World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Garrett
sarga szöveg a kep kozepen

"this is a GM item"

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Twin Blades of Azzinoth ez a kard hogy létezik a játékban ??? mint megszerezhetö item v pedig GM cucc???

utóbbi<#idiota><#crazya><#pias>

nemrég kezdtem. Már lvl 15 priest vagyok. Herbalist és Alchemy, de még mindig nem tudom, hogyan kell potiont csinálni...<#wow3> Muszály hozzá a recept? Már egy két weboldalról tudom, hogy mihez mit kell kutyulni... Mi kell még hozzá? Elõre is kössz!
Velem? <#wow2><#idiota>
jah, nincs otthon net <#vigyor3>
elvileg úgy volt, hogy e héten megrendelem, de ránéztem a bankszámlámra, s kemény döntést kell hoznom.
3 hét van fizuig, bankszámlán van 17k huf...
bekötés 7k huf, wow havidij 3k huf optimistán számolva.
maradna durván 7k huf 15 napra (s akkor 7végén nem megyek sehová). melóba+hazajutni 320 huf/day (s akkor nem blicceltem, mer'jógyerekvagyok <#vigyor1>), maradna kb. 200 huf kajára, ami kb. kenyér + víz.

na most akkor egyek vagy wow-ozzak, ez itt a kérdés? <#zavart1>
komoly dilemma...

ilyen névvel még neki áll feljebb? <#wow2><#nevetes1>

picket
Ha nagyon sokat próbálkozol, akkor mindent sikertelennek vesz. Próbáld fél óra múlva, ha akkor sem megy, akkor ma már nem is fog. Ez csak azért van, hogy ne lehessen így "rájönni" egy esetleg helyes és létezõ bankkártyaszámra.

&#3237;_&#3237;

Kriger
Hopp valakit kiütöttem. Bocsesz.

picket
pappal moonfire? <#wow2>

&#3237;_&#3237;

Kriger
BC-t nem láttad? <#conf>
Akkor már tudom miért kotlassz itt a szokásosnál is többet <#nyes>

Kriger
BC-t nem láttad? <#conf>
Akkor már tudom miért kotlassz itt a szokásosnál is többet <#nyes>

#100327 <#ejnye1><#nezze>
Fenrir
Majd kiüti a szemedet ez a zöld szöveg te pöcs:

A tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!

A halál csupán a kezdet...

Kipróbáltam fake bankszámlaszámokat de nem fogadja el õket akármit csinálok nagyon idegesít nem tudjátok mi lehet a gond????
The Garrett
lemaradt:

The Garrett
TABMOONFIRE k thx bye 😄

Az az aréna Quest eddig a kedvencem, este mikor már untam a questeket visszamentem oda, és legalább 8-10 csapatnak segitettem megcsinálni mint külsõs, hordásnak allysnak vegyesen. Nekem is megvan a kellemes élményem a quest ittem/mob hajszákról, én ha egy kicsit is soknak érzem a konkurenciát akkor azzal kezdek hogy leölöm aki piros, legalábbb az ne lopja a mobom. Van hogy többen összefognak és agyonvernek, de általába bejön hogy az erõsebb kutya bagzik 😊 Volt egy aranyos tauren druid akivel zeppelin darabokat szedtünk, õ kb 8-szor csapdából nézte végig ahogy lootolom elõtte az alkatrészeket. volt hogy kardal kellett hátba csapni hogy elengedjen egy fogaskereket, hihetetlen optimista volt.
Enélkül a kis civódás nélkül halál unalmas lett volna az a Q.
Nem vagyok én olyan 😛
Insta rabszolga vagyok, dmg cuccot soha nem húztam be (kell az RP másra 😛), meg nem is érzem a sedóprísztet. Jobban szeretek healelni. Szóval lövögetem az 500-600-as smite és társait, valamint futkározok sokat, ha gyors a respawn 😄
picket
"Jah csak a 3sec utan következõ tick tag el:/" - Sokszor még az sem. Lehet, hogy serverlaggal rosszabbul birkózik meg a dot...

