World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lynx_TWL
pwned

๏̯͡๏﴿

Hát nem kényeztet el a barátnöd ha egy szopáshoz szülinapodnak kell lennie. 😄
terron
szerintem meg én voltam az elsõ olyan bsen aki tavaly szülinapjára azt kapta barátnõjétõl hogy wowozás közben ....hogy is mondjam finoman mert sok a kisgyerek.... orálisan kielígített... kb 1000xp/h volt az átlagom és egyik klán sem segített... de szerintem megérte 😄 <#hamm>

capaszabi
ez mondjuk a "még épp hihetõ" kategóriába esik 😄

shaime01
warcraftmovies videokat mért midnig filefrontra teszik? csak ,hogy egy 150mbs film 16 óra alatt jöjjön le? komolyan nem értem..

l2p, én voltam a server first human female warrior akit egyedül bealázott egy Fel Reaver szal le lehet kopni

*Frostwhisper*: _Gienah_, lvl70 arms/fury warrior (http://armory.wow-europe.com/) Fireguard, hooo. Lionheart Blade, hohoooooo!

Lynx_TWL
lies! most is olvastad:d

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

na kedves gyerekek, szeretném a ti figyelmeteket is felhívni, ugyanúgy mint ahogy Crash88 nevû középsõs figyelmét is felhívtam, hogy ez egy úgynevezett fórum. Nem cset. Az más. Nem ez.
Tisztelettel, az óvóbácsi

Én 18 day played alatt értem el a lvl 60at, nekem az 1 hónap volt, nem siettem el, de nem is lazsáltam, az utolsó 5 szintet végiggrindeltem ungoroban-silithusban. Holnap lesz az utolsó vizsgám az egyetemen, beírom a tbc-t, bc-t és tolom ezerrel. klántársak már lvl 70esek, van mit pótolni <#wink>
k O T T A
jajj most volt a félévi hajtás meg vizsgaidõszak senki se wowozott😄

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

tigeroo
vicc amit levágnak.. élvezni kell a játékot, ha pl. suli /munkahely / szarnap után leülsz kicsit kikapcsolódni azeroth világában...

nemaz hogy irigykedve figyelni a többieket,bc megjelenése után orrba-szájba wowozni, versenyt futni a (szabad)idõvel hogy minél hamarabb 70-es legyél a /who 60-70-t figyelni állandóan, fórumon sírni hogy jajjmá 2percel késõbb keztem a karim ezért vagyok lemaradva a másiktól..

héé ez csak egy játék, senkit nem érdekel hogy tegnap hány xp-t kapartál össze (fõleg nem azokat, akik asse tudják miaz a wow). néha pihentetni kéne azt a kurva gépet

k O T T A
a lényeg ne második légy és ne is elsõ😄
a 3ik már kóser😄

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

3P
Én pont emiatt nem olvasom már ezt a topikot...

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

komolyan emberek mindenki leszarja hogy hanyas a karid 70, 62 vagy lvl2. elvezd a jatekot es jatszal...

enyem pl lvl40 es akkor? ennyi idom volt 😊
tiszta ovi ami itt folyik 😄

anti hero

tigeroo
ember, irigy vagy arra hogy tevagy a 2. legnagyobb kocka?

ezen nemkell semmit sem finomítani, örültél volna ha te lettél volna az elsõ 70-es(akárhogy "güriztél" érte..és most azzal jösz hogy õt bezzeg segitették..igy járt)
capaszabi
ja pvp trinket... valóban rekedhettem volna meg lvl30on és még most is várhatnék a BG queue-ra a trinketért. tudod most 4200 honor a trinket. mellesleg questelés közben pvp trinket = theorycraft.

