World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
War. War never changes.
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Alwin lvl 70 Night Elf Rogue - Dunemaul EU Aramis lvl 70 Human Paladin - Dunemaul EU Bálint lvl 60 Night Elf Hunter -Dunemaul EU
V9ykn8_TZL0
★ 汤姆 李
jovan azota mar tovabb olvastam😛
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
mas tema: Blood elf kezdo hyperszuper jo lett, beszaras hangulatos.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni! " <#ejnye1>#ejnye1><#hehe>#hehe>
- néha druida
- elég sokszor warrior
- néha rogue, bár ehelyett tudunk más alternativákat felvonultatni
- priest, mert abból sosem elég <#kacsint>#kacsint>
- meg néha hunter, bár ez már nem fix...
- ja és természetesen a pala <#zavart1>#zavart1>
pont mage és lock az, ami van dögivel... általában van 2-4 aktiv mage és kb. ugyanennyi lock is...
de asszem talán a warrior az, ami igazán hiányzik sokszor...
Botondék majd jobban el tudják ezt mondani, én 2 hete nem voltam online <#sniffles>#sniffles>
én is erõsen hezitálok, hogy ha majd visszamegyek, maradjak-e az ork hunteremnél, vagy reroll-oljak valami BE-re...
BE warriort csinálnék legszivesebben, de hát azt meg nem lehet <#gonosz3>#gonosz3>
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
de már nem kell hozzá sok, hogy besárguljon az a szürke kérdõjel, s felmarkolhassam a quest reward-ot <#vigyor1>#vigyor1>
- a szokásost?
- ja
- oké, visszük
aztán perszehogy' kiderült, hogy pont a pizzafutár srác lett haveromék albijában az új albérlõ. azóta pizzarendelés radikálisan lecsökkent, helyette bulizunk nagyokat 😊
Ewax: én csak röhögök az ilyen hülyéken, elszórakoztatnak 😄
Lacika: inkább olyan, hogy este 9-kor goto bed, aztán penci reggel 6-ig. de honorfarmer korszakban ez általában úgy volt, hogy 16h-tól hajnali 2-ig, durvább esetben 3-ig bg, aztán irány az ágy, 6-kor kelés, irány melóba. ezt hétközben minden nap. napközben meg lassított üzemmód, meg próbáltam nem befejelni a monitort az álmosságtól 😄
ja tom' nem volt normális dolog -.-
miután kialudtam magam, új kollégák megkérdezték, hogy mit szívtam, mert olyan furcsán viselkedem 😄D
Kezdőláma:D A gyógyító vigyázza utatokat:)
ಥ_ಥ
uncsi már, de be kell fejezni, nincs mese -.-
addig nincs wow, amig kész nincs.
addig max. az új login screent nézegetem 😄
mondjuk megvannak az elõnyei is a wowmentes életnek, újra rájöttem milyen jó dolog is nagyokat aludni, meg már a szövegbuborékokat sem látom az emberek feje felett 😄D
az ultimate n00b csapatba simán beférnétek ti is <#kacsint>#kacsint><#vigyor>#vigyor>
pro-kat nem szeressük, de nubok jöhetnek minden mennyiségben <#vigyor0>#vigyor0>
btw tolod már felfelé a be-det?
én megint loholhatok majd beast/malav-ék után a be-mmel, le leszek maradva, mint a borravaló, mire bekötik a kábelnet-emet <#vigyor3>#vigyor3>
de nembaj, most fontosabb dolgaim vannak, mint a wow...
-Végleg?- Kérdi Igor.
-Végleg- Feleli Csõkulcs.
Vannak ezek a wowosok el kéne intézni a valagukat, fõleg a moderátorokét valami Foglaltnick vagy mi.
Kövi kép Igorról és Szergejrõl egy naggyon nagy fekete autó csomagtartójánál tanakodva:
Szergej: Ehhez a melóhoz puska kellett volna bazdmeg.
Köszi hogy bearanyoztad a napom.
Másik kedvencem:
"Csak szeretnéd vazzeg, hogy akkora arc mint én egy közösségben legyen veled te szerencsétlen noob."
Óriási hogy ezt egy fórumon. Szinte sajnálom hogy nem most járok általános isibe, pláne nem abba ahol ekkora arcok vannak.
Röhej. Na megyek dolgozni.
Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!
ignore-olni kell, aztán mikor leesik neki, hogy mindenki leszarja, majd átmegy másik topic-ba osztani az észt.
ez ilyen egyszerû. nem kell lealacsonyodni a hülyék szintjére, õk jól elszórakoztatják saját magukat is <#hehe>#hehe>