&#3237;_&#3237;

picket
Ne rontsd el a játékomat! <#bee1> (amúgy sosem csináltam, csak láttam, mielõtt jönne a g3t 0ff mY |nt3rn3t u 12 y34rz 0ld r3tard! <#idiota>)

&#3237;_&#3237;

McHaals
jaja, az elsõ sebzés "foglalja", ami kb 2-3 mp a dot felrakásától számítva... én is leszoktam a zsúfolt területeken az SWP-s pullról.
Lacika, te holyval grindolsz? mazo vagy-e?

MadWolf#11626

Count Adyn
Jah csak a 3sec utan következõ tick tag el:/

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

picket
google-el találsz fake bankkártyaszámokat. Amúgy minek kipróbálni, ha nem akarsz fizetni? <#wow2>

&#3237;_&#3237;

Jah, utálom is emiatt rendesen. Vagy tagelem holy nova-val inkább, vagy wand-al húzom 😄
picket
Beteg emberekkel foglalkozzanak az orvosok <#bee1>

Meg azt hiszem elég sok insta van, amibe csak repuval tudsz bemenni, azt meg még csak nem szedték össze ennyi idõ alatt (gondolom ezért is van így). Ez persze azt is jelenti, hogy a casual emberek meg még késõbb kezdik, mert nem csak az instance-et körüllengõ mámoros áhitat (meg a zöld cuccokban legyõzhetetlennek tûnõ elsõ boss <#idiota>) tartja majd vissza õket, hanem a zárt kapu is. Nem baj, lesz dolgunk a következõ kiegig. Az orvosok meg majd új instance-eket írnak fel a betegeknek. <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Sziasztok nekem az a problémám hogy jelentkeztem most egy 10 napos trialra és a regisztrációnál amikor kéri a bankszámlaszámot nem lehetne valami kamut beírni nem igazit én csak a 10 napot szeretném kipróbálni és nem akarok utánna fizetni. Kipróbáltam már egy csomó variációt és mindenre azt mondja hogy érvénytelen bankkártyaszám. Please Help !!!
picket
Pedig nincs is jobb, mint egy priest-et követni, és amikor swp-t rárakja valamire, akkor egy instant a mobba. A rutinosabb már nem dottal kezd. (Úgy tûnik a dot rendesen aggróz, de nem "foglalja" a mobot mint sajátot, eléggé el van ****va)

&#3237;_&#3237;

Mighty
Nihilumnak sikerült már a first kill(ek) 25-ös instában?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

magus
én nagyon utáltam a végére, ha jól emlékszem 10 szintig voltam ott, általában este játszottam, tiszta idegbeteg lettem a végére.

Ez amúgy tényleg gáz. Hiába csóri holy priest vagyok, irritál amikor a sok ally ott szaladgál körülöttem, és behúzza elõlem a quest mobot, vagy lootolja a nekem is szükséges cuccot. Picit megremeg a kezem a mind blast felett néha.
Nagrand szep hely, foleg az Ogre arena quest-nel kialakulo outdoor PvP miatt. De ott vagott le egy 70-es egy human rogue is tegnap, o mar kizokkent a szintezesbol es raebredt, hogy PvP szerveren vagyunk :-))

Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)

fasz e vagy?
ja most már nem kell, köszi

NA HOL TÖLTHETEK LE TÖRT SZERVERES WOWOT A K**VA MINDENIT??!!

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁLLLLLLLLLJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!

Aréna rewardok: Netherstorm vagy ilyesmi nevü területen az Area 52 goblin városban.
A sima honoros 70-es PVP cuccokat én is keresem nagy erõkkel de eddig senki nem tudta hol lehet megnézni/megvenni. Thott szerint SW ben mint a régi PVP cucccokat, viszont haverom tegnap nézte és azt mondja ott sincs.
The Garrett
az elso 5 napban azert nem volt pvp mert kb 2 zonaban volt a szerver 99% a,mindenki minél hamarabb akart onnan szabadulni. ha valaki elkezdte volna akkor onnantól kezdve nincs megállás... lásd tarren mill anno. 😄

most pedig hogy szetszakadozott a szerver az 5-6 mapon, így lehet nyugodtan pvpzni is 😊

Melyik városban vagy helyen lehet megtekinteni ezeket az arena rewardokat? Valamint vki megtalálta már a 70 High Warlord cuccokat, kíváncsi lennék hogyan néznek ki a fegyverek.

