World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shaime01
ha letörlök minden addonst akkor sincs.

shaime01
hú.. segitség kellene ^^

fel tettem az ultimate ui nevü addons packot minden szép és jó de az elözö jobban bejött letöröltem az egészet vissza tettem a régit de a chat ugy ahogy van eltünt irni tudok de nem láttok semmit..
ilyenkor mi a teendõ?

így hívják a szervert
EU PVE szerver

😄, mondjuk 1 orat kibirt csak utana fagyott le 😛

Guest
Ez a BS új neve lenne?
Játszik vki a Ghostlands serveren alliance oldalon???

03/02/2007 16:32:27 UTC

ekkor írták ki....
semmi csoda azóta se megy...

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

capaszabi
kis naiv.... 😄

nah azert sztem ez rekord blizz tol, 1 oran belul reagaltak: The realm Bloodscalp will be restarted shortly and will be available again after the restart.

Count Adyn
😄DD ez jó volt😊
van egy 60as warrim BS en de csak beszélgetésre használom😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

capaszabi
erre most mit irjak? mi is? 😄

Count Adyn
Örülök hogy máshol kezdtem karit😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

zero the hero
jaja, sajnos :S

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

capaszabi
lol pont ezt akartam irni. naivan logolnék be... retrieving c. list. jaaa? hogy szombat van? akkor értem már...

Szombat tehat >> BS en eljott a szokásos program. DC, world server down, DC,retriving character list.. :S

thx

a truesilver általában dark iron és thorium helyén poppol, de elvétve látható badlandsen is

?????
én a WoWon belül kérdeztem 😄
melyik megyében tudok TrueSilvert Bányászni vagyis melyik magyében tudok sok Trueilvert bányászni 😊

http://www.kfki.hu/chemonet/TermVil/kulonsz/k982/arany.html

Azt szeretném krdezni még hogy melyik megyében találok sok TrueSilvert??

Játszik Valaki a Burning Steppest szervern??? Horda oldalon?

magán az egész témán , gondolj bele ... nem részletezném addig

http://worldofwarcraft.hu/news

Oldern the 1st
Ezen mit boncolgassunk?

tudom kikre gondolsz 😊) , én is annyit jáccok mint ök , csak nem ismerem még annyira a játékot mint ök na mind1 😄 majd decemberre...
én pl nem sietek : lvl 43 vok és 15 nap játékidöt meghalattam ,,,...
ezt a témát lehetne boncolgatni !

igazuk is van meg nem is de én azt tom ha elérem a 70-et akkor berúgunk mint atom .

PiszkosFred
Igen. Tegnap nekem is elojott a papommal. Mit ne mondjak, el tudnam viselni allando jelleggel ezt a "feature"-t 😄 2-3 oran keresztul meg is maradt, aztan asszem egy "scrollos" intellect buff veget vetett neki.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Count Adyn
Nem jósolok nagy jövõt nekik😊 Azt megértem hogy mindent tartalmat ki akarnak végezni, de miért jövõ verni a töküket a csalánba, farmolni a potikat naphosszat wipeolni hónapokat, ahelyett hogy feltolnák magukat 70 re, és sokkal kevesebb szopással és több élvezettel letolnák naxxot. Ezt a maradjunk 60asok és wipoljunk napi 5 órát témát 50+ ember nem fogja végigcsinálni, kivéve ha atom fanatikus kockák lennének, de az atom fanatikus kockák már végeztek naxx al BC ig szóval...
Csinálják ha akarják, de az emberi természetet ismerve halva született terv😊

Botond
Azt csinálni mindenki amit akar. Van aki 19es karival BGzik amikor 70essel is lehet mégsem köpködi meg õket senki, ha vki naxxozni akar nemtom miért ne naxxozhatna.
robotnyk
gz
Sephi
BS=en van egy magyar klan akik nem telepitettek fel a BC-et. Aszontak addig nem is teszik amig Naxx-t ki nem vegeztek. Aszontak nekik nem kell semmi uj amig mindent be nem fejeznek...

