World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

capaszabi
mi a különös? o.O. kérdezzük meg a barátnõjét/csládját?

capaszabi
:o milyen az a castolos nagyotlövös?
én meg áttalenteztem restora szintezéshez... ugyanis az encs. az olyan mint a fury warri, gear nélkül gagyi ÉS mindemellett unalmas:/
hameg mage-et leverte dmg meteren az a mage szégyene szvsz.
shattered hallst nem ismerem, de vsz a shaman util, nem pedig dd/healer

más. tegnap harcoltam feral druiddal
a., ench talenttel: windfury hit x 27, crit x 60. x hit you 660 x mangle crit you 1600. working as intended. a harcban kb semmit nem tudtam csinálni, akkor voltam stunban/disorientben amikor õ akarta. feral charge stun heal amikor szopó neki és onnan vége

b resto talenttel: LB crit 1.2k shockok 7-800. ES 300akat gyogyitott.
ugyanugy feral charge heal vége.

picit elszállt a blizz a 9000hp+12k armor ÉS emellé még 600as white critek 1200as sárga critekkel. és mindez lvl62n. GRATZ

Annak a magenek nem sok koze volt akkor. 😄 (habar a hunternek is afk-znia kellett igy jobban belegondolva)

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

s kifelejtettem a legfontosabbat: buff hunters! O.O

szerintem is nerf shamans ^^
ja meg nerf paladins is! xD

shaime01
akkor mégsem fake a 25k-s shaman crit videjo? :o

Count Adyn
Na kezdenek éledezni a szerverek<#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

The Garrett
Jah es lentebb irta valaki a mik a tapasztalatok 70 es shamanrol:

HAT EMBERTELEN 😊 Tegnap shattered hallsoztunk: Shaman mage druid paladin hunter osszeallitasban.

Mondanom sem kell hogy castolos nagyotlovos talentes shaman lett az elso dmg meteren 😄 Nagyon durva a dmg amit ki tud tolni a packokon, komolyan visitottunk vegig az instaban hogy ilyen nincs. 😄
megkértük hogy vegyen egy muvit is rola ma, mert hihetetlen milyen damaget tud kitolni + emellé még healel is ha kell.
A külön mókás részek akkor voltak amikor véletlenul több mobot huztunk a kelleténél, ilyen 7-8 mobot 1 packba ( nemhiába én pulloltam 😄) akkor HEROISM..és.. eltüntek a mobok 😄 ugymentek le hogy az elkepeszto. :o

szal hype hype hype hype hype hype shaman meg a buffjai.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
sendell mar 4-5 napja 70 es es egyutt instazgatunk 😊 nemtudom ebben mi a kulonos 😄

The Garrett
😄DDDDDDDDDD ezt akartam kerdezni...
a lenyeg a 3 kis bot aki ott farmol a mana forgeokban es kornyekukon ejjel nappal. Csont ugyanabban a gearben, skinnel mindennel 😄

Amugy sendell tenyleg egyedul tolta az 5 szintet kivéve.

Count Adyn
Ebbõl a képbõl hogy jutottál erre a következtetésre?😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

attól, hogy party-ban van 3-4 ember, még nem biztos, hogy együtt is nyomják...
lehet, hogy teljesen különbözõ area-kban quest-elnek külön, s csak a partychat elõnyei miatt vannak 1 grp-ban...

capaszabi
azért jó hogy sendell mindenhol azt szajkózza hogy õ márpedig egyedül nyomta 70ig 55-60at kivéve lol Pwned megint.

robotnyk
nem de ha lesz veszprém közelében szoljatok megyek goldot árulni 😄

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Tatyla
tud valaki valamit a szombaton Nyíregyházán a Nyírplázában megrendezendö WOW találkozórol?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

newah! <#beka2><#zavart1>

A nordrassilon tegnap találkoztam egy Darnei sámánnal ami nem lenne meglepõ amugy csak az arc 62-es volt, õ is sokat dolgozhatott-tanulhatott<#vigyor2>A gank meg pve-s rálátásom szerint echte pvp szerveres sajátosság.Pont Nagrandban nagyon sok questet csináltam meg horda segítséggel ill én is besegítettem hordásoknak, a ringnél meg evidens volt hogy mindenki üti a mobo-t tökmindegy kit szólitottak porondra.Érdekes is volt hogy az ogre-n van vagy hárosm sor ütés-átok-nyilvesszõ miegymás de jól mutat a crusader mellett a sámán ütése is.
BEAST
nowai 😮

