World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
elvileg úgy volt, hogy e héten megrendelem, de ránéztem a bankszámlámra, s kemény döntést kell hoznom.
3 hét van fizuig, bankszámlán van 17k huf...
bekötés 7k huf, wow havidij 3k huf optimistán számolva.
maradna durván 7k huf 15 napra (s akkor 7végén nem megyek sehová). melóba+hazajutni 320 huf/day (s akkor nem blicceltem, mer'jógyerekvagyok <#vigyor1>#vigyor1>), maradna kb. 200 huf kajára, ami kb. kenyér + víz.
na most akkor egyek vagy wow-ozzak, ez itt a kérdés? <#zavart1>#zavart1>
komoly dilemma...
ಥ_ಥ
Akkor már tudom miért kotlassz itt a szokásosnál is többet <#nyes>#nyes>
Akkor már tudom miért kotlassz itt a szokásosnál is többet <#nyes>#nyes>
A tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!
A halál csupán a kezdet...
Enélkül a kis civódás nélkül halál unalmas lett volna az a Q.
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
Lacika, te holyval grindolsz? mazo vagy-e?
MadWolf#11626
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
ಥ_ಥ
Meg azt hiszem elég sok insta van, amibe csak repuval tudsz bemenni, azt meg még csak nem szedték össze ennyi idõ alatt (gondolom ezért is van így). Ez persze azt is jelenti, hogy a casual emberek meg még késõbb kezdik, mert nem csak az instance-et körüllengõ mámoros áhitat (meg a zöld cuccokban legyõzhetetlennek tûnõ elsõ boss <#idiota>#idiota>) tartja majd vissza õket, hanem a zárt kapu is. Nem baj, lesz dolgunk a következõ kiegig. Az orvosok meg majd új instance-eket írnak fel a betegeknek. <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)
A sima honoros 70-es PVP cuccokat én is keresem nagy erõkkel de eddig senki nem tudta hol lehet megnézni/megvenni. Thott szerint SW ben mint a régi PVP cucccokat, viszont haverom tegnap nézte és azt mondja ott sincs.
most pedig hogy szetszakadozott a szerver az 5-6 mapon, így lehet nyugodtan pvpzni is 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Kösz a törõdést. De tudod milyen PVP buzi vagyok, 5 nap fegyverszünet után már a sikitófrász kerülgetett. Ehhez képest legenkelõdni felüdülés volt.
Aréna rewardoktól kicsit elszontyolodtam egyébként. Fegyverbõl kb egy választásom van a kétkezes kard, a többi atom gagyin néz ki, nembeszélve a polearm attackspeedjérõl. A szettet felpróbáltam, hát csizma nélkül elég hülyén néz ki, pedig nem lenne csúnya amúgy. Statjait tekintve stamina meg resilence oké de az offenziv rész minimálisan jobb mint a mostani GM cumóm. Nekem valahogy szegényesnek tünik a kínálat.
ಥ_ಥ
Nemhiába van ott a három vadász kolléga a mastery küldetésekkel.
A hajam befontam mire megöltem 60 mamutot 60 griffet 60 antilopot.
Mire kezdtem végezni azokkal a questekkel, már kezdtek kibontakozni a dolgok, pl 70-es mage a nyakamba repülõ mountról stb...
Terokkarrban is volt egy kis 10-20 fõs guildek közötti adok-kapok.
Érdekes kb 5 napig a PVP questeken kivül hatalmas béke uralkodot, nagy boldog családként farmolt mindenki. Már kezdtem aggódni de utánna Nagrandba úgy legenkeltek vagy 8-szor öröm volt sétálni a temcsibõl.
(Bocs ha helytelenül irom a helyiségneveket csak futólag nézegettem még a térképet)
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
pech.
inkább az tegye fel a kezét, aki még nem volt ilyen szituban...
...
...
...
senki?
...
nohát, ki hitte volna -.-