World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McHaals
überpro, apróságokkal sosem foglalkozik 😊

MadWolf#11626

valaki pls töltse má fel a patch-et a www.speedyshare.com ra , köszi

heh
legalább az ablakon nézz ki néha
😊

Csá all! Nektek se jön be a wow-europe.comon az account managment? épp most vettem GC-t és kicsit ideges vagyok, mivel reggel még mûködött. Most meg itt csücsül mellettem a GC és nemtok mit kezdeni vele!<#help>

McHaals
nektek tölti a peccset? nekem 2 óra alatt kemény 8 megát szedett le a 18-ból

MadWolf#11626

te, hogy van az, hogy nagrandba nagy partyt beszélsz meg a cimbikkel, de nem tudod még hogy szerdánként karbantartás van? :S

Sephi
Ultrabrutal almom volt az ejjel. Es elethu. Azt almodtam hogy hordasok gyulekeztunk egy hegy mellet. 3 giuld volt es szabalyosan megalmodtam a kasztokat. Atmentunk a hegyen egy barlangon keresztul es AB-be jutottunk. Akkor derult ki hogy megromlott a GPRS 😄D vezerlonk es ezek elkezdtek kicsavarni es javitani. Mire hirtelen egy hunter szolt hogy irdatlan Allis sereg rohan felenk (es itt megalmodtam a terkepet a kis pontokkal😄) oszt rajottunk hogy csapdaba estunk es elkezdtunk futni mint az orultek. Es emlekszem hogy raptoron rohantam elfele es hatterbe ott voltak a piris nevesek 😄 Majd mindenki kijott a baralangbol es ugraltunk le a hegyen mounton es feltem hogy nehogy sebbzedjek. A hegy lababan hatraneztem es lattam hogy ozonlenek az allik. Akkor aszontuk be a folyoba es atuszunk valami szigetekre... de a mountom elore ugrott es amikor le akartam ugrani a folyo partra ilyen koves volt es feltem hogy ne legyen nagy a demidzs. Majd atuztam es ramogrozott par tigris es hatterbe meg az allik kovettek a meg megmaradt hordasokat. Majd beagrozott egy raja es akkor bebujtam az eggyik bokorba es FD-eztem. Akkor keltettek fol a picsaba 😄

De ez olyan eredeti volt... uristen.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

capaszabi
engem már nem érint a téma 😄

MrStokes
Meglatjuk mi lesz a warikkal lvl70-en normalis gear-rel, meg fegyverekkel.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Count Adyn
Még van 30 órám eldönteni xD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

The Garrett
hat az 5 crit amit mellesleg kapnak, állítolag kárpótolja szegeny melee dps eket 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
-ak WTB EDIT

The Garrett
nemtudom szerintem az hogy már nem csak a warriorok tudnak tankolni 5 fos instakban rengeteg dolgot megoldott, és intended.

Nagyon sokban fuggott a warriortol 1-1 random 5 fõs insta eddig ha belegondoltok, minden party mindenhova warriort keresett, ha meg nem volt, akkor gyakran nem tudtak menni sehova. (plane lowpop szervereken ahol amugyis kevesebb az ember)

Mostmar sokkal egyszerubb osszehozni egy 5 fõs instara party-t mert ha kell tankol a druida vagy paladin és nem kell orakat várni 1 warr. ra... 😊

Szerintem ilyenek is bennevoltak a fejlesztok fejeben mikor a hybrid classokat jobban eltolták tankolás fele ( + a már lentebb leirtak kisegito feladatok a nehezebb instakban)

Azt az 1 egesz melee dps-t minek buffolni? 😄
Mert az baromi ritka es nagyon durvan megneheziti a haladast ha 2 rogue van, sokkal gyakoribb hogy 1 sincs, viszont a shout tenyleg jo a macitanknak. ^^

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

ja es hogy fogja a blizzard megoldani, hogy a warriorok jobbak legyenek?
ugy hogy szarra nerfellik a druidat 😛
de a warriorok maradnak gatyak 😛

May the force serve you well!

TVelvet
fasság... melee dpsnek kell a warrio shout és sunder miatt...
priest, mert a mage én leszek xD

Davidus
ezt lassan ki kell írni a bannerbe-.- a druida alap BCben is jobb tank volt öt fõs instában mint a warrior. csak szpemmelni kellett a swipeot és
4db T3 mage se szette le rólad az agrót

V9ykn8_TZL0

Alap 😉

Es amit kihagytam, hogy a bc furcsasaga szamomra az igazan, hogy bun 5fos instaba warriort vinni, mert amikor tankol 0 dps, amikor nem tankol akkor se sok(rovid tavon). Ez csak az en tapasztalatom, meg lehet kovezni erte, de amikor en tankolok egy bosst, akkor altalaban joval konnyebben megy. Ez biztos valami hybrid love vagy ilyesmi a blizzard reszerol, mert hogy eddig elegge le voltak tojva ez egy kis engeszteles. Viszont a warriorokkal olyan szinten kitoltak, hogy az nekem is faj.

