World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem😞

Zeccc
lol még wowbc premier in hungary a tévében 😄DD

MrStokes
Nincs TV-m, nem nezem! 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Aktívot nézzétek a TV2-n <#buck>

War. War never changes.

Eszméletlenül nagy játék a WoW.Iszonyat,hogy rá tudok kattanni😊

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Ok.Megkeresem,thx.

bence45
hello, lehetséges az, hogy valahogy megváltoztassam az accountom titkos kérdését vagy felhasználó nevét?

Alwin lvl 70 Night Elf Rogue - Dunemaul EU Aramis lvl 70 Human Paladin - Dunemaul EU Bálint lvl 60 Night Elf Hunter -Dunemaul EU

Davidus
sound chanelt vedd le minimumra vagy kapcsold ki az eax tamogatast. a kettö együtt nem megy

V9ykn8_TZL0

guard thomas mellett van egy folyó felfelé, azon felmész a tóhoz és ott lessz ballra tõle. a másik pedig a tó partján van a murloc telep közepén

Find The Lost Guards nevü quest-et kapom Guard Thomas-tól Elwyn Forest-ben és nem tudok mit csinálni😞azaz nem találom õket.Mondja,hogy menjek a folyó mentén északra de nem lelek arra semmi holttestet vagy élõ npc-t.help😊

Miért ment el a hang a jûtékban ? Windowson belül bárhol máshol megy. >.<

<#sir>

jovan azota mar tovabb olvastam😛

na most fejezd be! <#ejnye1><#idiota>

PiszkosFred
Uh, tudtam hogy ismeros valahonnan ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Rexor
1000 THX!

Latom oblivion kepes topic utan, itt is kimutattad a fogad feherjet, gratulalok hozza!

mas tema: Blood elf kezdo hyperszuper jo lett, beszaras hangulatos.

BC infok

itt mindent megtalálsz

TDC Geronimo
2 pala van, de az ultimate szal bõven elég -.-

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

QuippeR
micsinász?

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Count Adyn
Neis mondd azon sírok egy ideje😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

PiszkosFred
...es magyarul "Harcmûvesek világa" névre hallgat...

Count Adyn
Zöld a doboza és 12 es karika van rajta...

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Rexor
Valaki tud valamit mondani a Burning Crusade-ról?

Kriger
az ugyanaz, csak nagyobb a DPS-e <#nyes>

Avenger
Én sima wowban voltam így, legszívesebben Night Elf mage lettem volna <#kacsint> De nem volt. Warrim meg már van, igaz allys. Még a lockot lehet megtudom gyõzni hogy priest legyen <#vigyor1> de abból is inkább shadow lenne.. Mit vársz mondjuk a bloodelfektõl, mind a mágiát imádja <#hawaii>

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

PiszkosFred
Nvm 😄 (palara gondoltam warrior kapcsan, sry)

Count Adyn
"A tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni! " <#ejnye1><#hehe>

PiszkosFred
Hogyne lehetne?

ha jól tudom - bár már elég régen néztem <#hehe> :
- néha druida
- elég sokszor warrior
- néha rogue, bár ehelyett tudunk más alternativákat felvonultatni
- priest, mert abból sosem elég <#kacsint>
- meg néha hunter, bár ez már nem fix...
- ja és természetesen a pala <#zavart1>

pont mage és lock az, ami van dögivel... általában van 2-4 aktiv mage és kb. ugyanennyi lock is...
de asszem talán a warrior az, ami igazán hiányzik sokszor...

Botondék majd jobban el tudják ezt mondani, én 2 hete nem voltam online <#sniffles>

én is erõsen hezitálok, hogy ha majd visszamegyek, maradjak-e az ork hunteremnél, vagy reroll-oljak valami BE-re...
BE warriort csinálnék legszivesebben, de hát azt meg nem lehet <#gonosz3>

MrStokes
Mi szamit naltok hianykasztnak manapsag?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Avenger
Pala jobb lenne? 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

na újabb kettõ a hiánykasztokból 😄

Avenger
Nepán reroll BE mage-re, meg hozunk egy lockot is 😊

Sephi
Ehh eppen questeltem es maci aggresszivra volt rakva... latom nekirohan egy allisnak aki eppen masodik mobot hozza be elolem. Mondom nem zavartatom magam. Erre medve kinyirta 😄DD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

lol, ez nagyon jóóó <#vigyor><#vigyor><#vigyor>
de már nem kell hozzá sok, hogy besárguljon az a szürke kérdõjel, s felmarkolhassam a quest reward-ot <#vigyor1>

hp-t nem számolgattam, de a pizzásnak a végén már jóformán semmit sem kellett mondanom, meghallották a hangom, s csak ennyit kérdeztek:
- a szokásost?
- ja
- oké, visszük

aztán perszehogy' kiderült, hogy pont a pizzafutár srác lett haveromék albijában az új albérlõ. azóta pizzarendelés radikálisan lecsökkent, helyette bulizunk nagyokat 😊

