World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kalimdor(másik földrész) felsõ északi sarkába,hogy jutok el?
Értem ezalatt,hogy valami fast travel vagy miegymás?
Docking Bay-bõl elvisz a hajó Kalimdorba de a közép-keleti részre.

★ 汤姆 李

k O T T A
az is kvanagy segítség ha már nem az elsõ karid tolod fel
ha vágod mit kell csinálni hova kell menni kit hogyan kell legyakni
tanulópénzt midnenhol meg kell fizetni
legyen az arany vagy fáradtságos hosszú szenvedés mikor 6odjára futsz vissza a hulládhoz de így is úgyis megfizeted

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

robotnyk
a top cuccokat kizárólag dungeonökben ütheted ki, soulboundosak (nem eladható, másnak át nem adható)
konkrétan az L2-höz hasonló dolgok miatt kérdeztem: bosszantó hogy elkezdem a játékot egy csapatban és a pénz miatt a többiek hamarosan már top ruhában, top fegyóval rohangálnak, szal ezek nagy elõnyök.
nem mindegy hogy mikor jutok hozzá a szintemnek megfelelõ cuccokhoz.
valaki irl azt mondta hogy itt nincs értelme ilyeneknek, nem számít mennyi pénzed van.
Feltéve ha neked csak az számt hogy viszonylag kis számú játékos, valóban költi apuka pénzét a játékban. De ebbõl igazán nagy elõnyt nem tud szerezni mert az igazi eredményekhez klán, jó csapat és sok idõ kell a dungeonokban. Lehet leviszik pénzért fõbossokhoz, de általában olyan helyekre visznek turistát amit az ügyesebb klánok már rég unnak.
Magyarul általános dolgokhoz könyebben juthat hozzá, de igazából csak kullogni fog az ügyesebb csapatok mögött ha csak a pénzre alapoz.
Azon kivül hogy valamennyire lenyomják az árakat a könnyen gyüjthetõ áruknál, nem nagyon befolyásolják a játékot.
Nem szaporitanám a szót: ne kezdj bele.
üdv
erõsítsetek vagy cáfoljatok meg abbéli infómban hogy a wow-ban nincsenek kinai farmerek. nincs ebay-es pénz és cucc. nincs értelme a donate-nek ill nincs érteke a többlet pénznek. mennyire igaz erre a játékra a frei tomi féle riport? lehet e jelentõs elõnyt kovácsolni abból hogy ha valaki tehetõsebb a való életben?
belülrõl nem ismerem a játékot, de ha tényleg mentes minden ilyentõl és csak a játékban eltöltött idõ, ügyesség számít, belekezdenék.
Óz Doroti Madárijesztõ és egyéb marhaságok a szinházteremben down 😊
Az egészbõl a legjobb ahogy felkonferálnak a színpadra, és végre valami használható lilát is láttunk Karazhanban
TDC Geronimo
<3

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

raziel.
csak vigyázzatok hogy a karmazsinvörös trónból nehogy <hajléktalanszálló> legyen <#idiota> maladin <3

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

raziel.
nepán kb 3-4 "nagyobb" guild instázik vagyis kezdett instázni (én 10+ fõsre gondolok most) abbol imbalanced tolja valamelyik 25fõst, ami nem meglepõ😊

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

shala
kb 35 aktiv tag van, pár uj akik be-t kezdtek, van pár 70 és rengeteg 60+ os

non potest pluere aeternum

shala
hát alakul ennyit tudok mondani 😛 amugy pvp szerver

PiszkosFred
Elobb te meselj valamit eddigi palyafutasodrol. Az hogy 70es ud pap, az meg sokat nem mond, van belole par szazezer ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Danee
a Nepulton PVE v PVP?
a guildröl beszélnél egy kicsit? Lvl 60+os, vagy 70es? 😊
sokat instáztok meg raideltek?

shala
azaz a crimson throne, mint az ittani forumosok nagyrésze

shala
best of sg 😄

Danee
sanszos.... Shala, Nepultonon mien guildben vagy?

shaime01
pfpf 😛
divat instás.. ^^

shala
gyere hozzánk, neptulon alap 😛

már senkinek se kellenek undeadek, csinálj bloodelfet

Danee
jaés persze megbízható szerverre gondolok (ugyeugye "BS - World server down " ....)