Count Adyn
Mage downtime az fórumozásra van<#idiota>😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Pedig annyira egyértelmû: a druidát akkor kell megölni burst damageval, amikor köjön maciból healelni. Ha maciban volt stunol, használod a pvp trinketet, ha cicában akkor állsz 1 helyben és nézed hogyan fogyasztja a manáját, harmadjára úgy sem csinálja meg. A sámli/pala bármikor healelhet, a druidának rá kell készülni stunnal, gyökerezéssel, elfutással, alakváltozással stb. Ha ezt megakadályozod, nyertél. De ne én tanítsalak már a saját kasztoddal pvpzni, thx 😛
BEAST
menjel is , hogy fogsz igy belenoni a gyurudbe? 😄DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Count Adyn
ennyire buta még te sem lehetsz? milyentények?😄D hol?😄D a beteg fantáziád tény?😄 nõj fel és focizhatunk😄 NA én befejeztema veled való emelkedett kommunikációt megyek focizni<#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

capaszabi
jópofa, amint tényekkel támasztom alá hogy igazam van, akkor már ne erölködjek, lol. menj focizni.

Count Adyn
irigy óvodás style rulez. köszönöm neked is e vidám perceket😊

capaszabi
valóban kevesebb sikerrel, ha azt számítjuk hogy én 14 órával késõbb kezdtem, és ellentétben vele tényleg egyedül csináltam MINDENT, kivéve az azerothi instákat, ahol haverok segítettek. és a "csak 55-60-on segítettek" az annyit jelent hogy 5 szint, míg egyedül lép 1 szintet kb. outlandsen pedig egy napig HFR és BF-et nyomott, ami megint 2 szint mig másnak az rested nélkül 0.4-5.

na lényegtelen, ugyis nektek van igazatok, hiszen a ti haverotok, meg a ti guiéldetek a top mindenben, ez alól csak a korrektség kivétel.

és GZ még egyszer a BS 1st szólózva lvl70 shammytokhoz, szubsztansz.

Count Adyn
"Ismétlem, a küldetéseket egyedül csináltam" kk?
Ne erõlködj már ennyire -.-

capaszabi
"Nem azt írta hogy egyedül csinálta, olvasd el figyelmesebben."

"Again, I did quests solo all the way, "

Bazmeg akármilyen geci figyelmesen olvasom, ez igy fordítandó: "Megismétlem, Végig egyedül küldiztem"

Count Adyn
Nézd, én a sráccal másfél évet játszottam együtt, 8 hónapot officerei voltunk egy mondhatni jó guildnek, én valami 130 play day nél hagytam abba a wowot most nyáron, neki sokkal több volt ennél, és olyan maximalista volt hogy fontos volt neki hogy a legutolsó kis szaros mc raiden is legelöl legyen dmg ben mert a rugónak az a dolga.Nem azt írta hogy egyedül csinálta, olvasd el figyelmesebben. Ha azt állítod hogy ez az ember hazudik, akkor nem hagysz más választást mint hogy könnyûvérû felmenõidhez küldjelek, már bocsánat.

Nem fogok veled vitatkozni, annyit mondogattad magadban a sok hülyeséget, hogy már el is hiszed, nem akarlak meggyözni, hidd amit akarsz, ö is leszarja sztem mit gondolsz, ha neked igy jobb 0-70-ig végig 1 klan huzta, hidd ezt. Azt is hiheted,hogy te okosabb vagy mindenkinél.
De arra azért kiváncsi lennek, ha ö nincs és mondjuk te lennél az elsö 70-es, mint ahogy 60-ig te voltal a 2. legnagyobb mögötte, akkor most miröl irnal, vajon te beirtad volna hogy szerver first 70 draenei shaman, és vajon mondanád e magadra, ugyanaztokat amiket rá mondasz, és ugyanigy köpködnél-e. Te biztos nem, te tökéletes vagy, te sose hirdetted, hogy mekkora kiraly vagy stb, te skilles vagy, és nagy pvp-s, mi meg csak szarhaziak. Mint ahogyan nem is irtad be ide 1x se, hogy te mar ennyi szintü vagy, az aláirásod sem hirdeti, és réggebben se dicsekedtél semmivel.

És nem 1 kocka seggét nyaljuk, én pl. csak kiállok az az ember melett, akivel több mint 2 éve nap mint nap együtt játszok, és a wow-on belül az egyik legjobb haverom, amiatt mert valotlanokat állitasz róla. És akit te egyáltalán nem ismersz, és fogalmad sincs rola, mit hogy merre és meddig.

