World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TVelvet
hüdejóvagy?
BEAST
akkor most terjunk ra arra hogy te ki vagy? 😄D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

ennyi vagy wildor <#levele>

Botond
2db van csak mostanában asszem. Hagyjunk rá statisztikalag 50%ot, aki most nem ugrik be,szal legyen akkor 3. -.-
Count Adyn
Nah, meglepõdtem😊 Az itthoni gépemen is elindult a wow😄D
Gef4Mx , 256 ram,2.1es celron😄 ien 15 fps van is 😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Lynx_TWL
ohnoes! most én melózom nehogy játszál:d

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Sephi
Persze mert a huntereknek ugyis tok sok dolguk van! Most vegyek le a dps-t es majd vigyel instaba huntert magus helyett.... paaah!

Igaz a medvem szabalyosan szedi le a mobot a tenkrol 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

John Cena
1CD-t teszem fel és el akad a terrain.MPQ -nál mi lehet a baj ha nem a videokártya??

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

John Cena
World of Warcraft ööö Nvidia GeForce kártyákat támogatja??

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

BEAST
b+ elmegyek dolgozni par orara es utolersz , nah megyek is vissza kockulni 😄😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

ragnaros/horda/herbalism/alchemism
én priestet javasolmék neked.

jótol kérded...
2 hete nem voltam online.
utoljára asszem 4-5 aktív mage-ünk volt.
de akkor még nem volt bc...

kérdezd malav-ot, vagy linx-et, dav-ot, vagy a többieket, õk pontosabb infót tudnak adni, mint én...
úgyis a fél sg fórum a ct-ben van, szal' válasz biztosan lesz <#hehe>

<#duhos2>

Count Adyn
Btw hány mage van CT ben manapság?😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

picket
"hát nem azért, de ez a képlet kicsit hibás." - Kit érdekel a képlet, ha mûködik? <#nemtudom>

&#3237;_&#3237;

Lynx_TWL
i r 43 :c nerf me

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

raziel.
😞

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

shaime01
húh mennyi válasz thx 😊

amikor elöször rákerestem ennyit találtam ,hogy
"Light contact with another car" azátn elkezdtem gondolkozni ,hogy "aha.." 😄

TDC Geronimo
én csak 42 vagyok 😞

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

"bm hunter péppé lovése mm hunter által, temetõ bebukva."

hát nem azért, de ez a képlet kicsit hibás.
addig ok, hogy az esetek 90%-ában az mm hunter, ha õ nyit, pikk-pakk szétkapja a bm-est.
viszont, 3-4 õr a flag-nél simán szétkapja pillanatok alatt a bm pet-et is (extra armor-ral, hp-val), igy nem lenne idõd betekerni a flag-et, elöbb halna a pet-ed és jönnének rád az õrõk.

picket
"Ez ugyben nem szeretnek semmilyen nemu vitat es flame-et elinditani..." - Késõ! <#eplus2>

&#3237;_&#3237;

nerf = valaminek a gyengítése, sárba gyalulása, rommá alázása, stb. az azt megelõzõ op (overpowered) állapotához képest.
tömören összefoglalva.

MrStokes
WoW vonatkozasaban: Valamilyen modon gyengitik a szoban forgo dolgot (kasztot, item-et, skill-t, spell-t, stb.).

Valos pelda, legutobbi hunter nerf: eddig minden agility pont 2 ranged attack power-t adott a hunternek, mostantol mar csak 1-et ad. Vagyis az agility altal adott sebzes tobblet a fele, mint eddig.
Persze tortentek ez ugyben ellentetes hatasu dolgok, ezt kiegyenlitendo, de sokan meg igy is ugy erzik, hogy ez bizony egy nerf volt. Ez ugyben nem szeretnek semmilyen nemu vitat es flame-et elinditani, csak a pelda kedveert irtam.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

picket
A nerf az szivacsos anyagból készült játékfegyver, vagy miaszössz. Talán onnan ered, hogy "annyira legyengítették a kardot, hogy olyan mintha nerf lenne". Innen jön aztán a "nerfelték", és a társai. Magyarul jelentõs gyengítés.