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TVelvet
szó mi szó, kockák vagytok..😊)
na megszólalt az 53+ be rugó 😄
azért valljuk be, ti se vagytok piskóták, elég durván toljátok felfelé a karit -.-

nem azt nem, de kajálni sokszor elfelejtettem :p

megérinthetetlen, legyõzhetetlen ?! 😮

And5
Shadow Labyrinth --> 1 óra 45 perc PuG befejezve leállás elõtt. <#circling>

Lynx_TWL
wow és tanulás mellett azért szarni nem felejtettél el ugye?:d

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

raziel.

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

raziel.
utána nézd meg amit a gamestar csinált frei-el ;>

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

kb

Seithennin
Sziasztok!
Valaki tudna linket adni ahonnan le lehet tölteni a WoW-s frei dosszié adását?
Elõre is köszi!

PiszkosFred
Biztos AFK volt, vagy epp a monikasot nezte es nem figyelt. Bar lehet, hogy C nagymester ugy dontott, a karbantartas idejere szolgaltat egy kis beszedtemat, ezert engedte magat kinyuvasztani te altalad. Valami simli van a dologban az tuti...

ui: a mondast ne feledd, screent vagy meg sem tortent ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Count Adyn
A durva az heti 100 óraánál kezdõdik😊
3:7x24 óra 😄

Crassus has been joined to the KOS channel.
Crassus killed by Elixir.
na kiváncsi leszek most mit kapok :-)

Laky
ty

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

kisfigi
<#hehe><#hehe>

Destiny. The design is clearly ancient.

Sugam
elobb irtam egy joparsort, de fosszarnetem beadta, es nemkuldte el..
szal majd valaki megvaltja helyettem a vilagot 😄

MrStokes
Hahhah! Errol a kinai taxisok esete jut eszembe, amikor 1 jogsival 3-an vezetnek egy taxit egymast valtva, kihasznalva hogy nagyon hasonloak az europai ember szemeben.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

kisfigi
lenne ismét pár kérdésem:
1:olvastam a wow.hu-t és ot láttam olyat h a druid-nak van a gameben a legerösebb buff-ja, ez a melyik lenne? a mark of the wild?
2:embereknél is lehet nyomulni robot csirkével?
3:mennyi idö a 60as szint? kb. naon durván <#idiota><#idiota>(heti 37 óra játékkal)

Destiny. The design is clearly ancient.

Tatyla
10 napos kulcshoz kéne havernak kamu kártyaszámot olyat hol találok?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

4-es átlaggal átmentem, szal igen :p

😄DD

Pari
nem,ott is van karim,de most egy rl friend miatt vok itt😊

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

The Garrett

Botond
61 BE lock... sokat tanulhattál a vizsgákra -.-
Hamed
Hát én egész nyugiba kvesztelek, bár nagrandban mostmár azért van móka néha, ahogy gyûlik a sok unatkozó 70es😊 De nem érzem hogy annyira kos lennék a magyarok szemében, inkább a gyökér svédek keménykednek.

De tényleg nincs kemp egyik oldalon se, ezért respekt😛

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Ragnaros? Elfelejtetted már, hogy nepa a daoc szerver?

[HUN]Crassus
Kill On Sight
eléggé lényegretörõ😛😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Pari
Vki 50+ ragnaros horda oldalon, segitene nekem WCt vegig vinni gyorsan,pls...hogy meglegyen a 4 questem,meg a blue blow...plsplspls😊
karim neve Redridingpoo

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Laky
mi az a KOS? 😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Devilt, a kockát😛 amúgymeg jók azok a gombok

\"HST-nal az emberiség egyedfejl&#245;désének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

MrStokes
Ezen mit kell nezni? (Azon kivul, hogy ritka undoritoak a toolbar gombjai -_-)

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"