World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#mf2>

Mighty
"In Veil Skith (Terokkar Forest) there are certain types of mobs called Skithian Windripper. They got a buff that doesn't seem to have a stacking cap. This buff reduces the mana cost of your spells by 5%. So Mind Control, buff yourself (or party members) and enjoy yourself for 5 minutes."

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

shaime01
innen
vagy pedig blizz downloader

2.0.8

Honnan tudom letölteni a BC patcheket?Nekem most az alap feltelepített BC van minden patch nélkül,2.8-ig kellenének a patchek.

MrStokes
Fenet lassu, lejott az a 3,5 mega kb 3 pefc alatt.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

maffioso
patchez linket tud vki adni?
blizzard downloader nan lassu

\"If in doubt, flat out!\"

Shongi
Hát ha ennyire egyszerû lenne a dolog nem írtam volna fórumba, sztem nem is maga a wow csinlja, hanem a win-el együtt hozzák ezt létre.

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

megvan, köszi!azért annyira nem vagyok hülye😊
tipp: ne a bc-t hanem a sima wowot vedd meg elõször.

hali!

van valami FAQ vagy ilyesmi?csak mert most megyek megvenni a BC-t és nem tudom hogy kell feltelepíteni...meg hogy van-e olyan oldal ahonnan a patcheket le lehet tölteni, mert tudom hogy a játék amgától letölti, csak hát az iszonyat lessú sztem...

meg hogy milyen sorrendbe kell telepíteni a patcheket!ezek érdekelnének!
ja meg hogy melyik serveren van a legtöbb magyar, mert honfitársaimmal szeretnék játszani😄

köszi!
HY all <#vigyor0> lenne egy hüe de mégis számomra fontos kérdés xD Vannak honor pontjaim amit unddercity-be szereztem battleground-on és oan kérdésem lenne a honorpontokat hol lehet leadni tárgyért mert találtam egyet barrens északi határába de ott nem oan medal-t kaptam <#pardon1> ... nah szóval az a lényeg hogy undercity-n belül van-e honor pontért tárgyra cserélõ emberke <#vigyor><#szomoru1> ????
Elõre is köszi a választ <#vigyor4>

shaime01
*lenne

shaime01
egyébként nálunk is 1 csapat van akik már elég jól összeszoktak második csapatra nincs elég ember de õket is visszük ,hogy fel tudjanak öltözni szerintem igy a legjobb mert igy sok fajta taktiktát kiprobálhatunk ^^
mondjuk 2 csapatos is jó 😊

menj el szépen a wow-europe.com oldalra, és ott megnézheted mindezt szépen képekkel körítve.

birro
csak azé mer haveromná láttam ( illegális szerveren) elfet varázslónak lenni

PiszkosFred
De, o epp hogy lehet, leven hogy a bladelfek a mana irant erzett olthatatlan szomjuknak koszonhetik hanyattatott sorsukat. Lehetnek rugok, palak, warlockok, magusok, papok es hunterek.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

birro
akkor a blood elf se lehet igaz?😞

PiszkosFred
Nem, nem lehet magus. Hunter, warr, druida, pap es rugo lehet csak.

birro
meik a jó a blood elf v a night elf?

birro
"mágus"

birro
mage tudod nem a hunter hanem mage

PiszkosFred
Definiald a varazslo kifejezest, hogy mire gondolsz.

birro
és night elf lehet varázsló?

picket
Másokét tudja szívni. Meg ott a bandage, de azt nem csak õ tudja. Ja, és lehet enni is.

&#3237;_&#3237;

demeg hogy, nem veletlenul a boszorkanymester a legjobb varazsloharcos

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

csak ha telihold van

birro
a warlock tudja tölteni a saját életét?????

picket
"szerintem egyszerûen hülye vagy" - Szerintem gondolkozz el rajta, hogy miért is gondolod így!

"azért érdeklõdtem mert eltérést láttam az értelmezésünkben, ha nem érdekelt volna simán átugrom mint itt a legtöbb hozzászólást" - Ugord át. Sokkal rosszabb, ha elolvasod, és kijelented, hogy nálad az mást jelent. Én is mondhatom, hogy nálam az GHz a memória méretének a mértékegysége, de attól nem a másik lesz a hülye, aki figyelmeztet rá, hogy nem egészen így van. Sõt, attól még én sem leszek hülye, hogy keverem (csak tájékozatlan), de ha figyelmeztetnek, hogy hibázok, és erre csak lehülyézni tudom a másikat...

