World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki név nélkül próbál itt fenyíteni, és akkora pofája van, mint a qrvák picsája. Nem ismersz magadra véletlenül?
Avenger
Látom neked szabad idiótázni de nekünk nem, sztem pihend ki magad mert eléggé nem tûnsz beszámíthatónak. És ha már a százfelé húzó közösségrõl beszélsz, lehetne csak 99 ha te nem lennél itt, szóval ha ennyire bánt, légyszi vállad be a te 1 százalékodat és maradj csendben <#hehe>

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Ne idiótázzál kis buzogány inkább mond meg miben nincs igazam. Tudom fáj az igazság, hogy egy nem összetartó százfele húzó szar nép vagyunk. De ettõl még én nem vagyok idióta esetleg te meg az iq 1-es okasnak képzelt sg-s haverjaid. Megaszánalom vagytok baker...

a.carkey
örülünk, hogy itt voltál.....
s0n1c
idióta...
Eddig senki nem vert meg, miért pont te lennél az a bunkó fateroddal. 😊))
Na tényleg csá megkimélem ezt a fórumot egy csúnya flametõl.

The Garrett
enis, de még csak 3 orat tudtam jatszani miota megvan :S

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Én szívesen PvP-zek veled, imádok práók ellen játszani. De amilyen bunkó magyar vagyok, úgyis megvernélek. Ha meg nem én, akkor majd szólok a faternak, õ úgyis sokkal ügyesebb, és még addont is tud konfigolni. <#mf2><#lama><#banplz><#bdead><#kocsog>
Visszalapozol 2-3 oldalt és van link kettõ is. De pl hétfõn meg kedden is volt tuti. Keresd meg.
Csõkulcs játszál külföldiekkel. Carepolice.

Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!

valaki pls egy bc letolto helyet
account upgradelve es nem is lehet gamazni amig nem rakom fel a bct 😞

May the force serve you well!

Elkerülte a figyelmedet: Voltam magyar klánba 1 évig-jó volt udvarias voltam és jó kapcsolatokat építettem. De külföldiekkel jobb gémelni már csak azért is mert jobban játszanak.

Count Adyn
1-szerencsétlen=szegény szüleid miattad
2-viszlát😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Ha hibás az addon nehéz beconfigolni te szerencsétlen. Annak meg köze sincs a configoláshoz, hogy ki milyen jó Battlegroundon lényeg hogy shift-x re is tudj bindelni. Amúgy meg nem pro vagyok, hanem a legjobb. 😊)

Lazarus
Ilyen stílussal csak a hozzád hasonló magyarokat fogod magad köré gyûjteni, ezek után nem csodálkozom hogy inkább olyan helyen játszol ahol nem tudod ennyire "választékosan" kifejezni magad
TDC Geronimo
mint pl te? Magad alatt vágod a fát nem veszed észre? Istenem ekkora tardot...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Count Adyn
Értem, nagy pro vagy de egy addont bekonfigolni az már sok😄
ecsém te a bunkó magyarnál is lentebb vagy😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Nem is vagyok ilyen beteg geci mint te, hogy egésznap itt irogatok. 😊) Szar lehet hogy játékon kívül nincsenek real life barátaid és itt kell baszni egész nap a rezet. Szánalmas vagy az összes többi hardcore sg-ssel együtt.

Lazarus
Meguntad? Vagy BC nem váltotta be a hozzá fûzött reményeket?
Battleground után pedig tényleg disconnectel és csak mióta kijött a crusade...

PiszkosFred
Viszlát akkor, egy élmény volt...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

icespeakyy
valakit nem érdekel egy account ami március 13-ig van aktiválva +hozzá még burning crusade?

Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)

- BC óta nem járok battlegroundra, idõnként percenként DC máskor meg órákig semmi. Addonokból nekem most csak a Cartographer van fent, az még mûködik is
- ha a pappal nem healelsz akkor mit csinálsz vele, tankolsz?

