World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Count Adyn
úgy tûnik te akarsz olyan nagy 1st lenni azért hisztizel hogy más megelõzött😊
5 fõs instába is egyedül jársz mer kemény vagy mi?😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

capaszabi
szivesen várom javaslatod a feral charge-heal megszakítására.
nemkülönben az 5sec disorient-heal megszakitására
(11/0/31 a buildem) (ill. 0/35/17 volt ench-al)
elõre is köszönöm.

capaszabi
nem kell megkérdezni, 60-tól folyamatosan instában huzták. figyeltem folyamatosan. ezek után eléggé szánalmas kijelenteni hogy egyedül szintezett

capaszabi
lehet szintezned kéne ahelyett hogy itt okoskodsz....

shaime01
kérdésem lenne.

Már a baráti körömben is kezd terjedni a wow mánia.. és egyik barátom beregisztrált egy 10napos trial accountot ami tegnap lejárt. de elötte 1 nappal regisztráld még1-t ugyanazon az oldalon és ugyanugy tud tovább játszani csak másik accounton .. ez igy most nem ciki a wownak? vagy csak átmeneti "bug?" végülis nek icsak jó.. most kiprobálhatja milyen a warriror.. csak nem értem

capaszabi
nyilván nem igy tettem, ezért volt 2 kari csak a szintezésre tele cuccokkal. csakhát van aki nem felváltott playerekkel, 10 órán keresztül aoe-zi EPLt. szorri. meg van aki dolgozik, meg van aki nem 0.00-kor lép át outlandre, hanem de. 11kor, meg van aki 6 órát alszik 2 helyett, meg még sorolhatnám. DE van aki akkora kocka hogy neki csak a "1st" "1st" "1st" számit. kiváncsi lennék hány questet olvasott végig? hány órát bétázott elõtte? hányszor kellett végigolvasnia a küldit egyátalán ahelyett hogy " béla hol van ez hol van az", "pista gyere öld meg az elitet nekem", mert ugye ugy nem olyan nehéz ha 30 bithuszár ccsak azon van hogy TE 1st legyél, csak azért mert ugyanaz a cetli van a nevetek alatt. szép teljesitmény a server 1st 70 sámán, de vannak dolgok amik fontosabbak embereknek, köztük nekem is. Amugy meg sámán nem imba, hanem egy fostalicska. csak akkor nem halok meg bármilyen classtól, ha éppen nem akarnak megölni. és valóban, biztos én vagyok nub meg szar meg irigy meg l2p és hasonlók. De 7 classból van 60asom, ebbõl 1 r14 és egy r13, szóval bizonyára NEKED van igazad, ÉS APUKÁD IS ERÕSEBB! /bow *hides in a corner*

Lynx_TWL
lies!😄

๏̯͡๏﴿

Látom nagyon bántja a csörödet, hogy ö 70-es lett, minden forum a sirasodtol hangos.
Még bc elött te is felvásároltad volna a fél ah-t, minden szintre a legjobb fegyver és cuccok, folyamat felpakoltad volna a legjobb enchantokat, valamint reggeltöl estig ittad volna a mongoose-t meg mindenféle potit te is könnyebben haladtal volna, valamint ha benézel ah-ba tele van 60-70 közötti kék cuccokkal amik azért már elég jo statokat adnak ahoz hogy dw-el gyorsan haladj.
Nem értem miért gondolod hogy ö hazudik, nem is ismered, esetleg kérdezd meg töle, hogy lett ilyen gyorsan 70-es, ahelyett, hogy hülyeségeket beszélsz mindenhol.
Mondjuk az tényleg szánalmas, hogy miutan 1 hete meglépte a 70-et, bemer lépni egy csapatba, söt bemer menni csapattal instaba, és olyan kép készül róla ahol csapatban van, a shaman annyira imba, hogy neki mindenhova csak egyedül szabadna mennie. -.-
PSAV
a capaszabi sem egy Kovács Balázs, de ez a tényen nem változtat sámid van és még nem tudod használni

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

capaszabi
a névnélkül benubozós pistike - priceless

tigeroo
tese panaszkodhatsz 😊
PSAV
noob

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

capaszabi
csak furcsa hogy ami képeket láttam, mindig partiban volt 3-4 subossal maga mellett.... <#circling>

capaszabi
mi a különös? o.O. kérdezzük meg a barátnõjét/csládját?

capaszabi
:o milyen az a castolos nagyotlövös?
én meg áttalenteztem restora szintezéshez... ugyanis az encs. az olyan mint a fury warri, gear nélkül gagyi ÉS mindemellett unalmas:/
hameg mage-et leverte dmg meteren az a mage szégyene szvsz.
shattered hallst nem ismerem, de vsz a shaman util, nem pedig dd/healer

más. tegnap harcoltam feral druiddal
a., ench talenttel: windfury hit x 27, crit x 60. x hit you 660 x mangle crit you 1600. working as intended. a harcban kb semmit nem tudtam csinálni, akkor voltam stunban/disorientben amikor õ akarta. feral charge stun heal amikor szopó neki és onnan vége

b resto talenttel: LB crit 1.2k shockok 7-800. ES 300akat gyogyitott.
ugyanugy feral charge heal vége.

picit elszállt a blizz a 9000hp+12k armor ÉS emellé még 600as white critek 1200as sárga critekkel. és mindez lvl62n. GRATZ

Annak a magenek nem sok koze volt akkor. 😄 (habar a hunternek is afk-znia kellett igy jobban belegondolva)

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

s kifelejtettem a legfontosabbat: buff hunters! O.O

szerintem is nerf shamans ^^
ja meg nerf paladins is! xD

shaime01
akkor mégsem fake a 25k-s shaman crit videjo? :o

Count Adyn
Na kezdenek éledezni a szerverek<#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

The Garrett
Jah es lentebb irta valaki a mik a tapasztalatok 70 es shamanrol:

HAT EMBERTELEN 😊 Tegnap shattered hallsoztunk: Shaman mage druid paladin hunter osszeallitasban.

