World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

raziel.
amugy, instázol egész nap, q-kat hagyod a francba már te is 67 lennél kb

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

The Garrett
jo de nezd meg blackravensen hogy lett õ 70...

volt õ, meg egy 40 fõs raid... õ egyedul tapelte a mobokat, a 40 es raid meg darálta a mapot végig... 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

raziel.
ahhoz nem kell nagy kockának lenni hogy 35 guildmate segit...

kisfigi
melyik szerveren van a legtöbb allis magyar?

Destiny. The design is clearly ancient.

STREEX
Outlands-en van valahol AH?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Köszi az ötletet, szerintem élek vele😊

Kezdőláma:D A gyógyító vigyázza utatokat:)

icespeakyy
worldofwarcraft.hu-n volt a 70es hír..28óra alatt...volthogy guildjébõl 35en segítettek csak neki...kocka kölök picit

Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)

szucsy89
micsoda??70?az ilyen nem ember...
amúgy a burning blade tényleg szarakodik mostanában többit mint a többi szerver nem lesz ez így jó😄
The Garrett
ag unitframes vagy nurfed ui.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

icespeakyy
megvan az elsõ lvl 70 😊 ...na nem ez lényeg a képenlátható addonnak nem tudja valaki a nevét...mármint hogy a groupba lévõ emberek csíkja úgy néznek ki,meg még 1 addon kellene nekem,amibe mozognak a karakterek...tudja ezeket valaki?

Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)

Brolly28
thx

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)

Mighty
Kell.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Mighty
58-tól

Danee
Burning blade mi az istenért nem megy megint???

Brolly28
hi
kérdésem a következõ!
most jött ki a BC na szal h ez 1 kiegészítés amihez kell az eredeti vagy mûködik a sima wow nélkül is?

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)

outlandra hanyas szintol lehet menni?

May the force serve you well!

Botond
Guildmaster need. -.- Dobtam egy 98at aztán lehetett próbálkozni. -.- 21 vagy vmi hasonló volt Dav ellenvéleménye,szal enyim lett. -.-
Mighty
Na és milyen? Görcsöl a hasad? Normal vagy extra méretû tampon kell? 😊

Mighty
Mennyi DKP-t áldoztál rá? <#hehe>

btw nekünk kétszer kiesett ez. Egybõl le is cseréltem ezt.

mrgjöttmegjött megjött!!!!!!4444444

az a staff ÁÁÁÁÁÁÁ gondolom volt nagy orom feralnubok hazatajan 😄

anti hero

Botond
"Simán jó az. HW szet most kuka lvl63-4-5ön legkésõbb,az olyan jan. 20-21 legkésõbb,akkor meg minek. Viszont felérsz 70re,az minimum 2 pepix kezdésnek. 70es pepix. Az meg sose árthat. Szerintem."

"Nézd meg bg repu/honor rank cuccot vs t2/t3. Minimális a különbség statokban,és ez az elõny még behozható,ha esetleg tudsz játszani. Persze így is benne van a zakó,de 3napja folyamatosan rinyáltok,hogy nincs kihívás így meg úgy. Nekem van,mert nincs T3,de még csak lvl60 se. :-P És mégis nyerünk is néha. :-P Te élvezkedhetsz T3ra,és hiheted azt,hogy majd az megvéd,de én nem ringatom magam ilyen tévhitekbe.

Legnagyobb az lesz,amikor kijön kieg és T3 amibe belefeccöltél 1,5 év kemény munkáját kuka lesz,mert lvl70es kék gear 1,5x annyi statot ad. :-D Hú,hát megéri simán. :-D Van idõd csináljad,de ha azt hiszed,hogy ettõl iwin gombod lesz akkor nagyon el vagy tájolva. :-D"

Amúgy ezeket írtam,csak hogy ne a te álomvilágodban éljünk,hanem maradjunk a realitás talaján.
valaki tud bc letolto helyet????
acount upgradelve de a torrenteket senki nem seedeli 😞

May the force serve you well!