- sztem jobb is, hogy nem magyarok közt vagy, ilyen stílusban szopassátok inkább máshol egymást

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Nem minden magyar gyökér de a többség igen. De ez tény ezen hiába is akarsz szépíteni. Széthúzó balek nép vagyunk és ez néhány sajnos nem is néhány helyen a játékban is megmutatkozik.

Na és még lúzerek híján sem vagyunk ahogy elnézem.

Azért azt gondolhatod tudom honnan kell addont tölteni. Bongos van Amúgy kb 20 gombra van bindelve és az itt jelenlévõket mindenkit szarrá szopatok battlegroundon. Csak vmiért rosz az xp kijelzõje. Ezért külön kellett keresnem hozzá. Találtam is de egyenlõre csak olyat amit a karakteremre rakja ezt a csikot és zavar. Kiváncsi vagyok ti találnátok e mert ugyanis az új patch óta nem csináltak.

MrStokes
Szoval te nem magyar allampolgarsagu vagy, es annak ellenere, hogy minden magyar gyoker, azert megtanultal a nyelvunkon? NC.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Akinek nem inge ne vegye magára....

Nem gurult el csak mondom õszinte véleményemet. Voltam magyar klánba meg külföldibe vagyok most és sokkal segítõkészebb jobb faszik vannak külföldibe ennyi. Másik, hogy ugye van egy 60-as priestem ami mellett kezdtem egy warlockot és most tartok lvl 46 on de eddig egyszer nem zaklattak,hogy ugyanmár menjek healelni. De még sorolhatnám, hogy miért vagytok sokkal nagyobb gyökerek. 😊

Count Adyn
-WoW-eu n nézd át a faq ot,fórumot foglalkoznak ien fix idõben bekövetkezõ dck-kel
- Ha addon kell
-végül

Mighty
Figyu: Minden battle után DC-t kapok. Nem tudod mitõl lehet?

Ja és nem tudsz egy helyet, ahol találok az XP kijelzésére addont?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

MrStokes
Mi van, elgurult a gyogyszered?<#unalmas>

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

World of warcraft hungaryt nézd meg. Bár szerintem kõ gyenge, ami azt jelenti hogy nem kapsz választ csomó fontos dologra max ha fórumot böngészed de hát az nem kevés idõ.

Amúgy ha el akarsz igazodni questekben thootbot.com kihagyhatatlan.

Count Adyn
oO mivan veled ez tiszta értelems volt<#hehe><#hehe>

Kriger
<#wave><#integet2>

Kösz a segítséget fasza gyerekek vagytok. Sok lúzer... f4sszopó. 😊 Na ezért játszok én külföldiekkel mert a magyarok gyökerek. 😊)

picket
"Amúgy ezeket írtam,csak hogy ne a te álomvilágodban éljünk,hanem maradjunk a realitás talaján." - lol ezt szeretjük benned, hogy az abszolút igazság birtokosa vagy, mindenki más minimum álmodik, de inkább valami rosszabb tudati állapotban van.

A pvp-s dolognak kb semmi köze a témához, arra nem is írok semmit, meg amúgy is igaz.

"Legnagyobb az lesz,amikor kijön kieg és T3 amibe belefeccöltél 1,5 év kemény munkáját kuka lesz" - Na én csak ebbe kötnék bele <#bee1>. Nem egyszer mondtam már, hogy havi 3,5 pengõért lehet jönni hozzám árkot ásni, és kapsz papírból kivágott, filctollal rajzolt t999-et. Lehet, hogy nem rád vonatkozik, hanem arra, akinek ezt írtad, de ezt az ajánlatom még mindig áll! Ha dolgozni akarsz, és fizetsz érte...