Ha itt vmilyen, nincs életed casual szolna be neki, nem vettem volna a fáradtságot hogy postoljak, de enyhén szolva is szánalmas, hogy olyan ember köpködi, aki az elmult 2 hétben ugyanazt csinalta mint ö, csak kevesebb sikerrel.
capaszabi
nem akarok és nem is tudok 1st lenni, de ugy beállitani hogy egyedül csinálta, csicska dolog... meg nem is igaz...

capaszabi
lehet többet harcoltam sámán ellen mint ti az összes class ellen összesen?
azért irom hogy "lehet", mert karinév nélkül keményen próbálkoztok itt okositani embereket, miközben halvány fogalmatok sincs sem az xp grind modjairól, sem a pvprõl...
EGY 1 ONE konstruktiv postot szeretnék látni tõletek, nem azt hogy egy olyan kocka seggét nyaljátok, akit végig figyeltem hol hogyan küldizik, és talán több fogalmam van róla, mint egy aratoros random 60as druidának.

(gy.k. a tavalyi szabimat vettem ki ami megmaradt, igy vagyok 62es)

capaszabi
úgy hallottam hogy "you are stunned" alatt nem lehet varázsmágiát használni..., vagy tévedek? o.O

Neki van 6 60-as karija, 1 rank 14 és 1 rank 13, ö ért a shamanhoz, ne szolj be neki.
capaszabi
pontosan.

Egyszerû a dolog: nézz sámán videókat és dueleket, pvpzz többet és megtanulod, mindenre van megoldás, úgy "hallottam", hogy az earthshock az megszakítja a spelleket... Lehet használni kellene. lvl 60on ölt már meg sámli 3 lövésból kb 4 sec alatt, nem kell sírni.
Mindenhova leirta hogy 55-60-ig tyrs-ben huztak és azt is hogy a nehezebb küldikben segitettek neki.
Sehol nem irta, hogy nem igy van, de hogy 60-70 vegig instaban huztak meg a hasonlo dolgok, marhanagy hülyeségek.
Te hülye vagy, instaban huztak 😄A😄:A
Ennyire ne szenvedj attol, hogy nem te lettél az elsö, hogy hazudsz itt, figyelted végig, miközben te dolgoztal, élted az rl-t, csajoztal, délelött logoltál be ö meg éjszaka játszott stb, de te végig láttad mit csinalt.
Szánalmas ahogy már kapaszkodsz mindenbe, a neked van életedtöl kezdve, a neki van klánján át, a neki nincs életén keresztül egészen a szar a shamanig, csak hogy itt bizonyitsd egy rakat embernek aki szarik az egészre, hogy ö mekkora szar és te milyen király vagy de persze, te nem is akartal soha 70-es lenni, és nem is zavar hogy odavert neked 1 hetet.

De tudjuk te nem vagy kocka, meg neked van életed, ezért vagy 62.
BEAST
lol , hogy miket kepesek vagytok belemagyarazni dolgokba 😄😄😄 ... egyszeruen az nem tetszik neki hogy allitolag x buszken hangoztatja hogy o solozta lvl70ig a karijat ... ami teljesseggel keptelenseg meg akkor is ha valaki napi 20 orat jatszik mert ugye az instakat nem lehet solozni teljesen mindegy hany zsak imbatapcsiter cuccot raktal felre ... kit erdekel hogy 2 instazas kozott mennyit solozott amikor nem arrol van szo?

