World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fel tettem az ultimate ui nevü addons packot minden szép és jó de az elözö jobban bejött letöröltem az egészet vissza tettem a régit de a chat ugy ahogy van eltünt irni tudok de nem láttok semmit..
ilyenkor mi a teendõ?
EU PVE szerver
ekkor írták ki....
semmi csoda azóta se megy...
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
van egy 60as warrim BS en de csak beszélgetésre használom😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
én a WoWon belül kérdeztem 😄
melyik megyében tudok TrueSilvert Bányászni vagyis melyik magyében tudok sok Trueilvert bányászni 😊
én pl nem sietek : lvl 43 vok és 15 nap játékidöt meghalattam ,,,...
ezt a témát lehetne boncolgatni !
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Csinálják ha akarják, de az emberi természetet ismerve halva született terv😊
En erre nem tudom mit mondjak.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
odamesz huzol 4-6 mobot,megolo, aztan iszol eszel, huzol megint aztan elkezdenek respawnolni de akkor mikor eppen nyirsz egy csonoportot tuti nem lesz eleg manad mire kinyirod a csoportot de 1-2 respanoltnak meg sok elete van tehat el kell futnod elolluk es az nem biztos hogy ossze fog jonni.
A gearem meg full kek+2 llila. 0 manaval barmilyen gerben lehetsz 1 respawn is ellege problemas.
Na ezek az elfutas+halalok miatt nem hatekony az aoe.
May the force serve you well!
...
joejt <#idiota>#idiota>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
kb 4x jott elo eddig
๏̯͡๏﴿
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.