World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
A medve nem játék.
Na tényleg csá megkimélem ezt a fórumot egy csúnya flametõl.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Csõkulcs játszál külföldiekkel. Carepolice.
Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!
account upgradelve es nem is lehet gamazni amig nem rakom fel a bct 😞
May the force serve you well!
2-viszlát😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
ecsém te a bunkó magyarnál is lentebb vagy😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)
- ha a pappal nem healelsz akkor mit csinálsz vele, tankolsz?
- sztem jobb is, hogy nem magyarok közt vagy, ilyen stílusban szopassátok inkább máshol egymást
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Azért azt gondolhatod tudom honnan kell addont tölteni. Bongos van Amúgy kb 20 gombra van bindelve és az itt jelenlévõket mindenkit szarrá szopatok battlegroundon. Csak vmiért rosz az xp kijelzõje. Ezért külön kellett keresnem hozzá. Találtam is de egyenlõre csak olyat amit a karakteremre rakja ezt a csikot és zavar. Kiváncsi vagyok ti találnátok e mert ugyanis az új patch óta nem csináltak.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
- Ha addon kell
-végül
Ja és nem tudsz egy helyet, ahol találok az XP kijelzésére addont?
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Amúgy ha el akarsz igazodni questekben thootbot.com kihagyhatatlan.
A pvp-s dolognak kb semmi köze a témához, arra nem is írok semmit, meg amúgy is igaz.
"Legnagyobb az lesz,amikor kijön kieg és T3 amibe belefeccöltél 1,5 év kemény munkáját kuka lesz" - Na én csak ebbe kötnék bele <#bee1>#bee1>. Nem egyszer mondtam már, hogy havi 3,5 pengõért lehet jönni hozzám árkot ásni, és kapsz papírból kivágott, filctollal rajzolt t999-et. Lehet, hogy nem rád vonatkozik, hanem arra, akinek ezt írtad, de ezt az ajánlatom még mindig áll! Ha dolgozni akarsz, és fizetsz érte...
Egy problémám volt ezekkel: neked nem voltak jó cuccok, most vannak, és be kell vágni a Crassus figurát, és mindenkinek az orra alá dörgölni, meg "bibibi!! dobhatod ki a t3-adat 😛". Ha neki csak az számított, hogy meglegyen a t3, vagy a statok amik rajta vannak, az valószínûleg sírva is fakad ezen. Aki amellett, hogy megszerezte szórakozott, jól érezte magát, vagy esetleg unalom helyett játszott egy jót, elfoglalta magát, az meg maximum legyint erre. Nem vagyok biztos benne, hogy mindenki futni fog a vendorhoz és vadul szórja le magáról a tier1-2-3-at. (Nekem is megvan a bankban minden epic amit megszereztem, a kékeket is csak helyhiány miatt dobtam ki <#idiota>#idiota>).
Hogy feral druidának nem volt eddig loot, arról meg nem én tehetek <#nemtudom>#nemtudom>, és zg még mindig nem egyenlõ naxxramas.
ಥ_ಥ
két mondat különösen tetszett benne, mert nagyon sok igazság ven bennük:
"A "WoW-ra" rászokni nagyon könnyû, leszokni róla szinte lehetetlen." - hát ja, ez nagy igazság
"A Burning Crusade várhatóan egy jó idõre totálisan rabul fogja ejteni a World of Warcraft rajongóit, úgyhogy sok türelmet és megértést kívánunk azoknak, akik családi, baráti vagy szerelmi kapcsolatban állnak velük!" - asszem' ez a mondat is magárért beszél 😊
ha már pvp cuccban gondolkodsz, akkor a lvl 70-es verziót vedd meg, vagy kezdj el küzdeni a gladiator cumókért.
Tudnátok olyan oldalt mondani ahol szinte mindenre megkapom a válaszomat, pl egy játék ismertetõ? Most lépek be e világba, kezdõ vagyok. Vagy létezik e magyar nyelven könyv ehez a játékhoz?
köszi
con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.
Felesleges a quest nevét megadnom ugyanis máshol is észrevettem ezt a dolgot de már megoldódott a probléma(köszönet ját.társamnak😊
★ 汤姆 李
Na most a quest lényege,hogy leteríteni 1 Gnoll-t aztán loot-olni tõle ami nála van de sajnos nem sikerült mivel nem tudtam tõle elvenni semmit mert fekete volt a jelzés.Próbáltuk 2× is de nem tudtam felvenni semmit😞
Mi ennek az oka?
★ 汤姆 李