Botond
elsõ insta elsõ bossa 60as item

esett egy ilyen is,igaz az abban az instában ahova tévedésbõl mentünk be,de nem baj lenyomtuk azt is (2 feral druid+holy pap+lock+médzs),és az egyéb dropppok most nem mennek fejbõl,de cserélgettük le szépen ZG öv,bracert ilyesmit. És mindezt 2 óra játékkal lvl60on. Szal 70en T2/T3 nem ér túrót sem,ezt mondtam és tartom is. HWL szett is kuka. Akik egy hónap alatt kifarmolták, azok nem napi 2 órát tolják,mint én,szóval 70 az max 2 hét,és olyan 64 magasságában már nem is emlékeznek a HWL szettre. T2/T2 ugyanezek okoknál fogva pünkösdi királyság. Nekem tovább meg lesz feralheart,mint nekik a T3.
BEAST
nub 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Easyraiders, nem riders 😊

raziel.
ráadásul azt guildal csinálta nem soloba...

raziel.
www.wowhead.com is elég jó

kisfigi
Talnivarron vanak magyar guildek?

Destiny. The design is clearly ancient.

TDC Geronimo
jaa nem csak nem írtam át még -.-

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Valaki esetleg karazhanról ?
Laky
és a R14-es cuccok? 😞

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

A nordrassilon kb hét magyar guild van alli oldalon biztos láttál már azúrkék sárkánykarmost , arany testvériségest aminek elég magyar hangzású nevük van😊 Továbbá ott van az easy rider ami a szerver legerõsebb magyar klánja instailag.Biztos van még több is de ez a három a legjelentõsebb.Kersed meg Selseiát õ az azúros Rémember õ az easys vagy Dokinénit õ arany testvériséges õk a guildleaderek és kérd valahová a felvételed.
ha thottbot-on vagy allakhazam-on beirod a questmob nevét a keresõbe az esetek 99,99%-ában megmutatja neked egy térképen, hogy hol találod meg...

Köszi😊 Amúgy alap dolgokat tudok😊 fack, és egyébb használatai😄😄😄 Félre a tréfával😊 Az égtájakat tudom, meg nagyábból értem, h mit akar! De pl: most van egy olyan bajom, h van egy qestem: "Take Marshal McBride's Dokuments to Marshal Duckhan" Elvittem a dokumentumot a másiknak ki is írja, h complete de mégsem tudom leadni😞

HunnernesKonge
+1 a http://www.goblinworkshop.com/
picket
Csak angolul. Túl sok küldetés van ahhoz, hogy valaki belevágjon magyarra fordítani ezeket.
www.thottbot.com
wow.allakhazam.com

De ezek nem guide-ok, hanem csak leírások a küldetésekrõl, szörnyekrõl, tárgyakról. Legtöbbször benne vannak a küldetések, hogy hol veheted fel, hogy adhatod le, milyen tárgyat kell gyûjteni esetleg hozzá, és az hol esik. Sokat segíthet az is, ha alap dolgokat elsajátítasz angolul (mint az égtájak nevei), és azt bogarászod ki a küldetésbõl, meg a terület nevét, ahova küld.

&#3237;_&#3237;

Kriger
Ez engem is nagyon érdekelne, de hiába keresgéltem eddig a negyedik dimenzióban... <#wink>

Ha találsz postold már be ide vagy küldd el pm-be, de méginkább vegyél fel msn-en <#vigyor>

bodesz
én már mostsem tudom kivolt csak h egy gnome xD...amúgymeg az 1-70 power leveling guide videók lesznek a jók xD gondolom johana v ki a halál mostmár 6-7 played day alatt felnyomja kariját lvl 70 re xD.sok állat...

