World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oldern the 1st
Zangaramash északi részén tutira vannak ilyen nagy 61-62-es bog barmok, azok nagyon hasonlóak a Tar lurkerekre, szóval próbálkozz ott.

Ez a vulnerability dolog nekem új. Csak a Spriest és Lock képessgénél láttam, meg mage fire vulna-nál, de azt te csinálod a mobon, nem alapból van neki ez... tudtommal 😊

Hat pedig tar lukerek erzekenyek firere ungoro craterben altalaban 1300at critelo pyrobalst 1500-1800at ut rajuk es ki is irja hogy pontosan mennyi a vunelability dmg onlyan 400 koruli. Persze ez fugg az alap sebzestol es nem mindig van de kb 30-40%ban.
A frostos magenek meg olhet frost erzekeny mobokat. A tobbiek meg kapjak be 😛
csak jo lenne tudni hova mennyjek ha ezek tul alacsonak lesznek 😛

May the force serve you well!

off
basszus ez egy marha jó oldal! van egy hasonló amit szeretek, de azt most nem találom... olyan kérdésekkel hogy miért van a kaszás póknak esetenként hét lába, meg ilyenek
on

tigeroo
jah jó csak beast lore-t nyomtam a lentebb említett lényre és 100% fire ress-es volt😊)
Oldern the 1st
Eléggé keményen balance-rontó lenne ha lennének ilyen lények, mert az azt jelentené, hogy egy frost mágus fire elementálokat gyakna agyba-fõbe, és feleannyi idõ alatt (pl.) ölne meg egy ilyen lényt, ergo sokkal gyorsabban fejlõdne egy non-elementális sebzéssel rendelkezõ.... pl... rugónál. Vagy warrinál.

(pedig az aoe miatt így is jobban nyomja 😄)

tigeroo
tudom azé montam (tûzpók immunisak akkor a jégtigrisek érzékenyek a tûzre)
Count Adyn
vulnerable=érzékeny rá😊
sztem nemigan vannak ienek outdoor, legalábbis nemtok róla.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

tigeroo
gondolom winterspringben van 1-2😊)

hamár searing gorge-ban azok a vulkán pókok immunisak rá
tud valaki mob adatbazist amiben lehet keresni fire vunelabre mobokra?
vagy tudtok fejbol 50-60 korulieket?

May the force serve you well!

tigeroo
szerintem trailoring. zöld cuccot viszonylag kevés összetevõbõl tudsz tákolni ,amit aztán disenchantolhatsz (enchant alapanyag)

enchantot meg ált.-ban cloth-os kasztok veszik fel, trailoring mellé(priest/mage/lock)
Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

a sok mage talentben miért van arcane focus? hogy ne resistelje menetközben a barit?
kisfigi
Mi a jó és használt párosítás Enchanting mellé, primary professionba?

Destiny. The design is clearly ancient.

Rouge-nak melyik 2 foglalkozás a megfelelö???

zero the hero
btw, valaki megtud segíteni egy pár rugó talentezéssel h elmélázzak rajta? a legjobbat akarom az én kis blood elfemnek 😊

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

zero the hero
szentem ez az egyik legjobb fire dmg build, a slow helyett kirakhatod a blast wavet-is ha az jobban tetszik, de én imádok a slowval szórakozni 😊

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

TDC Geronimo
de 60-ra ugyebár a shaman szar :d

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Davidus
shamanban az a jó hogy mind3 ág jó szintezni. még a resto is csak az a titka hogy spelldam gearben kell tolni. restoval pl simán lesolozod a group questek többségét😛

V9ykn8_TZL0

tigeroo
sámánnal szintezni milyen talent-buildet ajánlottok?
shaime01
/sleep ogrimaar gyerekbölcsöjében. ^^

Mighty
Nem utolsó dolog az elemental távoli fagyasztása 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

PiszkosFred
2 nap /played-del? ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

shaime01
végülis az csak 6k lenne havonta.. meg 2 nap alvás / hó 😄

Elementál? Miért olyan fontos az? Eddig is megvoltam nélküle és eltekintve néhány extrém helyzettõl nem is igen hiányzik.

Fúúú öreg, nem a nyavaját<#idiota>
Amúgy már most is olvasok róla itt a szomszéd topicban. Láttam róla videókat is ahol már szépen körvonalazódni látszik a harcrendszer meg minden, de valahogy úgy érzem, hogy max a trial-t próbálom majd ki, ha kijön. Én beleszerettem a WoW-ba és asszem még a rabja maradok egy darabig.

imo: 0/30/31

\"HST-nal az emberiség egyedfejl&#245;désének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

shaime01
és ha kijön a
warhammer online és arról is olvasni fogsz .. nem féélsz?😊

Hamár ennyire deep vajh miért nem fért bele egy elemental?
Amúgy stílus függõ. Ki mit szeret. Kétségtelen hogy hasznos az Iceblock meg az Ice barrier szintezéshez.

Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!

Hát az az igazság, hogy szintezésre véleményem szerint a deep frost build a jobb. Bár ezen sokat vitatkoznak.
Nekem ez van és asszem lvl. 70-en sem fogok változtatni rajta. Ja, a maradék öt pont meg megy az arcane ág "Magic Absorption" részére.
My talent😄

robotnyk
úgy érted a madden? egy ideje nem játszottam már. úgy kb 2 hete <#zavart1>
Sziasztok!

Tud valaki nekem segíteni Mage talentozásban?
Ki mit tud javasolni? Arcane/fire? vagy Fire/Frost? vagy Arcane/Frost?
Ki mire esküszik?
Ha van ötletetek, segítsetek nekem, mert kezdõ vagyok mage talentozásban...

