World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HunnernesKonge
:S
LOL, lehet. De 1x lecsaptak WF-be, lehet Duskwood felõl usztam épp. Akkor sry 😄
Én is a Nature Enemy Castbart ajánlanám erre a célra.

TSW: Tunderke

PiszkosFred
Pech, hogy Westfall sem aktivizalja a pvp flaget ;] (redridge, duskwood mar igen, de westfall ally zona)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

HunnernesKonge
De lehet hogy éppen Westfallból futottam át Hoggert ölni. Nem gondolsz minden eshetõségre -.-
Szerintem a NaturEnemyCastbar (necb) a legjobb erre, igaz nem ace2, de nekem ez mûködik legjobban, egyszerûen konfigurálható menüje van és eléggé bele lehet nyúlni a dolgokba.

\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

PiszkosFred
Szintjet vagy alacsonabbat. Magasabbat nem.

Botond
Megpróbálom,htx.
shaime01
még annyi ,hogy a hunter csak a szintjén lévõ petet foghat be?
szóval nem tudok befogni mondjuk egy 57-es "Rak'Shiri"-it?😊

The Garrett
chronometer! 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
www.wowace.com < innen érdemes feltenni a :

chronometer: ez buffokat / debuffokat amiket az ellenfélre teszel
Witchunt: kiirja miket castol magára/ rád az ellenfél

a többit meg már írták

Avenger
Scrolling combat text van már beépítve is, interface options-ben tudod bekapcsolni, használható szerintem 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

nah akkor tõlem is egy addonos kérdés
egy csíkot szeretnék ami számol visszafelé, hogy a fearie fire meg a demoralizing roar mikor tûnik el a mobról (40 sec mindkettõ)
volt már ilyen csíkos addonom, de az minden környezõ dologra csíkot húzott, és akkor nem tudtam megmagyarázni neki, hogy nem érdekel hogy mikor van vége a barinak, banishnek, dotnak, stb
van valami ötlet?

shaime01
tyty 😊

shaime01
*vagy segít

Count Adyn
Cooldown counter re keress azokon az oldalakon,
meg Scrolling Combat Text kell neked😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

shaime01
tudom utáljátok a kezdõ kérdéseket meg minden én is utálok feltenni de melyek azok a addonsok amiket érdemes feltenni vagy jobban kiigazodni?😊

leginkább "pvp segitõ" kéne (pl . kiirja ,hogy low health, mennyi a cooldown számal etc) tudom google.. találam is jó pár oldalt csak mindegyikre van xy ezer addons ami ugyanazt tudja de melyik ami nektek bejött közüle?

-x- 😛

Laky
ally területen automatikusan kikapcsol a PvP flaged, ergo nem tud hozzád érni a horda, lehet ez volt az oka <#vigyor3>

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

The Garrett
ne legyen bepipálva az auto join guild recruit channel az interface menuben, akkor ELVILEG nem fog eltunni

( legalabbis nekem ez oldotta meG)

Ja tényleg, köszi a linket (bár nem sikerült megoldani😊 ).

Oldern the 1st
Egyszer sem volt még ilyen problémám 😄

Botond
Jók ezek az új BC featurék. Combat log már nem csak alttabnál tûnik el,hanem simán menet közben is,de legalább van egy beépített jelzõ,ami szól, hogy nincs combatlog. Igaz kicsit bonyolultan jelez. Amikor van combatlog akkor 70fps,amikor eltûnik akkor 10.
PiszkosFred
hm.. jezed = jegyezd* ;]

PiszkosFred
Nos, jol jezed meg ezt a mondatodat ;] Ha elered mondjuk a 33-35 szintet, es elindulsz StVbe, akkor is nyilatkozz majd, mi a helyzet...

HunnernesKonge
lvl 22 vagyok most és eddig szemét Hordással nem találkoztam.
Az meg szerintem abszolut belefér, hogyha én belevágok 1-2t mikor egy lvl60 Human pala püföli, akkor éledés után levág xD

Viszont még 1x nem gankeltek szarrá, pedig lett volna rá lehetõségük :S
ha pvp szerveren vagy, akkor ez igy fog kinézni pár szint múlva:

lvl ?? undead rogue levág, kiröhög/leköp és elmegy<#vigyor1>
The Garrett
menj sírni a blizzard forumokra hogy owerpowered a warrior! 😄

Sugam
koszi

HunnernesKonge
Nemtom nekem életem elsõ találkozása hordással:
Épp Hoggert(elite mob) ütöttem kb lvl 10-esen quest lvl 12+ asszem,
lvl ?? Undead Rouge levágta nekem, megtapsolt és elment 😊
kisfigi
életem elsõ találkozása a hordásokkal: egy tauren warri egy csapásra kinyírt<#idiota><#hehe><#nyes><#idiota>

Destiny. The design is clearly ancient.