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

- még nagyjából békében megy a farmolás, 6-8 fõs hordába tömörültek mennek neki néha a többieknek, de annyi ember van, hogy még ez sem gyakori. Amig nagyjából kiegyenlített a mezõny (én most vok 63-as) addig nagy változás remélem nem is lesz (q-bõl azért gyorsabb a szintezés), bár tegnap egy 68-as warrior visszanézett hordásokat ölni (gondolom nem mennek neki más pvp helyszínek, neki meg kellene némi honor). Egy-két héten belül rosszabb helyzetre számítok (gank megy majd 1000L)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

😊)
Kösz a törõdést. De tudod milyen PVP buzi vagyok, 5 nap fegyverszünet után már a sikitófrász kerülgetett. Ehhez képest legenkelõdni felüdülés volt.
Aréna rewardoktól kicsit elszontyolodtam egyébként. Fegyverbõl kb egy választásom van a kétkezes kard, a többi atom gagyin néz ki, nembeszélve a polearm attackspeedjérõl. A szettet felpróbáltam, hát csizma nélkül elég hülyén néz ki, pedig nem lenne csúnya amúgy. Statjait tekintve stamina meg resilence oké de az offenziv rész minimálisan jobb mint a mostani GM cumóm. Nekem valahogy szegényesnek tünik a kínálat.
Sziasztok nekem az a problémám hogy jelentkeztem most egy 10 napos trialra és a regisztrációnál amikor kéri a bankszámlaszámot nem lehetne valami kamut beírni nem igazit én csak a 10 napot szeretném kipróbálni és nem akarok utánna fizetni. Kipróbáltam már egy csomó variációt és mindenre azt mondja hogy érvénytelen bankkártyaszám. Please Help !!!
picket
"Nagrandba úgy legenkeltek vagy 8-szor öröm volt sétálni a temcsibõl." - Kezdõdõ mazichizmust diagnosztizálnék. Elkerülendõ hogy önmagadban kár tégy felírok neked napi 10 óra wow-ot (amibõl 8 órában a hulládat kempelik, hogy kiélhesd hajlamaidat), vagy ha nem lehetséges, akkor erõs gyógyszerezést <#idiota>

&#3237;_&#3237;

BC ben elsõ tippem Nagrad lenne mint új STV
Nemhiába van ott a három vadász kolléga a mastery küldetésekkel.
A hajam befontam mire megöltem 60 mamutot 60 griffet 60 antilopot.
Mire kezdtem végezni azokkal a questekkel, már kezdtek kibontakozni a dolgok, pl 70-es mage a nyakamba repülõ mountról stb...
Terokkarrban is volt egy kis 10-20 fõs guildek közötti adok-kapok.
Érdekes kb 5 napig a PVP questeken kivül hatalmas béke uralkodot, nagy boldog családként farmolt mindenki. Már kezdtem aggódni de utánna Nagrandba úgy legenkeltek vagy 8-szor öröm volt sétálni a temcsibõl.
(Bocs ha helytelenül irom a helyiségneveket csak futólag nézegettem még a térképet)
gondolom mindenki, aki reroll-olt BE-re vagy draenei-ra -.-

- a BC kiegészítõ nekem bejött, régen kötött le ennyire játék (Heroes II - III, Baldur's Gate, Spellforce 1), nekem ráadásul szerencsém is lehetett, mert nem volt semmi baj a szerverrel, néha 60fps is összejött (érezhetõen javult valamit a helyzet az eddigiekhez képest)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

- maradt még valaki STV-ben?

hát erre mondják, hogy rosszkor voltál rossz helyen.
pech.

inkább az tegye fel a kezét, aki még nem volt ilyen szituban...
...
...
...
senki?
...
nohát, ki hitte volna -.-