World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fenrir
<#banplz>

A halál csupán a kezdet...

tbc az nem a test burning crusade?

kisfigi
the burning crusade=tbc burning crusade=bc

Destiny. The design is clearly ancient.

és most valami konkrétba😄

Tatyla
a The elötag...<#nezze>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

s0n1c
elsõ egy betegség, második az a game amibe most nemtudok belépni
faszom a blizzbE:damugy mi a különbség a tbc meg bc között?

s0n1c
ess pánikba!
PiszkosFred
Hihetetlen. Elmult 10 comment errol szol, de azert mindenki megkerdezi ujra es ujra 😄

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Tatyla
BS másnak is Authenticating-ig jön be?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

van valakivel oylan most hogy csak authenticatingel aztán disconnect?mit csináljak?

kisfigi
asszem én megeszem magam :/

MrStokes
Neptulonon inkabb hordas magyar brancs talalhato legjobb tudomasom szerint.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Csak az a bosszantó ebben most, hogy pont pénteken amokor végre a nyomába eredhetnék a sok naplopó diáknak és betegszabisnak. Amikor játszhatnék hajnalig mert nem kell dolgozni menni. thx blizz

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

detto és nemmegy semerre sem...sose leszek 67...:/

Nekem is, pedig elsõ TBC instám😞

TSW: Tunderke

kisfigi
Van vki a Neptulon szerveren nightelf-el?Mert jól jönne 1 kis partyzás így kedzöként 😞

skorpio7
Authenticating-nél áll persze lassan 10 perce.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

And5
lol már kipengetem a 10 est a TBCért err epofátlanul lagzik most még be sem enged

Mert köcsög.
Szerintem 7vége jön és több ember akart logolni játszani vakulásig mint 7köznap!
Kár volt dicsérni a blizzt a jó munkáért.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

skorpio7
Igen én is kérdezni akartam, hogy mást nem dobott-e ki esetleg az elmúlt 5 percben? Chellosokat kérdezném.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

And5
Miért nem logol be ez a köcsög ?

szucsy89
lool<#idiota>
HunnernesKonge
21 😄
kisfigi
én 3-as <#nyes>

No ki hányas srácok? 😊

Kéne valami frankó/kafa aláírás...

kisfigi
Lehet egyszerre mindkettõt nyomni <#mf2>

PiszkosFred
"az élet fontosabb"

Igyvan. Meg az iskola is.... ;]

picket
Hogyan fogalmazzam meg, hogy ne tiporjak a lelkedbe? És legfõképpen azért esik ez nehezemre, mert távol áll tõlem az ilyesmi <#eplus2>. Közülünk senki nem rendelkezik megfelelõ képsítéssel, hogy a te problémáddal, és a hasonlókkal foglalkozzon (bár néha kéne!). Nem azt akarom mondani, hogy fordulj orvoshoz, de azt azért átgondolhatnád te is, meg a többi aki questes felkiáltójelet keres a tanítónéni feje felett, meg várja a reward cuccot a fõnökétõl, amikor befejez egy munkát, hogy ez egy játék, ami azért van, hogy szórakozz! Ha nem tudsz neki határokat szabni, nem tudsz kikapcsolódni, mert minden áron valamilyen vélt vagy valós cél érdekében gürcölnöd kell Azeroth földjén, és rosszul kell érezned magad (mert azért ha éhes vagy, akkor szerintem alapvetõ, hogy rosszul érzed magad), akkor neked kell elgondolkoznod rajta. És ha ezt teszi veled egy játék, akkor mit tenne az alkohol, cigaretta, kábítószer?
Szóval nézz magadba, hogy ez tényleg szórakoztat-e, és ha nem akkor miért nem (mert amúgy az a célja, és minden eszköz adott is benne). Mert ahhoz, hogy jól szórakozz néha meg kell erõltetned magadat. Ahhoz, hogy élvezd a kilátást egy hegy tetejérõl, elõször fel kell másznod oda, ami fárasztó lehet. Csak el lehet fáradni "kellemesen" is, meg "kiköpheted a tüdõdet". Mindkét verzióval a hegy tetején leszel, a kérdés, hogy neked melyik jobb, és hogy a kilátás hogyan szebb...