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

"instában húzták"... az teljesen mind1, hogy kocka módon végiggrindeled outlandet, vagy elmész a jó cuccokért instába. Ha jó a csapat talán jobb/élvezetesebb is úgy haladni. Ezek szerint te elitéled az instázást?
Count Adyn
úgy tûnik te akarsz olyan nagy 1st lenni azért hisztizel hogy más megelõzött😊
5 fõs instába is egyedül jársz mer kemény vagy mi?😄DD

capaszabi
szivesen várom javaslatod a feral charge-heal megszakítására.
nemkülönben az 5sec disorient-heal megszakitására
(11/0/31 a buildem) (ill. 0/35/17 volt ench-al)
elõre is köszönöm.

capaszabi
nem kell megkérdezni, 60-tól folyamatosan instában huzták. figyeltem folyamatosan. ezek után eléggé szánalmas kijelenteni hogy egyedül szintezett

capaszabi
lehet szintezned kéne ahelyett hogy itt okoskodsz....

shaime01
kérdésem lenne.

Már a baráti körömben is kezd terjedni a wow mánia.. és egyik barátom beregisztrált egy 10napos trial accountot ami tegnap lejárt. de elötte 1 nappal regisztráld még1-t ugyanazon az oldalon és ugyanugy tud tovább játszani csak másik accounton .. ez igy most nem ciki a wownak? vagy csak átmeneti "bug?" végülis nek icsak jó.. most kiprobálhatja milyen a warriror.. csak nem értem

capaszabi
nyilván nem igy tettem, ezért volt 2 kari csak a szintezésre tele cuccokkal. csakhát van aki nem felváltott playerekkel, 10 órán keresztül aoe-zi EPLt. szorri. meg van aki dolgozik, meg van aki nem 0.00-kor lép át outlandre, hanem de. 11kor, meg van aki 6 órát alszik 2 helyett, meg még sorolhatnám. DE van aki akkora kocka hogy neki csak a "1st" "1st" "1st" számit. kiváncsi lennék hány questet olvasott végig? hány órát bétázott elõtte? hányszor kellett végigolvasnia a küldit egyátalán ahelyett hogy " béla hol van ez hol van az", "pista gyere öld meg az elitet nekem", mert ugye ugy nem olyan nehéz ha 30 bithuszár ccsak azon van hogy TE 1st legyél, csak azért mert ugyanaz a cetli van a nevetek alatt. szép teljesitmény a server 1st 70 sámán, de vannak dolgok amik fontosabbak embereknek, köztük nekem is. Amugy meg sámán nem imba, hanem egy fostalicska. csak akkor nem halok meg bármilyen classtól, ha éppen nem akarnak megölni. és valóban, biztos én vagyok nub meg szar meg irigy meg l2p és hasonlók. De 7 classból van 60asom, ebbõl 1 r14 és egy r13, szóval bizonyára NEKED van igazad, ÉS APUKÁD IS ERÕSEBB! /bow *hides in a corner*

Lynx_TWL
lies!😄

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Látom nagyon bántja a csörödet, hogy ö 70-es lett, minden forum a sirasodtol hangos.
Még bc elött te is felvásároltad volna a fél ah-t, minden szintre a legjobb fegyver és cuccok, folyamat felpakoltad volna a legjobb enchantokat, valamint reggeltöl estig ittad volna a mongoose-t meg mindenféle potit te is könnyebben haladtal volna, valamint ha benézel ah-ba tele van 60-70 közötti kék cuccokkal amik azért már elég jo statokat adnak ahoz hogy dw-el gyorsan haladj.
Nem értem miért gondolod hogy ö hazudik, nem is ismered, esetleg kérdezd meg töle, hogy lett ilyen gyorsan 70-es, ahelyett, hogy hülyeségeket beszélsz mindenhol.
Mondjuk az tényleg szánalmas, hogy miutan 1 hete meglépte a 70-et, bemer lépni egy csapatba, söt bemer menni csapattal instaba, és olyan kép készül róla ahol csapatban van, a shaman annyira imba, hogy neki mindenhova csak egyedül szabadna mennie. -.-
PSAV
a capaszabi sem egy Kovács Balázs, de ez a tényen nem változtat sámid van és még nem tudod használni

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

capaszabi
a névnélkül benubozós pistike - priceless

tigeroo
tese panaszkodhatsz 😊
PSAV
noob

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

capaszabi
csak furcsa hogy ami képeket láttam, mindig partiban volt 3-4 subossal maga mellett.... <#circling>