&#3237;_&#3237;

na menj te a tudodhova 😄
grrr...megint loholhatok majd utánatok :F

picket
"szal BM spec-re fel és assist-olj a vörös pet-ednek /dance /hug /chicken, stb. amig kinyirja az ellenfeled 😊
ha meg néha nagy gáz van, kicsit mend pet-tel gyógyízzad..."
- Izgalmas játék lehet <#wow2>

"...a nagy honorfarmer korszakban..." - Fordítsuk meg a dolgot: pet az õrökre, bm hunter péppé lovése mm hunter által, temetõ bebukva. Lõhetsz te is, jöhet a peted is, nem hat meg. Persze így az õrök leütik a petet, de fd. Csak azok a régi szép idõk hiányoznak, amikor még felszedte bg-n a petet temetõben támadva és a jókedvét és polírozta egy kicsit (ezt nem értem miért kellett kivenni, direkt külön bele rakták egy peccsel <#nemtudom>)

&#3237;_&#3237;

The Garrett

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

shaime01
ok.. mi az a nerf?😄 mostmár valaki árulja el ;(

Tafaya
Kétlem, kábszerreklám nem valószínû hogy lesz a filmben 😊

Igen,rendben túltárgyalva😊

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

PiszkosFred
Na ez mindent megmagyaraz ;] Nagrand egy 65-66os zona Outlands-n, ezert volt a felreertes.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Én Nagrand Serverrõl beszéltem,hogy ott vagyunk mi!

PiszkosFred
Kuldd be a Blizznek, hatha berakjak a keszulo filmbe a jelenetet 😄

PiszkosFred
lvl20on miert akarsz menni Nagrandba? Na nem mintha atmehetnel oda... ;]

BEAST
egesz jol 😛 lvl43 jelenleg 😊

Te(fura megszólítás na mind 1)
3 hete vagyok rajta a WoW-on kivétel szerda csütörtök és szombat.
Honnan tudtam volna,hogy szerdánként van karbantartás?
A nagy party nekünk azt jelenti egyenlõre(mivel még lvl 20-körül mozgunk),hogy a group-os questeket megcsináljuk 1 páran stb..
Röviden ennyi😉

hát van otthon pár screenshot (hacsak bc install le nem gyalúlta õket), de sokra velük most nem megyek 😊
majd köv. hét közepétõl...

btw. hogy áll a BE-d? ^^

BEAST
screenshotod nincs veletlenul? <#gonosz1>

talent-elj BM-re is problem solved, nem fog fájni a hunter "nerf".

szal BM spec-re fel és assist-olj a vörös pet-ednek /dance /hug /chicken, stb. amig kinyirja az ellenfeled 😊
ha meg néha nagy gáz van, kicsit mend pet-tel gyógyízzad...

még BC elött, a nagy honorfarmer korszakban, nem is egyszer volt, hogy olyan allikkal futottam össze AV-ben FW GY védésnél, akik tudták, hogy BM spec-es vagyok.
na ilyenkor default-ban a pet-em akarták kinyirni elsõ körben, mert tanulva a tapasztalatból, amig a meleek engem hajkurásztak, a pet-emmel kinyirattam a healer-eiket 😄
aztán mikor elkezdték püfölni a pet-et, utána én meg szépen mend pet-eltem a hordás õrök közül, meg röhögtem, miközben az meg rágcsálta bõszen a papok csuháját...

hja, a régi szép idõk -.-
/sigh 😄

olvasd mit irtam neked tegnap 😄

asszem kevesebbet kéne wow-oznod <#hehe>

Count Adyn
Ez kétélû fegyver: Nem kell sírni a nerf miatt, meg kell tanulni játszani😊)

Count Adyn
Núbok itt mindig fentvan a peccs xD

A qrva anyját a blizznek a hunter nerf miatt. A sok núúúúb nem tud játszani és telesírja a blizz vállát hogy jaj erõs a hunter nerf pls. Meg kell tanulni játszani. LOL....
<#banplz>

Akinek a Patch kell mert rohadt lassan szedi annak itt a segitség :

PATCH

ha bejött az oldal ott lesz legalul az UK verziós

McHaals

MadWolf#11626

picket
Javaslatok:
-írj blogot
-játsz kevesebbet
-raptort rakd el, ha folyón kelsz át <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Sephi
Ezt mondtak mar ma nekem. Az a baj hogy tobb mint 2 orat naponta nem wow-ozok szal a "marha vicces" beszolast szivesen hasznalnam itt 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

nekem rendesen jön, 20KB/sec
persze 256KB jött le a blizztõl, a többi P2P forgalom, épp most ért a végére