&#3237;_&#3237;

The Garrett
a problema ott kezdodik amikor delutan 4 tol 11 ig gamelsz utanna probalsz 1 orat tanulni , de inkább visszaülsz játszani, utánna reggel 8 kor suli lenne, de inkább leülsz játszani... 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

kisfigi
nincs vmi jó módszer a gyors fejlõdésre?Mert ez az eleje szörnyen unalmas...fõleg egyedül

bodesz
érdekes jelenség a wow xD...kb fél évig toltam törtön mire gondoltam megveszem azzalse fogott többet tolni napi max 3-4 óránál.(törtön rengeted DC meg meszakadás stb volt).hát amikor 1.nap egy vasárnapi napok megvettem és elkezdtem gamelni du olyan 4körül este 11ig gameltem aztán tanultam 1órát.majd másnap reggel 4kor keltem és elkezdtem gamelni aztán olyan fél8kor go suli.ekkor már voltam kb lvl 15 v kicsit több már nemtom.ez a mindennapi 1-2óra game megmaradt és a késõn fekvés is néha 2-3 ig is fentvoltam.a wowozás mindenhol meglátszott.fáradtvoltam elhanyagoltam a haverjaim a sulit tanulást meg mindent szal szétszórt voltam v nemtom.az 1.ingyenhónap végén lvl 47voltam/vagyok.úgyérzem szivesen gamelnék még de rájöttem h ez olyan embernek mint nekem nemvaló...az élet fontosabb...1szerûen gyorsan függõ tok lenni xD.eldöntöttem h csak a nyáriszünetbe esetleg a téliszünetbe gamelek.ami max 4-5 hónap 1 évben.aki télleg függõ szokjon le a külömbség észrevehetõ nem is kicsit.amíg wowoztam enni se akartam kb kimenni volt h nem vacsiztam meg nem is ebédeltem xD...

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

PiszkosFred
Surubben kellene FSt olvasnod ;]

Csõ Papper! Lvl 62 ma remélem 63. Meló sok alvás kevés 😞
Rég láttalak.

Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!

annak, aki még nem ismeri 😊

WoW Chat Comics by Deluksz

10 perce röhögök rajta folyamatosan 😊)

jah, hát ha lenne otthon net, akkor nem itt ba**nám a rezet, hanem BC-vel lennék elfoglalva 😊

MrStokes
Jah, azota meg nyomatja az infuziot magaba, mi? 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
tole is csak azert, mert nem tud jatszani, es ezzel uti el az idejet!

(Bocs Wildor!<#vigyor5>)

HunnernesKonge
Kb 3-4 napja volt már itt a link, sõt felteszem itt volt kinn legelõször a hír a magyar oldalak közül.
Wowhungary-n is kennvan már vagy 4 napja.
Rexor
"Egy francia játékos érte el elõször a hetvenedik szintet rekordidõ alatt a World of Warcraftban: 28 órába telt neki, míg az újabb szintkorlátig tornázta föl karakterét.

Sokan örülnek, ha tudnak mostanság a hatalmas túlterheltség mellett normálisan játszani, francia barátunk pedig már végbevitte azt, amit mások még csak nagyon szeretnének végbevinni. Gullerbone már január 17-e korai óráiban elérte a hetvenedik szintet, egészen pontosan 28 órájába telt felfejlesztenie karakterét az újabb szintkorlátig. Reméljük, ha már aludni nem, de pisilni és kajálni maradt ideje. 😊"

GameKapocs

Apu ha meva meg mindis csak lvl 60? Sok a melo?

szerinted ki a faszt erdekel hogy te kivel jatszol vagy kivel nem?

May the force serve you well!

Info és wtb edit button.

Ha megfigyelitek Csõkulcsnak mindig ugyanakkor van inof órája. Furcsa.

Kriger
a színvonal a bládszkálpos barrens chatra utal...<#wink>

az a rogue
kisfigi
de rég kaptam már ilyen normális választ, köszi szépen 😊
(mi az a rugó?😄)

Tényleg ez a legviccesebb, hogy csak az ilyen mindenki lama csak én vagyok pro emberek nem veszik észre magukat, fel sem merül bennük, hogy rajta kívül senki más nem szeretné, ha ide írna.

Egy nevet/szervert tényleg írhatnál, mert így a commentjeid annyit érnek, mint füst a szélben, semmit...
Talán ha írnál egy nevet profilodba, vagy egy ingame nevet, akkor tudnánk, hogy kitõl kell rettegni. Noname szájkaratés Vérpistikék beadják, tyé 😊