En erre nem tudom mit mondjak.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

hat en meg azt nem ertem hogy te mit nem ertesz?
odamesz huzol 4-6 mobot,megolo, aztan iszol eszel, huzol megint aztan elkezdenek respawnolni de akkor mikor eppen nyirsz egy csonoportot tuti nem lesz eleg manad mire kinyirod a csoportot de 1-2 respanoltnak meg sok elete van tehat el kell futnod elolluk es az nem biztos hogy ossze fog jonni.
A gearem meg full kek+2 llila. 0 manaval barmilyen gerben lehetsz 1 respawn is ellege problemas.
Na ezek az elfutas+halalok miatt nem hatekony az aoe.

May the force serve you well!

tigeroo
leatherwork + skinning (kis pézt is hoz a bõreladás és állandóan lesz cuccod nemkell venned)
TDC Geronimo
...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

BEAST
yay lvl60 \o/

...

joejt <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Oldern the 1st
Nem tudom mirõl beszélsz, ha egy csoportot húzol be, akkor ott nem öltél meg semmiféle mobot, egyszerre nyírod ki õket normális (optimális) esetben, úgyhogy semmiféle respawnal nem kell számolni. Ha meg az az egy respawn olyan, hogy futnod kell elõle, akkor elõtte instázz egy kicsit, hogy a zöld geart lecseréld valami normálisabbra 😛

bar lehet hogy az egesz csak bug 😛, olyan is szokott lenni hogy par percig folyamatosan 200+ mana regenem van castolas kozben 😛 ami azt jelenti, hogy nem tudom fogyaszani a manam 😊
kb 4x jott elo eddig

Count Adyn
Hm, fura. Tudod mit jövõ héten kiderítem😄 Addigra elérek ungoróba a magemmel remélhetõleg😊

ja es nem is hasznalok scorchot 😛

de nekem nincs kitalantolva meg, miert csak a tar lulereken van?

Count Adyn
Improved Scorch csinál ien vulnerablityt, ami felstackelõdik 5-ig, mint a priestnél a shadow vulna. Tényleg nemtudok olyanról hogy vulnerable mb lenne outdoor. BWL be voltak ine érzékeny szarok, de ott meg nem írta a combat log, csak 2.5 x dmg et kapott simán. Szóval az a vulnerablity amit a combat log ir szvsz talentbõl jön.

akkor most nezd meg mer 4oraval ezelott meg erzekenyek voltak

nem azt mondom nem lehet csak, hogy nem hatasos normar grindelessel tobb xpjon. Szamold bele a respawned mobokat amikelol jo esetben el tudsz szaladni rosszab esetben megolnek.

Lynx_TWL
tar lordok ungoroban fire érzékenyek voltak régen, mostmár kivették ezt a featuret

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Oldern the 1st
Már nem azért, de EPL/WPL is remek aoe grindelésre, fõleg WPl-en a Cauldronok környéke...

en is csak azert jottem ra mert gyanus lett hogy miert crittel 400-500al tobbet a pyroblast

nem en csinalom a mob magatol erzekeny ra bizonyos %ban kapsz plusz sebzest ha jo ellemel sebzed.

The Garrett
(tudja hogy senkit nem érdekel, de heroic murmur down 😊 )

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Ja en is azt hittem hogy jo az aoe grindeles de csak 1 normalis helyet talatam ahol erdemes:arati highlandsen 32-37re. ott volt kb 20-22k xp/ora. Ha minden jol megy, persze nem szokott es ha rohangalni kell attol is visszaesik xp/ora, ha meg meghalsz akkor nagyon. 53on lurkerekkel onlyan 37-40k xp/orat lehetne csinalni ha nem lenne ott senki mas 😞. Persze nem aoe.

kisfigi
rogue-nek akkor mi való primary professionba?

Destiny. The design is clearly ancient.