World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tud valaki mas helyet ahonnan bc le lehet szedni?
acount fel van upgradelve es igy mar nem is lehet gamazni addig amig fel nem rakom a bct 😞
nincs fent mar smsweben?
May the force serve you well!

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
tolod egyáltalán?
netet kell szereznem asap, ez igy nagyon nem ok. már kezdi visszanyerni a fejem az eredeti nemkockásított formáját -.-
most még nem látják, meg ment miatta a whine, de amint bejönnek a 120-200 dps körüli fegyverek, akkorákat fognak ütni 1-1 csapással, hogy még a monitor is beleremeg...
volt asszem' frostshock-on egy 70 warrior video, ami 1-es szintû lionheart karddal (az a leggyengébb), 2-3000-es white crit-eket tolt, emellé meg ugye még ment a whirlwind, mortal strike, heroic strike, meg mittudomén még mik, de 4számjegyû volt minden sebzése... nagyon durván nézett ki az a dps, amit produkált ^^
PLusz azt szeretném kérdezni nem e tud valaki egy új xp kijelzõ addont mert valamiért azt most sehol nem találtam normálisat. Thx!
Aki erre azzal jön, hogy "na de a társaság, meg a csapatszellem és én nem a lootért megyek..." az részemrõl egy nagy... és mehet a .... mert az hazudik.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)
megnéztem az inditóscreen-t, tök jó ez az új BC-s, dark portal-os nyitókép a login mögött.
utána kiléptem a játékból -.-
"mint rosszmagam" - hellokitty klubot alapíthatnánk <#idiota>#idiota>
"A gagyi csak healerkedésre jó t1/t2-t nyilván lecseréli amint tudja kék/zöld/socketes/akármilyen melee cuccra." - Ennek én nem örültem. Viszont nem is jövök most a többiekre mutogatva erõltetetten nevetni, hogy most meg van cuccom, meg ti is kidobjátok a régit, bibi! Akinek élmény volt megszeretni azokat, azt úgysem érdekli. Akinek meg nem volt az, az meg úgyis csak a statokért csinálja, és szintén nem érdekli, hogy most disenchant. Akkor végülis mirõl beszélünk? <#nezze>#nezze>
ಥ_ಥ
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Amit te mondasz: lecserélik az emberek kék instance dropra. Kék socketed =/= 61 quest reward zöld.
Amúgy láttam a dropokat, láttam a kék cuccokat, a zöldeket. Ha valaki a t2-jét arra cserélgeti, akkor három lehetõség van:
-A fejlesztõk szarul lõtték be a kasztjának a t2-jét, és keveset adott az értékekbõl, amikre adott kasztnak szüksége van. Hát ez szívás, de biztosan elõfordul.
-Olyan kasztról van szó, ami két fõ értékkel megvan (mondjuk warrior sta+str), mert amúgy a zöld cuccok elvileg 2 értékre adnak átlagos pluszokat, vagy egyre nagyot. (Lootoltunk egy +66 healing done zöld nadrágot tegnap, szerinted hány priest ugrott rá, hogy hú de need? Persze mindenki jól megnézte, és volt "Hûha", de aztán greed és sell). Most persze lehet mondani, hogy minen kasztnak elégnek kell lennie 2 fõ értéknek, de ez szerencsére nem így van.
-az illetõ clueless, mert nem számolja hozzá a cucchoz a setbónuszt, meg az egyéb statokat, amik jól jönnek neki. Én is lecserélhettem volna zöldre a t2-t, mert 3-al több agility-t adott valami zöld bigyó. És? Semmi stamina, intellect, spirit? Akkor mire megyek a +0,01 dps-el?
<#fejvakaras>#fejvakaras> =/= <#duma>#duma>
ಥ_ಥ
- hol van az enchant trainer akitõl a 300+ skillt lehet tanulni?
- outlanden hol van olyan város ahol van bank ill. ah?
- mik a Windriderek koordinátái az egyes térképeken?
- és fõleg: hogy lehet gyorsan és gazdaságosan cenarion expedition reput farmolni (a kveszteken kívül persze. Van hozzá valami insta, esetleg bizonyos mobok amik fixen adnak, ilyesmik érdekelnek) ?
De inkább vegyetek föl msn-re úgy egyszerûbb <#vigyor1>#vigyor1>
Ja és tudom 'gúgli mádöfáka', de nekem sajnos majdnem minden wowos oldal tiltva van a melóhelyen...<#rinya>#rinya>
másik kérdés most lvl57 vagyok a fõ karimmal. d szett fele már megvan… 60on felöltözzek, pvp/tx szettbe? Vagy menjek át outlandra és ott jobb kék/zöld cuccok fognak potyogni…
*Frostwhisper*: _Gienah_, lvl70 arms/fury warrior (http://armory.wow-europe.com/) Fireguard, hooo. Lionheart Blade, hohoooooo!
Es jelzem hogy mar 2 kek cuccom van ami socketekkel ubereli a T2-es cuccomat. A kek back-rol nem is beszelve 😄
Jah es 44 g -vel mentem be outlandba es 11 ora utan 377g -em van csak eladott zold cuccokbol es mobpenzekbol.
Szal szepen haladunk 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
*Frostwhisper*: _Gienah_, lvl70 arms/fury warrior (http://armory.wow-europe.com/) Fireguard, hooo. Lionheart Blade, hohoooooo!
\" örökké nem eshet.... \"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Vki?
\" örökké nem eshet.... \"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”