World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na igen, STV a bestof.
igazi dzsungelfeeling, ahol sose tudhatod, melyik bokorból ugranak a nyakadba, hogy a véred vegyék.
a legfrankóbb hely az egész wow-ban (najó, BC-t még nem láttam -.-), de csak erõs idegzetûeknek ajánlom ott a quest-elést a délutáni/esti órákban 😊)
ಥ_ಥ
hát nem jó feeling? 😊
szokj hozzá, lesz ez még jobb is, amig 60-ra (70-re?) elérsz 😄
de ha elég pro lettél volna, ki is nyuvasztod 😊
én kite-oltam anno a 38-as ork hunteremmel 60-as lightforge-os palát fél STV-n keresztûl 😊 aztán mikor nem resistel-te, s befagyott végre nagy nehezen a 2. frost trap-be (elsõnél div. shield-ezett a nyomi), nyomtam egy HS-t az orra elött.
még most is megmosolyogtat, ahogy elképzelem mit anyázhatott a monitor elött mérgében 😄D
Jelentem szabinak vége, szemem vérbe, végeredmény lvl 67.
Nem nagyon láttam az elmult oldalon nagy véleményeket, hát én el vagyok ájulva a BC-tõl. Igaz még túl sokat nem láttam belõle, de amit igen az eszméletlen. Tegnap vette meg klántársam az epic madarat, láttam az elsõ repülést, a sárga irigység elkapott. Futólag átrohantam minden tájon megnézni az aréna rewardokat, hát alig várom hogy ott questeljek.
És ez hogy minden térképen PVP feladatok vannak...
Engem egyenlõre megfõztek a Blizzék.
★ 汤姆 李
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
★ 汤姆 李
csak mert az elején szivenütött ,hogy durván 5 órán át patcheltem a telepítést beleértve a sima alapjáték pedig 52perc alatt kuszot fel a gépemre.. ^^
lehetnének gyorsabbak az update serverek.. ;(
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
-
jutt eszembe a wow patchelés midnig igy zajlik? kidobnak x havonta egy fél gigás pakkot? mert .. akkor ideje lesz beszerválni egy blueray irót amire ráfér a wow cakkompakkom😊
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Hidd el nem szokasom megfutamodni....
na nevet pls!😊
Destiny. The design is clearly ancient.
tuti több volt mint 1 óra de nekem 1 órának tünt mindjárt megnézem mikortol indult az accom márha meglehet akkor megmondom pontosan mennyi 😊
lv12 vagyok de jövök fel mint a talajvíz.. húh.. nah mind1 megyek vissza kockulni 😊
crusader fehér
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
+damage feher
beastslaying piros
crusader zoldes
agi zold
mi van meg ?
fiery meg demonslaying olyan tuzes 😄
anti hero
Na de ettõl eltekintve, ha be volt kapcsolva a flaged, akkor csak szimplán mázlid volt 😉
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Elmondaná valaki hogy lehet fegyvereket megcsinálni h világítsanak?
<3 mordamirr (?sp)
anti hero
<#mf1>#mf1>
anti hero
MadWolf#11626