World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mighty
Ékszerészektõl vagy más okos embertõl kérdezném, hogy a unique gem-ek úgy mûködnek, mint a unique itemek? Csak egy lehet nálad vagy tárgyanként egy lehet belõle?

pl. megveszek egy u. gemet és beteszem egy kesztyûbe, majd vehetek még egyet, amit be szeretnék tenni egy csizmába?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

köszi😊
Fenrir
Nálunk is 2 csapat van teljesen eltérõ felállásban (nekünk van palánk, de nincs sámánunk, nekik fordítva) saját raidkiírással és rotationnal. Mivel még csak most kezdtünk neki és a másik csapat már jobban gearelt azáltal, hogy sokadik boss-t is leütötték, nekünk is van egy kis hátrányunk, de szerintem simán behozható.

A halál csupán a kezdet...

Fenrir
Az a probléma, hogy a guild méretébõl kifolyólag (és persze a kulcshiány miatt) a mi csapatunknak csak 1 holy pap jutott, ergó 1 shackle. Így egy kicsit nehéz healelés mellett még a shackle-re is figyelni (ami jópárszor magától megtört). Luffa-val az a gond, hogy egyesek saját bevallásuk szerint már destroyolták kb 20 szinttel ezelõtt úgyhogy nagy mák lesz ha 2-3 ember össze tudja szedni.

Count Adyn
lag=esik az esõ, mire hazaérsz elázol
swap=csõtörés lesz a lakásba és elázol

Tusy szótára alapján anyázzuk az idõjárásjelentést mind2 esetben.<#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Mi teljesen vegyes csapattal toljuk, az megy be akinek éppen kell valami loot. Próbálunk demokratkus rendszerben lejutni Karazhanba ennek köszönhetõ hogy még nincs fullra pucolva. Legerõsebb csapat elsõ hét óta nem volt lenn. B kategóriás csapatok nem fognak Curatornál tovább jutni szerintem, ha pedig mindig A csapat megy le lázadás lesz. Ezért utálom Karazhant úgy ahogy van. Kicsit tápolunk még tankra 5 fõs instából aztán go 25-ös.
Dacid
Szia!

Mi úgy szoktuk csinálni, hogy 2 schackle a fight végéig, 2-t leverünk utána jön Moroes. (felállás: feraldrood, protwarri, holy pap, 2resto sámi(vagy az 1ik helyett 1 pala), 2 warlock/mage, spap, hunter, rugó). Luffája max a 2 papnak volt meg a tanknak szal a spap VA-ja + 1-2 HOT simán kihealeli (cloth os grúp) a garrote ticket 20-30 mpig és után kapunk vmi lesser healinget vagy flash healt. Eddig nem volt probléma Moroes-zal.

ui.: akár huntard is kiiktathatja az 1ik addot amíg le nem bírkóztátok az aktuálisat.

shaime01
semmi . majd belejön én az elsõ lv1s boartol is behaltam .. 😄

Mighty
Ajjaj. Ha már egy lvl8-9-es mob kifog rajtad, mi lesz késõbb?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

2 szinttel alacsonyabb😊
L2P
Sziasztok! Egy küldetésben 6 db. rockjaw skullthumpert kellene megölnöm, de már az elsõ megöl amint elkezdõdik a harc, talán valami varázslattal. Hogy lehet ez ellen védekezni?
A második csapat szerdára lesz kész nálunk, ugyanezzel a felállással. 😊
hát, mi abból gazdálkodunk ami van 😊 két csapat indult, így sikerült szétdobni a bandát...

shaime01
untánozáttok a felállásunkat! szemetek! 😊

Nah, nálunk a következõ a Karazhan felállás: 2 warri, 1 rugó, 1 hunter, 1 droid, 2 priest, 1 sámán, 1 lock, 1 mage
Ezen változtatnánk, ha lenne hétköznep online 70-es pala. /:
picket
Ne helyeselj nekem, mert lemegy a fórumos repud <#idiota>

&#3237;_&#3237;

na ezt nem tudom hogy sikerült beírnom :S xD

Merenal - Night Elf Druid @ Ravenholdt

nekünk szerdán lement elsõre

2 pap / 2 paladin / 2 mage / 2 rogue / 1 lock / 1 macitank összeállításban

(az elsõ boss kicsit meleg volt egy tankkal, de végülis meglett). Mi a két warriort schakléztuk, a papot meg a paladint szétkaptuk...

Ha nem lenne csak egy schakle, akkor én az MS warriort tartanám schakléban, a másik warriort csapdázni, fearelni, kiteolni esetleg, egylbként ugyanaz... két híler leszed az elején, aztán le a góréval... Ha már halott a boss, tökmindegy hány add maradt életben wipe esetén, nem resetel.

19 twink rogue

Merenal - Night Elf Druid @ Ravenholdt

PiszkosFred
http://en.wikipedia.org/wiki/Lag

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

nálam pl. semmi ilyen gond sincs, szóval a hiba a te gépedben lesz valahol...

nekem õ a pet-em: Mancs, már lvl16 óta 😊

GRR :X

Fenrir
Karazhan 10 emberes. Ha sok a heal akkor az meg a dps rovására megy, elsõ bossnál pl a packok respawn ideje 15 perc, ha lassú vagy akkor visszapoppolnak a bossfight elõtt és a boss úgy kezdi, hogy behív mindent ami a még él és ez elég kellemetlen mikor bejön még 3-4 lvl 71-es paci.