Egy problémám volt ezekkel: neked nem voltak jó cuccok, most vannak, és be kell vágni a Crassus figurát, és mindenkinek az orra alá dörgölni, meg "bibibi!! dobhatod ki a t3-adat 😛". Ha neki csak az számított, hogy meglegyen a t3, vagy a statok amik rajta vannak, az valószínûleg sírva is fakad ezen. Aki amellett, hogy megszerezte szórakozott, jól érezte magát, vagy esetleg unalom helyett játszott egy jót, elfoglalta magát, az meg maximum legyint erre. Nem vagyok biztos benne, hogy mindenki futni fog a vendorhoz és vadul szórja le magáról a tier1-2-3-at. (Nekem is megvan a bankban minden epic amit megszereztem, a kékeket is csak helyhiány miatt dobtam ki <#idiota>).

Hogy feral druidának nem volt eddig loot, arról meg nem én tehetek <#nemtudom>, és zg még mindig nem egyenlõ naxxramas.

&#3237;_&#3237;

sorry iskolából vok véletlen kéccer ment :>

yaya. 30 óra alatt szerváltam 70kiló xpt. akkora tömegnyomor van most a hellfire kb mint amikor elõször játszottam a wowwal.. és mindenki akkor kezdte.. szinte nem is votlak quest mobok mert mindenki azokat genkelte... kurva nagy élmény megint iylet látni.

yaya. 30 óra alatt szerváltam 70kiló xpt. akkora tömegnyomor van most a hellfire kb mint amikor elõször játszottam a wowwal.. és mindenki akkor kezdte.. szinte nem is votlak quest mobok mert mindenki azokat genkelte... kurva nagy élmény megint iylet látni.

20. oldal

mai Metro magazin 7. oldalán van cikk a WoW-ról, "Nyolcmillió rajongó várta már az új részt" cimmel 😊

két mondat különösen tetszett benne, mert nagyon sok igazság ven bennük:

"A "WoW-ra" rászokni nagyon könnyû, leszokni róla szinte lehetetlen." - hát ja, ez nagy igazság

"A Burning Crusade várhatóan egy jó idõre totálisan rabul fogja ejteni a World of Warcraft rajongóit, úgyhogy sok türelmet és megértést kívánunk azoknak, akik családi, baráti vagy szerelmi kapcsolatban állnak velük!" - asszem' ez a mondat is magárért beszél 😊

jelenleg túl sok idõ/energia megszerezni a régi hwl cuccokat.
ha már pvp cuccban gondolkodsz, akkor a lvl 70-es verziót vedd meg, vagy kezdj el küzdeni a gladiator cumókért.

mikisanzi
sziasztok !

Tudnátok olyan oldalt mondani ahol szinte mindenre megkapom a válaszomat, pl egy játék ismertetõ? Most lépek be e világba, kezdõ vagyok. Vagy létezik e magyar nyelven könyv ehez a játékhoz?

köszi

con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.

Lynx_TWL
én meg csak 24:c

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Fenrir
Én még csak 61.5 vagyok, az gáz? 😊

A halál csupán a kezdet...

Ez de szar már bocsi😊Kiváncsi lennék te hogyan kérdezted volna<#shakehead>
Felesleges a quest nevét megadnom ugyanis máshol is észrevettem ezt a dolgot de már megoldódott a probléma(köszönet ját.társamnak😊

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

valamint ajánlom figyelmedbe a hogyan kérdezzünk c. szösszenetet... nem egy mai darab, de nem is az az elavulós fajta

segítene ha írnád a quest nevét

Délután felvettem 1 quest-et amit csak group-ban lehet teljesíteni így hát felkértem 2 Angol kollégát,hogy segítsen.Nem kellett õket sokat gyõzködni hát nekiestünk😊
Na most a quest lényege,hogy leteríteni 1 Gnoll-t aztán loot-olni tõle ami nála van de sajnos nem sikerült mivel nem tudtam tõle elvenni semmit mert fekete volt a jelzés.Próbáltuk 2× is de nem tudtam felvenni semmit😞
Mi ennek az oka?

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Arathor