World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#puszis><#integet2><#taps><#wave>
Külföldi serverre? Te meg mirõl beszélsz ember. Nem gondoltam hogy ilyen szintû noobokat is beengednek ide... Nem keveset játszok magyarokkal olyan serveren ahol sok a magyar.. De ettõl független külföldi klánba vagyok mert nem bírom a játékhozzáállásotokat és az arcotokat. Ennyi... Na léptem tényleg van jobb dolgom is.

Az enyémet is kitörölték 😞
Ehh, én meg ülhetek még itt 2 órán. De szerencsére már csak osztályozok, aztán mejek haza kockulni 😛
MrStokes
Jol, jol. Csokujts "baratomnak" ment, de kozben rendbontasert stornoztak a hsz-eit 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

PiszkosFred
Harmatgyenge probalkozas volt, meg ugy is, hogy megprobalta C nagymester stilusaban eloadni a dolgokat. Sose sajnald... ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Kriger
Alvás...hmmm...irigyellek <#wilting><#guluszem1>

Count Adyn
Eh én átaludtam a bulit😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Kriger
Akkor viszont "én kérek elnézést".
Azért felvehecc' emesenre <#wink>

Sztem nem neked címezte, csak a törlés miatt elcsúszott. Jól tévedek? 😊
s0n1c
Easy 😊 Nem neked írta, hanem csõkujtsnak 😊 Csak addigra már kitörölték a gyök3 inf. értékû hszeit.
Az ellentmondások embere 😊
Õt nem érdekli, hogy mi történik itt, mert le vagyunk ugye szarva, de már 2 napja itt eszi a fene, és több commentet írt, mint egy átlag felhasználó egy hét alatt. De a srác annyira pro, és annyira menõ, hogy meg sem érdemeljük õt, innen is a lekezelõ stílus. Arról papol, hogy milyen fontos az összetartás, a guild, meg egyáltalán az egész, erre idejön okoskodni, és elõadja a frankót, hogy õ inkább dezertált külföldi szerverre, mert nem bír egyes majom embereket. Összetartás, ahham..
Kriger
Köszönöm a tanácsot <#kocsog>mester igyekszem megfogadni.
Te igazán jó srác vagy felvennél msn-re?

Kriger
A Ragnaros és a Bloodscalp is ugyanolyan túlnépesedett mint az Arathor. És a horda/alli arány is eléggé torzult, bár ellenkezõ irányba.

Hehe nagyon el vagytok kényeztetve ilyen gyorsan még nem törölték a hsz eimet. 😊 Na gl.

MrStokes
Abbahagyhatnad mar a blogod irasat a forumon igazan, kb. senkit nem erdekel Mr Ovizsaru!

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Kriger
Ezt a kvesztet nem tudjátok hol lehet felvenni és mi az elõfeltétele? Falcon watchban van egy wanted poster, de az nem ad semmi kvesztet 61-esen friendly Thrallmar repuval...Pedig nem ártana, mert bár elég szar kvesztsor a végén van egy nagyon jó reward.

"Most kezdtem én is a játékot az Arathor szerveren.
Nem tudna valaki bevenni egy guildba?Vagy itt wow-ban ez nem így megy? 😄
Na mind1 egy magyar guildnek örülnék 😊"

nos, pár tanács.
- ne az arathoron kezdj. azért mert:
1. pve szerver. elsõre frankónak tûnik, hogy a másik frakció nem tud bántani, de késöbb bánni fogod, hidd el
2. már igencsak túlnépesedett az a szerver
- pvp szerveren kezdj, javaslataim: venture co, neptulon, ragnaros, bloodscalp + a többiek biztos fognak még javasolni, de ezeken elég sok magyar van, ha neked fontos ez, ha nem fontos, akkor az új szerverek egyikét javaslom, karazhan pl.
1. pvp szerver elõnye, hogy bármikor megtámadhatod a másik frakciót
2. hátránya, hogy téged is meg fognak, viszont igy megtanulod frankón kezelni idõvel a "betámadtak a semmibõl, meg kell védenem magam" szituációt
- a guild-be kerülés nem úgy müködik, hogy vegyen be valaki, elöbb ismertesd meg magad, haverkodj össze a játékban XYZ emberekkel, aztán ha látják, hogy guildless vagy, meg hülye sem vagy, úgyis behívnak majd egy guild-be.
- guild-be kerülés esélyeit nagyban növelik, ha olyan kasztot inditasz, ami hiányt szokott képezni. ez változó, amibõl rengeteg van, az a rugó, hunter azt semmiképp sem ajánlom, ami általában hiányt képez a pap és a druida. de bármelyik kasztválasztás jó, ami képes teljesíteni a következõk egyikét:
- tankolás (warrior, feral druida, bm hunter esetleg megfelelõ pet-tel)
- heal (pap, druida, pala/sámán)
- aoe (+ egyéb dmg) dmg (mage, warlock)
általában ez az a 3 dolog, ami nélkül egy-egy party nem igazán tud boldogúlni.
itt most 5 fõs party-kban gondolkoztam HLI már más tészta...