The Garrett
leegyszerusitve a problemat: bring MOR druidZ 😄

Szinte minden otfosbe kell egy offspec healer a mainhealer melle es ket healerrel ha jol megy a cc es a kite, akkor nem lehet nagyobb baj. Mert ugye minden healer meg tudja vedeni magat, ha van aki healelje. Szoval a lenyeg, hogy ket healer kell es lehetoleg ne legyen mindketto pve specen, hogy az egyik be tudjon segiteni a dpsbe ha szukseg van ra.

Jobb lett volna ha BShez nem nyulnak o.o

vagy csak nálam nincs char lista?:S

..::IBM X32::..

PiszkosFred
SW😄-vel az a "baj", hogy sosem akkor critel amikor kellene 😄 Ertem ezalatt, hogy a magam idiota modjan en aztan nekimegyek az uristennek is, parszaz manaval (altalaban visz a lendulet, nem nezem mennyi van), aztan a harc vegere ott allunk minimalis manaval, ~1300(mob), ~200-300(en) HPval. Es ilyenkor orosz ruletkent ellovom a swdt, amit a mob koszon szepen, es kinyirom magam olyan 80%ban 😄 Bezzeg amikor nem hajszalon log az eletem, akkor mennek a meses critek... De mindez persze az en hulyesem miatt van, normalisan jatszo emberek elobb isznak, aztan mennek harcba, es nem esz nelkul, mint jomagam nehanapjan...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

A tréningelõsökkel semmi gond nem volt, kifejezetten a 6-7 fõs pack érdekelne, a sorrendet is tudom, az érdekelne hogy vegyük rá a 6 maradék orkot hogy ne verjen agyon mindenkit mig a légióst DPS-eljük. Keresztbe kasba kiteoltam már mindent, nonstop feareztük õket, de ha kettõ rámozdul egy healerre elég 2 sec és bukta... Ezt a részt ha leirnád kicsit részletesebben 😊
TVelvet
a 2. bossal és a 3. bossal fogtok sokat szopni, 2. folyamatosan dobja az aggrót, clothosok rémálma, 3. meg a meleesek rémálma mert sweping strikes nyomat, meg X másodpercenként blade dancel amit aztcsinálja hogy abba a terembe amibe vagytok körbefutkos és mindenkire kur 3-4x 1500at. közbe az addok jönnek amiket kikell nyirni:9
PiszkosFred
Karbantartas van, mint minden szerdan, ma is. Ilyenkor az a csoda hogy egyaltalan megy a wow-eu.com, legtobbszor ilyenkor nem hasznalhato. Varj egy picit, es akkor talan nem normalisan tudod hasznalni az accmanagementet es az oldalt.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

TVelvet
panther csak azért mert mindig énvagyok az 5let gazda... elsõ boss után vannak a trénineglõs orcokok, akiket csak akkor lehet pullolni ha már 40-35% hpn vannak mert egymást ütik, jól kell pullolni.. ennyi az egész..

Az 6-7 fõs packokat meg ugykell hogy legionare, aztána casterek, utánna a többit. simán meglehet csinálni😊
- fiam úgy nézi, 63-as mage-nél a rank11-es frost bolt többet sebez mint a rank12-es, ezt most benéztük vagy van erre valami ésszerû magyarázat is? (1600-as crit helyett csak 1400 körül - a karakter Szilveszterre lett 60, úgyhogy nagyon noname cuccai vannak)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Tegnap voltunk a Honor Hold melletti Shattered Halls instába, hát mit ne mondjak meglepõdtem kicsit. Volt két nem hetvenes is a partyban köztük én ugyebár, de ilyen trashmob kombinációkat én még nem láttam, kb lövésem sincs hogy lehetne ezeket könnyedén megölni. elsõ bossig is elég nehéz volt elmászni, maga a Boss nokedli volt, de utánna olya Trash kupac van hogy le a kalappal aki megcsapja. Jelzem, a partyba mindenki nagyon jó játékos volt, legalábbis szerintem. De mit csináljunk 6-7db elit 70-es orcal, amibõl a gyengébb üt 1500-akat. Ha valaki már túlvan ezen a részen várom az ötleteket. Ja és meghatározott sorrendbe kell meghaljanak nem lehet a gyengével kezdeni.
hello kezdö vagyok a wow ban tudnátok pár tanácsod adni? mien faj /szerver/kaszt/foglalkozás jobb válaszotokat elöre is köszönöm<#vigyor2>
Each rank of "Improved Fireball" now reduces your spell damage coefficient by 2%.
ehh most akkor 10%kall kevesebbet sebez a fireball?:S
a fel masodpercbol nyersz 16% dmg abbol meg elvesznek 10et?:S

May the force serve you well!

