World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
*Frostwhisper*: _Gienah_, lvl70 arms/fury warrior (http://armory.wow-europe.com/) Fireguard, hooo. Lionheart Blade, hohoooooo!
*Frostwhisper*: _Gienah_, lvl70 arms/fury warrior (http://armory.wow-europe.com/) Fireguard, hooo. Lionheart Blade, hohoooooo!
con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
Pár hónapja megvettem a WOW-ot, jártszottam vele 1 hónapot, de idõ hiányában nem fizettem elõ rá.
Most kedvem lenne játszani , de valamiért törölték a felhasználó nevemet. Creálni meg nem tudok új felhasználói nevet az eredeti cd-kulcsommal 😞
Hogy lehet megújítani az accountomat?
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
War. War never changes.
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Alwin lvl 70 Night Elf Rogue - Dunemaul EU Aramis lvl 70 Human Paladin - Dunemaul EU Bálint lvl 60 Night Elf Hunter -Dunemaul EU
V9ykn8_TZL0
★ 汤姆 李
jovan azota mar tovabb olvastam😛
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
mas tema: Blood elf kezdo hyperszuper jo lett, beszaras hangulatos.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni! " <#ejnye1>#ejnye1><#hehe>#hehe>
- néha druida
- elég sokszor warrior
- néha rogue, bár ehelyett tudunk más alternativákat felvonultatni
- priest, mert abból sosem elég <#kacsint>#kacsint>
- meg néha hunter, bár ez már nem fix...
- ja és természetesen a pala <#zavart1>#zavart1>
pont mage és lock az, ami van dögivel... általában van 2-4 aktiv mage és kb. ugyanennyi lock is...
de asszem talán a warrior az, ami igazán hiányzik sokszor...
Botondék majd jobban el tudják ezt mondani, én 2 hete nem voltam online <#sniffles>#sniffles>
én is erõsen hezitálok, hogy ha majd visszamegyek, maradjak-e az ork hunteremnél, vagy reroll-oljak valami BE-re...
BE warriort csinálnék legszivesebben, de hát azt meg nem lehet <#gonosz3>#gonosz3>
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
de már nem kell hozzá sok, hogy besárguljon az a szürke kérdõjel, s felmarkolhassam a quest reward-ot <#vigyor1>#vigyor1>
- a szokásost?
- ja
- oké, visszük
aztán perszehogy' kiderült, hogy pont a pizzafutár srác lett haveromék albijában az új albérlõ. azóta pizzarendelés radikálisan lecsökkent, helyette bulizunk nagyokat 😊
Ewax: én csak röhögök az ilyen hülyéken, elszórakoztatnak 😄
Lacika: inkább olyan, hogy este 9-kor goto bed, aztán penci reggel 6-ig. de honorfarmer korszakban ez általában úgy volt, hogy 16h-tól hajnali 2-ig, durvább esetben 3-ig bg, aztán irány az ágy, 6-kor kelés, irány melóba. ezt hétközben minden nap. napközben meg lassított üzemmód, meg próbáltam nem befejelni a monitort az álmosságtól 😄
ja tom' nem volt normális dolog -.-
miután kialudtam magam, új kollégák megkérdezték, hogy mit szívtam, mert olyan furcsán viselkedem 😄D