ja és ha valamit nem találsz egy városban, kérdezd meg az õröket.
asszem ennyi, remélem segített.

ez nem fan, ezt már klinikai esetnek hívják -.-

Néha rám is furán néznek, ha egyszer kialszom magam, és úgy megyek melóhelyre 😄
aki nem imserné innen

kicsit fan 😄

van még egy pár ien 😄

The Garrett

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Nem tudja vki, változott vmi a makrókezelésben?Weaponquickswappal váltottam 2h és 1h+pajzs között, így:
/script WeaponSwap("Spinal Reaper", "", "Deathbringer", "Aegis of the Blood God", ...);
Na ez most nem megy nekem😞

TSW: Tunderke

Count Adyn
Ja az más kk<#heureka>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

ja meg hogy vedd fel msn-re

azt kérdezte hogy a sanyi tesójának a szerverén ki van még itt
az, amelyiken a 11b-sek nyomatják

<#wink><#crazya>

Count Adyn
Csak én értem mi a halált kérdezett?<#idiota>

lama skills <#idiota><#banplz>

The Garrett
zöld szöveg a szines kép alatt.

ki van az imperator cpu-n ? [email protected]
hát ha most feljön még a srác és tudunk eggyeztetni akkor mek érte Pestre <#idiota><#crazya>

hol veszed meg 6990?

cask egy pöppet volt az<#idiota><#crazya>

zsiir holnap mek a bc ért 6990 ft <#wink>

kisfigi
Végre 8 órányi telepítés és patchelés után sikerült belépnem!!! 😉
Most kezdtem én is a játékot az Arathor szerveren.
Nem tudna valaki bevenni egy guildba?Vagy itt wow-ban ez nem így megy? 😄
Na mind1 egy magyar guildnek örülnék 😊

Destiny. The design is clearly ancient.

Count Adyn
😊 megesett már mással is😊

Allikat? 😮 😄 Gondolom hordára gondoltál, és hogy mûxik ez? Amíg a torony körül vagyok, akkor kapok értük mark-ot vagy mi? Ma már 2szer voltam ott és semmiféle ellenállást nem tapasztaltam.

*Frostwhisper*: _Gienah_, lvl70 arms/fury warrior (http://armory.wow-europe.com/) Fireguard, hooo. Lionheart Blade, hohoooooo!

Davidus
ölj allikat

V9ykn8_TZL0

Lehet valami más módon Mark of Honor Hold-ot szerezni mint az a gagyi capture quest? Elég lassú módszernek tûnik.

*Frostwhisper*: _Gienah_, lvl70 arms/fury warrior (http://armory.wow-europe.com/) Fireguard, hooo. Lionheart Blade, hohoooooo!

mikisanzi
köszi !

con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.

nem nagy égés...

Arthas
OH, én hülye nem a wow EU-s oldalán próbálkoztam 😄

Arthas
Pedig törölték ,mert az e-mail címemet se ismeri már ,pedig pár napja dobott a blizz egy mailt ,hogy uprgédeljem az accountomat az új kieghez....

Count Adyn
nem törölhették:o

tudtommal nem törlölnek..legalábbi nagyon remélem..

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

Arthas
Hi
Pár hónapja megvettem a WOW-ot, jártszottam vele 1 hónapot, de idõ hiányában nem fizettem elõ rá.

Most kedvem lenne játszani , de valamiért törölték a felhasználó nevemet. Creálni meg nem tudok új felhasználói nevet az eredeti cd-kulcsommal 😞

Hogy lehet megújítani az accountomat?

ohh nagyon szépen köszönöm hõsies lovag!

The Garrett
jobiznicawow!

az aktiv is megmondta.