Mondanom sem kell hogy castolos nagyotlovos talentes shaman lett az elso dmg meteren 😄 Nagyon durva a dmg amit ki tud tolni a packokon, komolyan visitottunk vegig az instaban hogy ilyen nincs. 😄
megkértük hogy vegyen egy muvit is rola ma, mert hihetetlen milyen damaget tud kitolni + emellé még healel is ha kell.
A külön mókás részek akkor voltak amikor véletlenul több mobot huztunk a kelleténél, ilyen 7-8 mobot 1 packba ( nemhiába én pulloltam 😄) akkor HEROISM..és.. eltüntek a mobok 😄 ugymentek le hogy az elkepeszto. :o

szal hype hype hype hype hype hype shaman meg a buffjai.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
sendell mar 4-5 napja 70 es es egyutt instazgatunk 😊 nemtudom ebben mi a kulonos 😄

The Garrett
😄DDDDDDDDDD ezt akartam kerdezni...
a lenyeg a 3 kis bot aki ott farmol a mana forgeokban es kornyekukon ejjel nappal. Csont ugyanabban a gearben, skinnel mindennel 😄

Amugy sendell tenyleg egyedul tolta az 5 szintet kivéve.

Count Adyn
Ebbõl a képbõl hogy jutottál erre a következtetésre?😄DD

attól, hogy party-ban van 3-4 ember, még nem biztos, hogy együtt is nyomják...
lehet, hogy teljesen különbözõ area-kban quest-elnek külön, s csak a partychat elõnyei miatt vannak 1 grp-ban...

capaszabi
azért jó hogy sendell mindenhol azt szajkózza hogy õ márpedig egyedül nyomta 70ig 55-60at kivéve lol Pwned megint.

robotnyk
nem de ha lesz veszprém közelében szoljatok megyek goldot árulni 😄

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Tatyla
tud valaki valamit a szombaton Nyíregyházán a Nyírplázában megrendezendö WOW találkozórol?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

newah! <#beka2><#zavart1>

A nordrassilon tegnap találkoztam egy Darnei sámánnal ami nem lenne meglepõ amugy csak az arc 62-es volt, õ is sokat dolgozhatott-tanulhatott<#vigyor2>A gank meg pve-s rálátásom szerint echte pvp szerveres sajátosság.Pont Nagrandban nagyon sok questet csináltam meg horda segítséggel ill én is besegítettem hordásoknak, a ringnél meg evidens volt hogy mindenki üti a mobo-t tökmindegy kit szólitottak porondra.Érdekes is volt hogy az ogre-n van vagy hárosm sor ütés-átok-nyilvesszõ miegymás de jól mutat a crusader mellett a sámán ütése is.
BEAST
nowai 😮

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TVelvet
szó mi szó, kockák vagytok..😊)
na megszólalt az 53+ be rugó 😄
azért valljuk be, ti se vagytok piskóták, elég durván toljátok felfelé a karit -.-

nem azt nem, de kajálni sokszor elfelejtettem :p

megérinthetetlen, legyõzhetetlen ?! 😮

And5
Shadow Labyrinth --> 1 óra 45 perc PuG befejezve leállás elõtt. <#circling>

Lynx_TWL
wow és tanulás mellett azért szarni nem felejtettél el ugye?:d

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

raziel.

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

raziel.
utána nézd meg amit a gamestar csinált frei-el ;>

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

kb

Seithennin
Sziasztok!
Valaki tudna linket adni ahonnan le lehet tölteni a WoW-s frei dosszié adását?
Elõre is köszi!

PiszkosFred
Biztos AFK volt, vagy epp a monikasot nezte es nem figyelt. Bar lehet, hogy C nagymester ugy dontott, a karbantartas idejere szolgaltat egy kis beszedtemat, ezert engedte magat kinyuvasztani te altalad. Valami simli van a dologban az tuti...

ui: a mondast ne feledd, screent vagy meg sem tortent ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Count Adyn
A durva az heti 100 óraánál kezdõdik😊
3:7x24 óra 😄

Crassus has been joined to the KOS channel.
Crassus killed by Elixir.
na kiváncsi leszek most mit kapok :-)

Laky
ty

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

kisfigi
<#hehe><#hehe>

Destiny. The design is clearly ancient.

Sugam
elobb irtam egy joparsort, de fosszarnetem beadta, es nemkuldte el..
szal majd valaki megvaltja helyettem a vilagot 😄

MrStokes
Hahhah! Errol a kinai taxisok esete jut eszembe, amikor 1 jogsival 3-an vezetnek egy taxit egymast valtva, kihasznalva hogy nagyon hasonloak az europai ember szemeben.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

kisfigi
lenne ismét pár kérdésem:
1:olvastam a wow.hu-t és ot láttam olyat h a druid-nak van a gameben a legerösebb buff-ja, ez a melyik lenne? a mark of the wild?
2:embereknél is lehet nyomulni robot csirkével?
3:mennyi idö a 60as szint? kb. naon durván <#idiota><#idiota>(heti 37 óra játékkal)

Destiny. The design is clearly ancient.