Dacid
jó az lehet, de nem tudod fájt elején meg végén is ellõni, vagy a vampiric embrace annyira visszatölti az életet (miközben még a mob is csap)?

Hiv oldalon hitelkártyával fizettem, miután kiírta, h sikeresen teljesítette a fizetést, ezt írja ki, ha az acc-omat akarom megnézni:
"???content.errorPage.text.content???" Vki megoldást tud?

a szervereket állíthatnák már mindjá 11 :@@@@@@@@@

picket
Akkor gyakorlatilag sosem volt 3-as szóval i m tah winnah! <#bee1>

Még egyéb idióta rekordokat várunk szeretettel! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

joh hát van movie ahol 1-6 ot ugy lépi meg hogy egy questet csinál meg ...
szal le vagy maradva 😊

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

picket
jó, hát nem tudtam, hogy ilyen rekord is van. lol. Én meg tartom a rekordot 3-4 szintre fél perc <#fogmosas>

&#3237;_&#3237;

[negativ] Cirek
a 4 és fél nap az 1-60ra volt, 59-60ra reális a 4 óra 😊

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

MarkBlade
Nem flame indítónak de a SWDeath szinte mindig krit.. így az alap sebzés kb 1000-2000 ig terjed.. szerintem ez nem ratyi. A Fiend meg simán maxra tõlti a pap manáját nagyon durva..
Dacid
lvl 68 as a magem (6104 hp és 8890 mana) és nagyon tetszik az invisibility, de bátyám papjának meg a shadowfiend is jó nagyon jól tölti vissza a manát 😊, de a SW😄eath sztem elég ratyi, mer ha nem öli meg a targetet akkor ugyanannyit sebez beléd.

Nem tudom ki volt már nagrandban (Nesingvary küldik) nah azt könnyû volt mágus(aoe) pap(sw:pain húzás+heal) párosítással megcsinálni 😊*

*aki nemismerné a küldi sorozatot 2*90 állatot kell slainelni)

mindkeinek jó lvlezést és menjetek suliba/dolgozni (fontosabb)😊

picket
Legyé priest, és talentelj mage-nek (shadow) <#idiota>

&#3237;_&#3237;

picket
Eddig is segítettem ha valaki normálisan kérdezett (meg tudtam a választ), csak mindig átugrod amit írok <#duhos2> <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Dacid
MAGE 😊

Count Adyn
Help! Priest vagy Mage legyek?<#hehe>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Friczy
Visszajövök és 900 post.. Elolvasom az elsõt és azt látom picket segít valakinek. Ekkorát fordult a világ, vagy valaki odaült a gépedhez? <#love12>

keep walking... www.artum-inferniti.net

picket
"4 óra alatt képes volt feltolni a kariját 59-60-ra." - 4 és fél nap (played) a rekord tudtommal, legalábbis önerõbõl.
Ha gyorsan akarsz fejlõdni, akkor vedd fel az összes küldetést ami egy területre szól, és csináld meg õket. Kerüld a gyûjtögetõs küldetéseket, kivéve ha úgy látod, hogy gyorsan be lehet szerezni a begyûjtendõ tárgyat. Küldetésekhez használd a thottbotot meg az allakhazamot.
Keress olyan guildet (ha egyáltalán létezik ilyen), akik kb ott tartanak ahol te, és akkor normálisabb emberekkel mehetsz instance-be (de mindenképen szervezettebben), ha meg egy Sunken 5 óra, akkor inkább kerüld az instance-eket egyelõre. De a mindent vivõ jótanácsom: koncentrálj arra ami tetszik a játékban (a fejlõdésen kívül <#idiota>), és azt csináld, még akkor is, ha kevesebb xp-vel jár! Így jutsz el a leggyorsabban 60-ra. Lehet, hogy idõben több lesz, de nagyságrendekkel kevesebbnek fogod érezni.

&#3237;_&#3237;

<#rinya>
Pedig nagy Party volt készülõben!
Na majd ha újraélednek a serverek akkor bevetem magam😊thx!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

karbantartas nap van, tehat kb delig nem lesznek realmek, menjel nyugodtan aludni.

letoltheto a leiras oldalnal is, jobbra van olyan, hogy "links" ott megtalalhato az hogy "betas", itt tudod letolteni az adott addon legfrisebb verziojat, vagy ha van mas addon oldalon publikalt relaseje is akkro azt a "releases"-nel talalod.

www.wow-pro.com itt néz szét! ajánlom minden 60 ra fejlödni vágyonak.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben