World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát, mi abból gazdálkodunk ami van 😊 két csapat indult, így sikerült szétdobni a bandát...

shaime01
untánozáttok a felállásunkat! szemetek! 😊

Nah, nálunk a következõ a Karazhan felállás: 2 warri, 1 rugó, 1 hunter, 1 droid, 2 priest, 1 sámán, 1 lock, 1 mage
Ezen változtatnánk, ha lenne hétköznep online 70-es pala. /:
picket
Ne helyeselj nekem, mert lemegy a fórumos repud <#idiota>

&#3237;_&#3237;

na ezt nem tudom hogy sikerült beírnom :S xD

Merenal - Night Elf Druid @ Ravenholdt

nekünk szerdán lement elsõre

2 pap / 2 paladin / 2 mage / 2 rogue / 1 lock / 1 macitank összeállításban

(az elsõ boss kicsit meleg volt egy tankkal, de végülis meglett). Mi a két warriort schakléztuk, a papot meg a paladint szétkaptuk...

Ha nem lenne csak egy schakle, akkor én az MS warriort tartanám schakléban, a másik warriort csapdázni, fearelni, kiteolni esetleg, egylbként ugyanaz... két híler leszed az elején, aztán le a góréval... Ha már halott a boss, tökmindegy hány add maradt életben wipe esetén, nem resetel.

19 twink rogue

Merenal - Night Elf Druid @ Ravenholdt

PiszkosFred
http://en.wikipedia.org/wiki/Lag

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

nálam pl. semmi ilyen gond sincs, szóval a hiba a te gépedben lesz valahol...

nekem õ a pet-em: Mancs, már lvl16 óta 😊

GRR :X

Fenrir
Karazhan 10 emberes. Ha sok a heal akkor az meg a dps rovására megy, elsõ bossnál pl a packok respawn ideje 15 perc, ha lassú vagy akkor visszapoppolnak a bossfight elõtt és a boss úgy kezdi, hogy behív mindent ami a még él és ez elég kellemetlen mikor bejön még 3-4 lvl 71-es paci.

Mostmár rájöttünk a taktikára, végülis 10-bõl 9 embernek ez még firstkill volt/lesz csak csiszolni kell a csapatjátékot. A shadowpapra kell nagyon figyelni mert manaburn-öl, 2 huntárd játszott vele (scatter, csapda, silencing shot) amíg levertük a palát. Moroes-t és a warrior addot egy protos warrior és egy feral druida tankolta keresztbe, a holy papnõ meg shackle-ben volt addig. Sokszor volt gond, hogy vagy a shadowpap szabadult el és akkor a healerek manáját abszolválta vagy Moroes pont a papunkat garrote-ozta és mellette még a holy pap add kijött a shackle-bõl és elkezdte gyógyítani a többi addot és a bosst. Mindesetre nagyon komoly, mák kell hozzá és összeszokott játék.

A halál csupán a kezdet...

Megevttem tegnap megint a wow-ot és a BC-t, viszont volt nekem egy másik elõfizetésemen egy Mákosguba nevû kedves karim, akit valahogy szeretnék erre az accountra "visszacsórni". Lehetséges ez?

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

- a megjelenített kép késik, esetleg nem veszi figyelembe a bevitt parancsokat. Az én szótáramban a 'lag' az nem kizárólag hálózatot jelent mint nálad, részemrõl ennyi

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

picket
Ez hány fõs instance? 40? Csak mert van már bent a raidedben 3 pap, 3 emberenként egy resto druida, és gondolom még tank, dd... <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Ez a Spelsteal ilyen über állat lenne? Csak a hatása nem nagyon ismert még számomra lévén még lvl. 69 és fél vagyok😊
Elvileg el lehet lopni az enemy képességeit és azok rád hatnak utána?
Amúgy tényleg nagyon durva😊 fõleg BG-n😄

picket
Olvasd el amit írtam. Le van írva, hogy mi a lag, erre te beírod, hogy "vinyó késését (lag)". A vinyó nem késik. Ha a te vinyód késik, akkor valami baj van vele. A vinyó azonnal elkezdi feldolgozni a kéréseket amik érkeznek rá (most ne boncolgassuk, hogy az azonnal az hány ezredmásodperc, a lényeg, hogy elenyészõ idõ), csak lassabb mint a memória. A hálózat késik, mert elküld a géped valami kérést, aztán pislog mesodpercekig, mert nincs válasz.
Az, hogy te a szótárban megtalálod a "lag" szót, még nem azt jelenti, hogy pc-s berkekben értelmezted is. Vagy te lõni szoktál a winchestereddel? A lag, az alapvetõen HÁLÓZATI, nem tervezett adatkésés. Szívesen használjuk a "Blizzard" és "köcsög szerver" kifejezésekkel keretbe foglalva, de ez nem azt jelenti, hogy innentõl minden bajodat lagnak kell nevezni.

Az én autóm végsebessége különben is zöldeskék, úgyhogy térdre csirkék! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

k O T T A
thottboton néztem eddig és ott nem nagyon lehet így megtalálni😄
de köszi amúgy
most csurog a nyálam😄

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

Sziasztok!

Nem tudom, hogy valaki még tapasztalta-e, hogy egy bizonyos ideje hibásan jelennek meg a game-ben a szöveges ablakok (quest log, párbeszéd ablakok stb.). Gondolok itt arra, hogy a szöveg alatt közvetlenül egyenes vonalak jelennek meg, mintha elcsúszna a szöveg. Sajna képet most nem tudok szúrni. Elõször valami addon-ra gyanakodtam, de sajna nem az okozza a hibát. Nem vészes és nem is mindig jelentkezik, de azért kicsit zavaró😞.Ha valakinek van valami ötlete mitõl lehet, ne kíméljen.

capaszabi
én szivesen figyelek a petre is instában a heallel, ha nem valami elbaszott repülõ izé amitõl még magam se tudom kitargetelni. Ilyen esetben jelzem a huntinak hogy felejtsük már el az ostoba petet és húzzon befogni valami kattintható monsztát (lynx tipusu macsekot minden hunternak!) .

Nos Moroesnal azért nemárt ennél kicsivel több heal , 1 jól gearelt resto druida lazán kihealel 3-4 garroteos emberkét . Az elején az se árt ha 3 van bent shacklebe mert azért kell moroesbe a dps . Viszont a pala letudja szedni a garroteot másról a Blessing of protectionnel saját magáról pedig a divine shieldel , a magek ice blockal tudják szedni . Többieknek a huntardoknak lockoknak miegymás nemárt ha megvan ez Luffa
mi ugy vettük észre ha 1 tick után használjuk akkor leszedi általában . Na további sok szerencsét

bodesz
ha azsem segít töröld ki a WTF mappából a config.wtf filet akkor újra bekell állítgatni felbontást meg 1-2 dolgot.

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

rakd ki fullsreen-re és probléma megoldva...
gondolom valamiért window-ed módban fut a wow-od...

Shongi
Sziasztok az érdekelne hogy nem e találkozott valaki ilyen gonddal?

Mint a kélpen látható ha belépek a gamebe alól a tálca folyamatosan villog, és nem akar eltünni, a képet pedig eltorzítja, nem tudjátok mi okozhatja ezt?

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

ja ez már 1000 éves 😊
gnome mage csávó is még a jó öreg magister set-ben tolja 😊

Lag: késés...
Ebbõl tehát az következik, hogy a vinyó kerregése és a lag között semmiféle összefüggés nincsen

- ez nekem ellentmondásnak tûnik, a vinyó késését (lag) te minek hívod? swap? és az nem okoz lagot?

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Ehh. 32-szer voltam Shadow lab-ban a priest vállasért, de az a qrva 3. boss nem akarja kidobni. Viszont trinkettel és puskával már az egész guildet elláttuk :S
picket
"Arénában, pvp-ben jobb ha kevesebb a latency." - Mármint az általam ajánlott 250ms-nél

&#3237;_&#3237;

picket
Tisztázni kéne néhány dolgot, mert ketten is elmeséltétek, hogy piros színû autóval 3 óra a Bécs-Budapest autópályán, kékkel meg 3 és fél.

Lag: késés. Ezt a hálózat okozza. Mindannyian áltéltük már (ha máshol nem, hát kötözésnél mindenkinek van casting bar-ja), hogy varázsolsz, megy a csík, de nem történik semmi. Na ez a gonosz lag miatt van. Mibõl jöhetsz rá, hogy van: ping (gyk. latency) 250 fölé kerül (most ne gyertek az fps játékokkal, ott természetes, hogy kevesebb kell az élvezetes játékhoz). Mivel ezt a számot csak elég nagy idõközönként frissíti az interfész, ezért jobb, ha más módszert találsz a megállapítására. Arénában, pvp-ben jobb ha kevesebb a latency.