Mostmár rájöttünk a taktikára, végülis 10-bõl 9 embernek ez még firstkill volt/lesz csak csiszolni kell a csapatjátékot. A shadowpapra kell nagyon figyelni mert manaburn-öl, 2 huntárd játszott vele (scatter, csapda, silencing shot) amíg levertük a palát. Moroes-t és a warrior addot egy protos warrior és egy feral druida tankolta keresztbe, a holy papnõ meg shackle-ben volt addig. Sokszor volt gond, hogy vagy a shadowpap szabadult el és akkor a healerek manáját abszolválta vagy Moroes pont a papunkat garrote-ozta és mellette még a holy pap add kijött a shackle-bõl és elkezdte gyógyítani a többi addot és a bosst. Mindesetre nagyon komoly, mák kell hozzá és összeszokott játék.

Megevttem tegnap megint a wow-ot és a BC-t, viszont volt nekem egy másik elõfizetésemen egy Mákosguba nevû kedves karim, akit valahogy szeretnék erre az accountra "visszacsórni". Lehetséges ez?

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

- a megjelenített kép késik, esetleg nem veszi figyelembe a bevitt parancsokat. Az én szótáramban a 'lag' az nem kizárólag hálózatot jelent mint nálad, részemrõl ennyi

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

picket
Ez hány fõs instance? 40? Csak mert van már bent a raidedben 3 pap, 3 emberenként egy resto druida, és gondolom még tank, dd... <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Ez a Spelsteal ilyen über állat lenne? Csak a hatása nem nagyon ismert még számomra lévén még lvl. 69 és fél vagyok😊
Elvileg el lehet lopni az enemy képességeit és azok rád hatnak utána?
Amúgy tényleg nagyon durva😊 fõleg BG-n😄

picket
Olvasd el amit írtam. Le van írva, hogy mi a lag, erre te beírod, hogy "vinyó késését (lag)". A vinyó nem késik. Ha a te vinyód késik, akkor valami baj van vele. A vinyó azonnal elkezdi feldolgozni a kéréseket amik érkeznek rá (most ne boncolgassuk, hogy az azonnal az hány ezredmásodperc, a lényeg, hogy elenyészõ idõ), csak lassabb mint a memória. A hálózat késik, mert elküld a géped valami kérést, aztán pislog mesodpercekig, mert nincs válasz.
Az, hogy te a szótárban megtalálod a "lag" szót, még nem azt jelenti, hogy pc-s berkekben értelmezted is. Vagy te lõni szoktál a winchestereddel? A lag, az alapvetõen HÁLÓZATI, nem tervezett adatkésés. Szívesen használjuk a "Blizzard" és "köcsög szerver" kifejezésekkel keretbe foglalva, de ez nem azt jelenti, hogy innentõl minden bajodat lagnak kell nevezni.

Az én autóm végsebessége különben is zöldeskék, úgyhogy térdre csirkék! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

k O T T A
thottboton néztem eddig és ott nem nagyon lehet így megtalálni😄
de köszi amúgy
most csurog a nyálam😄

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

Sziasztok!

Nem tudom, hogy valaki még tapasztalta-e, hogy egy bizonyos ideje hibásan jelennek meg a game-ben a szöveges ablakok (quest log, párbeszéd ablakok stb.). Gondolok itt arra, hogy a szöveg alatt közvetlenül egyenes vonalak jelennek meg, mintha elcsúszna a szöveg. Sajna képet most nem tudok szúrni. Elõször valami addon-ra gyanakodtam, de sajna nem az okozza a hibát. Nem vészes és nem is mindig jelentkezik, de azért kicsit zavaró😞.Ha valakinek van valami ötlete mitõl lehet, ne kíméljen.

capaszabi
én szivesen figyelek a petre is instában a heallel, ha nem valami elbaszott repülõ izé amitõl még magam se tudom kitargetelni. Ilyen esetben jelzem a huntinak hogy felejtsük már el az ostoba petet és húzzon befogni valami kattintható monsztát (lynx tipusu macsekot minden hunternak!) .

Nos Moroesnal azért nemárt ennél kicsivel több heal , 1 jól gearelt resto druida lazán kihealel 3-4 garroteos emberkét . Az elején az se árt ha 3 van bent shacklebe mert azért kell moroesbe a dps . Viszont a pala letudja szedni a garroteot másról a Blessing of protectionnel saját magáról pedig a divine shieldel , a magek ice blockal tudják szedni . Többieknek a huntardoknak lockoknak miegymás nemárt ha megvan ez Luffa
mi ugy vettük észre ha 1 tick után használjuk akkor leszedi általában . Na további sok szerencsét

bodesz
ha azsem segít töröld ki a WTF mappából a config.wtf filet akkor újra bekell állítgatni felbontást meg 1-2 dolgot.

