior (http://armory.wow-europe.com/) Fireguard, hooo. Lionheart Blade, hohoooooo!
anno még cikk is volt róla, hogy horda oldalon is megcsinálta ezt valaki...
ezért láthattál elekk-en rohangáló embereket.
*Frostwhisper*: _Gienah_, lvl70 arms/fury warrior (http://armory.wow-europe.com/) Fireguard, hooo. Lionheart Blade, hohoooooo!
már bányászni sem lehet ilyenkor?😊
elmentek ebédelni és kiment a biztositék????????
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.