Akadás: Bekapcsolod az fps mutatását (frames per second, vagyis a másodpercenként megjelenített képkockák száma), és akkor látod, hogy a géped akad-e, vagy nem. 25 fps amit egy átlag ember szeme (jobban mondva agya, de ne menjünk bele) már folyamatosnak lát. Ha ez alá megy (pirossal van kiírva, ha még a számokat sem tudod leolvasni <#idiota>), akkor rossz, ha nem, akkor jó. Nehéz mi? Mitõl függ az fps: alapvetõen a géped teljesítményétõl. Akinek mindig jó, és csak idõlegesen ugrik le amikor hs-el, vagy bemegy egy városba, annak olyankor a ram-ba tölti a vinyóról a contentet, és ez ellen sokat tenni nem tud, esetleg 4g ram, új alaplapok bírák, de küldd inkább nekem a pénzt amit rászánsz, jobban tudom hasznosítani <#idiota>.

Ebbõl tehát az következik, hogy a vinyó kerregése és a lag között semmiféle összefüggés nincsen amíg csak a wow-ot vizsgáljuk. Ha letöltesz és azért dolgozik a vinyó, akkor van, de annak meg semmi köze Shattrath-hoz.

<#nezze>

&#3237;_&#3237;

bodesz
nekem 1g rammal és egy nagyon fos procival(amd 2000+ asszem) ha bemek 1fõvárosba 10mp ig nemlátok senkit és nemis laggol a 11.mp tõl lekezdi betölteni az embereket meg mindent belaggolok kb 10mp re aztán már jóis.bár néha elég zavaró :S

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

2 addot kell leölni, mi a clothosokat szoktuk elõnyben részesiteni, másik kettõ folyamatos sackle vagy pala fear, vagy csapda stb.
Ha a két add lement full DPS a bossra, egyik healer a garotosokat figyeli, lehetõleg hotos.
Fenrir
Karazhanban a második bossnál a garrote ellen mit lehet tenni ha ilyen a felállás? 1 protos tank, 1 dd warrior, 2 druida (asszem mindkettõ feral), 1 holy pap, 1 healer pala, 2 huntárd , 1 lock és 1 mágus. Már 5-bõl 4 add lement amikor szinte mindenki megkapta dotot és nem tudtak kihealelni mindenkit. Érdemes lenne sámánt vinni?

A halál csupán a kezdet...

zero the hero
van bizony, hivatalos wow oldalon pl, de hogy megõrízhetsd a lustaságod, tessék

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

The Garrett
www.worldofwarcraft.com on megnezheted az osszes settet a jatekban mindenfele class / faj / nem en. statokkal egyutt.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

k O T T A
amúgy azokról nincs kép vagy stat?..😄

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

shaime01
2 giga rammal is belaggol ha bemegyek ogrimmarba föleg ha a bank környékére megyek de csak egy 1-3secs swap szóval annyira nem lehet észrevenni

k O T T A
köszönöm😊
akkor ez most szar?😄 nekem nem tûnik annak😄

zero the hero
ez egy "G" szett 😄 a "T" setteket raid dungeonokban lehet begyûjteni

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

Gladiator's Scaled Chestpiece

JaSoN HuNTeR
Nekem full grafban van a játék,768mb ram-om van.Nekem csak akkor lagol be a játék ha bemegyek egy fõvárosba de csak addig lagol mig betölti a játékosokat.<#rolleyes>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

k O T T A
ez egy t szett?
ha nem akkor legyenszives valaki belinkelni egyet mert mindenki így a t/2 úgy a t/3 meg hasonlók...
engem meg furdal a kiváncsiság😄
köszi😄

shaime01
i <3 blizzard mail system

még mindig nem jött meg a mail... ~.~

MrStokes
Utana sem fog tul sokat.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
A banyaban a goblinoktol lopott fire shield-et ami visszasebez az ellenre. Erre szepen rajott a 700+ spell dmg 😊

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Dacid
köszi mindenkinek a választ

bodesz
nemistudom hányszor leírták h nyárig fel ne rakja senki mert nemér semmit az egész vista.a driverek még mindig nem 100%osok pl nálam a hangkártyával akármit csináltam az 5.1 embõl alig hozott ki rendes hangot meg ilyenek.majd ha lesz sp1 xD

shadowlab 3. boss

nem tudom itt kirakni full screenre, mit csinált? 😄 annyit látok, hogy mounton beszalad az allik közé, és azok meghalnak, valami sokáig fent lévõ aoe tûzet sebzõ cuccot lopott valahonnan? mindenesetre vicces 😄

TDC Geronimo
Shadow lab 3. boss

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Dacid
a pala t2 chestet hol találtad?:p én máég csak a fejest láttam (steamvault, goblin boss)

MrStokes
Regen nem rohogtem ilyen jot!