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

rakd ki fullsreen-re és probléma megoldva...
gondolom valamiért window-ed módban fut a wow-od...

Shongi
Sziasztok az érdekelne hogy nem e találkozott valaki ilyen gonddal?

Mint a kélpen látható ha belépek a gamebe alól a tálca folyamatosan villog, és nem akar eltünni, a képet pedig eltorzítja, nem tudjátok mi okozhatja ezt?

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

ja ez már 1000 éves 😊
gnome mage csávó is még a jó öreg magister set-ben tolja 😊

Lag: késés...
Ebbõl tehát az következik, hogy a vinyó kerregése és a lag között semmiféle összefüggés nincsen

- ez nekem ellentmondásnak tûnik, a vinyó késését (lag) te minek hívod? swap? és az nem okoz lagot?

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Ehh. 32-szer voltam Shadow lab-ban a priest vállasért, de az a qrva 3. boss nem akarja kidobni. Viszont trinkettel és puskával már az egész guildet elláttuk :S
picket
"Arénában, pvp-ben jobb ha kevesebb a latency." - Mármint az általam ajánlott 250ms-nél

&#3237;_&#3237;

picket
Tisztázni kéne néhány dolgot, mert ketten is elmeséltétek, hogy piros színû autóval 3 óra a Bécs-Budapest autópályán, kékkel meg 3 és fél.

Lag: késés. Ezt a hálózat okozza. Mindannyian áltéltük már (ha máshol nem, hát kötözésnél mindenkinek van casting bar-ja), hogy varázsolsz, megy a csík, de nem történik semmi. Na ez a gonosz lag miatt van. Mibõl jöhetsz rá, hogy van: ping (gyk. latency) 250 fölé kerül (most ne gyertek az fps játékokkal, ott természetes, hogy kevesebb kell az élvezetes játékhoz). Mivel ezt a számot csak elég nagy idõközönként frissíti az interfész, ezért jobb, ha más módszert találsz a megállapítására. Arénában, pvp-ben jobb ha kevesebb a latency.

Akadás: Bekapcsolod az fps mutatását (frames per second, vagyis a másodpercenként megjelenített képkockák száma), és akkor látod, hogy a géped akad-e, vagy nem. 25 fps amit egy átlag ember szeme (jobban mondva agya, de ne menjünk bele) már folyamatosnak lát. Ha ez alá megy (pirossal van kiírva, ha még a számokat sem tudod leolvasni <#idiota>), akkor rossz, ha nem, akkor jó. Nehéz mi? Mitõl függ az fps: alapvetõen a géped teljesítményétõl. Akinek mindig jó, és csak idõlegesen ugrik le amikor hs-el, vagy bemegy egy városba, annak olyankor a ram-ba tölti a vinyóról a contentet, és ez ellen sokat tenni nem tud, esetleg 4g ram, új alaplapok bírák, de küldd inkább nekem a pénzt amit rászánsz, jobban tudom hasznosítani <#idiota>.

Ebbõl tehát az következik, hogy a vinyó kerregése és a lag között semmiféle összefüggés nincsen amíg csak a wow-ot vizsgáljuk. Ha letöltesz és azért dolgozik a vinyó, akkor van, de annak meg semmi köze Shattrath-hoz.

<#nezze>

&#3237;_&#3237;

bodesz
nekem 1g rammal és egy nagyon fos procival(amd 2000+ asszem) ha bemek 1fõvárosba 10mp ig nemlátok senkit és nemis laggol a 11.mp tõl lekezdi betölteni az embereket meg mindent belaggolok kb 10mp re aztán már jóis.bár néha elég zavaró :S

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

2 addot kell leölni, mi a clothosokat szoktuk elõnyben részesiteni, másik kettõ folyamatos sackle vagy pala fear, vagy csapda stb.
Ha a két add lement full DPS a bossra, egyik healer a garotosokat figyeli, lehetõleg hotos.
Fenrir
Karazhanban a második bossnál a garrote ellen mit lehet tenni ha ilyen a felállás? 1 protos tank, 1 dd warrior, 2 druida (asszem mindkettõ feral), 1 holy pap, 1 healer pala, 2 huntárd , 1 lock és 1 mágus. Már 5-bõl 4 add lement amikor szinte mindenki megkapta dotot és nem tudtak kihealelni mindenkit. Érdemes lenne sámánt vinni?

zero the hero
van bizony, hivatalos wow oldalon pl, de hogy megõrízhetsd a lustaságod, tessék

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

The Garrett
www.worldofwarcraft.com on megnezheted az osszes settet a jatekban mindenfele class / faj / nem en. statokkal egyutt.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

k O T T A
amúgy azokról nincs kép vagy stat?..😄

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

shaime01
2 giga rammal is belaggol ha bemegyek ogrimmarba föleg ha a bank környékére megyek de csak egy 1-3secs swap szóval annyira nem lehet észrevenni

k O T T A
köszönöm😊
akkor ez most szar?😄 nekem nem tûnik annak😄

zero the hero
ez egy "G" szett 😄 a "T" setteket raid dungeonokban lehet begyûjteni

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")