World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TSW: Tunderke
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"
szóval nem tudok befogni mondjuk egy 57-es "Rak'Shiri"-it?😊
chronometer: ez buffokat / debuffokat amiket az ellenfélre teszel
Witchunt: kiirja miket castol magára/ rád az ellenfél
a többit meg már írták
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
egy csíkot szeretnék ami számol visszafelé, hogy a fearie fire meg a demoralizing roar mikor tûnik el a mobról (40 sec mindkettõ)
volt már ilyen csíkos addonom, de az minden környezõ dologra csíkot húzott, és akkor nem tudtam megmagyarázni neki, hogy nem érdekel hogy mikor van vége a barinak, banishnek, dotnak, stb
van valami ötlet?
meg Scrolling Combat Text kell neked😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
leginkább "pvp segitõ" kéne (pl . kiirja ,hogy low health, mennyi a cooldown számal etc) tudom google.. találam is jó pár oldalt csak mindegyikre van xy ezer addons ami ugyanazt tudja de melyik ami nektek bejött közüle?
-x- 😛
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
( legalabbis nekem ez oldotta meG)
Az meg szerintem abszolut belefér, hogyha én belevágok 1-2t mikor egy lvl60 Human pala püföli, akkor éledés után levág xD
Viszont még 1x nem gankeltek szarrá, pedig lett volna rá lehetõségük :S
lvl ?? undead rogue levág, kiröhög/leköp és elmegy<#vigyor1>#vigyor1>
Épp Hoggert(elite mob) ütöttem kb lvl 10-esen quest lvl 12+ asszem,
lvl ?? Undead Rouge levágta nekem, megtapsolt és elment 😊
Destiny. The design is clearly ancient.
http://www.torrentspy.com/torrent/1019553/World_of_Warcraft_The_Burning_Crusade_enGB
Nekem is úgy volt, hogy haverom elhozta a BC példányomat Pesten, de nem volt lehetõségem pár napig felmenni vidékról érte: leszedtem és õ bediktálta a kódomat.
és az átmásolom havertól neten és feltelepítem között?😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
nemtom te láttál már olyan eredeti gamet amit kiadtak iso v bin formában és Dtools al kell bemountolni ? xD szánalmas.akárhonnan is szetted akkoris warez verzsön mert olyan helyról szedted(ftp,smsweb(SZÁNALMAS),torrent,fájlcserélõ stbstb)
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
adyn, nemtudom vanadúrol szettem le, haveromat kerdeztem aszondta neki regen volt ilyen kiterjesztesu cucca es neki beolvasta :/.
s:Amugy nemtom miért nem jó, lehet valami átverõs helyrõl szedted le😊
Kérdés: enchanternek elég a legmagasabb szintû rodot magánál tartania vagy kell mind1ik?
es ha jobban beleolvasol szintln eredetihez tartozik ez is. az mar masik kerdes hogy nem vettem meg hanem letoltom es kirpobalom haverom accat. de koszi az ertelmes hozzaszolast ez mar hianyzott az eletembol
A tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!
gondoltam leszedem tbct majd megnezem haverom accountjat hogy megis milyen.idaig minden rendben leszedtem,mountolnam be deamon toolsrol
erre azt irja nemiseri b6t.. ok leszedem ujabbik verziot, az felismeri b6t de b6i-t mar nem.. megneztem alcohollal elmeletileg bemountolja de meghajto ugyan ugy nemiseri fel, se deamon ... esetleg vmi tipp?
azonkivul , hogy vegyem meg a bécét?
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
ha a World of Warcaft-ból csinálnának 1 mozifilmet.
Szerintetek milyen lenne?
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"