World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😊
\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"
A halál csupán a kezdet...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!
Ezúton üzenem minden Elemental Gankery-snek, hogy az egész guild koslistán van és jajj annak akit meglátunk outlanden fajtól-szinttõl függetlenül.
A szent fény lovagjait viszont levettük a listáról, nagyon korrekten nem gankeltek, sõt segítettek amikor Nagrandban az elit wanted questet csináltuk ami 5 emberes lett volna. Bár az egyik nem Szent fényes mágus lebirkázta a papunkat, õ nem úszta meg gank nélkül...
Ez a spell reflect nevû warrior képesség pedig nagyon imba, mukigeci druida elkezdett ütni (már miért is ne? békésen álltam és vártam a társamat) látom, hogy kasztoljaa a moonfire-t énmeg rögtön def stance és bloodrage aztán elnyomtam a spell reflectet. Akkor crittelt magába, hogy majdnem lefordultam a székrõl, úgy röhögtem 😄
Viszont még senki nem ült rá a hullámra és ez pozitív😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
meg nagyon nem is volt mibe belekötni <#idiota>#idiota>
Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)
Ez mind szép és jó, de a kveszt item drop rátája igen alacsony és meg kell metszeni legalább 20-25 fát, hogy kiessen a kívánt vesszõ mennyiség. Lehet, hogy hüeségnek hangzik, de legalább nem azon gondolkodom, hogy "...Uramisten még mindég van 15 metszetlen fa<#szomoru1>#szomoru1>" ráadásul baromira fúj a szél és szétfagy az ember segge a létrán<#hehe>#hehe>
Ja, hát igen, nem mindenki dolgozik az informatikában aki WoW-ozik. Én is csak részben. Hétvégén meg go haza anyámékhoz felvenni az újabb kveszteket, amik mind ismételgetõs küldik reputációért <#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1>
nemsoká hazaérek és tolhatom 😄 nem tom abbahagyni vááá , komolyan bizonyosodik benneb a tény , hogy aki elkezdi a WoW -ot az többet nem tudja abbahagyni 😛 , mindenkinek azt szoktam mondani , hogy nincs kiút nincs kiszállás , ha egyszer elkezted onnan beszippant ,de ezt tudjátok szal , csak annak mondom föleg családi körben ,ha megkérdik h miért jáccok annyit 😄
na dobjunk fel vmit és beszélgessünk 😊) This is a New World , This is the beginning of the beauthiful friendship , powa
Dehat ez van, csak akkor kezdek idegbeteg lenni ha mar 10x re gankelnek le 😊
újabban már ehhez is "értenek" és kegyetlenül levágnak meguk körül mindenkit (fõleg a másik oldali másik botokat) 😄
azt hittem, hogy tbc megjövetelével a többség arra fog koncentrálni, hogy mielöbb fel xp-zze magát 60-ra - mint pl. én is -, hogy mehessen az új karival outland-re.
ennek ellenére, ahogy elnézem nem sok minden változott.
többnyire a draenei karik tulajdonosai azok, akik nyomnak egy /bow /hello-t, aztán rohannak tovább xp-zni, de a maradék, akik a régi fajokkal tolják még mindig, azoknál, ahogy elnézem nem változott semmi.
tegnap is jópár arc ki akarta csipkézni a be hunterem seggét, de szerencsére a másik huntával bg-kben eltöltött számtalan óra, azért nem múlt el nyomtalanul.
amin viszont meglepõdtem, hogy van ugyebár 70-es high warlord xbow 30000 honor-ért, 66.4 dps-sel vagy mennyivel, de ugyanekkora dps-sel lehet 70-es kék bow-ot is venni AH-ban 150g-200g körüli áron.
innentõl, ha azt nézzük, hogy dõl a pénz bc-ben, mi értelme 30000 honort elpocsékolni a hwl xbow-ra?
valanos' longbow vs 70-es hwl/gm xbow
vagy ennyire dõlne a honor is? vagy ez már ennyire crap cucc lenne? ^^
Anno amikor PVP szerveren játszottam az összes olyan barom ment a KOS listára, aki kísérgetõs kveszt közben vagy épp mobozáskor ölt meg.
Egyetlen olyan alkalomra emlékszem, amikor egy NE rugócsajjal küzdöttem. Soha nem ölt meg. Megvárta amíg felgyógyultam és felittam magam és viszont. Legalább fél óráig szórakoztunk így Hillsbrad-ban a Yeti barlagnál és utána békésen elváltunk. De mondom ez csak egyetlen alkalom volt. Utána soha nem találkoztam hozzá hasonló mentalitású játékossal.
Mondjuk legutóbb, mikor felnéztem a Papcsajommal a Ragnarosra (mert áthúztam a karit oda) Outlanden meglepõen nagy egyetértésben tudtunk kvesztelni az allysokkal. Elvétve fordúlt csak elõ, hogy egy egy multishot vagy arcane explosion-ba bekerültem, de rögtön jött a /sorry és nem volt belõle gond.
MOndjuk a három toronynál már kicsit véresebb volt a helyzet, de ott meg ugye érthetõ<#nevetes1>#nevetes1>
Mindent összevetve én mégiscsak visszamentem PVE szerverre, mert folyton a gutaütés kerülgetett, hogy alig lehetett fejlõdni a sok frusztrált hülyegyerektõl.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
mi más lett volna...
/sigh
így átérezhetném én is a belõled áradó magasságos isteni erõt, valahányszor egy szembejövõ draenei sámán orcáját el kell kenni 😊
btw. ne mondja senki, hogy a hordások hülyék. tegnap shimmering-en farmolok, meg quest-elek 30-asként, 31-es törpére 20% hp-n ráaggrozik 2 lvl 34-es skorpió. mondom rendes csávó leszek, megmentem a seggét, leszedtem róla a mobokat, meg ki is nyúvasztottam õket.
erre mit csinál az isten barma?
levágja a mellettem farmolgató 32-es BE warlock-ot.
ok, ezt még elnéztem, gondolván, elötte biztos begankelte a lock, s most áll bosszút.
de neki persze ez sem volt elég, bepróbált engem is, mobozás közben - iszonyat pro-nak érezhette magát szerintem.
de mivel crassus szelleme velem volt, igy pech-jére õ volt az, aki visszasétált a hullájához.
utána bepróbálkozott még 1x, akkor is futott, majd gondolom rájött, hogy velem nem bír, igy tovább próbálkozott a warlock-nál.
aztán ketten begankeltük vagy 10-15x legalább. de a hülyéje csak nem tanult belõle, mindig visszajött, s mindig ki akarta nyirni a lock-ot, s mindig visszafutott a hullájához...
most komolyan, mi motivál egy ilyen embert?
mert ha még küzdõszellem lenne, azt megérteném, de ez inkább színtisza emberi hülyeség -.-
néha komolyan bánom, hogy nem pszichológiát tanultam, kiváló alanyok lennének az ilyen emberek akármilyen tanulmányhoz 😄
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
O.O
Hat lehet merlegelni, hogy megeri-e koltozni, ha ismerosok nagy resze nem akar. En egyenlore maradok.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Megneztem, igen kajak logokat csinalnak a tisztelt urak-holgyek, /respect.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
egyébként naponta 6 órát kell kockulniuk váltják egymást..
gondolj arra amikor grindelsz ,hogy öket mented meg kemény munkától 😊
bérwowozó <#hehe>#hehe>
kockatime<#vigyor3>#vigyor3>
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/