Ez mûködik, innét le lehet szedni a 4 cdt imageben:
http://www.torrentspy.com/torrent/1019553/World_of_Warcraft_The_Burning_Crusade_enGB

Nekem is úgy volt, hogy haverom elhozta a BC példányomat Pesten, de nem volt lehetõségem pár napig felmenni vidékról érte: leszedtem és õ bediktálta a kódomat.

The Garrett
jah .. olyan szanalmas azt hasznalni hogy szanalmas.. 😄

Count Adyn
😄 Mi a különbség ha elkérem havertól a cd-t és feltelepítem,
és az átmásolom havertól neten és feltelepítem között?😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Sephi
Mar regen nem hanszaljuk a "szanalmas" kifejezest nem tudod? Ezzel csak magadat egeted 😄DD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sugam
😄DDDDDDDDD, vki nagyon pr0, arra ugye nemgondoltal hogy eredeti realeset szedek? miert nincs ignore? váú

bodesz
ha smswebrõl szed vki bármit is az egy faszláma xD
nemtom te láttál már olyan eredeti gamet amit kiadtak iso v bin formában és Dtools al kell bemountolni ? xD szánalmas.akárhonnan is szetted akkoris warez verzsön mert olyan helyról szedted(ftp,smsweb(SZÁNALMAS),torrent,fájlcserélõ stbstb)

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Sugam
bodesz szentem halvany fingodsesincsen, az egeszrol ne szolalj mar meg pliáz. kezdjuk ott ,hogy igy inditottal tort verzio..probaltal elhordani a **szba, de nemjtot ossze, most meg hablatyolsz, mellozd mar magad pliáz.

adyn, nemtudom vanadúrol szettem le, haveromat kerdeztem aszondta neki regen volt ilyen kiterjesztesu cucca es neki beolvasta :/.

Count Adyn
<#hehe>A kliens letöltése az nem warez vazze😊 A CD-keyt veszi meg az ember nem a programot jelen esetben, az csak egy "nagy peccs"
s:Amugy nemtom miért nem jó, lehet valami átverõs helyrõl szedted le😊

bodesz
már bocs és te minek hívod azt az oldalt ahonann te letöltöd a wow BC t???mert én wareznek.szal amit letöltesz warez verzió...menj át haverodhoz és próbáld ki...1szerûbb nem?

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Sugam
gondoltam ra de pest<---> szeged😄, igaz csak par ora😊

Sziasztok!
Kérdés: enchanternek elég a legmagasabb szintû rodot magánál tartania vagy kell mind1ik?
The Garrett
kérd el haverod cdjét is mellé 😛

Sugam
😄S😄A:dDa, vicces vagy, csupan 2es fel evet wowoztam vegig eredetin.
es ha jobban beleolvasol szintln eredetihez tartozik ez is. az mar masik kerdes hogy nem vettem meg hanem letoltom es kirpobalom haverom accat. de koszi az ertelmes hozzaszolast ez mar hianyzott az eletembol

bodesz
ne itt keress infót...
A tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!

Sugam
sracok lenne egy kerdesem, igaz csak felig vag wowba...
gondoltam leszedem tbct majd megnezem haverom accountjat hogy megis milyen.idaig minden rendben leszedtem,mountolnam be deamon toolsrol
erre azt irja nemiseri b6t.. ok leszedem ujabbik verziot, az felismeri b6t de b6i-t mar nem.. megneztem alcohollal elmeletileg bemountolja de meghajto ugyan ugy nemiseri fel, se deamon ... esetleg vmi tipp?
azonkivul , hogy vegyem meg a bécét?

Szevasztok! Egy újabb noob beköszön<#smile><#smile><#wave>
QuippeR

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

hatalmas kockás.

MaxPayne
Tegnap azon gondolkodtam, hogy milyen lenne
ha a World of Warcaft-ból csinálnának 1 mozifilmet.

Szerintetek milyen lenne?

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

micsodáthírdettemén?!😮

kisfigi
druid <#hehe>

Destiny. The design is clearly ancient.