World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Count Adyn
😊 megesett már mással is😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Allikat? 😮 😄 Gondolom hordára gondoltál, és hogy mûxik ez? Amíg a torony körül vagyok, akkor kapok értük mark-ot vagy mi? Ma már 2szer voltam ott és semmiféle ellenállást nem tapasztaltam.

*Frostwhisper*: _Gienah_, lvl70 arms/fury warrior (http://armory.wow-europe.com/) Fireguard, hooo. Lionheart Blade, hohoooooo!

Davidus
ölj allikat

V9ykn8_TZL0

Lehet valami más módon Mark of Honor Hold-ot szerezni mint az a gagyi capture quest? Elég lassú módszernek tûnik.

*Frostwhisper*: _Gienah_, lvl70 arms/fury warrior (http://armory.wow-europe.com/) Fireguard, hooo. Lionheart Blade, hohoooooo!

mikisanzi
köszi !

con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.

nem nagy égés...

Arthas
OH, én hülye nem a wow EU-s oldalán próbálkoztam 😄

Arthas
Pedig törölték ,mert az e-mail címemet se ismeri már ,pedig pár napja dobott a blizz egy mailt ,hogy uprgédeljem az accountomat az új kieghez....

Count Adyn
nem törölhették:o

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

tudtommal nem törlölnek..legalábbi nagyon remélem..

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

Arthas
Hi
Pár hónapja megvettem a WOW-ot, jártszottam vele 1 hónapot, de idõ hiányában nem fizettem elõ rá.

Most kedvem lenne játszani , de valamiért törölték a felhasználó nevemet. Creálni meg nem tudok új felhasználói nevet az eredeti cd-kulcsommal 😞

Hogy lehet megújítani az accountomat?

ohh nagyon szépen köszönöm hõsies lovag!

The Garrett
jobiznicawow!

az aktiv is megmondta.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

nem😞

Zeccc
lol még wowbc premier in hungary a tévében 😄DD

MrStokes
Nincs TV-m, nem nezem! 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Aktívot nézzétek a TV2-n <#buck>

War. War never changes.

Eszméletlenül nagy játék a WoW.Iszonyat,hogy rá tudok kattanni😊

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Ok.Megkeresem,thx.

bence45
hello, lehetséges az, hogy valahogy megváltoztassam az accountom titkos kérdését vagy felhasználó nevét?

Alwin lvl 70 Night Elf Rogue - Dunemaul EU Aramis lvl 70 Human Paladin - Dunemaul EU Bálint lvl 60 Night Elf Hunter -Dunemaul EU

Davidus
sound chanelt vedd le minimumra vagy kapcsold ki az eax tamogatast. a kettö együtt nem megy

V9ykn8_TZL0

guard thomas mellett van egy folyó felfelé, azon felmész a tóhoz és ott lessz ballra tõle. a másik pedig a tó partján van a murloc telep közepén

Find The Lost Guards nevü quest-et kapom Guard Thomas-tól Elwyn Forest-ben és nem tudok mit csinálni😞azaz nem találom õket.Mondja,hogy menjek a folyó mentén északra de nem lelek arra semmi holttestet vagy élõ npc-t.help😊

Miért ment el a hang a jûtékban ? Windowson belül bárhol máshol megy. >.<

<#sir>

jovan azota mar tovabb olvastam😛

na most fejezd be! <#ejnye1><#idiota>

PiszkosFred
Uh, tudtam hogy ismeros valahonnan ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Rexor
1000 THX!

Latom oblivion kepes topic utan, itt is kimutattad a fogad feherjet, gratulalok hozza!

mas tema: Blood elf kezdo hyperszuper jo lett, beszaras hangulatos.

BC infok

itt mindent megtalálsz

TDC Geronimo
2 pala van, de az ultimate szal bõven elég -.-

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

QuippeR
micsinász?

