World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a vulnerability dolog nekem új. Csak a Spriest és Lock képessgénél láttam, meg mage fire vulna-nál, de azt te csinálod a mobon, nem alapból van neki ez... tudtommal 😊
A frostos magenek meg olhet frost erzekeny mobokat. A tobbiek meg kapjak be 😛
csak jo lenne tudni hova mennyjek ha ezek tul alacsonak lesznek 😛
May the force serve you well!
basszus ez egy marha jó oldal! van egy hasonló amit szeretek, de azt most nem találom... olyan kérdésekkel hogy miért van a kaszás póknak esetenként hét lába, meg ilyenek
on
(pedig az aoe miatt így is jobban nyomja 😄)
sztem nemigan vannak ienek outdoor, legalábbis nemtok róla.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
vagy tudtok fejbol 50-60 korulieket?
May the force serve you well!
enchantot meg ált.-ban cloth-os kasztok veszik fel, trailoring mellé(priest/mage/lock)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Destiny. The design is clearly ancient.
(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")
(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
V9ykn8_TZL0
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Amúgy már most is olvasok róla itt a szomszéd topicban. Láttam róla videókat is ahol már szépen körvonalazódni látszik a harcrendszer meg minden, de valahogy úgy érzem, hogy max a trial-t próbálom majd ki, ha kijön. Én beleszerettem a WoW-ba és asszem még a rabja maradok egy darabig.
\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"
Amúgy stílus függõ. Ki mit szeret. Kétségtelen hogy hasznos az Iceblock meg az Ice barrier szintezéshez.
Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!
Nekem ez van és asszem lvl. 70-en sem fogok változtatni rajta. Ja, a maradék öt pont meg megy az arcane ág "Magic Absorption" részére.
My talent😄
Tud valaki nekem segíteni Mage talentozásban?
Ki mit tud javasolni? Arcane/fire? vagy Fire/Frost? vagy Arcane/Frost?
Ki mire esküszik?
Ha van ötletetek, segítsetek nekem, mert kezdõ vagyok mage talentozásban...
Segítségeteket elõre is köszönöm!
Viszont ahogy már leíródott CSAK és kizárólag instanncekben esnek oylan cuccok amik vagy igy vagy ugy elõnyt jelentenek a játékos számára minél jobb a cucc annál meredekebb az insta ill annál több számú játékost kíván akikkel drop esetén még osztozni is kell vagy megbeszélés vagy gépi dobókocka útján.
Ami afontos hogy bekerülj egy jó társaságba akikkel évezet játszani a cucc meg idõ kérdése, de a kieg ezen is valamit orvosolt a sokféle reputáció lehetõségével.
Anno megevett a fene a Desteny nevû kardért 52-es szintõl használható 2 hétig szedtem össze rá a pént majd megvettem 300-ért, okosan még 90 g-ért egy crusadert is rakattam rá és egy hétig sem tudtam használni mert közben ad egy kinõtem ad kettõ esett sokkal jobb( Baron 2H ) ez az a tanuló pénz amirõl már esett szó<#mf2>#mf2>
Neked kell eldöntened hogy mit szeretnél a játékban mivel többféle szerver típus közt választhatsz mindegyiknek meg vannak az elõnyei és a hátrányai a pve szervereken gyorsabban jutsz elõre szintileg a pvp szervereken meg jobban rákényszerítõdsz a csapatjátékra ill hamarabb kitapasztalod a másik oldal karaktereinek az erõsségét ill gyengeségeit.
Ennyi kb mielött a picket megen elküld blogot iratni<#taps>#taps>
Robotnyik most szünetel a virtuál NFL 2 hete vagy azért egy egy play belefér?
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
/sorry
egy egyszerûen és lényegtörõen megfogalmazott maximálisan kielégítõ válasz.
beast: eve-ben igazad van, de azért van donate rendesen ott. 😄
nem a farmereket kerestem, hanem a donate nélkül is élvezhetõ topra jutást. aki ismeri az L2 világát tudja mirõl beszélek, de felesleges ebbe belebonyolódni, hiszem egy egy wow fórum.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
😛