Segítségeteket elõre is köszönöm!

Lynx_TWL
én még csoportterápiára járok miatta:d

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Farmerek meg bérkarakter tápolók minden online játékban elõfordulnak.Olyanok is akik apuci bankártyájával villogva egy bg-n annyi potit elnyomnak hogy egy normál játékos egy hét alatt keresi meg a játékban az árát.Váljék egészségükre.

Viszont ahogy már leíródott CSAK és kizárólag instanncekben esnek oylan cuccok amik vagy igy vagy ugy elõnyt jelentenek a játékos számára minél jobb a cucc annál meredekebb az insta ill annál több számú játékost kíván akikkel drop esetén még osztozni is kell vagy megbeszélés vagy gépi dobókocka útján.

Ami afontos hogy bekerülj egy jó társaságba akikkel évezet játszani a cucc meg idõ kérdése, de a kieg ezen is valamit orvosolt a sokféle reputáció lehetõségével.

Anno megevett a fene a Desteny nevû kardért 52-es szintõl használható 2 hétig szedtem össze rá a pént majd megvettem 300-ért, okosan még 90 g-ért egy crusadert is rakattam rá és egy hétig sem tudtam használni mert közben ad egy kinõtem ad kettõ esett sokkal jobb( Baron 2H ) ez az a tanuló pénz amirõl már esett szó<#mf2>

Neked kell eldöntened hogy mit szeretnél a játékban mivel többféle szerver típus közt választhatsz mindegyiknek meg vannak az elõnyei és a hátrányai a pve szervereken gyorsabban jutsz elõre szintileg a pvp szervereken meg jobban rákényszerítõdsz a csapatjátékra ill hamarabb kitapasztalod a másik oldal karaktereinek az erõsségét ill gyengeségeit.

Ennyi kb mielött a picket megen elküld blogot iratni<#taps>

Robotnyik most szünetel a virtuál NFL 2 hete vagy azért egy egy play belefér?
Na azért a WoW-ot sem kell félteni, ami a farmfesztivált illeti, csak sikerült igen jó köntösbe bujtatni<#nevetes1>

MrStokes
Engem meg az mentett meg tole, hogy en is azzal kezdtem, hogy L2 SG forum topicba be es kerdesekkel bombaztam a kozosseget, ahol is nagyon hamar lejott az, hogy egy farmfesztival az egesz.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Höhö, engem megmentett tõle a költözés meg a netszolgáltatók miatti szopás.

BEAST
jo L2 egy teljesen mas kategoria ... ha belegondolok hogy majdnem 2 evet aldoztam ra az eletembol <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

MrStokes
Ha igazan jot akarsz es most kezdenel uj MMO-ba, akkor szvsz egyertelmu hogy Vanguard! 😄 Most indult, mindenki alacsony szintu, teljesen csapat-bazisu, nem ugy mint helyenkent a WoW. 😄D

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Amúgy nem kezdek el EVE-online-ozni mert nem vonz az a fajta játékkörnyezet meg stílus. Viszont rajongok a fantasy-ért és vásárlás elõtt hetekig olvastam róla ezért is döntöttem el, hogy megveszem és játszok vele.

Count Adyn
Bizony L2 be az xpnél is többet ér a pénz 😄

/agree
/sorry

köszönöm, erre voltam kiváncsi.
egy egyszerûen és lényegtörõen megfogalmazott maximálisan kielégítõ válasz.

beast: eve-ben igazad van, de azért van donate rendesen ott. 😄
nem a farmereket kerestem, hanem a donate nélkül is élvezhetõ topra jutást. aki ismeri az L2 világát tudja mirõl beszélek, de felesleges ebbe belebonyolódni, hiszem egy egy wow fórum.
Hogyhogy, önmagad ellensége vagy?

The Garrett
signed 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

BEAST
ez butasag ... elosszor is , igen a wowban (is) sok a farmer , de mint mar irtak itt nem tehetsz szert akkora elonyre ebbol ... masodszor pedig lassan egy eve lelkes EVE elofizeto vagyok wow mellett , es igaz meg igyis nubnak szamitok , de ott csak a skill pont szamit semmi mas , tok mindegy mit tudsz megvenni ha iranyitani nem tudod , amugy nekem EVEben ugyanez volt az elso par heten csak ropkodtem es nezegettem hogy mi mennyire jol nez ki es olvasgattam a fajok torteneteit ... de ugy inditani hogy hol mennyi farmer van , szerintem sem a legjobb hozzaallas , ha talalsz egy jo tarsasagot teljesen mindegy

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ha költõien akarnék fogalmazni úgy mondanám, hogy az elõny amire szert tehetsz vásárolt golddal hangyafasznyi.

hát akkor te meg kezdj el pl eve-zni, vedd meg, fizess elõ 2-3 hónapra, aztán 1 hónap mulva ha pofára esel hogy mégsem igy képzelted el, akkor ne panaszkodj. a tévé a netes hirek mind azt zengik hogy a wow tele van farmerekkel, és ha van pénzed mekkora elõnyre tehetsz szert. had informálódjak. ha nem tudsz érdemben válaszolni a kérdésemre, ne baszogass lécci
😛
s0n1c
bs
*Játszani menj

Pfff. Öreg, ha már csak így kezdenél hozzá egy játékhoz, hogy háttérelemzést végzel elõtte, akkor inkább hozzá se kezdj. Anno én is az elsõ karakteremnél órákig járkáltam és csak lestem milyen állatul néz ki a táj. Most ugyanez megy outland-en. Játszani menny ne pedig közgazdasági adatokat gyûjteni.