Danee
Srácok, egy 70es undead priest melyik szerveren találhat gyakran nagy, sokfös instákba járo csapatot, tier 5re hajtva?

kisfigi
Találok olyan helyet ahol van kép a warlock megidézhetõ szörnyeirõl?
Ha vki tud ilyen helyet akkor lécci tegyen a linket köszi...

Destiny. The design is clearly ancient.

MrStokes
Azota mar megy.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Fenrir
Jó xar ez a BS :]

A halál csupán a kezdet...

MrStokes
BS - World server down

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

shala
Tessai, te most hol játszol ?

igen ezt mondtak tobben is de nekem nem ad meg ujakat, lehet akkor nem honap elejen adja hanem havonta? pl ha felvettem janu 20-an akkor februar 20an lesz ujra quest es igy tovabb?

Nem értem én sem, pedig ordenáré nagy dps-t tudnak lökni. A frost és fire esetleg shadow res-es moboknál meg simán jól jönnének.

shaime01
😊
csak igy megkérdeztem ma guild chaten ,hogy mért nem jönnek velünk rugok.. erre mindenki elkezdet "lolololol" -ni 😞 :o

A rugók csak mennyenek pvpzni arénázni az újonan szerzett 1 perces IWIN CD-jükkel 😛

*Frostwhisper*: _Gienah_, lvl70 arms/fury warrior (http://armory.wow-europe.com/) Fireguard, hooo. Lionheart Blade, hohoooooo!

shaime01
szegény rugokat nem viszi senki ;(

Köszi, ctmod nagyon bejön.
ctmod/barmod

Na mégegyszer😊
Addon ötletet szeretnék kérni, sztetek melyik jó,stb. Nekem olyan kikötésem lenne,hogy actionbarokat egymás fölé lehessen rakni a kép aljára.
csak javaslat, hogyha valaki már válaszolt a kérdésre, te pedig nem vagy meggyõzõdve az ellenkezõjérõl, csak hallottad, akkor inkább ne írj semmit, elkerülöd az ilyen tévinformációs utólag korrigálós postokat... 😊

The Garrett
mi druid-SHAMAN 😊 - mage hunter pala felállással toltuk és nem volt semmi gond. CC ment ezerrel 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

hm, mégsem. eddig két helyen olvastam róla és mindkettõ mást ír 😄

Upon reaching Friendly status, players are officially considered members of the Consortium and given a salary. The salary is a bag of gems at the beginning of every month, given by Gehze at Aeris Landing. Higher reputation with the Consortium yields better and more jewels each month.
Gondolom azóta már lement nektek is az insta de azét leírom , mi ugy csináltuk hogy folyamatosan kiteoltuk hátra a csapatot + fear + pearcing howl + frost trap + frost nova , leöltük elöször a legionart utána a többit . persze jó csapatfelállás kell hozzá . Mi warrior-priest-shaman-hunter-mage csapattal toltuk le nemis wipeoltunk az instába csak az utolsó bossnál párszor

a mailbox-ban 😊
Azt beszélik, hogy állítólag léteznek olyanok akiknek merevedési problémáik vannak... Lehet egyeseknek csak a wow segít. 😄

s0n1c
ahhhahaha, score! <#eljen>
Lehet raidelni pipa nélkül is? ez új 😊
Nagrandban van egy táboruk, ott. Az elsõt friendlyn adják.

PSAV
hehe én csak a sírásodra reagáltam /nehogymár sámival itt rinyázz/ pont leszarom, hogy ki mikor lesz 70 meg ki húzta, de ha sámival nem tudsz megverni egy druudot akkor nyilvánvaló tény NOOB vagy ( azt is mondhtanám hogy a druud már lehet 2 éve tolja a karakterével te meg 2 hete, de jobban esik a NOOB <#mf2>

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

TDC Geronimo

TDC Geronimo
ratyi :o

PiszkosFred
Asszony milyen karakterrel jatszik? najtelf?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

valahol olvastam hogy a consortium nevu frakcio , minden honap elejen kuld gemeket attol fuggoen h milyen repu szinten vagy veluk egyre jobbakat. Nem tudja vki hol lehet ezeket atvenni?