&#3237;_&#3237;

mi 2 warrior 1 shadow priest 2 holy priest 1 resto druid , 2 mage , 2 huntard felallasban toltuk . Igy jutott 3 shackle es a boss is könnyen meghal . es nem 2-3 emberenkent kell 1 resto druid hanem 2 - 3 ember kell max healelni a druidnak , magek leszedik a garroteot a tobbiek meg probalkoznak a luffaval es mivel 3 add van shacklebe nemsok garroteot tud felrakni a moroes mert kapja a dps-t ahogy van a tankon aggro

Ezért is nem írtam rá semmit. Az ilyen emberek nem értik meg, hogy a maradék 6 milliárd tojik arra, hogy neki "saját szótára van"

- szerintem egyszerûen hülye vagy
- azért érdeklõdtem mert eltérést láttam az értelmezésünkben, ha nem érdekelt volna simán átugrom mint itt a legtöbb hozzászólást

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

az VE, nem VA...
Vampiric Embrace

nálaunk meg ahogy éppen összejön a 10 fõ 😄
tegnap asszem 4 vagy 5 warrior-ral mentünk karazhan-ba...

Mighty
/ty

picket
"a mi csapatunknak csak 1 holy pap jutott, ergó 1 shackle" - Ezért kérdeztem, hogy 3 shackle mellé hogyan hoz valaki össze még x resto druidát (persze a hülye megint én vagyok)... <#wow2>

&#3237;_&#3237;

csak 1 lehet nálad igen. nem számít hogy cuccban van vagy sem

picket
Ezért is nem írtam rá semmit. Az ilyen emberek nem értik meg, hogy a maradék 6 milliárd tojik arra, hogy neki "saját szótára van".
Ja, és az én szótáramban a "tojni rá" azt jelenti, hogy "erõsen érdeklõdik". Remélem így már érthetõ, hogy mit akarok mondani. Még lehet, hogy üzletet is csinálok belõle, és kiadom a picket-magyar szótárat cd-n és szalvéta-feliratban <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Mighty
Ékszerészektõl vagy más okos embertõl kérdezném, hogy a unique gem-ek úgy mûködnek, mint a unique itemek? Csak egy lehet nálad vagy tárgyanként egy lehet belõle?

pl. megveszek egy u. gemet és beteszem egy kesztyûbe, majd vehetek még egyet, amit be szeretnék tenni egy csizmába?

köszi😊
Fenrir
Nálunk is 2 csapat van teljesen eltérõ felállásban (nekünk van palánk, de nincs sámánunk, nekik fordítva) saját raidkiírással és rotationnal. Mivel még csak most kezdtünk neki és a másik csapat már jobban gearelt azáltal, hogy sokadik boss-t is leütötték, nekünk is van egy kis hátrányunk, de szerintem simán behozható.

A halál csupán a kezdet...

Fenrir
Az a probléma, hogy a guild méretébõl kifolyólag (és persze a kulcshiány miatt) a mi csapatunknak csak 1 holy pap jutott, ergó 1 shackle. Így egy kicsit nehéz healelés mellett még a shackle-re is figyelni (ami jópárszor magától megtört). Luffa-val az a gond, hogy egyesek saját bevallásuk szerint már destroyolták kb 20 szinttel ezelõtt úgyhogy nagy mák lesz ha 2-3 ember össze tudja szedni.

A halál csupán a kezdet...

Count Adyn
lag=esik az esõ, mire hazaérsz elázol
swap=csõtörés lesz a lakásba és elázol

Tusy szótára alapján anyázzuk az idõjárásjelentést mind2 esetben.<#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Mi teljesen vegyes csapattal toljuk, az megy be akinek éppen kell valami loot. Próbálunk demokratkus rendszerben lejutni Karazhanba ennek köszönhetõ hogy még nincs fullra pucolva. Legerõsebb csapat elsõ hét óta nem volt lenn. B kategóriás csapatok nem fognak Curatornál tovább jutni szerintem, ha pedig mindig A csapat megy le lázadás lesz. Ezért utálom Karazhant úgy ahogy van. Kicsit tápolunk még tankra 5 fõs instából aztán go 25-ös.
Dacid
Szia!

Mi úgy szoktuk csinálni, hogy 2 schackle a fight végéig, 2-t leverünk utána jön Moroes. (felállás: feraldrood, protwarri, holy pap, 2resto sámi(vagy az 1ik helyett 1 pala), 2 warlock/mage, spap, hunter, rugó). Luffája max a 2 papnak volt meg a tanknak szal a spap VA-ja + 1-2 HOT simán kihealeli (cloth os grúp) a garrote ticket 20-30 mpig és után kapunk vmi lesser healinget vagy flash healt. Eddig nem volt probléma Moroes-zal.

ui.: akár huntard is kiiktathatja az 1ik addot amíg le nem bírkóztátok az aktuálisat.

shaime01
semmi . majd belejön én az elsõ lv1s boartol is behaltam .. 😄

Mighty
Ajjaj. Ha már egy lvl8-9-es mob kifog rajtad, mi lesz késõbb?

2 szinttel alacsonyabb😊
L2P
Sziasztok! Egy küldetésben 6 db. rockjaw skullthumpert kellene megölnöm, de már az elsõ megöl amint elkezdõdik a harc, talán valami varázslattal. Hogy lehet ez ellen védekezni?
A második csapat szerdára lesz kész nálunk, ugyanezzel a felállással. 😊