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Count Adyn
Neis mondd azon sírok egy ideje😄

PiszkosFred
...es magyarul "Harcmûvesek világa" névre hallgat...

Count Adyn
Zöld a doboza és 12 es karika van rajta...

Rexor
Valaki tud valamit mondani a Burning Crusade-ról?

Kriger
az ugyanaz, csak nagyobb a DPS-e <#nyes>

Avenger
Én sima wowban voltam így, legszívesebben Night Elf mage lettem volna <#kacsint> De nem volt. Warrim meg már van, igaz allys. Még a lockot lehet megtudom gyõzni hogy priest legyen <#vigyor1> de abból is inkább shadow lenne.. Mit vársz mondjuk a bloodelfektõl, mind a mágiát imádja <#hawaii>

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

PiszkosFred
Nvm 😄 (palara gondoltam warrior kapcsan, sry)

Count Adyn
"A tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni! " <#ejnye1><#hehe>

PiszkosFred
Hogyne lehetne?

ha jól tudom - bár már elég régen néztem <#hehe> :
- néha druida
- elég sokszor warrior
- néha rogue, bár ehelyett tudunk más alternativákat felvonultatni
- priest, mert abból sosem elég <#kacsint>
- meg néha hunter, bár ez már nem fix...
- ja és természetesen a pala <#zavart1>

pont mage és lock az, ami van dögivel... általában van 2-4 aktiv mage és kb. ugyanennyi lock is...
de asszem talán a warrior az, ami igazán hiányzik sokszor...

Botondék majd jobban el tudják ezt mondani, én 2 hete nem voltam online <#sniffles>

én is erõsen hezitálok, hogy ha majd visszamegyek, maradjak-e az ork hunteremnél, vagy reroll-oljak valami BE-re...
BE warriort csinálnék legszivesebben, de hát azt meg nem lehet <#gonosz3>

MrStokes
Mi szamit naltok hianykasztnak manapsag?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Avenger
Pala jobb lenne? 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

na újabb kettõ a hiánykasztokból 😄

Avenger
Nepán reroll BE mage-re, meg hozunk egy lockot is 😊

Sephi
Ehh eppen questeltem es maci aggresszivra volt rakva... latom nekirohan egy allisnak aki eppen masodik mobot hozza be elolem. Mondom nem zavartatom magam. Erre medve kinyirta 😄DD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

lol, ez nagyon jóóó <#vigyor><#vigyor><#vigyor>
de már nem kell hozzá sok, hogy besárguljon az a szürke kérdõjel, s felmarkolhassam a quest reward-ot <#vigyor1>

hp-t nem számolgattam, de a pizzásnak a végén már jóformán semmit sem kellett mondanom, meghallották a hangom, s csak ennyit kérdeztek:
- a szokásost?
- ja
- oké, visszük

aztán perszehogy' kiderült, hogy pont a pizzafutár srác lett haveromék albijában az új albérlõ. azóta pizzarendelés radikálisan lecsökkent, helyette bulizunk nagyokat 😊

Ewax: én csak röhögök az ilyen hülyéken, elszórakoztatnak 😄

Lacika: inkább olyan, hogy este 9-kor goto bed, aztán penci reggel 6-ig. de honorfarmer korszakban ez általában úgy volt, hogy 16h-tól hajnali 2-ig, durvább esetben 3-ig bg, aztán irány az ágy, 6-kor kelés, irány melóba. ezt hétközben minden nap. napközben meg lassított üzemmód, meg próbáltam nem befejelni a monitort az álmosságtól 😄
ja tom' nem volt normális dolog -.-

miután kialudtam magam, új kollégák megkérdezték, hogy mit szívtam, mert olyan furcsán viselkedem 😄D

PiszkosFred
Vagy folytatva a sort, szegeny Wildor baratunk otthon leul a gep ele, es az asztalon ott hever egy rakas dokumentum "diplomamunka" cimszoval, es egy szurke kerdojel lebeg felette ;]