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

PiszkosFred
Eloszor is, csinaljon az 28 ora alatt 70es karaktert, akinek hat anyja van 😄 DE... Mindig is voltak es vannak emberek, akik szeretnenek "elsok" lenni. Elso aki megmaszta a Himalajat, elso aki atlepi a XYZ sebesseghatart, elso aki atrepulte az oceant, elso aki tobb honapot allt fellabon egy telefonpozna tetejen, elso noi forma1es versenyzo, elso.... es igy tovabb. Vannak ilyen emberek, akiknek ilyen cel lebeg a szemuk elott. Ezek az emberek nem normalis emberek (nem rossz ertelemben), ok ezert a 15 percnyi hirnevert barmit be/felaldoznanak. Nem tudom miert kerit ennek mindenki akkora nagy feneket. Csinaljak ha jolesik nekik. Most a wowban adott volt egy lehetoseg, amire rakeszultek paran, es ez a gnom nyerte a "racet". Ennyi. Igazad van, a kutya sem fog ra emlekezni egy het mulva, talan csak o vagy a guildje. Megsuvegelendo teljesitmeny? Fene tudja, valahol az, szoval legyen, gratula neki es a guildjenek - bar teny, hogy sosem kovetnem a peldajat.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Sziasztok! Nos elkezdtem a játékot (mivel tesóm állandóan a gép elõtt van, így keveset tudom nyomni) Nagyon tetszik, de hadd kérdezzek mán, és ha lehet segítséget is kérnék  /Ewax Tilfends : 2006. dec. 27. 14:48 #96932: 1 szerencsém van, h nem egyedül nyomom majd/ Sajnos ez a teória megdölt, mivel tesom átcsábította a két srácot a GW-be😞 Csináltam egy karit ami most 6 szintû, de az alap dolgokat is nehezen találom😞 Kérdésem az lenne, hogy találok-e valahol magyar oldalt, ahol levannak a qestek írva? Vagy csak angolul, és ha igen akkor hol? /Pl: olyan mint a gw-nél a guildwiki/ Mert akkor nekiállok, és kibogarászom Kérdésem még az lenne, hogy van itt olyan magyar klán aki a Nordrassil-ban forog? Elõre is köszi a segítséget😄

szar poén volt <#duhos2><#vigyor>

miért az normális, aki már most 70-es? (van ilyen)
ez nem errõl szól, hanem, hogy ki a faszább gyerek, ki tudja elsõként kikockulni magának, ki az aki idõmilliomos, nolifer, apucikedvence, etc...
hogy utána XY fórumon elmondhassa, hogy bibibíííí én vagyok a FIRST (1st!!!!), nekem van meg elsõnek, meg nézzétek, már szõrösödik a kukim is <#idiota>

s persze az ilyent rossz esetben nemcsak jól lefikázzák a tömegek, hanem még jól ki is röhögik, hogy mekkora egy barom volt, jó esetben kap 1-2 grats-ot, de végeredmény ugyis ugyanaz lesz, hogy 2 nap múlva már a kutyát sem fogja érdekelni, hogy miért is görcsölt orrvérzésig...

nem érdemes a régi dolgokkal pöcsölni, ha még nincs meg.
59-60-on irány outland, aztán beköltözni ottani instákba, s onnan cuccolkodni...
naxx szintû cucc alatt majdnem minden mehet a kukába legkésõbb lvl 67 környékén...

Eh hát azok sem normálisak akkor, anno én próbáltam IF reput felhúzni belõle de valami iszonyat bénázás és lassú is.

*Frostwhisper*: _Gienah_, lvl70 arms/fury warrior (http://armory.wow-europe.com/) Fireguard, hooo. Lionheart Blade, hohoooooo!

nem lehetetlen, ha AV-s hullákból potyogó cuccokból elõzõleg kifarmolta magának az exalted-et...
anno még cikk is volt róla, hogy horda oldalon is megcsinálta ezt valaki...

ezért láthattál elekk-en rohangáló embereket.

Amúgy hogy lehet az hogy már láttam gnome és human karikat Elekk mounton? Szvsz lehetetlen ennyi idõ alatt egy Exodar exaltedet felhúzni?!?

*Frostwhisper*: _Gienah_, lvl70 arms/fury warrior (http://armory.wow-europe.com/) Fireguard, hooo. Lionheart Blade, hohoooooo!

Én semmiképpen sem farmolnék T2-t sem, a feelingért érdemes végignyomni a régi 40-eseket ha még nem tetted meg, meg talán Naxx-ot érdemes farmolni mert azok talán 65-70ig is kihúzzák, de naggyából ennyi, Outlandsen TuF és MC (meg már sok BWL) szintû zöld item van.

tigeroo
csáztok! most, hogy kijött a bc érdemes lesz T1-2-es cumókat szerkálni , meg különbözõ szeteket farmolni, vagy 60-on megyek outlandra ugyis jobb cuccok lesznek (dropból, questbõl)?
world server is down
már bányászni sem lehet ilyenkor?😊
elmentek ebédelni és kiment a biztositék????????

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.