World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Õt nem érdekli, hogy mi történik itt, mert le vagyunk ugye szarva, de már 2 napja itt eszi a fene, és több commentet írt, mint egy átlag felhasználó egy hét alatt. De a srác annyira pro, és annyira menõ, hogy meg sem érdemeljük õt, innen is a lekezelõ stílus. Arról papol, hogy milyen fontos az összetartás, a guild, meg egyáltalán az egész, erre idejön okoskodni, és elõadja a frankót, hogy õ inkább dezertált külföldi szerverre, mert nem bír egyes majom embereket. Összetartás, ahham..
Te igazán jó srác vagy felvennél msn-re?
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Nem tudna valaki bevenni egy guildba?Vagy itt wow-ban ez nem így megy? 😄
Na mind1 egy magyar guildnek örülnék 😊"
nos, pár tanács.
- ne az arathoron kezdj. azért mert:
1. pve szerver. elsõre frankónak tûnik, hogy a másik frakció nem tud bántani, de késöbb bánni fogod, hidd el
2. már igencsak túlnépesedett az a szerver
- pvp szerveren kezdj, javaslataim: venture co, neptulon, ragnaros, bloodscalp + a többiek biztos fognak még javasolni, de ezeken elég sok magyar van, ha neked fontos ez, ha nem fontos, akkor az új szerverek egyikét javaslom, karazhan pl.
1. pvp szerver elõnye, hogy bármikor megtámadhatod a másik frakciót
2. hátránya, hogy téged is meg fognak, viszont igy megtanulod frankón kezelni idõvel a "betámadtak a semmibõl, meg kell védenem magam" szituációt
- a guild-be kerülés nem úgy müködik, hogy vegyen be valaki, elöbb ismertesd meg magad, haverkodj össze a játékban XYZ emberekkel, aztán ha látják, hogy guildless vagy, meg hülye sem vagy, úgyis behívnak majd egy guild-be.
- guild-be kerülés esélyeit nagyban növelik, ha olyan kasztot inditasz, ami hiányt szokott képezni. ez változó, amibõl rengeteg van, az a rugó, hunter azt semmiképp sem ajánlom, ami általában hiányt képez a pap és a druida. de bármelyik kasztválasztás jó, ami képes teljesíteni a következõk egyikét:
- tankolás (warrior, feral druida, bm hunter esetleg megfelelõ pet-tel)
- heal (pap, druida, pala/sámán)
- aoe (+ egyéb dmg) dmg (mage, warlock)
általában ez az a 3 dolog, ami nélkül egy-egy party nem igazán tud boldogúlni.
itt most 5 fõs party-kban gondolkoztam HLI már más tészta...
ja és ha valamit nem találsz egy városban, kérdezd meg az õröket.
asszem ennyi, remélem segített.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
/script WeaponSwap("Spinal Reaper", "", "Deathbringer", "Aegis of the Blood God", ...);
Na ez most nem megy nekem😞
TSW: Tunderke
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
az, amelyiken a 11b-sek nyomatják
zsiir holnap mek a bc ért 6990 ft <#wink>#wink>
Most kezdtem én is a játékot az Arathor szerveren.
Nem tudna valaki bevenni egy guildba?Vagy itt wow-ban ez nem így megy? 😄
Na mind1 egy magyar guildnek örülnék 😊
Destiny. The design is clearly ancient.
*Frostwhisper*: _Gienah_, lvl70 arms/fury warrior (http://armory.wow-europe.com/) Fireguard, hooo. Lionheart Blade, hohoooooo!
*Frostwhisper*: _Gienah_, lvl70 arms/fury warrior (http://armory.wow-europe.com/) Fireguard, hooo. Lionheart Blade, hohoooooo!
con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
Pár hónapja megvettem a WOW-ot, jártszottam vele 1 hónapot, de idõ hiányában nem fizettem elõ rá.
Most kedvem lenne játszani , de valamiért törölték a felhasználó nevemet. Creálni meg nem tudok új felhasználói nevet az eredeti cd-kulcsommal 😞
Hogy lehet megújítani az accountomat?