Ewax: én csak röhögök az ilyen hülyéken, elszórakoztatnak 😄

Lacika: inkább olyan, hogy este 9-kor goto bed, aztán penci reggel 6-ig. de honorfarmer korszakban ez általában úgy volt, hogy 16h-tól hajnali 2-ig, durvább esetben 3-ig bg, aztán irány az ágy, 6-kor kelés, irány melóba. ezt hétközben minden nap. napközben meg lassított üzemmód, meg próbáltam nem befejelni a monitort az álmosságtól 😄
ja tom' nem volt normális dolog -.-

miután kialudtam magam, új kollégák megkérdezték, hogy mit szívtam, mert olyan furcsán viselkedem 😄D

PiszkosFred
Vagy folytatva a sort, szegeny Wildor baratunk otthon leul a gep ele, es az asztalon ott hever egy rakas dokumentum "diplomamunka" cimszoval, es egy szurke kerdojel lebeg felette ;]

Kriger
<#banplz>

A nagyokat alvás az olyan izé, amikor éjfél elõtt az ágyba belefekteted a magadat, és nem úgy nézel ki másnap reggel, mint a mosott szar? Biztos fun dolog lehet 😄
Teljesen igazat adok! Nem értem, h miért kell vele foglalkoznotok! Csak magatokat idegesítitek! Ez még ahoz is hülye, h elmagyarázzál neki bármit is! Legnagyobb baj, h sajna mostanában egyre több ilyen van! Szoktam olvasgatni bátyám kedvenc fórumát /pont az ellentábor😊))/ és néha ott is feltünik 1-2 ilyen kockafejûdegu, h idegesítse a jóó népet!

Kezdőláma:D A gyógyító vigyázza utatokat:)

picket
"már a szövegbuborékokat sem látom az emberek feje felett" - De ha eszel egy szelet pizzát, akkor azért remélem még számolod, hogy hány hp-d jött vissza <#idiota> (vagy a manát egy pohár víznél)

&#3237;_&#3237;

nekem meg 25-30 oldal hátra a diplomamunkából, meg 1-2 folyamatábra, oktatási anyag készítés, meg hasonló szarságok...
uncsi már, de be kell fejezni, nincs mese -.-
addig nincs wow, amig kész nincs.
addig max. az új login screent nézegetem 😄

mondjuk megvannak az elõnyei is a wowmentes életnek, újra rájöttem milyen jó dolog is nagyokat aludni, meg már a szövegbuborékokat sem látom az emberek feje felett 😄D

Count Adyn
Nekem még van 2 vizsgám mielõtt wowozhatnék😊 de majd 1.étõl😊

nepa-ra jöttök?
az ultimate n00b csapatba simán beférnétek ti is <#kacsint><#vigyor>

pro-kat nem szeressük, de nubok jöhetnek minden mennyiségben <#vigyor0>

Avenger
Majd toljuk együtt, neki is meg nekem is majd pénteken vagy hétfõn hozza a postás a cuccot 😊

én már régen nyavajogtam itt bármiért is, szal' ez a mondás már most idejétmúlt <#kacsint>
btw tolod már felfelé a be-det?
én megint loholhatok majd beast/malav-ék után a be-mmel, le leszek maradva, mint a borravaló, mire bekötik a kábelnet-emet <#vigyor3>
de nembaj, most fontosabb dolgaim vannak, mint a wow...

"Van ebbe az országba pár keményebb ember mint egy két sg-s moderátor." Elõttem van a kép ahogy csõkulcshoz megérkezik Igor és Szergej. Felmennének a hetedik emeletre de a lift csak 500 kg-ig van hitelesítve. Becsengetnek hozzá. Kezetcsókolnak neki. Csõkulcs belekezd: Vannak egykét problémák amiket meg kellenne szüntetni.
-Végleg?- Kérdi Igor.
-Végleg- Feleli Csõkulcs.
Vannak ezek a wowosok el kéne intézni a valagukat, fõleg a moderátorokét valami Foglaltnick vagy mi.
Kövi kép Igorról és Szergejrõl egy naggyon nagy fekete autó csomagtartójánál tanakodva:
Szergej: Ehhez a melóhoz puska kellett volna bazdmeg.
Köszi hogy bearanyoztad a napom.
Másik kedvencem:
"Csak szeretnéd vazzeg, hogy akkora arc mint én egy közösségben legyen veled te szerencsétlen noob."
Óriási hogy ezt egy fórumon. Szinte sajnálom hogy nem most járok általános isibe, pláne nem abba ahol ekkora arcok vannak.
Röhej. Na megyek dolgozni.

Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!

Avenger
De olyan vicces, legalább nem unatkozok amíg várom hogy meghozza a postás a BC-met 😊

nem veszitek észre, hogy azért flame-el, mert okot adtok rá neki?
ignore-olni kell, aztán mikor leesik neki, hogy mindenki leszarja, majd átmegy másik topic-ba osztani az észt.
ez ilyen egyszerû. nem kell lealacsonyodni a hülyék szintjére, õk jól elszórakoztatják saját magukat is <#hehe>

Avenger
Caaaandy moooountaaainn Chaaarlieeeeee, Caaaaandy mooountaain <#hehe>