World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
*Frostwhisper*: _Gienah_, lvl70 arms/fury warrior (http://armory.wow-europe.com/) Fireguard, hooo. Lionheart Blade, hohoooooo!
Tisztelettel, az óvóbácsi
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
nemaz hogy irigykedve figyelni a többieket,bc megjelenése után orrba-szájba wowozni, versenyt futni a (szabad)idõvel hogy minél hamarabb 70-es legyél a /who 60-70-t figyelni állandóan, fórumon sírni hogy jajjmá 2percel késõbb keztem a karim ezért vagyok lemaradva a másiktól..
héé ez csak egy játék, senkit nem érdekel hogy tegnap hány xp-t kapartál össze (fõleg nem azokat, akik asse tudják miaz a wow). néha pihentetni kéne azt a kurva gépet
a 3ik már kóser😄
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
enyem pl lvl40 es akkor? ennyi idom volt 😊
tiszta ovi ami itt folyik 😄
anti hero
ezen nemkell semmit sem finomítani, örültél volna ha te lettél volna az elsõ 70-es(akárhogy "güriztél" érte..és most azzal jösz hogy õt bezzeg segitették..igy járt)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
na lényegtelen, ugyis nektek van igazatok, hiszen a ti haverotok, meg a ti guiéldetek a top mindenben, ez alól csak a korrektség kivétel.
és GZ még egyszer a BS 1st szólózva lvl70 shammytokhoz, szubsztansz.
Ne erõlködj már ennyire -.-
"Again, I did quests solo all the way, "
Bazmeg akármilyen geci figyelmesen olvasom, ez igy fordítandó: "Megismétlem, Végig egyedül küldiztem"
De arra azért kiváncsi lennek, ha ö nincs és mondjuk te lennél az elsö 70-es, mint ahogy 60-ig te voltal a 2. legnagyobb mögötte, akkor most miröl irnal, vajon te beirtad volna hogy szerver first 70 draenei shaman, és vajon mondanád e magadra, ugyanaztokat amiket rá mondasz, és ugyanigy köpködnél-e. Te biztos nem, te tökéletes vagy, te sose hirdetted, hogy mekkora kiraly vagy stb, te skilles vagy, és nagy pvp-s, mi meg csak szarhaziak. Mint ahogyan nem is irtad be ide 1x se, hogy te mar ennyi szintü vagy, az aláirásod sem hirdeti, és réggebben se dicsekedtél semmivel.
És nem 1 kocka seggét nyaljuk, én pl. csak kiállok az az ember melett, akivel több mint 2 éve nap mint nap együtt játszok, és a wow-on belül az egyik legjobb haverom, amiatt mert valotlanokat állitasz róla. És akit te egyáltalán nem ismersz, és fogalmad sincs rola, mit hogy merre és meddig.
Ha itt vmilyen, nincs életed casual szolna be neki, nem vettem volna a fáradtságot hogy postoljak, de enyhén szolva is szánalmas, hogy olyan ember köpködi, aki az elmult 2 hétben ugyanazt csinalta mint ö, csak kevesebb sikerrel.
azért irom hogy "lehet", mert karinév nélkül keményen próbálkoztok itt okositani embereket, miközben halvány fogalmatok sincs sem az xp grind modjairól, sem a pvprõl...
EGY 1 ONE konstruktiv postot szeretnék látni tõletek, nem azt hogy egy olyan kocka seggét nyaljátok, akit végig figyeltem hol hogyan küldizik, és talán több fogalmam van róla, mint egy aratoros random 60as druidának.
(gy.k. a tavalyi szabimat vettem ki ami megmaradt, igy vagyok 62es)
Sehol nem irta, hogy nem igy van, de hogy 60-70 vegig instaban huztak meg a hasonlo dolgok, marhanagy hülyeségek.
Ennyire ne szenvedj attol, hogy nem te lettél az elsö, hogy hazudsz itt, figyelted végig, miközben te dolgoztal, élted az rl-t, csajoztal, délelött logoltál be ö meg éjszaka játszott stb, de te végig láttad mit csinalt.
Szánalmas ahogy már kapaszkodsz mindenbe, a neked van életedtöl kezdve, a neki van klánján át, a neki nincs életén keresztül egészen a szar a shamanig, csak hogy itt bizonyitsd egy rakat embernek aki szarik az egészre, hogy ö mekkora szar és te milyen király vagy de persze, te nem is akartal soha 70-es lenni, és nem is zavar hogy odavert neked 1 hetet.
De tudjuk te nem vagy kocka, meg neked van életed, ezért vagy 62.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
5 fõs instába is egyedül jársz mer kemény vagy mi?😄DD
nemkülönben az 5sec disorient-heal megszakitására
(11/0/31 a buildem) (ill. 0/35/17 volt ench-al)
elõre is köszönöm.
Már a baráti körömben is kezd terjedni a wow mánia.. és egyik barátom beregisztrált egy 10napos trial accountot ami tegnap lejárt. de elötte 1 nappal regisztráld még1-t ugyanazon az oldalon és ugyanugy tud tovább játszani csak másik accounton .. ez igy most nem ciki a wownak? vagy csak átmeneti "bug?" végülis nek icsak jó.. most kiprobálhatja milyen a warriror.. csak nem értem
Még bc elött te is felvásároltad volna a fél ah-t, minden szintre a legjobb fegyver és cuccok, folyamat felpakoltad volna a legjobb enchantokat, valamint reggeltöl estig ittad volna a mongoose-t meg mindenféle potit te is könnyebben haladtal volna, valamint ha benézel ah-ba tele van 60-70 közötti kék cuccokkal amik azért már elég jo statokat adnak ahoz hogy dw-el gyorsan haladj.
Nem értem miért gondolod hogy ö hazudik, nem is ismered, esetleg kérdezd meg töle, hogy lett ilyen gyorsan 70-es, ahelyett, hogy hülyeségeket beszélsz mindenhol.
Mondjuk az tényleg szánalmas, hogy miutan 1 hete meglépte a 70-et, bemer lépni egy csapatba, söt bemer menni csapattal instaba, és olyan kép készül róla ahol csapatban van, a shaman annyira imba, hogy neki mindenhova csak egyedül szabadna mennie. -.-
Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum