World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Gef4Mx , 256 ram,2.1es celron😄 ien 15 fps van is 😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Igaz a medvem szabalyosan szedi le a mobot a tenkrol 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
én priestet javasolmék neked.
2 hete nem voltam online.
utoljára asszem 4-5 aktív mage-ünk volt.
de akkor még nem volt bc...
kérdezd malav-ot, vagy linx-et, dav-ot, vagy a többieket, õk pontosabb infót tudnak adni, mint én...
úgyis a fél sg fórum a ct-ben van, szal' válasz biztosan lesz <#hehe>#hehe>
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
ಥ_ಥ
amikor elöször rákerestem ennyit találtam ,hogy
"Light contact with another car" azátn elkezdtem gondolkozni ,hogy "aha.." 😄
hát nem azért, de ez a képlet kicsit hibás.
addig ok, hogy az esetek 90%-ában az mm hunter, ha õ nyit, pikk-pakk szétkapja a bm-est.
viszont, 3-4 õr a flag-nél simán szétkapja pillanatok alatt a bm pet-et is (extra armor-ral, hp-val), igy nem lenne idõd betekerni a flag-et, elöbb halna a pet-ed és jönnének rád az õrõk.
ಥ_ಥ
tömören összefoglalva.
Valos pelda, legutobbi hunter nerf: eddig minden agility pont 2 ranged attack power-t adott a hunternek, mostantol mar csak 1-et ad. Vagyis az agility altal adott sebzes tobblet a fele, mint eddig.
Persze tortentek ez ugyben ellentetes hatasu dolgok, ezt kiegyenlitendo, de sokan meg igy is ugy erzik, hogy ez bizony egy nerf volt. Ez ugyben nem szeretnek semmilyen nemu vitat es flame-et elinditani, csak a pelda kedveert irtam.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
ಥ_ಥ
grrr...megint loholhatok majd utánatok :F
ha meg néha nagy gáz van, kicsit mend pet-tel gyógyízzad..." - Izgalmas játék lehet <#wow2>#wow2>
"...a nagy honorfarmer korszakban..." - Fordítsuk meg a dolgot: pet az õrökre, bm hunter péppé lovése mm hunter által, temetõ bebukva. Lõhetsz te is, jöhet a peted is, nem hat meg. Persze így az õrök leütik a petet, de fd. Csak azok a régi szép idõk hiányoznak, amikor még felszedte bg-n a petet temetõben támadva és a jókedvét és polírozta egy kicsit (ezt nem értem miért kellett kivenni, direkt külön bele rakták egy peccsel <#nemtudom>#nemtudom>)
ಥ_ಥ
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
★ 汤姆 李
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
★ 汤姆 李
3 hete vagyok rajta a WoW-on kivétel szerda csütörtök és szombat.
Honnan tudtam volna,hogy szerdánként van karbantartás?
A nagy party nekünk azt jelenti egyenlõre(mivel még lvl 20-körül mozgunk),hogy a group-os questeket megcsináljuk 1 páran stb..
Röviden ennyi😉
★ 汤姆 李
majd köv. hét közepétõl...
btw. hogy áll a BE-d? ^^
szal BM spec-re fel és assist-olj a vörös pet-ednek /dance /hug /chicken, stb. amig kinyirja az ellenfeled 😊
ha meg néha nagy gáz van, kicsit mend pet-tel gyógyízzad...
még BC elött, a nagy honorfarmer korszakban, nem is egyszer volt, hogy olyan allikkal futottam össze AV-ben FW GY védésnél, akik tudták, hogy BM spec-es vagyok.
na ilyenkor default-ban a pet-em akarták kinyirni elsõ körben, mert tanulva a tapasztalatból, amig a meleek engem hajkurásztak, a pet-emmel kinyirattam a healer-eiket 😄
aztán mikor elkezdték püfölni a pet-et, utána én meg szépen mend pet-eltem a hordás õrök közül, meg röhögtem, miközben az meg rágcsálta bõszen a papok csuháját...
hja, a régi szép idõk -.-
/sigh 😄
PATCH
ha bejött az oldal ott lesz legalul az UK verziós
MadWolf#11626
-írj blogot
-játsz kevesebbet
-raptort rakd el, ha folyón kelsz át <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
persze 256KB jött le a blizztõl, a többi P2P forgalom, épp most ért a végére