World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezen változtatnánk, ha lenne hétköznep online 70-es pala. /:
Merenal - Night Elf Druid @ Ravenholdt
2 pap / 2 paladin / 2 mage / 2 rogue / 1 lock / 1 macitank összeállításban
(az elsõ boss kicsit meleg volt egy tankkal, de végülis meglett). Mi a két warriort schakléztuk, a papot meg a paladint szétkaptuk...
Ha nem lenne csak egy schakle, akkor én az MS warriort tartanám schakléban, a másik warriort csapdázni, fearelni, kiteolni esetleg, egylbként ugyanaz... két híler leszed az elején, aztán le a góréval... Ha már halott a boss, tökmindegy hány add maradt életben wipe esetén, nem resetel.
Merenal - Night Elf Druid @ Ravenholdt
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Mostmár rájöttünk a taktikára, végülis 10-bõl 9 embernek ez még firstkill volt/lesz csak csiszolni kell a csapatjátékot. A shadowpapra kell nagyon figyelni mert manaburn-öl, 2 huntárd játszott vele (scatter, csapda, silencing shot) amíg levertük a palát. Moroes-t és a warrior addot egy protos warrior és egy feral druida tankolta keresztbe, a holy papnõ meg shackle-ben volt addig. Sokszor volt gond, hogy vagy a shadowpap szabadult el és akkor a healerek manáját abszolválta vagy Moroes pont a papunkat garrote-ozta és mellette még a holy pap add kijött a shackle-bõl és elkezdte gyógyítani a többi addot és a bosst. Mindesetre nagyon komoly, mák kell hozzá és összeszokott játék.
A halál csupán a kezdet...
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
ಥ_ಥ
Elvileg el lehet lopni az enemy képességeit és azok rád hatnak utána?
Amúgy tényleg nagyon durva😊 fõleg BG-n😄
Az, hogy te a szótárban megtalálod a "lag" szót, még nem azt jelenti, hogy pc-s berkekben értelmezted is. Vagy te lõni szoktál a winchestereddel? A lag, az alapvetõen HÁLÓZATI, nem tervezett adatkésés. Szívesen használjuk a "Blizzard" és "köcsög szerver" kifejezésekkel keretbe foglalva, de ez nem azt jelenti, hogy innentõl minden bajodat lagnak kell nevezni.
Az én autóm végsebessége különben is zöldeskék, úgyhogy térdre csirkék! <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
de köszi amúgy
most csurog a nyálam😄
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
Nem tudom, hogy valaki még tapasztalta-e, hogy egy bizonyos ideje hibásan jelennek meg a game-ben a szöveges ablakok (quest log, párbeszéd ablakok stb.). Gondolok itt arra, hogy a szöveg alatt közvetlenül egyenes vonalak jelennek meg, mintha elcsúszna a szöveg. Sajna képet most nem tudok szúrni. Elõször valami addon-ra gyanakodtam, de sajna nem az okozza a hibát. Nem vészes és nem is mindig jelentkezik, de azért kicsit zavaró😞.Ha valakinek van valami ötlete mitõl lehet, ne kíméljen.
mi ugy vettük észre ha 1 tick után használjuk akkor leszedi általában . Na további sok szerencsét
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
gondolom valamiért window-ed módban fut a wow-od...
Mint a kélpen látható ha belépek a gamebe alól a tálca folyamatosan villog, és nem akar eltünni, a képet pedig eltorzítja, nem tudjátok mi okozhatja ezt?
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
gnome mage csávó is még a jó öreg magister set-ben tolja 😊
Lag: késés...
Ebbõl tehát az következik, hogy a vinyó kerregése és a lag között semmiféle összefüggés nincsen
- ez nekem ellentmondásnak tûnik, a vinyó késését (lag) te minek hívod? swap? és az nem okoz lagot?
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
ಥ_ಥ
Lag: késés. Ezt a hálózat okozza. Mindannyian áltéltük már (ha máshol nem, hát kötözésnél mindenkinek van casting bar-ja), hogy varázsolsz, megy a csík, de nem történik semmi. Na ez a gonosz lag miatt van. Mibõl jöhetsz rá, hogy van: ping (gyk. latency) 250 fölé kerül (most ne gyertek az fps játékokkal, ott természetes, hogy kevesebb kell az élvezetes játékhoz). Mivel ezt a számot csak elég nagy idõközönként frissíti az interfész, ezért jobb, ha más módszert találsz a megállapítására. Arénában, pvp-ben jobb ha kevesebb a latency.
Akadás: Bekapcsolod az fps mutatását (frames per second, vagyis a másodpercenként megjelenített képkockák száma), és akkor látod, hogy a géped akad-e, vagy nem. 25 fps amit egy átlag ember szeme (jobban mondva agya, de ne menjünk bele) már folyamatosnak lát. Ha ez alá megy (pirossal van kiírva, ha még a számokat sem tudod leolvasni <#idiota>#idiota>), akkor rossz, ha nem, akkor jó. Nehéz mi? Mitõl függ az fps: alapvetõen a géped teljesítményétõl. Akinek mindig jó, és csak idõlegesen ugrik le amikor hs-el, vagy bemegy egy városba, annak olyankor a ram-ba tölti a vinyóról a contentet, és ez ellen sokat tenni nem tud, esetleg 4g ram, új alaplapok bírák, de küldd inkább nekem a pénzt amit rászánsz, jobban tudom hasznosítani <#idiota>#idiota>.
Ebbõl tehát az következik, hogy a vinyó kerregése és a lag között semmiféle összefüggés nincsen amíg csak a wow-ot vizsgáljuk. Ha letöltesz és azért dolgozik a vinyó, akkor van, de annak meg semmi köze Shattrath-hoz.
<#nezze>#nezze>
ಥ_ಥ
Ha a két add lement full DPS a bossra, egyik healer a garotosokat figyeli, lehetõleg hotos.
A halál csupán a kezdet...
(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
akkor ez most szar?😄 nekem nem tûnik annak😄
(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
ha nem akkor legyenszives valaki belinkelni egyet mert mindenki így a t/2 úgy a t/3 meg hasonlók...
engem meg furdal a kiváncsiság😄
köszi😄
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"